Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos: ‘Ik had het graag anders gezien, maar ik ga mezelf niet veranderen’

Laatste update:

Sevilla en Real Madrid stonden afgelopen week twee keer tegenover elkaar in het Ramón Sánchez Pizjuán en Sergio Ramos eiste in beide confrontaties met zijn oude club een hoofdrol op. In het treffen op donderdag in de Copa del Rey wekte hij de woede van het publiek door na een succesvolle Panenka juichend voor het thuispubliek te verschijnen, terwijl hij zondag met een eigen doelpunt de eerste nederlaag van Real in veertig wedstrijden inleidde.

/

Tijdens die LaLiga-wedstrijd, die in een 2-1 overwinning voor los Rojiblancos eindigde, was Ramos, tot zijn eigen onvrede, het mikpunt van kritiek vanuit het publiek: “Vanaf het moment dat ik het veld opkwam heb ik geprobeerd alles te negeren. Dat eigen doelpunt was een van die dingen die tijdens een wedstrijd kunnen gebeuren. Op persoonlijk gebied speelde ik een geweldige wedstrijd, een van de beste die ik in het Pizjuán heb gespeeld”, blikte hij na de ontmoeting terug.

“Ik kan de realiteit blijkbaar niet veranderen en ik moet het dus accepteren. Ik was graag op een andere manier ontvangen, maar ik ga mezelf niet veranderen vanwege een aantal van hen. Ik ben erg tevreden over mijn instelling”, ging Ramos verder. “Als aanvoerder voelde ik de liefde van mijn eigen team en van onze fans. Ik wil er verder niets meer over zeggen. Als er gewelddadige mensen tussen zitten, moeten er maatregelen worden genomen.”

Ben jij het met Sergio Ramos eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Sevillafans en Ramos moeten deze situatie oplossen want het wordt een beetje pijnlijk. Als er een speler de afgelopen jaren Antonio Puerta heeft geëerd dan is het Ramos wel die bij elke prijs van La Roja het shirt van Puerta droeg. Jammer allemaal .

16 januari 2017 om 22:03

Ramos hoeft niks op te lossen met hun, van de 30000 zitten er misschien 100 psycos tussen. Ik vind Ramos een echte leider en wat hij hier zegt ben ik helemaal met m eens. Je zag ook na zijn penalty dat hij 3 kwart van de stadion om excuus vroeg na zijn goal wat eigenlijk niet hoeft maar toch toont hij wel respect.

16 januari 2017 om 22:47

Het zou toch jammer zijn als deze situatie zo blijft of verslechterd. En Ramos moet niets maar hij kan toch meedenken om dit glad te strijken? Het is toch een kind van de club geweest. Het trieste van deze situatie is dat dit gedrag niet hoort bij Sevilla, het is een familieclub met een hartstochtelijke aanhang .Geen hooligans.

17 januari 2017 om 02:22

Ja maar wat deed Ramos verkeerd dan ja Ok die gebaren had hij niet moeten doen dat maakt het alleen erger maar wat ik wil zeggen is dat Ramos zich gewoon professioneel gedraagt en respect toont alleen was het wederzijds niet zo. Van de 100 heb je er 95 die goed zijn en 5 die het voor de rest verpesten en dat is nu zo een geval, maar dit komt wel goed. Ik als Barcelona fan heb echt iets met Ramos zijn leiderschap trekt mij gewoon

17 januari 2017 om 00:18

Ja dat heeft hij gedaan, omdat Puerta een vriend van hem was. De relatie tussen hem en de Sevilla supporters is slecht geworden door de jaren heen, waarom precies weet ik niet. Hij is ook al 11 jaar weg en scoorde wel eens tegen Sevilla. Zoals in de Supercup in de laatste minuut. Het juichen na die pannenka in de beker was echt irritant... dus hij kon het wel een beetje verwachten. Overigens werd Gameiro ook uitgefloten toen ik de wedstrijd bezocht tegen Ateltico in oktober, maar toen was het wel 50/50 want de andere helft stond te klappen.

Ik begrijp dat sommige supporters fel en passioneel zijn, maar dit heb ik zelf nooit begrepen, we zullen het maar kuddegedrag noemen, de ene roept wat en de andere die anders nooit wat roept word gesterkt en volgt, en voor je het weet rollen er massale "uw moeder is een ----" van de tribunes. Laat dat toch.

16 januari 2017 om 21:31

Je hebt gelijk maar dat van die scheldkanonnades moet je niet te letterlijk nemen. Het is heel normaal om dat te zeggen in die regio. Woorden en zinnen als 'maricon' ,'me cago en tus muertos' en 'la Madre que te pario' zijn alledaags en worden zelfs als begroeting gebruikt tussen familieleden. Cultuurverschil zeg maar.

16 januari 2017 om 21:36

Wat zeiden ze dan precies? Want hier op vz viel wat anders te lezen, zelf ben ik niet erg op de hoogte van de Spaanse cultuur.

16 januari 2017 om 21:45

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar mijn ouders komen uit Sevilla en het eerste wat je leert zijn de scheldwoorden. Het grootste verschil met Nederland is dat ze daar geen ziektes noemen maar het vooral hebben over homo's, moeders en begraven familieleden. En net als hier moet je het niet letterlijk opvatten. Voor mij en mijn broer was dat wel even wennen maar na een paar bijna vechtpartijen waren we er aan gewend. Overigens is het 'origineel' schelden tot kunst verheven in Cádiz , 100 km zuidelijk van Sevilla.

Wat een wanvertoning van de Sevilla fans.... Ook tijdens de copa waren er sommigen idioten die middelvingers opstoken en geloof ik ook Ramos uitschelden dat was geloof ik voordat Ramos scoorde, een begrijpelijke reactie van Ramos al was het niet handig. Gister ergerde me mateloos aan dat gefluit en beledigende woorden jegens Ramos. En nadat de de bond van Spanje de fans van Sevilla mogelijk gaat straffen gaf Sevilla ook aan dat Ramos ook gestraft moest worden, zo ga je niet met ex-spelers om.

Ik vind het schandalig dat er volwassen mensen op die tribunes zulke erge dingen kunnen zeggen. Gewoon iemands moeder erbij halen en spotten met ziektes. Bah. Ik heb echt helemaal niks met Ramos vanwege zijn maniertjes maar zelfs hem gun je dat niet. Laten we het maar niet hebben over Ronaldo die in elk stadion dit over zich heen krijgt al jaren, terwijl dat ondanks zijn narcistische maniertjes ook al jaren goede dingen doet buiten het voetbal. Nummer 1 bij Atlethes gone Good als het gaat om geld donaties aan goede doelen boven Serena Williams en nog iemand. Dit gun je geen enkele sporter, helaas gebeurt het wel. Echt schande.

16 januari 2017 om 21:48

Wen er maar vast aan, het wordt almaar erger. Helaas.

16 januari 2017 om 22:18

Schandelig inderdaad maar Ramos is zelf ook geen lieverdje, ook niet tegenover de scheidsrechter.

16 januari 2017 om 22:40

En op wat baseert gij dat? Op gebeurtenissen van 10 jaar geleden?

16 januari 2017 om 22:50

Ramos is voorbeeld voor ELK voetballer. Sinds hij captain is is hij en echte leider en voorbeeld. Dus jou punt komt zeker van de doodschop op messi of paar andere situaties? Je kijkt te weinig naar real vandaar je onnodige reactie. En hierbij nogmaals VOORBEELD voor ELK voetballer

16 januari 2017 om 22:53

Ellebogen, scheidsrechter provoceren, handen nodig om tegen te houden... hij ontsnapt vaak aan gele kaarten.

De scheidsrechter in Spanje is vaak triest om te zien.

Echte leider klopt maar dat kwam omdat hij te veel "mocht".

18 januari 2017 om 12:36

Nou, in Europa dan ook?

Heb je ooit Mascherano zien voetballen?

Niet normaal wat een reactie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren