Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid dankt vooral Thibaut Courtois en gaat aan kop in LaLiga

Laatste update:

Real Madrid heeft de koppositie in LaLiga gegrepen. Het team van trainer Zinédine Zidane boekte zondag ten koste van Levante de derde overwinning op rij, al ging het de regerend landskampioen van Spanje wederom moeizaam af: 0-2. Door de zege komt Real Madrid op tien punten uit vier duels en kan men, mede door de verschillende hoeveelheid gespeelde wedstrijden van iedere club, vóór de interlandperiode niet meer worden ingehaald.

Real Madrid ging met een minimale voorsprong de rust in. De ploeg van Zidane was duidelijk het heersende team in de eerste 45 minuten en toonde ambitie in de laatste meters. Een doelpunt na een kwartier spelen zorgde voor het klassenverschil in de eerste helft. Na een corner van Luka Modric vanaf rechts werkte Levante de bal niet goed weg. Vinícius Júnior pikte de bal op aan de linkerkant van het strafschopgebied en kreeg alle ruimte om de bal buiten het bereik van Aitor Fernández in de hoek te plaatsen: 0-1.

Levante zat niet lekker in de wedstrijd, maar toch was de thuisploeg na een half uur spelen heel dicht bij een gelijkmaker. Na een corner eindigde een kopbal van Nikola Vukcevic bovenop de lat boven Thibaut Courtois. Vijf minuten later had Karim Benzema bij de tweede paal de 0-2 op zijn schoen, maar hij kon de uitstekende voorzet van Casemiro niet verzilveren. Enkele minuten na de onderbreking in Valencia was de Fransman opnieuw onnauwkeurig in de afwerking. Modric veroverde de bal op het juiste moment en zag hoe een schot van Benzema vervolgens tegen de paal ging.

Het duel ging op en neer, met een goede kans voor Vinícius Júnior maar ook Levante liet zich niet onbetuigd. Courtois moest zijn best doen om een hard schot van Enis Bardhi te stoppen en daarna kon hij in extremis nog een door Casemiro van richting veranderde poging keren. Een doelpunt van Sergio Ramos werd wegens buitenspel afgekeurd, maar verder bleef Levante voor het meeste gevaar zorgen.

Courtois keerde een inzet van Carlos Clerc van dichtbij en daarna had hij moeite met een schot van Bardhi. Ook in de vijf minuten extra tijd slaagde Levante er echter niet in om de Belg te passeren en het was uiteindelijk toch Benzema die zijn doelpunt meepikte. Hij ontdeed zich van José Campaña en passeerde Aitor: 0-2. Real Madrid wacht na de interlandperiode een thuisduel met promovendus Cádiz.

Denk jij dat Real Madrid de landstitel gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drie punten, maar dat had met meer doelpunten verschil kunnen zijn dan twee. We scoren misschien moeizaam maar de overwinning is wel terecht en onze eerste wedstrijd van het seizoen waarin we met twee goals verschil winnen! Gefeliciteerd Benzema met doelpunt nummero 250, en Vini die back to back in de Laliga scoort. En dan speelden we vandaag ook nog zonder echte creatieveling zoals Isco of Ode. Nu lekker met de beentjes in de lucht op de bank naar de wat lager geklasseerde ploegen kijken vanavond! Laliga we komen je weer halen! Maak er een mooie nieuwe week van Madridistas

4 oktober 2020 om 18:03

We speelden inderdaad zonder Isco en Ode maar Modric is gewoon een eindbaas. Hoe hij op zijn leeftijd nog speelt is ongelofelijk. En trouwens voor iedereen die om Jovic riep die man raakt geen pepernoot, Real had Cavani transfervrij moeten inlijven.

4 oktober 2020 om 18:07

Helaas wou Cavani een langdurig contract met 10 miljoen euro salaris per jaar, plus tekengeld voor zijn zaakwaarnemer. Real haakte snel af.

4 oktober 2020 om 18:17

Voor Real zou dat toch weinig mogen uitmaken. Jovic kostte 60 miljoen en raakt niks.

4 oktober 2020 om 18:22

Een duur stadion en het lijkt erop dat ze aan het sparen zijn voor een nieuwe aankoop (Mbappe ?). Dan is 10 miljoen voor meerdere jaren voor een oudere spits dat toch veel geld.

4 oktober 2020 om 18:56

De jovic uit de Bundesliga is een hele goeie spits. Geef hem tijd en vertrouwen en hopelijk komt het er dan uit. 1 goeie match en hij kan vertrokken zijn

4 oktober 2020 om 23:36

Vorig seizoen was het ook bijna elke wedstrijd geen isco ode. Ik weet niet waar je dit ineens vandaan haalt knul

4 oktober 2020 om 18:07

Ik neem aan dat het sarcastisch is? Levante had de twee helft wel 4,5 x moeten scoren en dan druk ik het nog zacht uit. Real speelt zeer matig tot nu toe, met buiten spelers die niks brengen. Ja Vinicius scoort, maar naast die goal.. niks maar dan ook echt helemaal niks. Real mag snel uit een ander vaatje tappen, want in deze vorm gaat Barca snel uitlopen.

4 oktober 2020 om 19:32

Ik vond Vini zeker goed spelen, alhoewel hij nog eentje had moeten (!) maken. En Real had hier 6 a 7 keer moeten en kunnen scoren. Benzema had 3 kansen. vini had 3 kansen. Dan tel ik de rest niet eens.

4 oktober 2020 om 19:48

Ik vond vini juist matig, loopt niet lekker als hij met mendy op de linkerkant speelt. Vind dat de Vinicius van vorig jaar meer lef had in zijn acties waar hij zich vandaag wat ontrok aan het spel. Een beetje afwezig waar ik hem liever net iets meer lef zie. Die goal schoot hij er overigens heel netjes in. Real liet bij vlagen goed voetbal zien maar bij vlagen wss het ook niet best. Had persoonlijk odegard eerder gebracht voor modrid en isco lekker op de bank houden is totaal geen toevoeging

4 oktober 2020 om 22:02

Bijzonder. Ik vin Vinicius namelijk echt waardeloos. Altijd dreigen dreigen, maar heel laag rendement. Zijn eindpass is echt heel slecht.

We hadden het begin 2de helft moeten afmaken man.

Het is voor mij wel duidelijk als wat. Het is psychologisch in de wedstrijd dat het omdraait. Bedoel je speelt 60 min meer dan prima. In de final third hebben we moeite maar toch krijgen we de nodige kansen. Elk wordt gemist (zo ook vorige matches), zelfs de keeper hoeft er niks voor te doen. Dan krijg je een mentale spel. Er ontstaat onzekerheid in het team, wat als zij nu scoren en zij ruiken bloed en gaan in de aanval. Scoor je wel, dan blijft de kalmte, zij blijven angstig en zo kan je ze uitspelen maar zo helaas niet. We speelden echt meer dan prima maar ja we missen echt die afmakers, topaanvallers helaas. Gelukkig win je wel gewoon. Held Courtois hield ons in die mindere periode op de been. En tsja Benzema toch met z'n goal maar vond hem helaas matig, samen met Case. Valverde, Vini, strijder Mendy waren top. Nja 3 punten dus prima.

Iedere week hetzelfde liedje, ik wordt er ontzettend moe van. Al die overwinningen met 1 goaltje's verschil. Ah, Benzema maakt hem nog op het eind. Onze aanval scoort echt belachelijk moeilijk. Ik vind het echt beschamend wat Real laat zien. Tuurlijk ben ik blij met de punten en natuurlijk moet je blij zijn met een prima start qua punten want 10 punten uit 4 na 3 moeilijke uitwedstrijden, daar heb ik natuurlijk voor getekent. Maar ik vind het veldspel gewoon erg beschamend om naar te kijken. De laatste 20 minuten bijvoorbeeld kwam je gewoon niet van je eigen helft af. Wederom was Courtois daar om de boel weer te redden. We beginnen op Atletico Madrid zo beetje te lijken. Vechten, spelen op de nul en hopen dat je zelf 1 scoort en vervolgens met man en macht verdedigen. Het wordt weer een lang jaar en ik kan serieus niet wachten op 2021 want dan verwacht ik vuurwerk de komst van Mbappe en Camavinga ( hopelijk ). Prima goal nog van Benzema op het eind, maar dat gegeil van Zidane op hem vind ik ook wel erg bizar. Wissels op het eind van Zidane was ook weer belachelijk. 5 minuten maar voor Odegaard, lekker dan.

4 oktober 2020 om 18:10

Jep lastig idd. Het is ook echt iets psychologisch. Bedoel kijk die kansen vandaag, vorige wedstrijden. Missen in die final third, koelbloedige afmakers. Mis je steeds, zelfs keeper hoefde vandaag niets voor te doen trouwens, dan ontstaat er onzekerheid in t team. Oh wat als zij wel scoren. Tegenstander gaat bloed ruiken en toem kwamen ze meer eruit. Gelukkig was Courtois daar. Maar vandaar ook de 2 spelbeelden in onze wedstrijden vaak. Bedoel scoor je gewoon makkelijk, ga je lekkerder spelen, blijft de tegenstander angstig maar nu gebeurd dat niet en helaas te vaak.

4 oktober 2020 om 18:49

Kijk, Zidane krijgt altijd van mij een grote shoutout. Ik bedoel, met dezelfde selectie heeft die vorige seizoen 2 prijzen gewonnen. Boeit me verder geen reet hoe slecht Barca was. Zidane heeft het wel geflikt. Maar Zidane moet het wederom doen met W E E R dezelfde selectie. 0 aankopen. Wanneer was dat voor het laatst geweest bij Real? Ook heeft Zidane natuurlijk gigantisch veel pech met Hazard, of wat dacht je van al die blessure's weer bij Real? 4 wedstrijden onderweg en je bent Carvajal, Odriozola en Kroos kwijt. Dat is gewoon ongekend voor een club als Real Madrid. Dus Zidane blijft nog altijd veel respect hebben van me. Alleen wat ik wel kritisch op hem ben is dat het veldspel gewoon niet goed genoeg is. Daarnaast moeten we gewoon hopen dat die Vinicius het alle vertrouwen van de wereld geeft want Vinicius bezit bijna over alle kwaliteiten. Maar het proleem met Vinicius is zodra die in de zestien komt, dan gaat er een paar stekkers in z'n hersens los. Vandaag maakte Vinicius wel een heerlijke goal.

Man van de wedstrijd: Modric. Flop van se wedstrijd: Benz.Ongelooflijk dat hij altijd mag blijven aanmodderen, zonder consequenties. Ik hoop dat dat doelpunt het begin is van iets moois.Valverde en Courtois waren ook fanatisch en Vini pakt weer zn doelpuntje mee (alhoewel hij gew een hattrick had kunnen maken jammer). Verder had Real de wedstrijd al vroeg in de tweede helft op slot moeten gooien.

4 oktober 2020 om 18:08

Benz speelt een mindere wedstrijd dat kan toch gewoon? Voetballend is ie dit seizoen geweldig, geen spits die daarbij in de buurt komt (vind ik). Jovic kan je niet in dezelfde zin noemen dat is gewoon disrespectvol naar Benz

4 oktober 2020 om 18:11

Is niet de eerste keer dat hij dramatisch is en gew mag blijven staan. Dat is altijd zo onder Zidane. Ja hij heeft het goed gedaan toen Cr7 weg was maar hij kent ook periodes dat het echt niet gaat. Hij was voetballend juist dramatisch vandaag.

4 oktober 2020 om 18:14

Nou prima dat ie blijft staan, 2-0 en zijn 250e doelpunt, legende!

Op basis van dw laatste 30 minuten onverdiend gewonnen.Wat was Real M.slecht vanaf minuut 60'.
Motm is zonder twijfel T.C .misschien de beste keeper op dit moment.

Het veldspel was de eerste helft solide. Daar zat in vergelijking met de vorige wedstrijden wel enigzins verbetering in. Vini maakte die goal ook wel lekker af. Als hij vanaf nu altijd zo kalm blijft heb ik nog steeds alle vertrouwen in hem. De tweede helft stort het echter volledig in. Mentaal dingetje nadat we gewoon niet tot scoren komen na zoveel kansen. Benzema is gewoon geen echte killer en dat missen we nu. Een team als Real heeft een koelbloedige afmaker nodig, onze aanval is echt matig. Het is wachten op een type Mbappe om ook in Europa weer mee te kunnen doen. Jovic wil ik een keer 90 minuten zien zonder Benzema naast hem. Van nature een killer, maar 0 vertrouwen. In ieder geval blij met de 3 punten, maar dat er hard gewerkt moet worden aan het veldspel en killerinstinct is ondertussen wel duidelijk.

4 oktober 2020 om 18:19

Dat is idd waar het steeds fout gaat. Vandaar ook vaak de 2 spelbeelden in Reals matches. Er onstaat onzekerheid na zoveel gemiste kansen (ook vorige matches), zelfs de keeper hoefde er niks voor te doen. Ze gaan bloed ruiken en gaan aamvallen. Scoor je wel, komt er kalmte, tegenstander blijft angstig en is er niks aan de hand maar ja.

Dit was weer een verschrikkelijk saaie wedstrijd gelukkig hebben we gewonnen maar het had ook zomaar mis kunnen gaan, onze aanval is echt niet real madrid waardig sinds ronaldo weg is worden er echt absurd weinig goals gescoort.

4 oktober 2020 om 18:29

Ze winnen zeker niet met 2 vingers in de neus. Als er een andere keeper onder lat stond, had Real wel wat meer punten laten liggen.

Real kan zakelijk winnen en heeft dat hun handelsmerk gemaakt. Als je al blij bent met de eerste helft...sorry, echt niet Real waardig. Maar ze houden de nul en maken er zelf 2, dus waarom zou je dan klagen? Dat doe je als ze niet winnen, toch? Het is gewoon niet waarop je hoopt als je de tv aanzet voor Real Madrid.

Het verbaast mij enorm, dat sommigen hier zo blij zijn met de 3 punten. Ik vind het spel gewoon onaantrekkelijk, niet om aan te zien. Telkens benadrukken dat er meer doelpunten gescored had kunnen worden, alsof Real in de aanval domineerde.

Ik vind het gewoon saai om naar de wedstrijden te kijken en te zien dat er geen filosofie achter het spelletje van Zidane zit. Wanneer hij spelers wisselt, snap je niet precies met welke intentie dat is.

Natuurlijk hoop je op een opbloeiing maar dit is niks meer of minder dan vorig jaar.

4 oktober 2020 om 18:54

Ik vond dat Levante best leuk spelen, zeker de tweede helft hadden ze minimaal vier keer moeten scoren. Bij real is Courtois prima in vorm en pakt echt direct al punten voor ze! Ik persoonlijk vind Kovac, Rodrygo en Vinicius helemaal niks. Iedereen is altijd zo positief over de jeugdige aankopen van Real maar ik zie het zover nog niet. Daar achter is de spoeling enorm dun en heb je met Hazard en Asensio prima spelers maar momenteel wel blessure gevoelig. Gaat denk ik toch een heel lastig jaar worden voor Real.

4 oktober 2020 om 23:53

Jij snapt ‘m FCVoetbal23, mijn punt ligt ook bij die ene probleem. Waarom is iedereen zo optimistisch? Misschien is het wel zo dat zij weten dat dit geen top team is maar niet willen toegeven.

Natuurlijk kunnen we niet leunen op Rodrygo en Vinicius, alhoewel ik Vinicius toch steeds beter vind worden. Maar de aansluiting van middenveld op aanval, totaal niks. Samenspel voorin, totaal niet. Vleugelspelers die continu aan de zijlijn houden, ipv loopacties, aanbieden etc.

Marcelo en Carvajal brengen die dieptegang wel.

We zullen het zien, ik denk persoonlijk dat Perez wacht tot na de pandemie om dan uit te breken. Maar van mij mag zeker Poch komen.

Zo inspiratieloos. Alleen Mbappe gaat Real niet verbeteren, daar is wel meer voor nodig. Aouar op het middenveld. Jovic in de spits kan wel werken als hij de juiste aanvoer krijgt. Die heeft hij momenteel niet met Vinicius en Rodrygo, maar wie weet met Mbappe, Hazard en Aouar wel. Anders zie ik Real alsnog wel voor Haaland gaan.

Courtis
Hakimi
Varane
Ramos
Mendy
Casemiro
Valverde
Mbappe
Aouar
Hazard
Jovic

Wat een geluk dat ik er niet ook nog een hartaanval heb bijgekregen. Vrienden Madridistas, have a Nice week, en groetjes nog steeds van uit de IC van het UZ Gasthuisberg in Leuven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren