Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rampspoed achtervolgt De Jong: 'Vervelend moment'

Laatste update:

Het zit Siem de Jong niet mee. De middenvelder wordt bij Newcastle United geteisterd door blessures en in de aanloop naar het nieuwe seizoen heeft de ex-Ajacied een nieuwe blessure opgelopen. In een ultieme poging een bal binnen te houden liep hij een hamstringblessure op.

/

“Om eerlijk te zijn was het een vervelend moment. Ik stond bij hem in de buurt en hij probeerde een bal binnen te houden met zijn hak. Het leek een probleem met zijn hamstring, dat kan gebeuren”, vertelt manager Rafael Benítez tegen Chronicle Live. “Het was een vervelend moment, maar het is positief dat hij er alles voor deed om de bal binnen te houden.”

“Dat is de positieve kant van het verhaal, negatief is dat de beweging te risicovol was. Nu moeten we maar afwachten of hij op tijd fit is”, doelt Benítez op de eerste competitiewedstrijd van Newcastle United. The Magpies beginnen de jacht op promotie naar de Premier League op 5 augustus met een wedstrijd tegen Fulham.

Is Siem de Jong gemaakt voor het topvoetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn hemel. Het zit niet mee. Maar dit lijkt iets dat iedereen kon overkomen als ik het zo lees.
Tot hij de klaplong kreeg bij Ajax, mankeerde hij volgens mij nooit wat

16 juli 2016 om 12:33

Nou ja, toch wel vreemd dat het telkens dezelfde moet gebeuren om bij iets knulligs geblesseerd te raken. Als je al geblesseerd bent als je een bal binnen wil houden, dat moet toch wel elke wedstrijd eens gebeuren. Het is inmiddels geen pech meer, hij blijft maar geblesseerd, en telkens weer wat anders.

16 juli 2016 om 12:42

Is moeilijk te zeggen of het pech is of dat het komt door een mindere fysieke gesteldheid. Feit is wel dat hij weinig speelminuten maakt en daardoor wellicht minder is qua soepele spieren. Hij wil zich misschien ook teveel bewijzen op de trainingen, zo'n bal op alles binnen willen houden is daar een indicatie van. Jammer voor Siem, steeds die blessureperikelen sinds zijn transfer naar Newcastle. Hopelijk wordt hij wat dat betreft niet de opvolger van Jari Litmanen in de serie de man van glas.

16 juli 2016 om 12:43

Voor dat salaris wil ik ook wel elke week op de tribune zitten voetbal kijken

16 juli 2016 om 12:47

Pech is misschien verkeerd verwoord, maar noem het geen toeval meer.

16 juli 2016 om 12:54

@daan072

Met een klaplong of net opgelopen hamstringblessure wil jij denk ik echt niet op de tribune plaatsnemen.

16 juli 2016 om 13:39

Hij wil zich teveel bewijzen op een training is natuurlijk onzij, want dat is waar training ook voor is. Zeker voor spelers die eerst geen basisplaats hadden zoals Siem. Daarnaast is het alleen bewonderenswaardig dat hij tot het uiterste gaat op elke training, dat zie je toch liever dan zo'n Depay ofzo om een bekend voorbeeld erbij te halen.

Al met al heeft deze jongen gewoon pech. Stomme, lompe pech.

16 juli 2016 om 15:49

Ik neem aan dat je onzin bedoelt i.p.v. onzij, maar ik snap niet wat daar nou onzin aan is. Siem heeft algelopen seizoen aan 't eind, toen hij weer fit was, nauwelijks gespeeld onder Benitez. Die kon hem op de één of andere manier niet gebruiken in zijn basiself.

Je zegt zelf al dat zeker zo'n speler zich op de training wil extra laten gelden, teveel en te geforceerd wil bewijzen voor de manager. Dan kun je jezelf en je spieren gewoon overvragen en net iets te ver gaan in de voorbereiding van het seizoen. Zeker met de nodige spanning die erbij komt kijken.

Ik snap ook wel dat de training er mede is om jezelf te laten zien, maar je kan in je drang ook net iets te ver gaan. Daarnaast zeg ik nergens dat ik het niet bewonderingswaardig vind dat hij tot het gaatje gaat of keur ik het af.

16 juli 2016 om 12:43

Bij zo een actie hoor je normaal gesproken geen problemen met je hamstring te krijgen.
Dit soort spelen moeten te veel op hun tenen lopen in het buitenland. Gaan zich dan teveel forceren met dit soort acties en blessuren tot gevolg. Hebben bijna alle spelers die of te vroeg naar het buitenland gaan of het gewoon niet aankunnen.

16 juli 2016 om 12:50

Dit klinkt meer als iemand die overijverig is om zichzelf te bewijzen. Uit Benitez zijn woorden kan je opmaken dat hij alles eraan deed om die bal binnen te houden en zich daarbij overstrekte. Dat is in de voorbereiding niet nodig.

16 juli 2016 om 13:18

Ben arfa was ook steeds geblesseerd bij newcastle.

16 juli 2016 om 12:26

Denk dat hij maar al te graag een keer een flinke periode blessure vrij wilt zijn.

16 juli 2016 om 12:39

Financieel zit hij idd wel goed, maar wat moet het frustrerend zijn voor die gozer. Hij is volgens mij wel een type die gewoon wilt voetballen met liefde voor het spelletje.

16 juli 2016 om 12:44

Wauw.. Jij bent echt een sportman zeg..

De Jong kan beter in een lagere competitie gaan spelen. De top competities is gewoon te zwaar voor hem. Elk seizoen loopt ie weer een blessure op en dit zal alleen nog maar erger worden. Terug naar Nederland om weer aan spelen toe te komen en daarna weer een leuke club kiezen.

De Engelse, Spaanse en Duitse competitie kan hij beter vermijden.

16 juli 2016 om 12:45

Denk dat de slectie van newcastle de sterkste in nederland zou zijn. Dus dat kun je zo niet zeggen

16 juli 2016 om 13:28

Ik denk het niet hierbij geef je newcastle te veel credits, ajax, psv en miss zelfs feyenoord zouden sowieso winnen van Newcastle

16 juli 2016 om 14:04

Lol hoe verklaar je dat psv niet verloor van united die ruim boven newcaste eindigde

En dan zijn er mensen die hem graag naar Ajax zien komen.....aardige gozer hoor maar dus blijkbaar ook fysiek geen topspeler.

16 juli 2016 om 12:31

Tot aan die klaplong bij ajax had hij bijna nooit een blessure

16 juli 2016 om 12:46

Ja maar erna is hij volgens mij niet meer blessurevrij geweest...... En daar gaat het nu net om.

Volgens mij is het allemaal begonnen in de tijd bij Ajax toen hij een klaplong kreeg. Daarna volgde de ene na andere blessure. Zonde hopelijk word hij nog fit in zijn laatste jaren maar ben er bang voor.

Heeft helemaal niks meer gepresteerd na Ajax maar loopt wel financieel binnen op de bank.

Vervelend voor Siem, maar is altijd een beperkte voetballer geweest.

Je kunt je afvragen of hij nog fysiek geschikt is om profvoetbal te spelen op dit niveau. Hij is inmiddels zo lang geblesseerd, dat een normale werknemer al afgekeurd was en in de bijstand zat...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren