Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford luistert honderdste Premier League-duel op met winnende treffer

Laatste update:

Na een nipte zege op Leicester City heeft Manchester United de vijfde plaats van Arsenal overgenomen in de Premier League. The Red Devils vertrokken dankzij een vroeg doelpunt van Marcus Rashford en een reeks cruciale reddingen van David De Gea met een 0-1 overwinning uit het King Power Stadium. Manchester United blijft zo nog altijd ongeslagen onder leiding van interim-manager Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United liet afgelopen dinsdag voor de eerste keer punten liggen onder het bewind van interim-manager Solskjaer, door in eigen stadion met 2-2 te remiseren tegen Burnley. The Red Devils konden voorafgaand aan de wedstrijd in het King Power Stadium terugvallen op een uitstekende balans tegen Leicester City: van de laatste twaalf Premier League-ontmoetingen met Manchester United wisten the Foxes er slechts één te winnen. Manchester United won zestien van de laatste twintig officiële wedstrijden tegen Leicester City.

De bezoekers kenden een uitstekende start in Leicester en na de eerste speldenprikjes van de ploeg van manager Claude Puel liet Rashford een grote kopkans onbenut. Na acht minuten spelen leverde Ricardo Pereira de bal in bij Paul Pogba. De Franse middenvelder vond met een zeer fraai passje Rashford, die oog-in-oog met Kasper Schmeichel geen fout maakte en Manchester United op voorsprong bracht. De 21-jarige spits wist zo het net te vinden in zijn honderdste Premier League-wedstrijd. In de eerste helft had Leicester City nog een mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen.

Een inzet van James Maddison werd geblokt door Luke Shaw. Uit de daaropvolgende corner kopte Jamie Vardy over. Na rust was de eerste mogelijkheid voor Leicester City, nadat Maddison werd bediend door Harvey Barnes. Niet lang daarna moest De Gea reddend ingrijpen op een inzet van Vardy, die het doel na een afgeslagen vrije trap onder vuur nam. De Spanjaard was een kwartier voor tijd andermaal van grote waarde voor Manchester United, door een vrije trap van Rachid Ghezzal uit de kruising te tikken. Doordat kansen voor Jonny Evans en Vardy geen doelpunt opleverden, keerde Manchester United met drie punten huiswaarts. De ploeg van Solskjaer is Arsenal zo gepasseerd op de ranglijst, al komen the Gunners later op zondag nog in actie tegen Manchester City.

Gaat Manchester United in de top vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer moeizame overwinning voor United.
Tegen Burnley kwamen ze goed weg, maar vandaag Vs Leicester ook. Een gelijkspel was verdienstelijk geweest voor beiden ploegen.
Eerste 25 min was het nog stabiel voor United maar daarna tot aan het laatste fluit signaal werd het enorm slordig! Leicester deed haarzelf tekort 2e helft met de ruimte die er lag in de omschakeling. Eigenlijk het zelfde probleem als United vandaag..

Eind van het seizoen moet er een dikke bezem & vervolgens een dwijl door de selectie heen. Met de Youngs ga je niet meer om de titel strijden.

Tegen PSG kan & mag je zo niet spelen want die straffen je kei-hard af! Wordt dus billen knijpen!

Ondanks het bagger spel over het algemeen ben ik wel enorm blij met de 3 punten. Voor nu (& wellicht blijft het zo) over Arsenal heen, Chelsea op die hielen & dat is dus plek 4!

3 februari 2019 om 19:28

Burnley kwam vorige week goed weg, niet andersom

Nee, het spel is niet altijd goed. Nee, de punten zijn niet altijd verdiend.
Maar bij vlagen speel je tegenstanders weg sinds de komst van OGS. Daarnaast pakken we punt na punt en zie je het plezier bij de spelers terug. En dit alles met de selectie die we aan het begin van dit seizoen ook hadden, de selectie die helemaal niks presteerde. Het komt echt wel goed allemaal, kost gewoon een beetje tijd.

3 februari 2019 om 17:07

Je praat over we, maar je hebt een Feyenoord logo?

3 februari 2019 om 17:09

Kan best dat je voor en Feyenoord en Utd bent. Erg veel mensen hebben zo één binnenlandse en één buitenlandse lievelingsclub.

3 februari 2019 om 17:12

Ik heb in Nederland, Engeland, Italië en Spanje een ploeg die ik support. In Engeland is dat United.

3 februari 2019 om 17:29

Je hart is maar groot genoeg voor 1 club.

3 februari 2019 om 20:04

Keizer

Als het groot genoeg is voor meerdere mensen dan ook voor meerdere clubs, ieders hart is anders.

Man U heeft duidelijk een CV en een goeie middenvelder nodig. Keeper en voorin zit het wel prima. Maar de opbouw en rust in het spel is belabberd door kwantiteit achterin en het middenveld.

3 februari 2019 om 17:03

En een rechtsback!

3 februari 2019 om 17:14

Dalot heeft genoeg talent, maar is niet iemand waar je nu al op kan rekenen elke pot. Een jonge concurrent voor hem is een zeker een must. Een back up linksback is ook niet ongewenst.

4 februari 2019 om 07:21

Ik weet niet of hij genoeg talent heeft. Heb aanvallend wel wat leuke flitsen gezien,verdedigend niet veel. Dat is niet genoeg om op te rekenen. Eigenlijk vind ik dat je kunt zeggen dat als een rb niet vrij snel valencia en young eruit speelt, dan is het niet heel goed. Want dat zijn beide geen rb's en beide niet goed.

3 februari 2019 om 17:04

Nou.. Lingard is harde werken, is een nuttige speler voor breedte ala Park. Maar een aanvaller bij zou ook niet misstaan. Sanchez mogen ze verkopen, Herrera is ook een leuke speler voor de breedte & Matic is de jongste niet meer. Dus doe maar 2 middenvelders & de verdediging kan zowat volledig op de schop..

3 februari 2019 om 18:33

Ik vind Herrera underrated. Hij is een minder opvallende schakel, maar als je op hem let is het echt een goede speler.

3 februari 2019 om 17:05

United zou vol voor De Ligt en Alderweireld moeten gaan. Dan heb je met Lindelof gewoon 3 meer dan goeie CV's. Bailly ben ik geen fan van.

3 februari 2019 om 17:18

Nah ze zouden eerder goed geld neerleggen voor Koulibaly. Iemand die er meteen zal staan en een duo vormen met Lindelof lijkt me niet verkeerd.

3 februari 2019 om 17:29

Daar noem je idd ook een goeie optie! Maar weet niet hoeveel hij moet kosten.

3 februari 2019 om 18:37

United moet in de zomer vol gaan voor Koulibaly of Skriniar. Als je naast Lindelof een van die twee leiders zet, zal je zien dat ze er achterin een dikke muur zal staan. Daarnaast moeten ze een rechtsback a la Hysaj halen.

Geen goede wedstrijd, maar wel een goede goal en resultaat. Nu kijken wat Arsenal doet.

Beetje gewonnen op z’n Mourinho’s, maar wel drie zeer belangrijke punten gepakt. Nu hopen dat Arsenal verliest van City.

3 februari 2019 om 18:27

Mwah, niet mee eens. Feit dat je minder bent dan een ploeg of dat je veel de verdediging in moet, is iets anders dan zo beginnen aan de wedstrijd. Dit is 100 keer zo leuk om te zien, omdat ze vol naar voren mogen, als ze ook maar vol terugkomen. Dat is iets anders dan standaard de bus parkeren en kijken of je kan scoren.

3 februari 2019 om 23:11

Had het meer over het feit dat bijna alle statistieken in het voordeel van Leicester spreken, behalve de uitslag. Dat was bij Mourinho de normaalste zaak van de wereld. Ik kan zelf ook wel zien dat United onder Solskjaer anders speelt, maar deze wedstrijd was overduidelijk anders dan al die andere.

De tweede helft was gewoon schandalig slecht van United. Dat hier gewonnen is mag een klein wonder genoemd worden.

Spelers als Young, Lingard en Sanchez hebben echt helemaal niets laten zien. Matic vond ik ook matig.

Mendy had er na ongeveer een uur duidelijk af gemoeten. Later zelfs nog eens nadat hij voor de tweede keer een duidelijke gele kaart had moeten krijgen voor vasthouden. Dean matste Leicester daar enorm. Die wilde zijn 100ste rode kaart niet geven blijkbaar.

Solskjaer heeft nog veel werk te verzetten. Ze staan weer in zicht van plek 4 maar de laatste wedstrijden bieden weinig hoop. Tegen PSG wordt je op deze manier compleet afgeslacht.

100 wedstrijden al en pas 21 jaar. Die zou zo de 1000 kunnen halen als hij united niet meer verlaat

3 februari 2019 om 17:08

26 goals en 14 assists uit die 100 is ook niet slecht voor zo’n jonge speler, niet super maar er is nog veel groeimarge.

3 februari 2019 om 17:14

Valt overigens wel op dat hij in andere toernooien betere cijfers haalt, 19 goals en 9 assists uit 40 wedstrijden.

3 februari 2019 om 18:44

Is vrij normaal toch. In die andere competities kom je vaak teams tegen die zwakker zijn dan de pl teams. United heeft ook 2 jaar EL gespeeld.

Die Sanchez moet haast wel de grootste miskoop aller tijden zijn.

3 februari 2019 om 17:18

Komt in de buurt ja, was bij Arsenal echter al een flink stuk minder, snap niet dat Utd hem nog gehaald heeft.

3 februari 2019 om 17:23

Nja als je een matige mkhitaryan kan ruilen voor Sanchez dan moet je dat natuurlijk altijd doen. Dat het totaal niet wil lukken met Sanchez is jammer, maar hij heeft naast zijn salaris niks gekost. Was het proberen zeker waard toch?

3 februari 2019 om 17:27

Zeker ik was vergeten hoe deze deal tot stand kwam, dan moet je het proberen ja, klopt.

jezus Ashley Young, van mij mag je echt gaan banken en hoef valencia ook niet te zien op die positie. Wordt echt tijd voor een goede back. En daarnaast, creativiteit op het middenveld komt zoveel van Pogba er moet wel een tweede middenvelder bijkomen.

Hele pittige wedstrijd. Leicester heeft een goede ploeg. Gelukkig over de streep getrokken, want de 2e helft was niet best. Nu hopen dat Man City van Arsenal wint!

Verdomme, erg jammer dit. Leicester verdiende meer. United over Arsenal heen, dus Arsenal weer #6. Hoop iig dat United geen Cl haalt, maar geef ze wel de grootste kans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren