Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford mag hopen op EK, Walcott moet thuisblijven

Laatste update:

Bondscoach Roy Hodgson van Engeland heeft maandag de 26-koppige voorselectie bekendgemaakt voor het EK 2016 in Frankrijk. Uit de huidige selectie van Hodgson worden nog drie man weggestreept die niet mee zullen gaan naar het EK. Marcus Rashford mag hoop koesteren op de eindronde van deze zomer, maar voor Theo Walcott zit deelname er niet in.

/

Kampioen Leicester City vaardigt twee man af, te weten Danny Drinkwater en Jamie Vardy. Vooral op het middenveld moet Hodgson nog knopen doorhakken, want hij heeft op dit moment liefst elf man geselecteerd in die linie. Andros Townsend zit er vooralsnog bij en ook Jack Wilshere, die dit seizoen te kampen had met fiks blessureleed.

Wilsheres teamgenoot Walcott ontbreekt in de 26-koppige groep. Over hem werd de voorbije dagen veel gediscussieerd, maar bondscoach Hodgson heeft ervoor gekozen de aanvaller van Arsenal thuis te laten voor het EK. Hij is zijn plek kwijtgeraakt aan de pas achttienjarige Rashford, die zijn debuut voor Engeland nog moet maken. Achterin is er geen ruimte voor Phil Jagielka van Everton.

Walcott heeft via Twitter al gereageerd op het uitblijven van een oproep voor het EK 2016. I wish Roy and all the team the best of luck for a successful Euro’s, laat hij weten. Als zich onverhoopt nog een blessuregeval voordoet in de aanval, kan Walcott mogelijk toch nog rekenen op een ticket voor Frankrijk.

In beeld: de voorlopige selectie van Engeland voor het EK in Frankrijk

Vind jij dat Theo Walcott terecht niet bij de voorselectie zit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het valt me op dat Noble er niet tussen zit :/

16 mei 2016 om 12:20

Geen Noble? wat moet hij doen om eindelijk eens geselecteerd te worden? Ik zie dat Delph wel geselecteerd is, net als de net fitte Wilshere en Henderson. Die drie hebben toch allemaal dit seizoen het veeeel slechter gedaan dan Mark Noble.

16 mei 2016 om 12:24

Wilshere was ook volgens mij bijna het hele seizoen geblesseerd...

16 mei 2016 om 12:25

Hij heeft 114 minuten gespeeld...

16 mei 2016 om 12:28

Dat zeg ik, is toch ongelooflijk dat hij dan alsnog verkozen wordt boven Noble. Wilshere wordt hier gewoon geselecteerd omdat hij drie jaar geleden fenomenaal was ofzo wat belachelijk is

16 mei 2016 om 12:29

Dit laat maar weer zien dat Hodgson voor naam gaat in plaats van vorm.

16 mei 2016 om 12:35

Niet voor naam, maar voor klasse. Wilshere is een topspeler, jammer dat hij zo vaak geblesseerd is.

Van de laatste 6 wedstrijden die Wilshere speelde in het Engels elftal is hij 5x? Motm geworden?

16 mei 2016 om 12:37

y0y0y

Wilshere wordt geselecteerd omdat Engeland als genoeg Noble's heeft. Wilshere heeft dat on-Engelse extraatje, die pure klasse. Het was al lang bekend dat hij geselecteerd zou worden, en terecht. In een groep van 23 kan je wel een risico nemen.

16 mei 2016 om 12:40

Wilshere is zwaar overschat. Wat mij part tikken we 80M af voor Veratti, want ook gister was Wilshere weer niet goed genoeg. Had ook niet mee gemoeten naar het EK. Walcott is ook niet een topper ofzo, maar hem had ik voor de counter of invalbeurten wel meegenomen.

16 mei 2016 om 12:42

Jongens wat ik absoluut niet begrijp. Is dat 95% van de bezoekers hier op mobiel zit. En dat vz mobiel niet ondersteund. Beginnen bij een enter om een nieuwe alinea te bginnen. De opstellingen die leden geven en nu de selectie van england die ik nergens zie staan.

Vz doe hier wat aan jezus

16 mei 2016 om 12:46

Ja dat klopt, daar heb je gelijk in. Als Wilshere goed speelt is hij inderdaad beter dan elke andere Engelsman. Kun je het risico inderdaad wel mee nemen. Ik bedoel eigenlijk meer dat ik vind dat Noble echt geselecteerd moet worden, het seizoen wat hij gekend heeft. En dan ga je filteren en ik vind dat juist de gevestigde namen allemaal (al dan niet vanwege blessures) een minder seizoen hebben gedraaid. Hierbij doel ik dan op Henderson, Wilshere en vooral Delph. Die eerste twee hebben echt een gebrek aan wedstrijdritme en Delph vind ik niet beter dan Noble.

Het is nog niet de definitieve selectie dus ik vind dat Hodgson toch zeker wel Defoe en Noble had moeten laten opdraven. Erna eruit gooien kan altijd nog, maar ik vind dat hij nu wel erg veel op naam selecteert. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Wilshere echt een wereldspeler, zeker zo'n drie jaar terug, en je moet hem altijd oproepen. Dat het selecteren van Delph ten koste gaat van Noble die echt een fantastisch seizoen heeft gehad vind ik dan weer onbegrijpelijk.

16 mei 2016 om 12:47

Weazel, oke...? Walcott speelt misschien wel het slechtste seizoen uit zijn carriere en die moet volgens jou mee, Wilshere speelt 1 wedstrijd na zijn maandenlange blessure en op basis van die wedstrijd vind je hem slecht. Apart.

Mouserati, snap ik ook niet. Ik zou ook nog tientallen fouten kunnen noemen, maar het lijkt net alsof ze er niks aan willen doen. Had laatst bij die enquete van vz al hetzelfde aangegeven.

16 mei 2016 om 12:48

Het zijn altijd Arsenal fans die spelers als Wilshere en Walcott elke keer verdedigen.

16 mei 2016 om 12:56

Wat een onzin. Iedere Arsenal fan vindt het terecht dat Walcott niet mee is, en over Wilshere kun je moeilijk discussieren. Heeft blessures gekend maar wanneer hij fit is, is hij een klasse apart. Was niet voor niets zijn laatste 7 interlands verkozen tot MOTM.

16 mei 2016 om 13:00

Delph mocht wel thuisblijven, klopt.

16 mei 2016 om 13:15

100% eens.

16 mei 2016 om 13:19

De mobiele vz gebruiker ziet weer helemaal geen selectie. Moet toch niet zo moeilijk zijn dit aan te passen.

16 mei 2016 om 13:21

Selectie staat ook niet via de computer gegeven. Staat alleen een 'in Beeld' link. Dus denk dat deze keer het niet aan de mobiele gebruikers toegang ligt.

16 mei 2016 om 16:14

Je hebt gelijk mouserati, je kan ook je inbox niet in.

16 mei 2016 om 18:34

Wilshere een klasse apart pfff laat mij niet lachen!
1 blessure gevoelig
2 totaal geen mentaliteit!
3 is sloom
4 vind hem zowel aanvallend matig en verdedigend niet top.
5 zijn tackles zijn matig.


Verder is zijn aannamen goed en eerste balcontact en zijn passing is ook goed maar hij is geen klasse apart zoals Lampard Gerrard en Beckham.
Altijd die Arsenal fans met hun bril op kijk eens realistisch!

16 mei 2016 om 13:41

Zal je bekennen dat hij erg goed was deze jaargang, maar kan me voorstellen dat de bondscoach meer vertrouwen heeft in deze jongens. Hij kent ze al en kan me voorstellen dat hij aan bijvoorbeeld Henderson een hoop heeft in de kleedkamer. Hij moet niet alleen naar vorm van de dag kijken, ook de groep moet kloppen.

Denk dat Hogson gewoon wil kijken wat hij zijn mars heeft bij de trainingen. Goede zaak dat Walcott niet mee gaat, dat zou puur selecteren op naam en (historische) kwaliteiten zijn.

16 mei 2016 om 13:44

Ik vind dat Walcott wel meekon, puur als je 1-0 voorstaat en wilt counteren. Maar ik begrijp dat dat niet de tactiek is van Engeland dus ik begrijp de beslissing van Hodgson. Verder moeten een paar mensen afvallen en dat zijn: Rashford (niet genoeg ervaring en je neemt een groot risico door hem mee te nemen, misschien in een oefenwedstrijd laten debuteren), Delph (toch niet veel laten zien en er zijn al te veel middenvelders mee) en Wilshere (toch een klasbak als je je laatste 4 of 5 interlands motm wordt, lijkt een goede vorm te hebben in interlands, maar ik denk niet dat ie er klaar voor is, omdat je toch net hersteld bent en het een groot risico is als je hem toch meeneemt, misschien gewoon laten herstellen en laten meedoen in de kwalificatie van het WK en een op een eventueel WK 2018 kan ie zichzelf laten zien).

16 mei 2016 om 13:50

Of Wilshere wel meenemen en Toensend thuislaten. Natuurlijk opmerkelijk ook van Noble en Antonio dat hun niet zijn opgeroepen. Antonio zou ik laten afvallen en Noble mee laten gaan. Beide niet eens in de voorselectie. Bah wat een bondscoach die Hodgson.

Hodson heeft toch een aantal opmerkelijke keuzes gemaakt. Rashford meenemen is toch een grote gok, helemaal met het seizoen dat Defoe gehad heeft bij Sunderland. Ik vind het ook raadselachtig dat Noble niet meegaat en dat er wel plek is voor Wilshere, Henderson en Delph. Noble is de stille kracht achter het geweldige seizoen dat West Ham gehad heeft. Terwijl Wilshere het hele seizoen geblesseerd geweest is.

16 mei 2016 om 12:22

Je hebt het perfect verwoordt.

16 mei 2016 om 12:27

Rashford zal niet veel spelen, maar kan met zijn snelheid en energie wel wat extra brengen. Ook is het goed voor zijn persoonlijke ontwikkeling, wat in de toekomst belangrijk kan zijn voor engeland.

16 mei 2016 om 12:50

Ik wist niet dat Antonio Engelsman was. Vreemd dat hij niet geselecteerd is, want hij heeft een goed seizoen gedraaid en betere stats dan Lallana, Townsend, Sterling en Rashford als we het hebben over doelpunten en assists.

16 mei 2016 om 13:15

Dit bewijst dat er amper van kleinere clubs word gekozen. Delph speelt fantastisch bij Aston Villa maar word niet gekozen, speelt niet eens bij Manchester City word wel gekozen...

16 mei 2016 om 14:29

Met Kane en Vardy daar spelen al die andere spitsen toch maar een bijrol dus het is niete cht van belang wie de derde of vierde man is.

Walcott is iemand die 9 vd 10 wedstrijden geen stempel kan drukken op het resultaat. En om hem dan mee te nemen voor die ene bevlieging die hij zo af en toe eens krijgt is natuurlijk niet te doen. Rashford heeft het van harte verdient.

16 mei 2016 om 13:37

Hoezo heeft Rashford het verdiend? Hij speelt paar wedstrijden goed en dan word die gelijk geselecteerd. Laat Rashford zich eigen maar eerst bewijzen onder 21. Hij word veelste vroeg voor de leeuwen gegooid, hij moet sowieso afvallen anders is Hodgson echt niet serieus te nemen. Hij heeft het goed gedaan, de laatste paar wedstrijden maar hij stond er alleen in omdat de andere geblesseerd waren. Op basis van 7 wedstrijden kan je hem niet selecteren en de druk word nu te groot waardoor die later alleen kan gaan falen.

16 mei 2016 om 14:48

Volgens mij was het 10 jaar geleden andersom. Walcott werd toen na een handvol wedstrijden meegenomen naar het WK 2006, waar hij uiteindelijk niet heeft gespeeld.
Maar ik ben het eens dat het maar de vraag is of dit goed is voor zo'n jonge speler. Maar ik verwacht dan ook niet dat hij meegaat, maar dat hij zal gaan afvallen.

16 mei 2016 om 15:00

Waarom moet hij het ook nog eens bewijzen bij u21? Hij laat het sinds hij speelt al zien in de PL en met name tegen de grote clubs.

Hoe kan je nou Rashford Delph Townsend en Wilshere meenemen.

16 mei 2016 om 12:28

Townsend zou wel een goede invaller kunnen zijn bij een achterstand.

16 mei 2016 om 12:28

Aangezien Rashford gewoon veel kwaliteiten heeft en veel heeft gescoord. Hij kan met zijn energie en snelheid veel extra's brengen en hij zal er zelf ook beter door worden, wat engeland in de toekomst weer veel kan opleveren.

Is Ajax die ploeg dat tweede is geworden?
Is PSV de kampioen van Nederland?
Is Real die ploeg dat tweede achter Barca is geëindigd?
Is Barcelona de kampioen van Spanje?

Wilshere, Delph en Henderson hebben nog geen 5% gepresteerd of gespeeld van wat Noble heeft gedaan bij West Ham. Belachelijk die ouwe Hodgson, moest al lang mee pension gaan want die ziet helemaal niets meer.

16 mei 2016 om 12:39

Wilshere mits fit is gewoon de beste middenvelder die Engeland heeft. Het gaat niet alleen om hoe spelers hebben gepresteerd in een seizoen, Wilshere speelt al een langere tijd voor Engeland en weet dus hoe Hodgson speelt, en verder is Wilshere bij Engeland eigenlijk altijd één van de beste spelers. Ik zie Wilshere ook gewoon in de basis spelen zometeen.

Delph is een ander verhaal, maar ik zie hem samen met Townsend en Rashford als de drie meest logische namen om nog af te vallen.

16 mei 2016 om 13:43

Wilshere is een hele goede middenvelder, maar vind Milner toch echt wel de beste. Hij werkt keihard voor het team en kan op elke positie uit de voeten en word erg onderschat. Heeft ook aantal belangrijke assists in de Europa League waardoor ze in de finale zitten. Ik had veel meer verwacht van Wilshere, door al die blessures is het er tot nu toe niet van gekomen. Je hebt gelijk dat Wilshere altijd goed heeft gespeeld voor Engeland, maar ik vind het niet terecht tegenover Noble die echt een uitstekend seizoen heeft gedraaid met West Ham en op zijn minstens een uitnodiging had verdiend. Hij heeft van alle Engelse middenvelders de meeste passen en de meeste onderscheppingen, hij heeft ook het minst balverlies. Daarnaast is hij aanvoerder geweest -18, -20, -21. Hij heeft bij alle jeugdelftallen van Engeland gespeeld, maar Hodgson heeft blijkbaar wat tegen West Ham.

Townsend zou ik nog wel houden is een echte buitenspeler heb je er niet veel van.

Ik zou persoonlijk Delph, Townsend and Rashford thuis laten. Delph heeft echt niks bijzonders laten zien dit seizoen, Townsend vond ik ook redelijk onopvallend en Rashford zijn tijd komt echt nog wel. Ik vind het oproepen van Henderson en Wilshere ook redelijk opvallend, die zijn pas net fit en hebben nog nauwelijks minuten gemaakt.. Ik mis overigens Jagielka en Baines in deze groep, normaliter toch spelers die altijd een solide indruk maken voor Everton en de nationale ploeg

Opmerkelijk dat Butland niet is geselecteerd, of is hij toevallig geblesseerd? Off: Even heel erg off-topic maar kan een Italiaan of een kenner van Italie mij vertellen hoe ze het gemis van Marchisio en Verratti (waarschijnlijk) zullen opvangen? Is een rentree van Andrea Pirlo een optie?

16 mei 2016 om 12:39

Butland brak zijn enkel in de oefenwedstrijd tegen Duitsland.

16 mei 2016 om 12:46

Butland is inderdaad geblesseerd, raakte zwaar geblesseerd in de oefenwedstrijd van Engeland tegen Duitsland.

Over Italië: Pirlo lijkt onwaarschijnlijk. Waarschijnlijk zullen de opties voor centrale middenvelder Montolivo, Motta, Jorginho, Parolo, Bonaventura en Soriano zijn.

16 mei 2016 om 13:37

Die Jorginho is echt een geweldenaar. Maar het Italiaanse volk heeft iets tegen 'halve Italianen'. Het zijn niet mijn woorden. Dat hebben ze ook met Okaka etc. In Italië hebben ze daar een hele mooie benaming voor, voor dat soort 'allochtone Italiaanse spelers'. Ik kan er alleen even niet op komen.

16 mei 2016 om 15:30

Je hebt gelijk, die term is oriundo. Echter wordt hier vaak wel over heen gekeken hoor. Als die speler goed speelt maakt het niet uit. Echter is het wel zo dat mensen zullen zeggen dat het niet waard was om die speler te verkiezen boven een volledige Italiaan wanneer de oriundo slecht presteert.

16 mei 2016 om 15:51

Ah okay. Ja precies! Zo noemen ze hun. Maar als het om Jorginho gaat, zal ik hem inderdaad gewoon oproepen. Wat een geweldenaar man.

falend voor Arsenal: geen Chambers, Gibbs Chamberlain Walcott en Welbeck...

dit had Wenger vooraf zeker niet gedacht!

16 mei 2016 om 12:40

Wenger vind dit alleen maar fijn..

16 mei 2016 om 12:41

Hoezo niet? Lijkt mij in ieder geval niet zo verbazingwekkend gezien Arsenal wat weer heeft gefaald dit seizoen en de Engelse clan nauwelijks tot niets heeft gepresteerd.

16 mei 2016 om 12:42

Ik zie niet echt in wat Arsenal hier te maken mee heeft. Maar het is ook logisch. Chambers, Gibbs en Walcott zijn niet goed genoeg, nou ja, ze kenden een matig seizoen en zijn niet in vorm.

Maar Welbeck was gegarandeerd geselecteerd en kreeg normaal ook een basisplaats maar is helaas weer geblesseerd. Oxlade-Chamberlain is ook geblesseerd, die was waarschijnlijk niet in de basis gestart maar ik zag hem wel meegaan.

Overigens betekent geen EK dat ze lang kunnen uitrusten, fysiek en mentaal, ik denk niet dat een coach het erg vind als zijn speler niet mee mag. Een coach gunt het zijn jongens wel maar het komt nooit echt goed uit.

16 mei 2016 om 12:50

@bon Jovi

Welbeck zou echt niet voor Kane, Vardy, Rooney noch Sturridge in de pikorde komen zelfs had hij die blessure niet opgelopen. Zou maximaal op de stand-by lijst staan als reserve.

Dat je Chamberlain op noemt is belachelijk, zelfs toen hij fit was dit seizoen heeft hij niks klaargespeeld ondanks dat dit het seizoen van zijn doorbraak had moeten zijn.

16 mei 2016 om 12:57

Welbeck speelt dan ook vaak op de flank... Als je het zou volgen zou je weten dat Hodgson gek is van Welbeck. Verdiep je er eens in, zou ik zeggen.

Hodgson heeft ook wel een boontje voor Chamberlain. Het is ook een compleet andere speler bij Engeland door het vertrouwen dat hij daar krijgt. En Wilshere toont wel dat je niet veel gespeeld moet hebben om geselecteerd te worden.

16 mei 2016 om 13:58

Ik vermoed dat de voorhoede uit Vardy, Kane en Welbeck bestaan had als Welbeck fit was geweest

16 mei 2016 om 14:22

Al91

Die kans was inderdaad vrij groot.

16 mei 2016 om 12:48

Chambers en Gibbs hebben veel te weinig gespeeld en zijn ook gewoon reservespelers. Chamberlain en Welbeck zouden waarschijnlijk erbij zijn ware het niet dat zij kampen met blessures. De enige die 'faalt' is Walcott, maar dankzij zijn zwakke vertoningen (op enkele wedstrijden na) heeft hij niet aangetoond om erbij te horen.

16 mei 2016 om 12:49

Welbeck en Chamberlain zijn natuurlijk gewoon geblesseerd. Chambers speelt nog voor England u21. Walcott heeft een dramatisch seizoen achter de rug. Gibbs heeft Arsenals meest constante speler voor zich gehad.

16 mei 2016 om 13:36

Chambo en Welbeck zijn geblesseerd. De andere 3 hebben bijna niet gespeeld.

Werkelijk schandalig dat Wilshere is opgeroepen in plaats van Noble die misschien wel z'n beste seizoen heeft gedraaid, snap daar echt totaal niks van.

Townsend die opgeroepen is ook weer zoiets, had net als Walcott niet gekozen moeten worden. Niets meer dan een aldi-versie van een Sterling tegenwoordig.

Lijkt me wel duidelijk dat Rashford als reservespits erbij staat voorlopig, die gaat de definitieve lijst sowiezo niet redden. Maar had dan op z'n minst een type spits die wat anders brengt dan Kane/vardy/rooney/studge zoals Carroll als je ternauwernood een wedstrijd moet opbreken en wat wil forceren.

Heb het eerder gezegd en zal het blijven zeggen dat zolang Hodgson aan het roer blijft bij Engeland dat hen nergens zullen komen op eindtoernooien. Feit.

16 mei 2016 om 12:52

Wilshere is indien fit, Engelands beste middenvelder. In een 23-koppige selectie kun je wel een risico nemen en hopen dat hij fit blijft. Hij is de afgelopen wedstrijden voor Engeland bijna elke keer man of the match geweest en voegt dat on-Engelse toe aan de selectie. Volkomen logisch. Ik vind echter ook dat Noble wel opgeroepen moest worden boven Delph of Hendo.

Ben het verder met je hele bericht eens.

16 mei 2016 om 13:48

Het ligt zeker wel aan Hodgson, hij selecteert toch de spelers. In grote wedstrijden maakt de reservespelers het verschil als het niet wil lukken. Je hebt vaak genoeg gezien hoe West Ham een wedstrijd kan terugdraaien, we zijn vaak van een achterstand teruggekomen. Hij had sowieso Andy Carroll mee moeten nemen toch meer kracht, lengte en doorzettingsvermogen. Ik denk dat Harry Kane wel in het kaliber mag die je opnoemt heeft een uitstekend seizoen gedraaid en word erg onderschat. Paar doelpunten van hem waren van wereldklasse en neemt het hele team op sleeptouw op deze leeftijd al.

Leuk dat rashford in de selectie zit, maar voor hem is nog te vroeg om naar ek spelen. Wel raar is dat wilshere in selectie zit. Hij is hele seizoen blesseerd en na 2 wedstrijden mag hij geselecteerd worden. Hodgson zou eerder carric of noble moeten selecteren. Ook delph en tounsend verdienen ze niet geselecteerd worden.

Ben ik de enige die me irriteer aan het feit dat VZ de selecties bij dat gefaald concept "in beeld" laat zien? Puur zodat er meer kliks komen op de site?

Wilshere boven Noble is terecht. Noble heeft een goed seizoen gehad maar brengt niet iets extra's, net zoals Delph. Wilshere daarentegen wel, ook al is hij geblesseerd geweest. Had Noble dan ook verkozen boven Delph.

Ik mis Carroll wel, denk dat ze zijn kracht in de lucht goed kunnen gebruiken.. Voor de rest snap ik de keuze voor Delph en Wilshere niet echt.

Ik voorzie voor Marcus Rashford een soort van ''jesusito'' Navas rol tijdens het WK van 2010 in Zuid-Afrika!

Hier kan ik zo slecht tegen dat niemand is opgeroepen van West Ham United. Iedereen weet dat hij wat tegen The Hammers heeft. Noble en Cresswell moesten er zeker bij zitten voor Delph/bertrand. Heb dit jaar geen een buitenspeler gezien die Cresswell het moeilijk heeft kunnen maken, hij heeft een hele goede seizoen gespeeld. Noble daarin tegen heeft zijn beste seizoen ooit gespeeld, hij was ook aanvoerder in alle jeugdelftallen en heeft geen 1 interland gespeeld wat ik erg jammer vind en denk dat het er ook niet meer van gaat komen. Hodgson stelt altijd zijn favoriete spelers op en niet welke spelers in vorm zijn. Had sowieso Carroll meegenomen, hij kan iets forceren als je achterstaat beter dan Sturridge. Dat Rashford opgeroepen is echt schandelijk, je kan niet zo een grote druk op die jongen zetten. Hij heeft een goede 2e seizoenshelft gedraaid, maar op basis van wat is hij geselecteerd. Hij komt net pas kijken. Ik heb echt een gevoel dat Hogdson wat tegen West Ham heeft met hem word het nooit wat. Snap echt niet dat Delph, Henderson en Wilshere zijn opgeroepen. Henderson denkt dat die Gerrard is, maar is nog 2 procent van hem. Wilshere is opzich een goede speler, maar heel het seizoen geblesseerd geweest en grote kans dat die het nu ook word. Delph zal hele jaar op de tribune warm te houden, niet eens wisselspeler maar tribune.

16 mei 2016 om 15:34

Ben het met je eens dat Noble het verdient boven Delph, en Cresswell boven Bertrand zou ook niet onterecht zijn, maar Carroll boven Sturridge zeker niet. Carroll's naam begint na die hattrick tegen Arsenal pas echt te vallen, maar voor de rest heeft hij een middelmatig seizoen gehad. Die kans die hij laatst miste tegen Manchester United was veel sprekend. Ja, hij is nuttig als breekijzer, maar Engeland hoeft het niet te hebben van lange ballen en voorzetten met technisch begaafde en snelle spelers.

Ik neem aan dat Eric Dier als eventuele CV kan fungeren? Aangezien er maar drie echte CV's op papier staan.

Ik vind dat Delph en Townsend sowieso af moeten vallen. Rashford zijn kans komt ook nog wel.

Weer een beetje zo'n zelfde selectie als afgelopen toernooien. Weinig verrassingen. Ik zie dit Engeland traditiegetrouw uitgeschakeld worden in de poulefase of anders de 8e finale.

Vooral de verdediging valt mij op. Hij selecteert 3 pure centrale verdedigers met Cahill, Smalling en Stones. Ook Dier kan er eventueel spelen.

Had dan ook Jagielka erin opgenomen. Nu is in iedere geval duidelijk: deze vier msn gaan sowieso mee. Dat Walcott afvalt lijkt mij niet meer dan terecht trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren