Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rav van den Berg kiest nieuwe club na interesse van Dortmund, Milan en Roma

Laatste update:

Rav van den Berg gaat zijn carrière bij Middlesbrough voortzetten. Dat weet Sky Sports zondag te melden. De Engelsen zijn al akkoord met PEC Zwolle over een transfersom voor de mandekker, die komende week alleen nog medisch gekeurd moet worden. Rav treedt zo in de voetsporen van zijn oudere broer Sepp, die in 2019 PEC ook al verliet voor een Engels avontuur.

De jongste Van den Berg had vorig seizoen vooral voor de winter zijn aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Vanaf de jaarwisseling begon zijn speeltijd terug te lopen, maar dat schrikte Middlesbrough niet af. De nummer vier van afgelopen Championship-seizoen wil de transfer deze week nog afronden en troeft daarmee flink wat (sub)topclubs af.

Onder meer Borussia Dortmund, AC Milan en AS Roma hadden Van den Berg naar verluidt in het vizier. Brentford wilde hem voor het B-team halen, maar de Zwollenaar kan bij Middlesbrough direct bij het eerste aansluiten. Daar staat Michael Carrick sinds oktober aan het roer, die Boro net niet de Premier League in wist te gidsen. Naast Carrick treft Van den Berg ook de in Amsterdam geboren Anfernee Dijksteel.

Van den Bergs broer Sepp maakte in 2019 de overstap van PEC naar Liverpool. The Reds betaalden destijds maximaal 5,1 miljoen euro voor de talentvolle stopper. Sepp wist nog altijd niet door te breken in Liverpool 1 en werd de afgelopen tweeënhalf seizoen verhuurd aan Preston North End en Schalke 04. Zijn officieuze debuut voor Liverpool maakte hij op 25 september 2019. Rav vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van 200.000 euro. Verwacht wordt dat Middlesbrough een veelvoud van dat bedrag betaalt.

Is Middlesbrough een verstandige keuze van Rav van den Berg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hebben we er nog wel 11 bij PEC. Er zijn alleen maar spelers vertrokken en op Vermeer na is er nog geen 1 echte versterking gehaald. Begin me echt zorgen te maken.

2 juli 2023 om 20:34

Keerzijde van succes in KKD .
Redelijk goedkoop kunnen de topspelers weggekocht worden.
Keerzijde is dat er wel direct een cashflow op gang komt om nieuwe aanwas te kopen.

2 juli 2023 om 21:32

Tinus, helaas gaat dit geld allemaal naar het begrotingstekort

2 juli 2023 om 22:12

@savantazz
Is dat tekort erg hoog? Anderzijds, komt er wel wat interessants bij van elders of jeugd?

3 juli 2023 om 06:43

Wellicht willen ze eerst geld innen, om daarna in een.beterr vijver te vissen?

Volgens mij is deze gozer niet serieus in beeld geweest bij de grote clubs die genoemd worden. Of het was voor het B elftal net als dat bij Brentford. Heeft met Middlesbrought mooie club gekozen en ook niet te hoog, prima!

2 juli 2023 om 20:37

Dikke kans dat die best bij een aantal (grote) clubs op de radar gestaan heeft, kost een paar ton en wordt het niks is er geen haan die er naar kraait. Was net als zijn broer al op erg jonge leeftijd wel goed. Maar is ook net zoals zijn broer zeker niet goed genoeg voor de top, zelfs niet de top in NL.

Bijzondere titel. 3 top clubs en je kiest voor de nummer 4 die niet is vermeld. Rav was een goede speler die zeker na het WK opvallend goed presteerde. Had hem graag nog een jaar in de eredivisie gezien. Heeft Zwolle nog voldoende kwaliteit over om hoge ogen te gooien in de eredivisie? Ik bedoel daarmee geen euro play-offs, maar een zekere plaats boven de streep.

Oprechte vraag voor Pec fans: zit Pec heel diep in de financiã«le shit of iets dergelijks? Ze verkopen voor mijn gevoel best veel spelers, en bij sommigen betwijfel ik of ze die niet te vroeg of te goedkoop laten gaan. Taha is een goed voorbeeld van beide, van den Belt had een erg lage afkoopsom, van den Berg is zo ver ik weet altijd wel het grote talent geweest (toch?) Wie weet dat Beelen nog gaat, hoe wel ze daar wel een flink bedrag voor vragen dus dat is wel goed van ze. Vermeer kwam er voor terug, maar dat is neem ik aan als 2de keeper want Schendelaar gaat sowieso de eerste worden neem ik aan. Of vertrekt hij ook nog? Andere spelers die nog vertrekken? En belangrijk: komen er nog nieuwe spelers? Geruchten over uitgaande en ingaande transfers? Ben geen Pec fan, maar vind het wel een erg mooie club met goed beleid doorgaans, maar nu mis ik dat laatste een beetje. Schreuder is heel jammer dat hij gaat, en ik vind zijn vervanger een behoorlijk risico. Vind dat vooral een tactisch matige (***).

2 juli 2023 om 20:39

Ja financieel is het niet best bij pec. Er moet geld van de verkoop van spelers gebruikt worden om gaten te dichten in de begroting. Zoals ik al aangaf beginnen veel supporters zich inderdaad zorgen te maken. Er is nog geen veldspeler aan aangetrokken, ja 3 jonge gastjes die geloof ik allemaal nog geen wedstrijd in het betaald voetbal gespeeld hebben.

2 juli 2023 om 20:54

Heel jammer, met de verkopen die ze nu hebben gedaan kunnen ze wel wat gaten dichten maar je levert wel echt enorm veel kwaliteit in. Heb altijd, en nog steeds, wel veel bewondering voor hoe Pec spelers opleid en op jonge leeftijd al scout, voor clubs met minder budget zijn ze daar in wel een mooi voorbeeld. Het is dan wel weer enorm zuur dat je er, naar mijn mening, eigenlijk te weinig financiële winst over haalt maar dat zal noodzakelijk zijn om gaten te dichten. Als Beelen ook nog vertrekt zie ik het lastig worden voor Pec, ook omdat ik erg weinig vertrouwen heb in Johnny Jansen. Niet mijn type trainer en ik twijfel of hij en Pec een match gaan worden. Enfin, ik hoop oprecht dat Pec er een mooie selectie van kan gaan maken en dit seizoen, hoe lastig ook, zal overleven in de eredivisie. Daarna zou je met goed beleid kunnen gaan nestelen in de middenmoot, iets wat ik wel mogelijk acht voor Pec met de opleiding. Zijn er wel geruchten voor inkomende transfers dan? Wellicht wat huren bij top 5 teams, bij Twente (mijn cluppie) zou je denk ik prima Bruns kunnen huren en Ajax heeft altijd wel wat overbodige spelers.

2 juli 2023 om 21:52

Er gingen geruchten om hartjes van Feyenoord over te nemen. Maar die ziet door het vertrek van schreuder de deal niet meer zitten.

2 juli 2023 om 20:39

Ja, de club is financieel dramatisch achtergelaten door Visser en co.

Met de degradatie en wegvallen inkomsten zat er een gat van +/- 5m euro, op een begroting van iets meer dan het dubbele.
Verkoop is absolute noodzaak

Een grote rol bij PEC?
vd Berg is gewogen en te licht bevonden, heeft zelden in de basis gestaan en mocht zelfs sporadisch maar invallen. Qua spel missen we hier helemaal niets aan.

Of PEC nog wel 11 tegen 11 kan trainen is wel een hele grote vraag

Boro lijkt me een goede stap. Championship is een sterke competitie, waar je na een jaar goed presteren zo maar in de PL kunt spelen. Zij het met Boro na promotie of dat een andere ploeg je koopt. Tevens loopt er met Carrick een jonge trainer rond.

Een oprechte vraag: gaan er überhaupt nog spelers bijkomen of gaan we alleen verkopen en met de jeugd de eredivisie in?

Wordt een kansloos seizoen voor ons. Niet dat je Rav van den Berg gaat missen, maar er zijn bijna geen spelers meer over. Financieel gaat het ruk, sportief lijken we ook steeds meer in de problemen te komen.

Ik verwacht PEC helaas niet meer zo snel terug als we nogmaals degraderen. Het hele fundament wat onder Ron Jans is gelegd, is door Visser als voorzitter en Mike Willems daarna als TD volledig weggevaagd. Terwijl je zo dichtbij was om een stabiele middenmoter te kunnen worden. Doodzonde.

pffffff, PEC PEC. het ziet er somber uit. Wellicht moet ik op 52 jaar wel weer in training gaan. Er moeten wel 11 spelers op het veld staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren