Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea verslikt zich en moet flink aan de bak om EFL Cup-finale te halen

Laatste update:

Chelsea heeft dinsdagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Middlesbrough: 1-0. Het Londense miljardenelftal kwam een typische Championship-treffer van Hayden Hackney niet meer te boven. Daardoor wacht over twee weken een belangrijke return in Londen, om een blamage te voorkomen en alsnog de EFL Cup-finale op Wembley te halen.

Bij Middlesbrough, dat momenteel twaalfde staat in de Championship, stonden Rav van den Berg en Alex Bangura in de basis. Laatstgenoemde moest zich na twintig minuten echter al laten vervangen door manager Michael Carrick, toen de voormalig linksback van SC Cambuur naar zijn hamstring greep. Daarvoor moest het Manchester United-icoon Emmanuel Latte Lath al na vijf minuten noodgedwongen wisselen voor Joshua Coburn.

Chelsea, de huidige nummer tien van de Premier League, trad aan met voormalig PSV’er Noni Madueke als rechtsbuiten. Verder ruimde manager Mauricio Pochettino een basisplaats in voor grote namen als Thiago Silva, Moisés Caicedo, Enzo Fernández, Raheem Sterling en Cole Palmer.

The Blues waren in balbezit zeer dominant, maar toonden zich in het Riverside Stadium niet effectief voor het vijandelijke doel. Met name Palmer kreeg voor rust een behoorlijk aantal kansen om Chelsea op voorsprong te zetten. De grootste kreeg hij in blessuretijd, toen hij een rebound na een schot van Fernández huizenhoog over schoot.

Even daarvoor had Middlesbrough tegen de verhouding in de voorsprong op zich genomen. Na een ouderwetse loeier naar voren belandde de bal bij Isaiah Jones, die rustig bleef en Hackney perfect bediende. Een lage schuiver was Chelsea-doelman Djordje Petrovic te machtig: 1-0.

In het tweede bedrijf creëerde Chelsea een stuk minder dan voor rust. Waar het balbezit nog meer toenam, werden het aantal kansen juist minder. Ook met invallers Mykhailo Mudryk en Armando Broja in de ploeg slaagden de Londenaren er niet in het net te vinden, waardoor een spannende terugwedstrijd wacht.

De return op Stamford Bridge staat over twee weken op de planning. Om 21:00 uur strijden de elftallen van Carrick en Pochettino dan om een finaleplaats op Wembley. Morgenavond spelen Liverpool en Fulham op Anfield de heenwedstrijd van de andere halve finale. Op 24 januari wacht vervolgens de return van dat duel.

Gaat Chelsea dit tijdens de return nog omdraaien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat ze dit over twee wedstrijden doen, anders was het wel een stunt. Nu kunnen ze er nog makkelijk van terugkomen

Ik ga het zeggen, misschien is het wel veel te controversieel voor deze website, maar ik vond het geen goede wedstrijd van Chelsea..

9 januari 2024 om 22:59

Dwong Middlesbrough af. Doe je niets tegen als Chelsea zijnde. Het is niet voor niets de nr 12 van de Championship.

9 januari 2024 om 23:06

Nee precies, de nummer 12 van de Championship is natuurlijk ook wel een flinke brok pap die je dan opeens op moet lepelen natuurlijk. Erg lastig allemaal.

9 januari 2024 om 23:10

Joh die Homer Simpson van een keeper stond bij elk schot dat op hem af kwam te grabbelen maar toch denken ze dat voorzetten op Sterling een beter idee zijn. Dit is Lampard's spel all over again.

Weer een matige wedstrijd tegen een Championship ploeg. Ik dacht dat we met Poch wel iemand hadden die de jonge spelers kon ontwikkelen maar op Gallagher na heeft hij niemand beter gemaakt. Verder was het spel in het begin van het seizoen nog best goed maar dat is nu ook bagger.

9 januari 2024 om 23:09

Poch is zo clueless als maar kan. Elke wedstrijd dat zo'n youngster vertrouwen tankt belandt hij een wedstrijd daarna weer op de bank. Broja scoort een heerlijke kopbal, wedstrijd later staat er ineens geen spits. Mudryk maakt er 2, zit de volgende weer op de bank. Jackson verprutst een halve melkweg aan kansen, mag elke wedstrijd blijven staan. Poch lijkt geen idee te hebben hoe hij momentum moet inbouwen bij de spelers die het voor hem moeten doen, dat ie een fitte Nkunku echt op de bank heeft gehouden ten faveure van Jackson valt al helemaal niet goed te praten.

10 januari 2024 om 18:33

Nkunku is echter niet 100 procent fit

Hoelang mag Poch nog blijven aankloten? Hoe kun je Enzo Fernandez als een soort type Thomas Müller gebruiken. Colwill is geen linksback. De afstand tussen de verdediging en Caicedo is gigantisch.

Ik ga er van uit dat dit in de tweede ronde wel goed moet komen voor Chelsea. Maar Broja is echt een schandalige spits voor een club als Chelsea. Zou er lekker nog een paar miljoentjes op stuk slaan en een echte spits halen. Nkunku op 10, palmer naar rechts

Dus je hebt 1 fitte linksback in je selectie, die laat je sporadisch minuten maken en als hij al mag is het op rechtsbuiten, en je verhuurt hem aan Dortmund op de dag dat de CB die al weken staat te schutteren op LB zich ook te kijk laat zetten tegen middenmoter in de Championship Middlesbrough. Poch is wraak op Chelsea aan het nemen op die goal van Hazard in 2016, kan niet anders.

Wat is een typische Championshiptreffer? Mooi voor Boro dit, in een zeer teleurstellend seizoen tot dusver

9 januari 2024 om 23:02

Een ouderwetse loeier naar voren.

9 januari 2024 om 23:16

Ja dat was schering en inslag in de Championship van 10 jaar geleden😂 Tegenwoordig speelt het gros veelal verzorgd voetbal, maar ja er zitten inderdaad ook nog steeds de Millwall’s van deze wereld tussen😂 Altijd mooi trouwens als een zak geld niet wint, UTB voor de return, laat ze daar op Stamford Bridge wederom een poepie ruiken!

9 januari 2024 om 23:57

Haha, de proper Brexit goals... al een tijdje geen Championship of lager meer gekeken maar zie nog wel eens wat Brexit tackles langskomen op internet. Heeft z'n charme wel, i.t.t. de Premier League.

Hoe die Palmer niet heeft gescoord met de kansen die hij had gekregen is wel bizar. Zegt heel veel over hoe slecht het scorend vermogen is bij Chelsea. Tegen dit nietige Middlesbrough niet eens een doelpunt kunnen maken. Ook is die Colwill wel erg belabberd als linksback. Heb hem als centrale verdediger niet veel gezien. Alleen waarom zou je hem dan keer op keer als linksback zetten terwijl die er daar geen pepernoot van kan. Pochettino blijft maar vaag goochelen.

Dan speel je tegen de nummer 12 van de Championship, staan er spelers op het veld die samen honderden miljoenen hebben gekost en er is er niet een die het voor elkaar krijgt om op te vallen. Sommige spelers vallen tegen de kleinere clubs in PL al niet op, dus dan ga je je afvragen ''tegen wie dan wel''? Nou blijkbaar ook niet tegen een middenmoter uit de Championship. Stelletje miskopen, je schaamt je er dood voor.

Geld tegen Chelsea zetten betaald zich uit 🤑🤑 8x je inzet kom maar door

Wat en verschrikkelijke wedstrijd.
Alle credits naar Middlesbrough!
Wij zijn echt schaamteloos zit niets in in dit team.
Word met de week slechter & slechter.
Dit weekend zullen we waarschijnlijk ook verliezen van Fulham.
Kan dit blijven zeggen echt en schaamteloze club is dit geworden.

Mooi resultaat voor Middlesbrough, mooie club vind ik.
Het gaat natuurlijk moeilijk voor ze worden om alsnog de finale te halen, maar wie weet.
Zal een opsteker zijn want ze hebben een heel matig seizoen in de Championship. Begonnen heel dramatisch, pakten daarna best veel punten en vervolgens de laatste weken weer heel wisselvallig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren