Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid deed er alles aan, maar we hebben het een keer of vijf afgewezen’

Laatste update:

Fernando Torres doorliep de jeugdopleiding van Atlético Madrid en hij speelde er tot 2007 in de hoofdmacht, alvorens hij naar Engeland vertrok. Bij Liverpool groeide de nu 31-jarige Torres door tot een van de beste spitsen ter wereld. Het was in die periode, en ook in de eerste periode van Torres bij Atlético, dat Real Madrid toenadering zocht tot de aanvaller.

/

“We hebben Real Madrid vier of vijf keer afgewezen”, verklapt José Antonio Martín Petón, zaakwaarnemer van de spits, aan Marca. “Ik heb diverse keren om tafel gezeten met Real Madrid. Met voorzitters, met spelers... Je moet altijd een warme band houden met een belangrijke en elegante club als Real Madrid.”

“Real Madrid deed er alles aan om hem te halen, maar we luisteren en zeiden simpelweg ‘nee’”, aldus Petón. Van Liverpool ging Torres naar Chelsea. Daar kwam hij totaal niet uit de verf en ook zijn periode als huurling bij AC Milan liep uit op een teleurstelling. Inmiddels is hij terug bij Atlético Madrid.

Is Fernando Torres nog steeds een spits van wereldklasse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf erbij dat hij nog altijd een meerwaarde kan zijn voor een subtopper. Hij heeft gewoon et vertrouwen nodig. De zekerheid dat hij elke wedstrijd zal spelen en een publiek dat hem aanbidt. Bij Atleti had hij dat laatste, maar heeft hij concurrentie van Griezman en Mandzukic. Jammer, want hij kan nog wel even mee.

15 juni 2015 om 15:20

Atletico kan Griezmann niet behouden die is zometeen bij PSG.

Ze hebben meer franse spelers nodig vanwege reglementen.

15 juni 2015 om 20:56

Of naar Bayern

15 juni 2015 om 15:24

Ben ik niet mee eens.
Als je ziet dat hij eigenlijk al 3 a 4 seizoenen er niets meer van bakt. Hij had een kleine opleving onder Benitez bij Chelsea en daar is t zelfs weer in het oude patroon gevallen.
Deze beste man is gewoon op. Hij heeft de looplijnen nog steeds, alleen is hij het killer instinct kwijt. Meest typische is de misser tegen Man u was het volgens mij.

15 juni 2015 om 22:37

32% v.d. stemmers leven onder een steen!

Net als David Silva en Villa dat wij telkens een "njet" hoorde van Valencia. Torres was destijds de beste ter wereld. Had alles wat een spits moest hebben. Snelheid, lengte, techniek.

15 juni 2015 om 15:02

Torres, met alle respect want hij was een geweldenaar in zijn prime en 1 van mijn favo spitsen toentertijd, is nooit de beste spits geweest. Hij is zelfs nooit de beste Spaanse spits geweest, dat was David Villa namelijk. Wat Villa in zijn 5 jaar tijd bij Valencia, toen Torres ook in zijn prime was, liet zien was van een beduidend hoger niveau dan Torres. Ook in het shirt van het Spaanse nationale elftal heeft El Nino altijd in de schaduw van El Guaje gestaan.

15 juni 2015 om 16:26

Maar in de tijden dat Torres vertrok naar Liverpool, was hij naar mijn mening van een hoger niveau dan David Villa, en een nuttigere spits. Een type David Villa kon van overal bbinnen de 30 meter gevaarlijk zijn, en had vooral een combinatie nodig nodig om voor de keeper te komen. Een type Torres is ook een aanspeelpunt, loopt bij voorzetten zich altijd vrij van de verdedigers en was ook nog eens ra-zend snel, op statistiek heeft Villa zonder twijfel meer bereikt, als spits zou ik in vorm altijd Torres boven Villa verkiezen, echter heeft hij die vorm nooit meer weten aan te tikken, jammer genoeg.

15 juni 2015 om 18:43

Hehe eindelijk iemand die het inziet. Torres wordt onterecht zoveel geprezen

In Spanje doet hij het wel anders wel redelijk goed, of hij Real Madrid aankan vind ik moeilijk, met de kennis die ik nu heb zeg ik heel simpel nee, maar als hij van Liverpool was gegaan dan had het allicht nog gekund, mensen vergeten vaak dat Chelsea echt moordend is voor spitsen of je moet een bandiet zijn die Costa heet, maar mooie verfijnde spitsen zoals Torres,higuain die passen daar gewoon niet.

De overstap van the reds naar sjelsjie heeft hem kapot gemaakt mentaal en fysiek was er niet zoveel aan de hand, hij begint ietsjes terug te komen en nog iets Torres zou nooit bij real madrid tekenen nooit!

15 juni 2015 om 16:04

Volgens mij was het vooral die zware blessure die hem kapot gemaakt heeft. In die (weliswaar korte) periode na zijn blessure speelde hij ook al minder bij Liverpool. Ik was daarom ook wel verrast dat er zoveel voor hem werd neergelegd. Bij Falcao lijkt nu hetzelfde te gebeuren. Ook hij heeft na zijn blessure nooit meer zijn oude niveau gehaald.

Hier zou De gea nog iets van kunnen leren

Was echt een waanzinnige spits tot dat hij zwaar geblesseerd raakte bij liverpool. Snelheid kwijt , explosiviteit kwijt. Jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren