Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid blijft in Engeland en reserveert Casemiro-miljoenen voor ’parel‘’

Laatste update:

Real Madrid heeft Bruno Guimarães op het oog als vervanger van Casemiro. Laatstgenoemde staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en een transfer lijkt steeds dichterbij te komen. Volgens de Spaanse krant AS mag de middenvelder wegens bewezen diensten door de voordeur vertrekken uit het Santiago Bernabeu. Guimarães moet in dat geval de leeggevallen plek opvullen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Casemiro 'in de komende uren' het gesprek aangaat met trainer Carlo Ancelotti, daar hij de contractaanbieding als verleidelijk beschouwt.

Guimarães verruilde in januari 2022 het Olympique Lyon van Peter Bosz voor Newcastle United. De defensieve middenvelder bleek een van de drijvende krachten in het team van Eddie Howe en zorgde er mede voor dat the Magpies uit de degradatiezone klommen. De 24-jarige Braziliaan stond in de eerste twee wedstrijden van het huidige seizoen ook weer in de basis en dus vraagt Newcastle om een minimale verdubbeling van de aankoopsom van 52 miljoen euro: ruim honderd miljoen.

Bij Real is het succesvolle middenveld, bestaande uit Toni Kroos, Luka Modric en Casemiro op leeftijd aan het raken, waardoor de Koninklijke denkt aan de toekomst. Met het aantrekken van Aurélien Tchouameni (22) en Eduardo Camavinga (19) heeft de club al twee spelers in de selectie die de Braziliaan kunnen opvolgen. Ook Dani Ceballos en Federico Valverde zouden op die plek kunnen spelen, al wordt laatstgenoemde ook vaak als hangende rechtsbuiten ingezet.

Bij Manchester United ligt een vijfjarig contract voor vijfvoudig Champions League-winnaar Casemiro. Daar komt bij dat de Braziliaan zijn salaris kan verdubbelen naar tien miljoen euro per jaar, waardoor de dertigjarige middenvelder wel oren zou hebben naar een transfer. Guimarães zou op zijn beurt niet kunnen wachten om bij Real aan de slag te gaan. De Madrilenen zouden Guimarães zien als een 'parel' die ze maar al te graag aan de selectie willen toevoegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervanger van Casemiro loopt toch al rond bij Real? Of betalen ze 80 (of 100 weet even niet meer) voor niks?

18 augustus 2022 om 17:57

Tchoumani overrated

18 augustus 2022 om 17:59

Hoezo is wel voor veel geld gehaald. Topper waar Paris ook achterzat, nou geen geld voor rechts buiten dan had ik liever gehad dat dat voor rechts buiten mee werd gehaald.

18 augustus 2022 om 18:08

nussa010 dom

18 augustus 2022 om 18:08

Als Valverde idd op rechtsbuiten moet spelen lijkt mij daar eerder de prioriteit te liggen. Daarbij is Newcastle natuurlijk in de positie om hoog in de boom te gaan zitten en anders nee te verkopen.

Lijkt mij een wat voorbarig gerucht, ook als Casemiro vertrekt. Tchouameni, Camavinga en Valverde kunnen daar prima samen de plek van Casemiro opvangen. Al zal het verlies van Casemiro wel even gevoeld worden verwacht ik.

18 augustus 2022 om 19:16

@aqua1: de waarde bepaald gelukkig niet de kwaliteiten van de speler. Anders had ik alles wat ik over Maguire had gezegd de afgelopen jaren terug moeten nemen.

18 augustus 2022 om 20:21

Oordelen over tchou is wat voorbarig is net pas gekomen, pas over 6 maanden mag je oordelen. heeft bij monaco laten zien dat hij kwaliteit heeft.

18 augustus 2022 om 20:24

Hoezo overrated hij samen met camavinga zijn hele grote talenten 🥴

18 augustus 2022 om 17:57

Beter dat ze een top rechtsbuiten halen die heeft real Madrid niet

18 augustus 2022 om 18:13

Ik blijf het zeggen, Bernardo Silva 🙋🏼‍♂️

18 augustus 2022 om 20:19

Die heeft zijn voorkeur voor Barcelona uitgesproken.

18 augustus 2022 om 20:38

Real schijnt in de markt te zijn voor anthony

18 augustus 2022 om 17:59

Die heeft nog veel tijd nodig. Viel flink door de mand tegen Almeria

18 augustus 2022 om 18:36

Overdrijf

18 augustus 2022 om 21:10

grappig, precies 100 reacties...100 mil

On

Denk niet dat RM 100 mil gaat betalen


Hoooop gewoon 70-80 mil voor B Silva. Kan hij dit seizoen rechtsbuiten spelen en seizoen erop opvolger Modric.

Volgend seizoen Nkunku halen (clausule 60 mil) en kan Silva dus centraal en deze man rechtsbuiten

Seizoen daarop treed clausule van Haaland in. Die is op te halen voor 150 mil
Dan is Benzema wel klaar

18 augustus 2022 om 21:30

B. Silva is niet meer te verkrijgen. Maar geen zorgen over onze aanvalsgebrek want we gaan nog een middenvelder halen! Fantastisch gemanaged worden we.

18 augustus 2022 om 21:54

Er treed inderdaad een clausule voor Haaland in (volgens journalisten). Maar als we realistisch zijn, gaat hij na 2 jaar City al willen verlaten. Het lijkt me overduidelijk dat Haaland ooit in Spanje wil spelen, kan voor een van de Madrileense clubs zijn, kan ook voor Barca zijn. Die ambitie heeft hij wel ooit uitgesproken. Maar of hij al na 2 jaar weg wil gaan? Ik denk het zeker niet. Een Silva is inderdaad rijp om weg te kopen, die begint aan zijn 6e seizoen bij City, is denk ik wel toe aan een nieuwe uitdaging.

Als deze transfer doorgaat is dit het einde van het beste middenveld-trio aller tijden. Gelukkig staan de grootste talenten ter wereld op het middenveld al klaar bij Real!

18 augustus 2022 om 18:02

Met Valverde , camavinga , touchameni, ceballos en zelfs alaba hebben ze idd genoeg keus de komende jaren. Wel jammer Casemiro was zo belangrijk voor het spel van Madrid. Maar snap goed dat Madrid een bod van 70-75 mil niet laat liggen.

18 augustus 2022 om 18:15

Mcgregor / Ik denk ook dat Real Madrid liever Casemiro niet wil tegenhouden, dat gaat ook verkeerd aflopen als we dat doen. En Real Madrid heeft net al 80 miljoen betaald voor Tchouameni, die zal wel belangrijker gaan worden, ook Fede kan als verdedigende middenvelder. Deze Bruno Guimareas zal veel kosten ben ik bang

18 augustus 2022 om 18:26

Dat ook dat Real Madrid veel geld moet gaan betalen. Als ik hun was zou ik idd voor een rechtsbuiten gaan i.p.v. nog een middenvelder terwijl je er al een paar talenten hebt lopen voor de toekomst. Ik zou persoonlijk die daar voor gebruiken dan ongeveer 100 miljoen of meer te betalen voor die Bruno van Newcastle (ook al is hij echt goed)

18 augustus 2022 om 18:35

Martijn / Nog een rechtsbuiten wil je bij de selectie??? Carlo speelt nu met Fede op die plek, en dan heeft hij nog Rodrygo en Asensio achter de hand ook. Jij stelt voor dat we een 4e rechtsbuiten erbij halen, want waarom niet toch? Dude, er moet eerst 1 van die spelers die we nu hebben verkocht worden en dan maken we een actie

18 augustus 2022 om 20:52

Fede is armoede op rechtsbuiten. Die moet gewoom pp het middenveld.

18 augustus 2022 om 18:05

Pedri en gavi zitten toch bij Barca?😋

Nee ze hebben idd leuke talenten klaar staan, ben benieuwd.

Beste middeveld trio hoor je me niet zeggen maar dat is barca oogklepjes

18 augustus 2022 om 18:12

Gavi zit imo echt nog niet in die bovenste categorie hoor... Bellingham, Cama, Tchoua, Pedri en nog een aantal is echt nog wel een klasse apart.

18 augustus 2022 om 18:34

Hoe je wel cama en tchoua daar plaatst maar gavi niet is mij echt een raadsel

18 augustus 2022 om 18:51

Het is nochtans heel simpel: door hoe ze presteren.

18 augustus 2022 om 18:57

Wat heeft Camavinga nou echt meer laten zien dan Gavi dan? Gavi imponeert nochtans ook bij Spanje. Cama heeft nog echt zijn prijskaartje waar te maken. Hij is niet beduidend beter dan Gavi of visca versa. Dus de 1 boven de ander plaatsen lijkt me onnodig. Bellingham wordt altijd geroepen maar heb het idee dat het meer populair is hem te benoemen. Het is een groot talent, maar het uitzonderlijke zoals een Pedri heb ik vooralsnog niet (regelmatig) gezien bij Bellingham.

18 augustus 2022 om 19:10

Jogabonito// daarnaast heeft cama voornamelijk gepresteerd als invaller en viel het tegen als hij basis stond. Ook de benoeming van tchoua boven gavi is mij een raadsel. Maar real8madrid kennende heeft hij zijn mening uitsluitend gebaseerd op statistieken. En gavi is dan weer geen statistieken voetballer waardoor hij hem al snel onderschat.

18 augustus 2022 om 19:10

Presteert op zo'n beetje elk vlak beter? Wat wil je nog meer?

18 augustus 2022 om 19:11

Geen statistiekenvoetballer. Telkens wanneer ik denk dat er niet nog meer onzin uit jou kan komen

Overigens baseer ik me niet op statistieken. Ik bekijk voetballers (sommige al wat meer dan andere), vorm een mening en kijk vervolgens naar de statistieken om te zien of mijn mening klopt. Soms moet die bijgesteld worden. Ik hecht meer waarde aan cijfers dan mijn eigen ogen, laat staan de jouwe, die eerste liegen immers niet.

Alles kan je in statistieken terug zien. Als je weet wat statistieken zijn en hoe je ze moet interpreteren.

Zeggen dat Cama enkel als invaller heeft gepresteerd geeft ook weer eens mooi jouw tunnelvisie weer. Dat ie op zijn 17 en 18 2 seizoenen aan een stuk in de basis voetbalde bij Rennes (ook nog eens op 2 verschillende posities) gaan we mooi aan voorbij want meneer kijkt hoogstens een potje Madrid.

18 augustus 2022 om 19:34

Dus dat hij basis speelde bij rennes geeft ook meteen aan dat hij speelde op het niveau van de bovenste categorie? En dat je zijn rennes-tijd erbij haalt komt waarschijnlijk doordat je hem als basisspeler bij real ook niet van de bovenste categorie vindt. Wat jij nu doet is hetzelfde als wat frenkie fans doen. Elke x zijn niveau bij zijn vorig club aanhalen omdat zijn niveau bij zijn huidige club niet correspondeert met wat jij predikt. “Maar frenkie heeft bij ajax echt wel laten zien van topniveau te zijn”

18 augustus 2022 om 20:02

Zijn niveau bij zijn huidige club is uitmuntend... Ik heb nooit iets anders beweerd.

18 augustus 2022 om 20:25

Maar om mijn bewering dat hij voornamelijk als invaller heeft gepresteerd te weerleggen kwam je aankakken met zijn basisplaatsen bij zijn oude club en niet bij real madrid. Dat is voor mij een indicatie dat jij zijn basisplaatsen bij real ook niet zo heel goed vond. Maar ik zie al dat je bezig bent met het deflecteren van de discussie dus ik zal hiermee ook ophouden. Het toont jouw willekeur aan om tchoua en cama wel op te nemen als bovenste categorie en gavi niet.

18 augustus 2022 om 21:56

Neen, ik ben het niet eens met die stelling maar ik weet dat je daarmee op zijn prestatie bij Madrid doelde. Ik gaf enkel aan dat het je tunnelvisie weer eens mooi weergeeft. Niets meer, niets minder.

Ik betwist jouw geloofwaardigheid, niet je argument. Dat leek me duidelijk.

18 augustus 2022 om 22:00

Real8madrid heeft echt wel gelijk. Ik ben helemaal niet biased trouwens, Gavi is een prima talent.Tchouameni ben ik inderdaad mee eens, heeft het nog niet genoeg laten zien en zit naar mijn mening in dezelfde categorie als Gavi. Ik vind Camavinga gewoon een niveautje hoger, snellere handelingssnelheid, fysiek simpelweg sterker en verdedigend heel veel beter, volwassener in zijn spel en ook een betere lange bal. Gavi is een typische Barca speler, sterk in de combinatie en een uitstekend dribbelaar. Ook een bijtertje overigens.

18 augustus 2022 om 22:23

Verder: als er iemand willekeurig is ben jij het wel. Ik baseer me daadwerkelijk op prestaties. Als spelers' prestaties veranderen dan verandert mijn mening ook. Zo noemde ik Kroos vorig seizoen zwak en zei ik nu dat hij onze beste middenvelder was in de voorbereiding. Zo vond ik Rodry begin vorig seizoen zwak met als jij maar vond ik hem eind vorig seizoen zeer sterk. Zo is Case een voetballer waar ik van houd maar kan ik ook aangeven dat ie een strontperiode heeft.

Dit itt jij die krampachtig aan een mening vasthoudt zoals ij Rodrygo en ook uitstekende prestaties van de desbetreffende speler naar beneden praat of andersom zoals met kroos vorig seizoen het geval was.

Als ik een Camavinga wel in die categorie plaats en Gavi (hoewel ik hem een groot talent vind) niet dan is dat niet willekeurig maar gebaseerd op feiten. Zoals ik eerder zei vorm ik een mening obv de zogehete 'eye-test' en ga ik vervolgens naar de cijfers kijken om te zien of het klopt. Als je dan ziet dat Camavinga in letterlijk (!!!) elke categorie beter scoort dan Gavi dan kan je nog zoveel het tegenovergestelde beweren maar dan zit je simpelweg verkeerd.

Passing (volume, nauwkeurigheid en efficientie), dribbels (volume en nauwkeurigheid) tackles (volume en nauwkeurigheid), kopduels, schieten, intercepties etc etc. Als Camavinga op elk van deze facetten het beter doet zowel vorig seizoen als in zijn seizoenen bij Rennes dan is er maar 1 conclusie: Camavinga is gewoon een stuk beter op dit moment.

18 augustus 2022 om 23:05

Cama deed het goed als invaller... ja, dus? Wat is er mis mee? Wat maakt het uit? Hij deed het goed als invaller ja, maar zeg ook dan gerust tegen wie: tegen de top 5 van de wereld: PSG, Cfc, City. Al die wedstrijden uitmuntend gespeeld. Gavi is een talentje, maar hij heeft, om te beginnen, nog niks laten zien bijv in de CL. Hij heeft nog niet een topwedstrijd doen kantelen.

18 augustus 2022 om 18:06

Iniesta, busquets en xavi disagree

18 augustus 2022 om 18:13

Meest succesvolle, maar niet beste

18 augustus 2022 om 18:52

Xavi, Iniesta en Busquets hebben zowel op club als internationaal niveau alles gewonnen, denk dat je een beetje hard van stapel loopt

18 augustus 2022 om 18:58

En dan laten we los van de prijzen het daadwerkelijke spel wat ze lieten zien nog achterwege. De automatisme, combinaties, complementair aan elkaar zijn, techniek, wendbaarheid en sierlijke van Xavi, Busquets en Iniesta is ongeëvenaard. Real Madrid werd jarenlang scheel getikt door deze 3. Ze lieten het gewoon op een rondo van de warming up lijken. En dan kwamen Messi en Alves nog ff mee doen ook met het 1x raken/combineren. Goede tijden waren dat!

18 augustus 2022 om 18:58

Van dit moment misschien maar volgen mij ben je Iniesta, Xavi en busquets vergeten?

18 augustus 2022 om 19:04

Geniet van zowel Real als Barca en Casemiro is meer dan prima, maar beste trio ooit is toch echt Xavi, Iniesta en Busquets

18 augustus 2022 om 20:29

Tostao, Gerson, Rivelino, als we toch de oudjes gaan benoemen.

18 augustus 2022 om 21:15

Je weet dat Modric ouder is dan Busquets, toch?

18 augustus 2022 om 21:56

Troy, niet alleen een domme opmerking, ook nog eens bijdehand. Is toch logisch dat dat trio als een ouder trio wordt gezien, het trio van Madrid is nota bene nog actief, kom op zeg…

18 augustus 2022 om 19:04

Callejon. Het zijn zeker verschrikkelijk goede talenten. Echter schat ik een pedri hoger in. Een Wirtz ook. En ja dat zijn uiteraard verschillende type spelers. Maar de talenten die Real nu heeft met Touchameni en Camavinga gaan, met alle respect Modric niet vervangen.

18 augustus 2022 om 19:11

Waanzinnig voot UTD als hij komt. Cv of vm. In pes22 speelt die ook waanzinnig.

Ik kom uit 80. Ik heb wel betere middels trios gezien.
Nedved, Davids, Zidane.
Iniesta, Xavi, fabregas.
Rijkaard, ancelotti, albertini
Etc etc

18 augustus 2022 om 20:02

Haha, Fabregas daar plaatsen. Da's ee nmooie.

18 augustus 2022 om 22:02

Fabregas speelde altijd wel goed bij Barca, maar denk dat je Busquets bedoelt. Speelde ook valse spits bij Spanje, Fabregas, echt een geweldige voetballer.

18 augustus 2022 om 19:19

Xavi iniesta en Busquets zeggen hoi!

18 augustus 2022 om 19:28

Real heeft wel mooie talenten klaarstaan en dit was zeker een heerlijk middenveld. Alleen zeker niet het beste trio aller tijden.
Muhren - Neeskens - Haan
Ancelotti - Donadoni - Gullit
Busquets - Xavi - Iniesta
Allemaal vergelijkbaar of beter. Neemt niet weg dat dit een heel mooi middenveld is was om in de lijstjes bij te zetten.

18 augustus 2022 om 20:42

Een van de beste zeker, maar er zijn andere die op basis van kwaliteit vergelijkbaar waren (maar niet zo succesvol natuurlijk), zoals:
Xavi, Iniesta, Busquets
Pirlo, Seedorf, Gattuso
Lampard, Ballack/Makelele, Essien
Giggs, Scholes, Keane/Beckham

18 augustus 2022 om 22:24

Eerlijk gezegd als
Ik naar dit rijtje kijk vind ik Xavi, Iniesta en Busquets er torenhoog bovenuit steken. En al die benoemde middenvelders heb ik bewust zien spelen samen. Ik vind dat de combi Nedved, Davids en Zidane dan nog beter dan die van Milan, Chelsea en United. Ik denk trouwens dat je liever het trio Kaka, Seedorf en Pirlo dan kan benoemen.

19 augustus 2022 om 00:41

Joga_bonito10

Maar van jou weten we dat je nooit objectief kan zijn ten op zichte van Barcelona of Brazilianen, dus hou aub op met 'als ik eerlijk ben' want dat ben je niet...

18 augustus 2022 om 23:43

Ben heel erg benieuwd wie er over een aantal jaar het beste middenveld heeft in de Europese top. Real Madrid heeft geweldige talenten, Bayern heeft ook toppers, Barca heeft veel potentie.

19 augustus 2022 om 10:59

Iniesta, Xavi en Busquets spelen al een tijdje niet meer samen hoor.

Wat ik me afvraag, waarom ga je voor de wat oudere spelers in plaats van een nieuw plan te bouwen waarbij je ja wat oudere spelers pakt maar ook talenten goed gaat scouten. Het is gewoon dieptriest, glazers kunnen beter de boel verkopen en er moet iemand komen met een United hart om de boel rustig weer op de rails te brengen met een ondersteunende team achter ten hag. Ik denk een jaar of 4 a 5 er echt veel mogelijk is.

18 augustus 2022 om 17:58

Wie stel jij voor?

18 augustus 2022 om 18:01

Misschien rice maar er zijn niet veel van dat soort types dat united nodig heeft

18 augustus 2022 om 18:03

Je bedoelt spelers?

18 augustus 2022 om 18:28

Rice heeft al laten doorschemeren dat hij niet naar United wil.
Terwijl hij idd wel een zeer goede speler zou zijn voor United

18 augustus 2022 om 18:03

Omdat je bij man united altijd succes moet boeken. Je kan niet verjongen en bouwen.

18 augustus 2022 om 18:14

Welke jonge speler gaat dat middenveld van United nu dan even vormgeven? Met Casemiro heb je naast Kante misschien wel het beste slot achter de deur van de afgelopen 20 jaar van het voetbal in huis. Kan nog prima 3 jaar mee en staat er direct. Eriksen en Fernandes kunnen dan meer naar voren spelen om de aanval te ondersteunen en Casemiro haalt de druk bij de verdediging weg. Als United Casemiro weet te halen vind ik dat een van de betere aankopen van deze hele transferperiode.

18 augustus 2022 om 18:30

Welke jonge speler gaat dat middenveld van United nu dan even vormgeven? Met Casemiro heb je naast Kante misschien wel het beste slot achter de deur van de afgelopen 20 jaar van het voetbal in huis. Kan nog prima 3 jaar mee en staat er direct. Eriksen en Fernandes kunnen dan meer naar voren spelen om de aanval te ondersteunen en Casemiro haalt de druk bij de verdediging weg. Als United Casemiro weet te halen vind ik dat een van de betere aankopen van deze hele transferperiode.

Maar ik dacht dat tchouameni de opvolger was de man van 100 mil(80+20) voor wat hebben ze hem dan gehaald

18 augustus 2022 om 18:18

Ayoun / Tchoua is gehaald voor de toekomst, het is misschien wat naief om te denken dat hij meteen in de basis gaat spelen bij de huidige Champions League koning, maar nu met dit vertrek van Case lijkt het toch te gaan gebeuren. Ik vind die Bruno G van Newcastle ook een toffe speler maar ik weet niet of Newcastle hem makkelijk zal laten gaan, tenzij hij een transfer forceert

18 augustus 2022 om 22:04

Is toch duidelijk dat Tchouameni alvast is gehaald, voordat een andere club hem afsnoept van Madrid. Bedoeld om hem klaar te stomen, maar niemand had gedacht dat Casemiro zo snel zou vertrekken. Overigens zeggen Spaanse media dat Madrid niet de markt opgaat. Alleen als Asensio wordt verkocht, wordt een nieuwe buitenspeler gehaald.

Off topic wat betreft dit artikel maar weet je wat grappig is. Ik wil reageren op het artikel mbt discriminatie maar ik wordt uitgesloten van de discussie omdat ik klaarblijkelijk niet voldoe aan niveau 3 😂 lekker bezig VZ mensen uitsluiten.

18 augustus 2022 om 18:37

En terecht, zelfs met niveau 3 heb je idioten die erop reageren (zowel het goed praten, als de slachtofferrol inkruipen) laat staan als iedereen met zijn nieuwe accountje er ook op kan reageren.

Dat casemiro maar 5 mil per jaar krijgt

18 augustus 2022 om 21:13

het is geen Barca he, waar Dest ook 5 of iets meer krijgt.

RM heeft geleerd van fouten (Bale en Hazard)

Dat gaat niet gebeuren tenzij het voor belachelijk geld is, die jongen zit er een halfjaar. Slechte vervanger van Casemiro ook.

18 augustus 2022 om 18:19

Bongiorno / Ik vind hem best wel een goede speler, ook echt een verdedigende middenvelder en een Braziliaan met een Spaanse dubbel nationaliteit ook als ik het goed begrepen had dus hij is een NON eu speler. Zitten veel goede aspecten aan deze speler maar Newcastle gaat het Real lastig maken. Ook echt typisch dat Real nu Casemiro laat gaan voor 70 mil en dan Newcastle voor Bruno 100 mil vraagt

18 augustus 2022 om 19:36

Juist meer een echte box to box speler dan een verdedigende middenvelder. Heerlijk speler, maar met Valverde en Camavinga heb je eigenlijk al twee van dat soort spelers. Daarnaast is 100 mil wel echt te veel.

Mocht Madrid een andere middenvelder willen aantrekken hoop ik van harte dat ze voor FRankie gaan. Dat zou echt een stunt zijn. Touchameni heeft zeker nog een jaar nodig verwacht ik. Tegen Almería was het goed te zien dat hij nog een lange weg heeft.

18 augustus 2022 om 18:21

Mcgreg / Frenkie is niet goed genoeg voor Real Madrid. Op die plek van centrale verdedigende middenvelder hebben wij altijd killers gehad zoals Makelele en Casemiro, dat soort werk kan Frenkie helemaal niet leveren. Hij is bij zijn eigen club niet eens basisspeler, laat staan bij ons

18 augustus 2022 om 18:26

Flinke statement, dat Frankie niet goed genoeg is voor Real. Dat durf ik toch te betwijfelen.

Bruno was bij Lyon echt verschrikkelijk goed. En het belangrijkste is dat hij elke wedstrijd alles gaf.

18 augustus 2022 om 18:23

Ol / Real Madrid deze Bruno al lang op het lijstje staan maar omdat wij op die positie altijd goed bezet waren kocht Real hem niet. Nu lijken we Case kwijt te raken en moet je opeens verder gaan kijken. Als Bruno nog bij Lyon zat was het een makkelijk deal, nu met Newcastle verwacht ik zeker geen vriendendienstjes ofzo. Die Arabieren zien ook geen echte noodzaak om te verkopen. Ik hoop dat Bruno zich binnenkort ziek meld en zegt dat hij mentale problemen heeft die alleen in Madrid opgelost kunnen worden

Dit snap ik dan weer niet. Prima speler hoor, maar hij heeft net Newcastle nog 40 miljoen gekost? Hoeveel moet je dan wel niet gaan spenderen? Overigens lijkt het me sowieso onzin aangezien er helemaal geen non-eu plek in de selectie is dus deze jongen kan niet eens voor La Liga ingeschreven worden...

Ik zou het hoe dan ook aan Case laten. Mag zelf kiezen of ie blijft of gaat met zijn staat van dienst. Ik snap de verleiding ook natuurlijk. Hij krijgt een 5-jarig contract aangeboden met een verdubbeling van zijn salaris. Dat contract is meer dan 3x waard wat zijn contract bij Madrid waard is en dat is nog eens exclusief de ongetwijfeld lekker vette tekenbonus. Ik zou hem wel duidelijk maken dat je dan wel 80 tot 100 miljoen gaat vragen en niet met minder genoegen neemt.

Als je dat geld dan al (in Engeland) wil gaan spenderen moet je gewoon vol voor Silva gaan. Krijgt United Asensio er meteen gratis bij. Jammer dat je dan de gok met Tchoua moet gaan nemen en geen bewezen backup hebt maar goed, dan heb je tenminste je basis op rechtsbuiten op niveau. Houden we Blanco maar bij de selectie als backup.

Wat betreft Blanco en andere Castilla spelers, hoe zit het daar eigenlijk mee? Arribas, Blanco en Guti zijn gewoon La Liga niveau maar mochten niet eens mee op tour. Ik ging er dus vanuit dat zij deze zomer allen (met terugkoopclausule) zouden worden verkocht maar volgens mij is enkel Mario Gila verkocht.

18 augustus 2022 om 18:23

Ik kijk er misschien te simpel naar, maar als Case weggaat, komt er dan geen non-EU plek vrij?

18 augustus 2022 om 18:37

Flamezzz / Nee, Case houdt niet 1 van die non eu spots vast. Dat zijn bij ons Militao, Rodrygo en Vinicius

18 augustus 2022 om 18:53

Case heeft een Spaans paspoort. Rodry, Vini en Mili hebben geen Eu paspoort. Vini komt wel in aanmerking en zit in de procedure.

19 augustus 2022 om 01:25

Ik lees net online dat hij door zijn grootvader gewoon een Spaans paspoort heeft, dus kan wel dan. Ben benieuwd of ze bij Real met zo'n grote zak geld voor zo'n groot risico gaan. Ga toch gewoon voor een gevestigde waarde die op meerdere posities uit de voetan kan: Bernardo.

18 augustus 2022 om 18:25

8 / Ja goed punt maak je daar. Alsof die Arabieren hem gaan laten gaan voor een prikje. Wordt een super dure onderneming. Ik vind hem wel echt een goede speler, 24 jaar pas en ook een non eu speler. Ik hoop dat we hem weten los te weken. Let maar op dat Real eerst Casemiro voor 70 mil verkoopt en dat daarna Newcastle 100 mil vraagt voor Bruno.

18 augustus 2022 om 18:33

Blanco is verhuurd

18 augustus 2022 om 18:55

Heeft gewoon een Spaans paspoort dus hoezo NON-eu plek

18 augustus 2022 om 19:01

Heeft Bruno een Spaans paspoort? Hoe heeft ie dat verkregen?heeft bij mijn weten toch nooit in Spanje gespeeld? Laat staan 3 jaar.

18 augustus 2022 om 19:50

Real8, Blanco is verhuurd aan Cadiz.

18 augustus 2022 om 20:04

Ik las het. Guti is voor 4 miljoen voor 50% aan Girona verkocht. Prima zetten. Nu Arribas nog. Ofwel bij het eerste halen ofwel verkopen.

Ben benieuwd. Wel lachen zulk nieuws hier en als je zelf andere medium volgt, loopt zo achter allemaal hier lol. Anyway, Casemiro lijkt graag deze nieuwe uitdaging te willen. Gun het hem. Je hebt ook al een vervanger klaar staan. Als zij minimaal 70 mil bieden moet ke het gewoon accepteren. Casemiro wordt ook straks 31 jaar. En haal dsn aub wel een aanvaller zeg! Of hijack B. Silva oid. Iig een aanvaller erbij zou dan top zijn. Verleng met Ceballos en met Tchoua zit je goed.

De geruchten omtrent Bruno Gui zijn best apart en marca heeft dat al van tafel geveegd. Maar en dan, ze hebben hem gekocht voor 50 mil, wat moet je zelf dan wel niet betalen en weer bij zo'n walgelijke staatsclub.

18 augustus 2022 om 18:24

Ik zou vol voor Bernardo gaan als het effectief tot een deal komt.

18 augustus 2022 om 18:27

Socio / Ja terecht wat je zegt. Die Arabieren gaan hem echt niet zomaar van de hand doen, tenzij hij aangeeft bij zijn club dat hij mentale problemen heeft die alleen in het zonnige Madrid opgelost kunnen worden hahah Het zou me pijn doen als we gaan kcm meer te zien krijgen dit seizoen, maar heel veel leden waren al iedere week aan het klagen erover dat ons magische trio weer speelde, daar lijken ze dit seizoen geen last meer van te hebben. Groot moment voor Tchouameni ook, ben benieuwd hoe hij dat gaat oppakken. Casemiro vervangen is echt geen easy task

18 augustus 2022 om 18:31

Heeft marca dat van tafel geveegd? Dat kan ik niet vinden. Wel bij de wandelgangen van marca dat zijn naam weldegelijk genoemd wordt als vervanger. Dat zou echt vreemd zijn met zo’n overvolle middenveld. En ik ben bang dat je niet hoeft te hopen op een nieuwe aanvaller.

Ondanks dat ik Casemiro, en in mindere mate Rabiot eerder, goede versterkingen zou vinden slaat de positie van United bij de vervolgens op gang gezette transfercarrousel eigenlijk steeds nergens op, en typeert dat United's wanbeleid. 70/80 miljoen betalen voor een 30-jarige speler, terwijl dat inkomende bedrag voor de ontvangende club voor hen resulteert in het kunnen binnenhalen van een jongere en/of, misschien zelfs op niet al te korte termijn, betere speler. Bruno Guimarães van Newcastle is in deze natuurlijk vreselijk moeilijk om los te weken, maar bijvoorbeeld een soortgelijke Douglas Luiz of Rúben Neves zouden de spelers zijn waar United voor had moeten gaan. Zeker nu er zóveel posities zouden moeten worden versterkt en een team moet worden gebouwd. Echt een deceptie zo, deze hele zomer.

18 augustus 2022 om 18:30

DROS / Je praat er te makkelijk over, dit is geen football manager waarin alles altijd perfect verloopt. Manutd heeft 2x verloren al in hun eerste twee wedstrijden. Daarnaast spelen ze nu Europa League. Als ze dan iemand met zo een staat van dienst als Casemiro kunnen kopen, dan twijfelen ze geen seconde. Manutd's probleem ligt ook echt op dat middenveld, het is dramatisch, iedereen wordt overlopen. Dat soort problemen neemt Casemiro perfect weg. Hij is de ideale speler om er bij te hebben, al is het ook makkelijk voor hem met Kroos en Modric erbij. Ik vind het riskant voor alle drie de partijen in dit verhaal, maar het meest voor Real Madrid. Vergeet niet dat Real Madrid dit seizoen super veel partijen moet spelen in een korte periode. Maar Case verdient een transfer en dat salaris, want dat kunnen wij hem niet bieden

18 augustus 2022 om 19:00

@insidermadrid: ik wil absoluut niet de kwaliteiten van Casemiro bagatelliseren, en misschien had ik dit beter moeten verwoorden in m'n eerste zin door 'fantastische versterkingen' te gebruiken, want wat mij betreft krijgt hij ook direct de aanvoerdersband. Casemiro is echt de leider die al zo lang ontbreekt, en is in mijn ogen van hetzelfde niveau als de toppers in Engeland Rodri en Fabinho. Maar de problemen bij United zijn niet met 1 speler verholpen, dat is al meermaals aangetoond. En ik ben bang dat we met ons transferbudget (werd lang gesproken over 140 miljoen euro, misschien nu toch meer door de crisis) door deze uitgave andere bepalende posities niet meer zullen versterken. Daarnaast is het natuurlijk een club in opbouw, en jij weet met de visie en transfers bij Real als geen ander dat een team echt jaren nodig heeft om op elkaar ingespeeld te raken. Jullie haalden Ramos, Marcelo, Benzema, Casemiro, Varane, Vinicius, Camavinga en ook nu weer Tchouaméni bijna allemaal als tieners om uiteindelijk hun volledige potentieel te kunnen benutten en in te passen. Dat is een niveau van organisatie wat er bij United al lang niet meer in zit, maar wanneer je bedenkt dat dit team eigenlijk een Feyenoord/nottingham Forest window nodig had, blijft dit in mijn ogen een deceptie tot nu toe.

Manu desperado, voor Casemiro mooi in laatste periode van zijn carriere ff ze zakken vullen, alles wat er te winnen heeft ie al gewonnen met Real Madrid.

18 augustus 2022 om 18:31

Beetje met zn vriend Varane hangen daar en misschien voelde hij al wat druk van Tchouameni. Je kan beter zelf opstappen dan dat het Bernabeu je wegjouwt. Niet dat hij nou op zijn retour was, maar ook Modric en Kroos gaan op den duur wegvallen, misschien wat het voor Case al een beetje klaar bij Madrid en wil hij nu lekker zn zakken vullen idd. Ik gun het hem. Hij is een grotere legende geworden in Madrid dan Makelele denk ik

Zou jammer zijn, maar zeker te begrijpen. Man United kan hem alvast goed gebruiken…

18 augustus 2022 om 18:32

Is de perfecte speler voor hun. Dat middenveld van Manutd is echt wankel. Casemiro zorgt voor de nodige balans. Bij ons was hij meesterlijk achter Kroos en Modric die het spel dicteerden.

18 augustus 2022 om 18:38

Case halen is echt een meesterzet als ze daarna met de punt naar achter spelen met bruno en eriksen ervoor.

Wereldaankoop van Real als ze Guimaraes kunnen halen. Schitterende middenvelder. Gaan ze veel plezier aan beleven. Denk wel dat het dan al over en out is voor Tchouameni, vond hem nooit van het niveau van Real. Had ik al opgemerkt bij Monaco, zijn interlands bij Frankrijk, zijn oefenwedstrijden bij Real en zijn competitiedebuut in La Liga.

Hopelijk niet. Denk dat we met het huidige middenveld ook wel prima verder kunnen. Ik heb liever een aanvaller. Gewoon op het laatste moment voor Bernardo Silva gaan ofzo

Als hij het wil dan zal dat makkelijk gaan , real zal hem echt wel missen en de slechtste keuze voor hem is daar naar toe gaan. Maar als hij het echt wil dan moet hij gaan , een van de belangrijkste spelers afgelopen jaren enonderdeel van het allerbeste middenveld wat ik ooit heb mogen zien . Niemand zou nu bij Man U willen voetballen , maar ja het is hem gegund als hij ze salaris wilt verdubbelen

Casemiro had bij elke andere club die 10 miljoen kunnen krijgen die hij waarschijnlijk van Man U gaat krijgen per jaar, Ook toen hij 26/7/8 was. Real Madrid verbaast mij soms echt en daarom zijn ze financieel zo sterk. Los van uitzonderingen zoals Ronaldo of wat ze Mbappe wouden geven, betalen ze dus niet zulke gekke salarissen als andere clubs. Die voetballers willen dus echt graag bij Real Madrid spelen al gaat dat ten koste van het salaris

18 augustus 2022 om 20:08

Nou dat is netto he. Verdient 10 of 11 miljoen bruto. Dat is imo gewoon een stevig en marktconform salaris. 20 miljoen bruto is gewoon van de pot gerukt. Wat betreft Madrid, die zitten wel gewoon consistent in de top5 salarishuizen in Europa. Logisch ook, als je de beste spelers wil betaal je de hoogste salarissen doorgaans. Madrid betaalt imo gewoon stevige maar marktconforme salarissen doorgaans. Niets geks maar ook zelden onder de waarde van een speler. Ze hoeven inderdaad geen idiote bedragen te beloven zoals pakweg een PSG of United om spelers te lokken, dat klopt.

Wat verder in het voordeel van Madrid speelt is dat je als speler van Madrid doorgaans (samen met Barca en United) het meeste krijgt voor commerciele contracten met derde partijen. Dat levert dus ook flink op voor de gemiddelde topvoetballer. Een Lewa bv zal qua salaris minder gaan verdienen bij Barca maar het zou me ten zeerste verbazen als hij over een heel jaar niet minstens evenveel verdient als voorheen bij Bayern.

18 augustus 2022 om 20:50

Jij legt precies uit wat ik bedoel, bedankt. Het klopt wat je zegt. Real Madrid betaalt marktconform en gelijk aan de waarde van de speler, en dat ze in de top 5 salarishuizen zitten is ook om wat je aangeeft "de betere spelers willen hebben". Maar die clubs die je noemt zijn maar twee voorbeelden, meerdere clubs beloven de hoogste salarissen.

Had gehoopt dat ze als vervanger voor Bernardo Silva waren gegaan. Dat zou in mijn ogen een perfecte toevoeging zijn aan de selectie. Met zijn creativiteit zou die op termijn Modric kunnen vervangen op het middenveld en voor nu de plek van Valverde op rechts kunnen opvullen. Valverde zou dan weer mooi op het middenveld kunnen spelen. Met Touchameni hebben ze voor veel geld toch al een vervanger voor Casemiro op termijn aangeschaft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren