Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real gewaarschuwd: ‘Durf te wedden dat hij volgend jaar bij Bayern speelt’

Laatste update:

Robert Lewandowski veranderde onlangs van zaakwaarnemer en dat deed de geruchten over een vertrek van de Pool bij Bayern München ook weer oplaaien. Real Madrid zou wel wat zien in de komst van de 29-jarige spits, aangezien de Koninklijke naar verluidt twijfelt of Harry Kane wel gaat slagen in het buitenland. De aanstaand Duits kampioen gaat er echter van uit dat Lewandowski ook na de zomer nog gewoon in Beieren actief is.

“Het is algemeen bekend dat ik graag zo nu en dan een weddenschap afsluit. Ik durf de weddenschap wel aan te gaan dat Robert volgend seizoen met honderd procent zekerheid nog voor Bayern München zal spelen”, begint algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge tegenKicker over de aanvaller die nog tot medio 2021 vastligt in de Allianz Arena. “Robert is een extreem belangrijk onderdeel van ons team en misschien wel de beste spits van Europa.”

De bestuurder trekt een vergelijking met tien jaar geleden, toen Chelsea naar verluidt 65 miljoen euro plus de diensten van José Bosingwa overhad voor Franck Ribéry: “Ik wil jullie graag herinneren aan 2008, toen we een geweldige aanbieding kregen voor Ribéry. Vanaf dat moment wist de voetbalwereld dat niemand een speler tegen onze wil bij Bayern München weg kan halen. Waarom zouden we dat nu veranderen?”

Naast een eventueel vertrek van Lewandowski ging Rummenigge ook in op de geruchten rond Malcom. De aanvaller van Girondins Bordeaux werd in de afgelopen maanden naast Arsenal en Tottenham Hotspur ook in verband gebracht met een transfer naar der Rekordmeister en zou zelfs als persoonlijk rond zijn met Bayern: “Dat is een eend (Duits jargon voor een gerucht dat niet op waarheid berust, red.) die op een meer in de buurt van München is geland”, is de voormalige aanvaller echter duidelijk.

Denk jij dat Robert Lewandowski volgend seizoen nog voor Bayern München speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet daar lekker blijven. Hij begint aardig op leeftijd te raken. Betaal maar de jackpot voor Kane. Al kost hij 200mil is hij het dubbel en dwars waard in deze huidige tijd. Je hoeft dan de komende 10 jaar geen spits te halen. Net als wat ze met Benzema gedaan hebben na het vertrek van Raul. En met de verkoop van Bale heb je ook al een voorraad gespaard. En laatstaan de afgelopen 3 transferperiodes waarin er amper 1 galactico gehaald werd. Het moet allemaal deze zomer gebeuren wil je Barca bijhouden. Ik hoop dat De Gea, Kane, een rechtsback en een centrale verdediger komen.

26 maart 2018 om 13:07

Hij is 29 en op de top van zijn kunnen. Op leeftijd raken doe je pas als je 33 wordt, en als spits kan je zeker nog een tijdje meedraaien.

26 maart 2018 om 13:23

Ligt ook wel een beetje aan de spits zelf. Zlatan stond nog prijzen te winnen op die leeftijd, maar RvP bijvoorbeeld was in zijn tweede seizoen ManU (toen was hij 32 meen ik) al redelijk op. En Rooney ook, die is al helemaal vroeg weggezakt. Lewa lijkt me er wel een die nog wat jaartjes top heeft, maar met een contract tot 2021 zal Real de jackpot moeten betalen voor 3 jaartjes plezier en weinig restwaarde. Ik weet het niet.

26 maart 2018 om 13:34

Inderdaad, verschilt van speler tot speler. Maar iemand als Lewa heeft zeker nog een tijdje te gaan zoals je zelf al aangeeft. Van mij mag ie naar Real, hebben ze eindelijk weer eens een deftige spits rondlopen. Is ook geleden sinds Higuain.

Al jaren mijn droomspits voor Real. Echt een geweldenaar die Lewandowski, maar helaas een gepasseerd station. Daar moet je geen energie meer in steken.

Nu vol voor Werner en een creatieve middenvelder/vleugelspeler, zoals Hazard, Willian, Son, of James gaan.

26 maart 2018 om 13:38

James is nog eigendom van Real, overigens zie ik hem dolgraag terugkomen, je ziet het met Isco en dat eindeloos gedribbel en balverlies het spel ten slechte heeft gedaan. Het is dat Perez en Zidane het in hem zagen. Integenstelling tot James die van alle hoeken en gaten kan scoren, een geweldige pass in de benen heeft inclusief vrije trap dat het een aderlating is geweest. Overigens zijn spelers als Willian, Hazard en Lewa logisch. De rest moet het nog met een tussenstap bewijzen.

26 maart 2018 om 14:04

James is wel eigendom maar Bayern heeft een optie om hem te kopen voor 42 miljoen. Het is eerder dom als Bayern dat niet doet want hij speelt geweldig daar.

26 maart 2018 om 14:42

@sergiorambo

Het lot van James ligt niet in onze handen. Bayern en James zelf kunnen de knoop doorhakken. Eens met je dat James veel beter in dit Real past dan Isco.

Over die tussenstap: vroeger was dat logisch inderdaad, maar top spelers worden na die tussenstap zo goed als onbetaalbaar voor Real. Juist nu kun je nog relatief goedkoop Werner kopen, maar dat wordt al een stuk lastiger als je hem over 4 jaar van bijv. Liverpool probeert te kopen. Real heeft niet het geld van de PL en ook geen sjeik of oligarch. We moeten er dus wat eerder bij zijn, net als we dat met Kovacic en Asensio hebben gedaan.

26 maart 2018 om 16:17

Een huur met koopoptie is normaal altijd het recht voor de huurder. Daarom is er ook al een prijs afgesproken

Rummenigge zal wel moeten opletten met zijn uitspraken. Er is nu een tendens dat Europese rechtspraak de club verbiedt een speler vast te houden tegen zijn wil.

26 maart 2018 om 21:16

Maar ook in de Europese rechtspraak is een contract gewoon een contract.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren