Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid boekt na 0-2 achterstand in blessuretijd zege op woedend Almería

Laatste update:

Real Madrid heeft op de valreep geen schade geleden in de strijd om de Spaanse landstitel. De Koninklijke kwam mede door een wereldgoal van Edgar González op een 0-2 achterstand tegen hekkensluiter Almería en sleepte uiteindelijk diep in blessuretijd een 3-2 overwinning uit het vuur. Over de gelijkmaker van Vinícius Júnior zal nog lang nagepraat worden. De aanvaller leek te scoren via zijn bovenarm, maar de treffer bleef tot ongeloof van Almería staan. Real blijft eerste staan, al kan Girona later op de dag nog over de hoofdstedelingen heen klimmen.

Aan de kant van Real koos trainer Carlo Ancelotti voor het spitsenkoppel Vinícius Júnior - Rodrygo. De Brazilianen werden in hun rug gesteund door Bellingham. Kepa Arrizabalaga kreeg op doel de voorkeur boven Andriy Lunin, terwijl Ferland Mendy op de linksbackpositie startte. Fran García moest het daardoor doen met een reserverol.

Almería kende een absolute droomstart in Santiago Bernabéu. Slordig balverlies op het middenveld leidde een counteraanval in die optimaal benut werd. Een uitstekende steekpass van aanvoerder Lucas Robertone kwam terecht bij Largie Ramazani, die via de benen van Kepa raak schoot: 0-1.

Real speelde bepaald niet overtuigend in de openingsfase. Rodrygo probeerde het na een kwartier met een halve wanhoopspoging, zonder resultaat. Na ruim een half uur leek Real via een verdediger van Almería alsnog op gelijke hoogte te komen, maar tot opluchting van de bezoekers vloog de bal net over.

Een dramatische pass van Nacho Fernández leidde vlak voor rust de 0-2 in. De aanvoerder van Real Madrid schoof de bal zomaar in de voeten van Edgar González, die de bal vol op de wreef nam en vanaf een meter of twintig de bovenhoek vond achter de kansloze Kepa.

Vlak na rust claimde Real een handsbal van Almería-verdediger Kaiky, die op dat moment in zijn rug geduwd werd door Joselu. Scheidsrechter Francisco Hernández Maeso nam een kijkje op het VAR-scherm en kende Real een strafschop toe. Bellingham ging achter de bal staan en schoot door het midden raak: 1-2.

Real leek razendsnel na de aansluitingstreffer opnieuw een doelpunt te moeten slikken. Na balverlies van Bellingham ging Lopy met de bal aan de haal. De Senegalees legde af op Ramazani, die op zijn beurt ex-Real Madrid-speler Arribas succesvol bereikte. Maeso werd echter naar het scherm geroepen en zette een streep door de treffer, omdat Lopy bij zijn balverovering het gezicht van Bellingham raakte. Lopy kreeg bovendien geel, tot onbegrip van Almería.

Aan de andere kant trok Vinícius de stand gelijk. De Braziliaan werkte de bal via zijn bovenarm in het doel, maar de treffer bleef ondanks een VAR-check staan: 2-2. Real had nog twintig minuten om de zege binnen te slepen en dat leek te lukken via Bellingham, die fraai raak schoot. De man van de assist, Fran García, stond echter buitenspel: goal afgekeurd.

Real bleef op de deur kloppen en kwam via Vinícius andermaal dichtbij. De aanvaller stuitte van dichtbij op Luis Maximiano. De Portugese goalie haalde enkele minuten later opgelucht adem toen een poging van Bellingham maar net langs de verkeerde kant van de paal belandde. Onder meer Aurélien Tchouaméni probeerde het nog. De Fransman gaf niet genoeg richting mee aan zijn kanonskogel. In minuut 99 was het alsnog raak voor Real, dat tot grote opluchting van Bernabéu via Dani Carvajal 3-2 maakte. De rechtsback tikte op aangeven van Bellingham binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze wedstrijd was ... mmmm hoe zeg je dat, iets te spannend? Ja dat is waarom Arda niet kon meedoen. Anyway, volgende wedstrijd weer een andere kans, toch? Want een Dani Ceballos en Joselu zijn spelers die onwijs veel verschil kunnen maken in een wedstrijd, zagen we namelijk ook bijvoorbeeld tegen Atleti...

21 januari 2024 om 18:24

De Arda fans mogen zich zorgen gaan maken. Deze jongen gaat dit seizoen helaas weinig spelen. Helemaal als spelers als Ceballos de voorkeur krijgt.

21 januari 2024 om 18:27

Totaal andere type voetballers. Arda zou erin moeten komen voor Jude of Rodrygo. Niet voor een Kroos of Valverde.

Het is dat Brahim momenteel de voorkeur krijgt wanneer Rodrygo bv eraf gaat, wat geen schande is. Maar inderdaad veel speeltijd zal er niet zijn vrees ik voor Arda, zeker omdat Ancelotti geen al te grote fan is om de jeugd kansen te geven.

Al hoewel ik hem enorm graag zie spelen, vaak hebben wij juist zo een voetballer nodig die tussen de linies naar binnen durft te komen of een pass tussen de linies durft te geven.

21 januari 2024 om 18:27

Het gaat over Real Madrid he het het is niet FC arda ofzo? Real Madrid heeft 3 punten binnengesleept en wat boeit arda dan. Heerlijk 3Punten mazzelaars

21 januari 2024 om 19:15

@noameerdink Dat is dus jouw visie op voetbal? Je gaat op deze manier een speler nooit kunnen winnen die op lange termijn (en dan hebben we het over een jaar of 10) veel kan betekenen voor je club.

Het zeggen dat het je alleen boeit dat real 3 punten haalt tegen almeria is een zeer onverstandige uitspraak. Zoâ´n visie zorgt er alleen maar voor dat je deze spelers kwijt raakt en uiteindelijk voor grote bedragen spelers moet gaan kopen. Maar ja dan denk jij waarschijnlijk Real heeft het geld, wat boeit het? Toch? Lol

En ja vandaag ging het net aan goed (en met geluk), maar vorige week in de wedstrijd tegen Atleti ging het helemaal mis, wat echt wel een wedstrijd was waar Arda veel had kunnen inbrengen. Maar goed wat boeit het allemaal, want Real staat 1e in de league. Wat een inzich, chapeau!

21 januari 2024 om 18:27

In zo’n wedstrijd breng je toch wat ervaring? Bellingham is volgende week geschorst, kan Arda een plek in rangorde stijgen.

21 januari 2024 om 18:27

Rustig hoor, Arda heeft gewoon tijd nodig. Bij Real wordt je niet zomaar basisspeler. Real is hier wel enorm geholpen door de scheids, arme Almeria.

Wat heeft Real de puntjes gestolen vandaag zeg! Een penalty die er geen was en een doelpunt gemaakt met de arm. Het zat ze niet tegen vandaag.

Ik vond Madrid echt schandalig slecht spelen, de meest simpele dingen gingen verkeerd. Die hele hype rondom Vinicius is zo ongelofelijk overtrokken, hij krijgt het nog voor elkaar om de meest simpele passes bij de tegenstander in de voeten te schuiven. Bij Real moet alles van Bellingham komen, de rest is toch niet van het niveau wat Real Madrid na moet streven?

21 januari 2024 om 18:25

De rest heeft recent nog gewoon een CL kunnen winnen met een degelijke spits. Best aardig niveau dus.

Vinicius mist daarnaast wel enige voetbalintelligentie, maar als je de ‘hype’ niet snapt rond hem dan moet je zeer selectief naar zijn wedstrijden kijken. Ongelofelijke voetballer.

21 januari 2024 om 18:29

Toen was wel duidelijk dat Benzema ze compleet op sleeptouw genomen heeft toch?

Het zullen inderdaad toevallig altijd de wedstrijden zijn waar ik naar kijk dat Vinicius zwaar tegenvalt, ik heb hem vaker zien tegenvallen dan fantastisch zien spelen.

21 januari 2024 om 18:30

Onder andere Benzema. Maar 1 speler laat een team dat niet van niveau is niet zomaar een CL winnen.

21 januari 2024 om 18:37

Als je de rest in dienst van die ene speler laat spelen dan kan het best als een speler zo extreem goed is als Benzema. Dat hebben ze bewezen. Haal Benzema eruit en je houdt een weinig overtuigend collectief over.

21 januari 2024 om 18:39

Een weinig overtuigend collectief dat ondanks blessures van de beste verdediger van het team, de afwezigheid van de beste doelman ter wereld en de afwezigheid van een spits van enige kwaliteit aan kop staat in La Liga, doodeenvoudig de CL groep heeft overleeft en de supercopa gewonnen heeft dit seizoen.

Valt dus wel allemaal mee niet?

21 januari 2024 om 18:41

Ik zeg niet dat het van het niveau RKC is, maar het is wat mij betreft compleet onwaardig voor het niveau van Real Madrid.

21 januari 2024 om 18:45

Compleet onwaardig. Met zulke extremen en hyperbolen worden je reacties er niet meteen geloofwaardiger op hoor.

Er zijn duidelijk een paar gaten in het elftal (linksback, spits en misschien toch ook wel rechtsbuiten) als iedereen fit is, maar die selectie is van absolute topkwaliteit. Zeker qua potentie.

21 januari 2024 om 18:47

Onwaardig omdat je nu moeizaam speelt? Je hebt als Real zijnde in een week tijd Atletico, Barcelona en nog is Atletico gespeeld. En daarbij twee keer een slopende verlenging gehad. Dit team speelt prima dit seizoen en een mindere periode hoort erbij. Dat Jude het trekt zegt meer over hem als speler…

21 januari 2024 om 18:49

Ik vind het dan ook niet super belangrijk om jou te overtuigen, zelfs al vindt de hele wereld A dan zal Lierse1997 ten alle tijden B vinden.

Wat mij betreft valt het wel allemaal wel mee. Qua potentie zal het misschien ooit top worden, maar dat betwijfel ik. Wat mij betreft hebben ze een fantastisch middenveld en in Courtois de beste keeper ter wereld. That’s it.

21 januari 2024 om 19:04

Dit team gaat hoogstwaarschijnlijk de CL winnen, weet dus niet wat je loopt te zwetsen hier

21 januari 2024 om 19:04

Dus eerst zeg je dat ze buiten Bellingham niets hebben dat Real Madrid waardig is maar nu hebben ze plots een fantastisch middenveld?

Gaat toch iets mis hoor.

21 januari 2024 om 22:12

En courtois! Dat zijn alvast 5 vd 11 posities ondertussen

21 januari 2024 om 18:29

Toch knap dat ‘hype’ Vinicius de top van Premier League keer op keer kapot heeft gespeeld.

21 januari 2024 om 18:32

Volgens mij valt dat wel mee, dat was vooral Benzema als Real al wist te winnen. Als je Mbappe weet te strikken wordt het nog lastig om hem van die linkerkant weg te houden, hij zal een stuk waardevoller zijn daar.

21 januari 2024 om 18:55

Als Mbappe komt dan is de tijd van Vinicius bij Real op en wordt hij uiteindelijk verkocht.

21 januari 2024 om 18:30

Was toch gewoon hands van Kaiki? Hands van Vini ben ik het wel mee eens.

86 g+a de voorbije 2 seizoenen, waaronder maar liefst 23 in de CL. Hoe kan je dan van een hype spreken? Als hij in de PL speelde, dan had je pas een hype gehad. Jude is inderdaad veruit de beste op het veld maar de rest niet van het niveau dat Madrid moet nastreven? Wie is dat dan wel? De doelman duidelijk niet, maar Courtois mist uiteraard. Verder mis je een topper in de spits en over linksback kan je dat ook concluderen, maar verder? Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Kroos, Fede, Vini en Rodry staan stuk voor stuk ook bij elk ander team (op 1 uitzondering wellicht zoals Tchou vs Rodri) in de Europese top in de basis.

21 januari 2024 om 18:31

Vini heeft dit seizoen inderdaad nog niet zijn topniveau gehaald, als je je op dit seizoen baseert kan ik je enigszins begrijpen. Is ook niet heel gek verder, 2x een hamstringblessure dus de weken daarna is altijd even aftasten en er terug inkomen, zeker voor een speler die zoveel op snelheid doet.

21 januari 2024 om 18:34

Op dit moment bij Real heb je het dan over Bellingham, Courtois, Kroos, Modeic, Valverde en Tchouameni. De rest is allemaal vervangbaar lijkt me.

21 januari 2024 om 18:37

Daar toon je toch helemaal niet (genoeg) naar Madrid te kijken. Modric speelt een zeer zwak seizoen.

Rudiger veruit de beste verdediger van La Liga dit seizoen. Carvajal weer de beste rechtsback alsof het weer 2017 is en Vini en Rodry zijn 2 van de beste wingers in de wereld. Dat je die zomaar vervangbaar noemt vind ik heel gek.

21 januari 2024 om 18:43

Omdat wij heel erg verschillen in wat wij wereldklasse vinden. Ik vind Vinicius en Rodry (Rodry vind ik zelfs een beetje een lachwekkende suggestie) bij de beste wingers van de wereld horen. Het zijn goede spelers, die in principe bij flink wat clubs in de basis zouden horen maar niet bij Real Madrid.

21 januari 2024 om 18:45

@real8madrid Hij wordt gewoon in z’n rug gelopen waardoor hij ook weer anders beweegt. Vervolgens wordt er van 30 cm op z’n arm gekocht, deze penalty sloeg nergens op, net als die van AZ gisteren. Overigens zit Bellingham bij de verkeerde club, had beter bij Barca kunnen met z’n Busquets gelig.

21 januari 2024 om 18:58

Rodrygo speelde vorig seizoen op rechtsbuiten, een positie die niet zijn 1e, noch zijn 2e beste is. En toch statistisch enkel Salah voor zich moeten dulden in de grote competities...betekent dat dan dat we enkel de 2-3 beste wingers bij de beste van de wereld rekenen?

Vini niet is helemaal van de zotte.

21 januari 2024 om 19:30

Rodrygo wereldtop? Haha. En je favoriet Tchoua heb je ook maar even erin geloosd terwijl hij bij RM nog weinig heeft laten zien.

21 januari 2024 om 22:14

Ben je daar weer ja met het toebedelen van favorieten? Niet eens in mijn top 10 joh. Dat jij nou helemaal geen appreciatie voor of kennis van spelers met defensieve kwaliteiten/rollen hebt ligt niet aan de rest van ons.

21 januari 2024 om 18:30

Geen penalty? Dat was gewoon hands hoor. De goal van Vini is de enige beslissing die niet klopte. Hij scoorde met de arm. Maar hij moest wel een strafschop krijgen op dat moment omdat de verdediger hem met de arm om de nek naar beneden trok. Joh, Barcelona heeft 25 jaar lang prijzen gewonnen dankzij gekochte arbiters, hier was weinig aan de hand daarbij vergeleken.

21 januari 2024 om 18:33

Hij wordt en in zn rug gelopen en hij komt dacht ik nog net via Joselu zn schouders op zn arm. Je vergeet even dat Vini die verdediger ook vastpakt. Vardrid ten top weer dit.

21 januari 2024 om 18:36

Waarom begin jij weer plots over Barcelona? Bij jou heb ik echt het idee dat je geobsedeerd bent over Barca. Geniet van Real ipv constant provocaties uit te delen over Barca terwijl het hier helemaal niet over gaat.

21 januari 2024 om 18:37

Gaat een duw aan de hands vooraf, geen penal. En real madrid wint ook al jaren prijzen door de hulp van de scheidsrechter, zowel landelijk als champions league. Madrid fans mogen echt niet naar Barca wijzen.

21 januari 2024 om 18:47

Beste lebuffoon ik heb het niet tegen jou, maar tegen Yoeri die zegt dat dit een gestolen overwinning was. Ik hou hem voor hoe er echt gestolen werd een kwart eeuw lang. Dat heeft niks met obsessie te maken maar met de gang van zaken.

21 januari 2024 om 18:51

@RM1335, volgens mij is het dan niet meer dan terecht dat er door anderen ook gewezen wordt naar de recente geschiedenis van Real toch?

Verder doet het verleden van Barcelona of Real er niets aan af dat dit een gestolen overwinning is.

21 januari 2024 om 18:31

Stuur mij even de link waarin staat dat je niet mag scoren met je bovenarm? Nergens staat geschreven dat het niet mag, net als dat je geen penalty krijgt als dat bij de verdedigende partij gebeurd. Gelukkig kent Vini de regels beter en weet hij dat het mag.

Vini had voorafgaand aan de afgekeurde goal van Bellingham ook nog een fantastische actie.

Beoordeel vini op zijn voetballende en niet op zijn irritante niet voetbal gedrag en je kan niet anders dan inzien dat het een toppert is. Evenals andere jongens die er rondlopen. Een Valverde, Tchouameni, Camavinga, Kroos of Modric. Noem het maar niets.

21 januari 2024 om 18:34

Meen je dit? Of probeer je de regels om te buigen(net zoals de scheids) zodar het in het voordeel van Real is?

21 januari 2024 om 18:36

"Het gebied tussen de schouder en de rest van de arm is nu echter officieel afgebakend. De grens loopt tot aan de onderkant van de oksel: komt de bal daarboven, is het geen hands en komt de bal daaronder is het wél hands."

Maar hier speciaal voor jou. Volgens mij is je bovenarm technisch gezien gewoon onder je oksel.

21 januari 2024 om 18:41

Kortom. Zoals je zegt, onderkant oksel. Trek dat door naar je arm langs het lichaam en de goal van Vini is rechtsgeldig. Geen hoge wiskunde.Overigens kijkt de scheidsrechter met VAR er naar. Dat zijn een hoop deskundige. Die kunnen zo’n regel toch niet aan hun laars lappen?

21 januari 2024 om 18:45

Jij hebt toch ook wel gezien dat hij hem niet met “de onderkant van zijn oksel” raakt maar met zijn bovenarm? Deze goal had nooit goedgekeurd mogen worden..

21 januari 2024 om 18:48

@SergioRamosHM welke sport speel jij zelf? Als je op voetbal zit dan weet je dat schouder niet als hands telt maar daaronder wel, bovenarm is gewoon hands. Heb je geen link voor nodig, is gewoon algemeen bekend.

21 januari 2024 om 19:27

Ik ben zelf jaren voetballer geweest en inmiddels jaren scheidsrechter.
Ik heb het fragment ook laten zien in onze scheidsrechters app en het grotendeel vind het ook een legitieme goal. De wat oudere scheidsrechters hebben het over, vroeger wist je wanneer het hands was wanneer bal onder het shirt kwam. Schijbaar vroeger altijd korte mouw.

Schijnbaar moeten al die goede voetballers met zoveel kennis zelf gaan fluiten, want ze kunnen het blijkbaar beter. Als je ze vervolgens hele moeilijke vragen voor houdt dat je nauwelijks tot niet voorbij ziet komen dan geven ze niet thuis terwijl de scheidsrechter op het veld ze 1 voor 1 kent of idg nagenoeg allemaal kent.

Om terug te komen op de situatie van vandaag, zoals eerder gezegd. Er staat een scheidsrechter en var assistenten naar de situatie te kijken. Dan kan je toch niet verkopen dat je een 100% fout (zoals jij omschrijft) maakt?

21 januari 2024 om 20:04

Je ziet hem zelfs een beweging met zijn arm maken om de bal snelheid mee te geven. Ik ben ook scheidsrechter geweest en dit mag nooit goedgekeurd worden. Het is gewoon belachelijk. Niet dat mij het uitmaakt dat Real Madrid wint, maar het is gewoon sneu voor Almeria dat je 3 keer een Var moment in mijn optiek onterecht tegenkrijgt.

21 januari 2024 om 18:35

Wereldkalssespelers als Kroos, Valverde, Rudiger, Carvajal, Vinicius zijn niet van het niveau Real. En dat zegt de man die elke week naar Jackson en go kijkt

21 januari 2024 om 18:39

Dat ik er naar kijk betekent niet dat ik het wereldklasse vind, ik vind het niet erg om dat toe te geven. Nu jij nog!

21 januari 2024 om 19:52

Als je bovengenoemde spelers niet van het niveau real vindt heb je er geen kaas van gegeten man

21 januari 2024 om 21:54

Youri, ik vraag me echt af of je het er niet gewoon om doet. Ik zat net al je comments te lezen maar je zegt echt zulke rare dingen..je zegt ook: ‘niet dat het mij uit maakt dat real wint’.. dat blijkt echt totaal niet uit jouw comments haha

21 januari 2024 om 18:55

@ YoeriCFC Vini een hype? !Hahah maak jezelf aub niet zo belachelijk. Ik zou zeggen, zoek eens zijn cijfers op en vooral zijn cijfers in de finales en grote wedstrijden. Zelden is een speler zo bepalend geweest in zulke wedstrijden. Je zult vervolgens merken hoe absurd je opmerking is. Elke speler heeft wel eens een off day.

21 januari 2024 om 19:07

Hij won met zijn goal de 14 CL van Real Madrid tegen het machtige Liverpool uit de machtige premier league waar machtige clubs als City, Chelsea, Arsenal en United spelen, de machtigste competitie ter wereld.

21 januari 2024 om 19:02

Vinicius is een naar mannetje dat maar niet volwassen wil worden en gi-gan-tisch beschermd wordt, maar zijn talent is onmiskenbaar. Het moet raar lopen wil hij geen balon d'or winnaar worden.

Dat ie nu niet zo in vorm is, doet daar niets aan af.

21 januari 2024 om 21:57

Ik vind echt - ondanks je mooie woorden - dat je hem alsnog tekort doet. Vini wordt gi-gan-tisch beschermd? Die jongen is echt 1 van de grootste bloedzuigers van la liga, maar krijgt tegelijkertijd iedere pot echt zoveel trappen, schoppen, duwen, etc etc etc te verduren. Je ziet hem gewoon gek worden in het veld. Heb het idee dat tegenstanders juist minder snel worden bestraft vanwege zijn reputatie. Maar dat is mijn mening

21 januari 2024 om 22:16

Beschermd door de fans en club bedoelt ie wellicht? Door de scheidsrechters slaat inderdaad helemaal nergens op. Krijgt af en toe uiteraard een onterechte fout mee door een duik maar dat valt in het niet bij de tientallen overtredingen die tegenstanders zonder probleem of gevolg wekelijks op hem mogen begaan.

22 januari 2024 om 10:11

Ben het helemaal met je eens. Vinicius Junior is oprecht 1 van de meest overschatte spelers die er rond loopt. Ja, het is een goede speler en ja hij heeft mijn favoriete club pijn gedaan in de finale van de champions league maar zijn statistieken als in doelpunten en assists per minuut doen bijv. onder vergeleken met Diogo Jota. Voor Brazilië heeft hij 3 doelpunten en 4 assists in 26 wedstrijden. Hij komt nog niet eens in de buurt van bijv. Neymar en hoe goed die wel niet was voor club en land, niet alleen qua stats maar ook zijn voetballende kwaliteiten.

Toch eentje met stevige meeval voor real vandaag. Drie best discutabele momenten die allemaal in hun voordeel vallen.

Vooral jammer dat dat de aandacht van Bellingham wegneemt. Want wat een fenomeen is dat zeg.

21 januari 2024 om 18:25

Spijtig dat hij nu wel geschorst is tegen Las Palmas.. een zeer moeilijk uitmatch.

Hij heeft net als Vinicius geen blad voor zijn mond, kan hem onnodig veel kaarten kosten in La Liga helaas

21 januari 2024 om 18:29

Een enorm gemis.

Zeker in de huidige vorm van de rest van het elftal.

21 januari 2024 om 22:00

CMG / jammer, maar prima. Die gozer kan ook wel een keer rust gebruiken. Daarnaast was het qua rendement allemaal wel wat minder de laatste weken, hoewel hij wel zeer goed speelde. Gewoon brahim op 10, niks aan de hand.

21 januari 2024 om 18:31

Vond Bellingham vandaag juist niet zo goed. Penalty niet goed genomen, meerdere keren op een gevaarlijke plaats balverlies.
Maar goed, wel weer een goal en die assist op Carvajal was goud.

21 januari 2024 om 18:40

Defensief inderdaad niet altijd even secuur, maar aanvallend toch weeral zo dreigend?

Die man doet eigenhandig vergeten dat er gewoon geen spits rondloopt voorin.

21 januari 2024 om 18:53

Ook die goal van hem die was afgekeurd was van een hoog niveau

21 januari 2024 om 19:11

Qua passing, dribbling en duels was het vandaag minder inderdaad. Echter poets je dat wel handig weg met een assist en een goal. Hij is zo vaak de beste man op het veld en als hij dan eens een mindere pot speelt zoals vandaag of tegen Barca in september is hij doorgaans wel doorslaggevend.

Wat een wedstrijd, wie zou dat verwachten tegen laagvlieger Almeria.

Alhoewel Arribas en vooral Ramazani altijd werelds tegen ons spelen, had ik dit niet verwacht.

Scheidsrechter toch een hele belangrijke rol gespeeld. Imo was het doelpunt van Arribas terecht afgekeurd en moest penalty goal van Bellingham ook afgekeurd worden.

Rudiger sprong daar op de rug van zijn tegenstander en was dus overtreding. Over doelpunt van Arribas, ja Jude word geraakt in zijn gezicht maar veel te licht, daar krijg je een beer van Jude nooit neer.

Maar goed wij bleven strijden, wij zijn diep gegaan en toch de 3 punten behaald.

Ben ik trots waarop? Nee, maar zij hebben echt gevochten. Vooral Jude en Carvajal die blijven al 3-4 wedstrijden langer dan 90 minute strijden als ware helden.

Het is zoals ik paar dagen terug tegen Real8madrid zei na de uitschakeling in de beker, soms heb je de scheids mee, soms tegen. Dat is voetbal.

Tegen Atletico waren wij op veel momenten genaaid, vandaag is het Almeria.

21 januari 2024 om 18:27

Dat je dit durft te vergelijken met de wedstrijd tegen Atletico vind ik wel zielig eigenlijk.. voor de rest gefeliciteerd met de 3 punten. Normaal winnen jullie op wilskracht, vandaag door de 12e man. Geen schande om toe te geven toch?

21 januari 2024 om 18:52

Zeiken om het zeiken, hij zegt toch nergens dat het even erg was oid? Ook geeft hij gewoon toe dat de scheids vandaag mee zat.

Gestolen overwinning, en dat zeg ik met volle schaamte. Op deze manier wil je niet winnen van de nummer laatst die geen enkele pot dit seizoen heeft gewonnen. Veel medelijden met Almeria, sneu dat ze op deze manier verliezen.

Ancelotti moet zich kapot schamen. 3 keer de VAR mee krijgen in Santiago Bernabau tegen de nummer laatst. Tsja.

Begrijp me niet verkeerd. Natuurlijk ging ik uit me dak bij het doelpunt van Carvajal, maar het gaat me niet lekker zitten dat we op deze manier winnen. Over deze wedstrijd, gaat nog vaak besproken worden.

21 januari 2024 om 18:48

Beetje overdreven eerlijk gezegd. Het enige discutabele moment was de goal van Vinicius, het had me niet verbaasd als die was afgekeurd. Nou zeg, zit het een keer mee, mag het? Bij de andere situaties denk ik dat een aantal mensen een keer het regelementenboekje moet openslaan.

Vonden jullie ook niet dat de goal van Almeria wel heel makkelijk is afgekeurd? Hij raakt hem licht in de nek en Bellingham doet alsof hij in het gezicht is geslagen. Enorm zuur dit voor Almeria, Real heeft echt alle geluk van de wereld gehad vandaag.

21 januari 2024 om 18:25

Is ook heel licht hoor. Maar die 'overtreding' geven ze altijd. Waarom zou er bij een goal plots andere maatregelen getroffen moeten worden. Dat die vent geel kreeg vond ik wel frappant, was niet met kwade bedoeling dus geel vond ik absurd.

21 januari 2024 om 18:27

Ik vond dit wel echt enorm licht hoor.

Daarnaast ook nog eens een natuurlijke beweging. Volledig ridicuul om daar een goal voor af te keuren.

21 januari 2024 om 18:32

Helemaal mee eens behalve die laatste zin. Is een natuurlijke beweging en het is heel licht. Maar zoals ik zei: die geven ze toch al-tijd?

21 januari 2024 om 18:36

Mensen zijn vooral kwaad om de uitkomst (annulering goal) en niet zo zeer de actie zelf. Als hij direct had gefloten of als er geen goal was gevallen had niemand hierover gepraat.

21 januari 2024 om 18:39

Zo zijn er genoeg ja maar dat geldt niet voor Lierse hoor. Is doorgaans zeer objectief en daarnaast volgens mij ook gewoon redelijk fan van Madrid, hoewel Inter en Lierse zijn eerste clubs zijn denk ik.

21 januari 2024 om 18:43

Ik kan me niet meteen enorm veel fases voor de geest halen waarin dit soort fases aangehaald worden om een VAR-tussenkomst te rechtvaardigen. Kan natuurlijk aan mijn geheugen liggen.

Maar dit vind ik nooit een ‘clean and obvious error’. Sowieso mogen ze er heel snel mee stoppen als het altijd is zoals je zegt. Dit vind ik niet eens een fout. Maar natuurlijk is het moeilijk om tijdens het seizoen zo een verandering door te voeren.

21 januari 2024 om 19:01

Neen ik ook niet. Heb het nog niet zien gebeuren persoonlijk omdat ik zo ook nog geen overtreding aan een doelpunt vooraf heb zien gaan. Ik spreek in het algemeen. Als een speler dit doet en de ref ziet het fluit hij toch gewoon consistent overtreding? Dus zoals ik eerder zei: waarom zou men bij een doelpunt plots andere regels hanteren?

21 januari 2024 om 19:06

Waarschijnlijk een gevoel van onrecht vanuit mijn kant haha. Volledig subjectief uiteraard.

Maar als pakweg België dit tegen krijgt in de halve finale van een EK of WK (als we daar nog eens geraken) dan word ik helemaal gek.

21 januari 2024 om 19:09

Ik ook hoor. Word nu ook 6-7x per wedstrijd gek wanneer deze overtreding gegeven wordt. Ik vind het een idiote regel. Ik zeg enkel dat het terecht is dat ze die idiote regel ook hier toepassen.

21 januari 2024 om 21:34

Vandaag nog scoorde Werder Bremen nadat Musiala op het middenveld door een overtreding op hem de bal verloor. De goal werd goedgekeurd, gecheckt door de VAR, scheids naar de monitor en goal werd alsnog afgekeurd.

21 januari 2024 om 22:20

Zelfde met Gala. 3 identieke instanties in de tijdspanne van 3 uur Maar hier is her een probleem.

Deze pot zeg echt bizar. Eerste helft was met afstand de slechtste. 0 schoten tegen de nummer laatst. En je komt erg goed weg bij die 1-3. Was niet heel veel aan de hand. Ook die 2-2 was discutabel met die potentiã£â«le handsbak. Maar ja geluk heb je dus soms mee. En vandaag hadden we dat. Komen hier heel goed weg.

Ancelotti is hier vooral de schuldige. Waarom start je met Valverde die sowieso kapot was net zoals Bellingham, Mendy en Rodrygo eigenlijk. Je hebt net 330 minuten gespeeld tegen Barcelona en 2x Atletico. Logisch dat sommige spelers uitgeblust zijn. En dan krijg je dus zo’n eerste helft. Daarnaast mag Kepa echt banken zeg. Dramatische keeper die geen enkel punt voor je redtã¢â‚¬â¦



Eerste helft was de slechtste van het seizoen. Gelukkig zag Carlo dat ook en durfde hij hard in te grijpen. Die wissels hebben het gedaan wat mij betreft, daarna was Madrid veel sterker en sneller. Die goal van Vini vond ik hands overigens. Die andere 2 situaties kan je niet over zeiken als je de regels kent maar Vini leek mij de bovenarm en niet de schouder.

21 januari 2024 om 18:31

3 discutabele momenten die allemaal in het voordeel van Real Madrid. Je mag best van geluk spreken deze wedstrijd. Soms heb je de scheids mee en soms heb je die tegen. Helaas zat het voor jullie deze keer mee

21 januari 2024 om 18:33

Klopt, 2 van die 3 vond ik de juiste beslissing maar die derde persoonlijk niet. Ook als mijn mening wordt toegepast blijft het hier 2-2.

21 januari 2024 om 18:42

Die 3e doelpunt van Almeria is anders ook 50/50, Bellingham valt heel makkelijk. In mijn mening dus 2, dus dan was het 1-2. Als we jou opvatting aanhouden mag Real dus nog steeds van geluk spreken toch? Ik zeg hier niet veel verkeerds lijkt me.

21 januari 2024 om 19:03

Niet mee eens. Hand in het gezicht in een poging de verdediger van je af te houden wordt altijd een overtreding gegeven, ook al is het imo een heel natuurlijke beweging. Dat zijn nou eenmaal de regels, dan moeten die bij een goal ook toegepast worden lijkt me.

Nee je zegt niets verkeerds hoor, dat geef ik toch ook niet aan? Ben het niet eens met alles wat je zegt maar dat Madrid het zeker niet tegen had zitten vandaag ben ik het mee eens.

Haha wauw wat een corruptie was dit zeg. Heb er geen andere woorden voor. Eerst drie discutabele momenten en dan krijg je nog even 11 minuten om een goal te maken.

Petje af voor Almeria. Hebben er alles aan gedaan. Helaas kan je niet winnen van real madrid dat de scheidsrechter en de VAR in hun zak hebben. Wat we vandaag hebben gezien, was een regelrechte schande voor het voetbal. Heb een team nog nooit zo erg benadeeld zien worden als Almeria vandaag.

Hopelijk houden ze hun koppies omhoog en kunnen ze degradatie nog afwenden en eindelijk een wedstrijd winnen. Vandaag wilde Tebas helaas anders.

Gefeliciteerd Real Madrid fans met overwinning. Iedereen zal blij zijn met een overwinning, maar dit was toch weer een schandalige vertoning, dus mag hopen dat mensen niet blij zijn met de manier waarop.

Zo blij met de zege door het wedstrijd verloop. Maar ik vind het zeer onverdiend. Real was super zwak!!! En ik betwijfel of het wel rechtmatige goals waren, die eerste 2. Vooral die van Vinicius was voor mij duidelijk met de bovenarm, niet met de schouder. Maar goe, voer voor de Catalaanse media, en wij hebben 3 punten extra.

Hala Madrid, lekker hoor!

iedereen die niet voor Real is heeft ze twijfels na vandaag wel heel erg , behalve de real fans. hoe de hell kan je hier nou blij mij zijn ik zou me kapot schamen. met zulke discutabele beslissingen.

1ste helft heb ik niet gezien maar ik heb meer actie in de 2de helft gezien als in 4 eredivisie wedstrijden bij elkaar. En er was weer duidelijk iemand echt verreweg het beste op het veld. Bellingham is echt bezig aan een belachelijk goed seizoen zeg.

Tja, als dat ook al goedgekeurd wordt, dan is het nogal lastig om te winnen van Real Madrid.....

Vandaag tegen de hekkensluiter, Almeria, viel het me op dat we veel slordigheden hadden in ons spel. Echter, laten we eens stilstaan bij het geluk dat we hebben met Bellingham in ons team. Die gast was gewoonweg sensationeel, met niet één, maar twee doorslaggevende doelpunten. Zulke prestaties zijn van onschatbare waarde voor een kampioenschap.De slordigheden die we zagen, benadrukken alleen maar het belang van spelers zoals Bellingham, die in staat zijn om op te staan en het team naar de overwinning te leiden, zelfs wanneer het wat hobbelig is. Deze overwinning voelde als een echte triomf, zo’n wedstrijd die de basis legt voor een succesvol seizoen.Ik kan niet anders dan trots zijn op het team en op die momenten waarop individuele spelers opstaan en hun stempel drukken. Bellingham heeft absoluut bewezen dat hij een onmisbare schakel is. Hij is nog altijd de topscorer van LaLiga, en dat als middenvelder…Top of the table, Hala Madrid! Fijne avond allemaal!

Een zeer slecht real madrid. Maar alle zure reacties hier over “gestolen punten” slaan natuurlijk nergens op. Even verdiepen in de spelregels en je ziet dat alle afgekeurde/goedgekeurde momenten gewoon terecht waren. Jaloezie wellicht.

21 januari 2024 om 18:30

Ah je mag ballen gwn met de arm binnen werken?

21 januari 2024 om 18:31

Nee, wel met de schouder, zo zie je meerdere spelers vaak de welbekende schouderpass geven. Even een bril opzetten wellicht.

21 januari 2024 om 18:32

Bij de 2-2 maakt Vini 2 keer hands, aan het begin van de aanval en als einde...

Waarom krijg je bij 0-2 een penalty mee terwijl Rudiger zich afzet op de verdediger? Dit was al 1 van de fouten van de scheids cq VAR.

Slaat helemaal nergens op dat die treffer door ging. Heb te doen met Almeria.

Real heeft al jaren de Scheidsrechters mee maar als nu ook de var mee gaat doen dan kunnen we beter stoppen wat Boulahrouz zei het is een schande!!!

Ach ik had geld ingezet op Real dus ben heel blij dat ze de klus nog klaren en de 2de helft was echt een gigantisch verschil met die eerste, maar toch vind ik het best een beetje bizar dat die 2-2 werd gegeven. Lijkt met z'n arm te scoren, toch?

21 januari 2024 om 18:35

Vond ik ook. Er waren 2 hoeken, eentje leek het schouder andere leek het arm. De ref kreeg beide te zien van de VAR dus ik had verwacht dat hij hem zou afkeuren.

Real Madrid heeft Arda slechts gekocht om Barcelona te dwarsbomen , waarin geen rekening is gehouden met de belangen of toekomst van Arda. Madrid wist dat Barca zeer concreet in de race was voor Arda ( Deco was al afgereisd naar Istanbul )

Helaas moeten we tot de conclusie komen dat Arda een verkeerde keuze heeft gemaakt. Juist nu zit hij in een stadium waarin hij zich moet ontwikkelen en ervaring opdoen. Bij Madrid kan hij zich niet ontplooien.

Heeft tot nu alleen minuten gemaakt tegen een 4 divisionist ( wat eigenlijk niet telt )

Staat ook helemaal onderaan in de pikorde, Ceballos, Fran, Brahim en Joselu, en nu benoem ik slechts de b-garnituur die hij voor zich moet dulden.

Barca was een betere optie geweest, had ie geheid speeltijd gekregen , itt Ancelotti geeft Xavi juist wel tijd aan talenten.

21 januari 2024 om 18:40

Hij is net 4 weken fit... Zit ook te wachten op meer speeltijd voor hem hoor maar nu al zulke conclusies is gewoon idioot.

21 januari 2024 om 18:57

zijn tijd gaat komen, iedereen bij real madrid moet vechten voor z’n plek. alleen vini en bellingham zijn gegarandeerd basisspelers. de rest wordt gerouleerd. dus om zo snel een lange conclusie te geven is onnodig.

21 januari 2024 om 19:01

Volgens mij ben je vergeten dat hij ook wat minuten mocht maken tegen Atletico

Dit was toch wel duidelijk VAR - Almeria 3-2. Bellingham ging erg makkelijk liggen en greep niet naar dezelfde plek als waar hij geraakt werd. Andersom zou de VAR daarvan afblijven denk ik. Meest belachelijke was de goal van Vinicius. Scheids keurt hem terecht af. VAR roept hem onterecht terug om hem alsnog goed te laten keuren. En dat ook nog met een beeld waar je het niet goed kan zien. Als ze een Madrid shirtje aan hadden gehad zou niemand dit vreemd vinden denk ik. En Real is in Spanje mijn favoriete team, maar dit sloeg echt nergens op.

Schandalig!!!
En kom niet aan met de scheidsrechter en de var worden geschorst… Almería wordt hier ongelofelijk genaaid.

Heerlijke remontada! De eerste helft was echt slecht, gelukkig dat Carlo heeft aangegeven dat hij een fout heeft gemaakt door spelers te selecteren die gewoon moe waren en rust nodig hadden. Verder vond ik het tijdrekken van Almería echt irritant en al die kleine overtredingen en expres het tempo uit de wedstrijd halen is een laffe tactiek van de coach van Almería. Het valt op dat Rudiger de laatste wedstrijden wat tegenvalt of het kan natuurlijk liggen aan de communicatie achterin. Ik hoop dat hij snel weer zijn niveau haalt. Carvajal is lekker bezig en een echte voorbeeld voor de jonkies, hij blijft maar gaan en werkt hard op het veld. Tchouamenie viel mij een beetje tegen, en verder speelde iedereen in de 2e helft wel goed. Het viel mij trouwens op dat wanneer Fran links opkomt Vini hem overslaat. Vini is steeds op zoek naar Bellingham wat soms eigenlijk jammer is omdat Fran af en toe er beter voorstaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren