Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Reactiecoach’ Koeman gewaarschuwd: ‘Anders komt hij ook onder druk’

Laatste update:

Aad de Mos constateert een zorgelijke trend bij het Nederlands elftal, dat in belangrijke wedstrijden geregeld op achterstand komt in de beginfase. De trainer in ruste hoopt dat bondscoach Ronald Koeman vrijdagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland lef toont en niet weer moet teruggrijpen op zogeheten ‘reactievoetbal’.

“Ik ga ervan uit dat ze (Oranje, red.) niet verliezen, anders komt Ronald Koeman ook onder druk”, stelt De Mos vrijdagmiddag in een video op Instagram. “Ik heb toch het idee dat Koeman een beetje een ‘reactiecoach’ is, veel op de counter spelen en een beetje afwachten.” In de thuiswedstrijd tegen Duitsland in maart kwam Nederland terug van een 0-2 achterstand, al ging het duel uiteindelijk toch verloren: 2-3.

Ronald Koeman: 'We hebben geleerd van de vorige ontmoetingen met Duitsland'

“We komen ook altijd achter”, vervolgt De Mos zijn analyse over de huidige staat van Oranje. “Ik ben benieuwd of hij zich kan vinden in de moderne coaches zoals Peter Bosz (Bayer Leverkusen, red.), Julian Nagelsmann (RB Leipzig, red.) en Ajax-trainer Erik ten Hag. Die gaan altijd uit van zichzelf en de spelers willen dat ook. Frenkie de Jong wil aanvallend spelen las ik vandaag in de media, dus niet afwachten maar er gelijk opklappen. En niet op achterstand komen en proberen te winnen.”

De Mos uitte woensdag in een videoboodschap op Instagram ook al zijn zorgen over het Nederlands elftal. Volgens de oud-trainer van onder meer PSV en Ajax kan een nederlaag tegen Duitsland verstrekkende gevolgen hebben. “We mogen daar ábsoluut niet verliezen.” De Mos deed tevens een oproep aan enkele gevestigde namen binnen de selectie van Oranje. “Laten we hopen dat Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Memphis Depay in topvorm zijn.”

Ben jij het eens met de kritiek van Aad de Mos op Ronald Koeman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word zo moe van die Aad (open deuren in trappen) de Mos en zijn niets zeggende mening. Waarom geven we deze beste man toch nog steeds een podium?onderbouwing: 3x zitten gapen tijdens het lezen.

6 september 2019 om 16:49

Ja inderdaad hij is erg in onzin uitkramen en open deuren intrappen , en ook geeft hij vreselijk irritant commentaar bij voetbal wedstrijden ik zet meestal het geluid uit als hij er bij zit , dan nog liever Siert de Vos ,

‘Dus niet op achterstand komen en winnen’ , bedankt voor de tip Aad! Denk dat Koeman daar nog niet over had nagedacht

Ik heb dat ook...zodra ik de Mos hoor ..heb ik meteen een error.

Maar wat hij hier zegt klopt wel...wordt helemaal moe van trainers die zich gaan aanpassen aan de tegenstander...
Zoals van Bommel deed met PSV vorig seizoen tegen Ajax...

Ga gewoon van je eigen kracht uit idioot denk ik dan. Ten hag zei toen ook al..owww dat gaf ons alleen maar meer energie en zelfvertrouwen.

Als t tijdens de wedstrijd niet lukt zoals je dacht moet je tactische aanpassingen doen.
Dat laat zien dat je een goede trainer bent...

Maar goed..
Ik heb er vanavond zin in...

mooi verhaal van De Mos maar je moet ook naar de selectie kijken en die komt het best tot zijn recht met voetbal vanuit de omschakeling. daarom vind ik ook dat Koeman daar logischerwijs voor kiest

En waarom mogen we absoluut niet verliezen dan? Oke ik win ook liever van Duitsland, maar als we van de andere landen winnen is een Nederlaag tegen Duitsland geen probleem. Het wordt pas lastig als we niet van Noord Ierland kunnen winnen. Maar als daar niet van winnen hoeven we toch helemaal niet naar het EK?

6 september 2019 om 18:21

Eens Steeck03, echter moet je erna alles winnen. De druk die daarbij komt kijken kan weleens te hoog zijn voor ons jonge elftal. Een nederlaag of gelijkspel erna ia funest. Maar nogmaals een hoofdtoernooi missen.... Dramatisch. (Ondanks we ons via de N.L nog kunnen plaatsen)

Dat steeds op achterstand komen heeft te maken met het feit dat Koeman perse de wedstrijd wilt controleren. Wat deze ploeg niet kan, grotendeels om dat het middenveld niet in evenwicht is. Dat is onze zwakste linie, dus daar moet je bal niet te lang houden. Gewoon uitgaan van je eigen spelopvatting en niet steeds zo intersant doen op het middenveld.aad heeft (vreemd genoeg) gelijk hier.

Ik vind Koeman al jaren een behoudende coach. Zowel in tactiek als ook selectiebeleid. Maar goed, we moeten het er mee doen. Daarna gewoon ten Hag of Bos...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren