Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola ruziet verder: ‘Zlatan was allang terug als Galliani nog directeur was’

Laatste update:

Mino Raiola blijft met modder gooien naar de directie van AC Milan. De flamboyante zaakwaarnemer is in conflict met de Italiaanse club, nadat zijn pupil Gianluigi Donnarumma zijn contract weigerde te verlengen. In gesprek met La Gazzetta dello Sport vervolgt Raiola de strijd door een andere protegé van hem, Zlatan Ibrahimovic, te noemen.

“Het gaat goed met Ibra. Hij heeft veel aanbiedingen gekregen”, aldus de zaakwaarnemer van de Zweedse spits. “Of hij naar Italië gaat? Hij gaat zeker niet naar Napoli en AC Milan heeft niet naar hem gevraagd. Zlatan was allang teruggekeerd naar AC Milan als Adriano Galliani nog algemeen directeur was geweest.”

Naast Zlatan en Donnarumma loopt ook de geruchtenmolen omtrent Blaise Matuidi van Paris Saint-Germain op volle toeren. Het verhaal gaat Juventus en Internazionale interesse hebben in de middenvelder. “Juventus liet een jaar gelden verstek gaan vanwege politieke redenen. Misschien dit jaar wel...”, besluit Raiola.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic ooit nog het shirt van AC Milan draagt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Relevantie met betrekking tot het hele Donnarumma verhaal, 0 tot veel. In relatie met deze directie is dit een losse flodder die kant nog wal raakt. Het zegt enorm veel over de relatie tussen Raiola en Galliani. Die relatie heeft de club mooie spelers opgeleverd en heel veel slechte. Allemaal zodat Raiola veel commissies kon vangen. Beter houdt Raiola de eer aan zichzelf en stopt die met praten over deze kwestie.

19 juni 2017 om 13:33

Dit geeft natuurlijk zijn eigenbelang ook wel weer aan. Vriendje Galliani had hem allang binnengesleept (dus acht Raiola dit in het belang van zijn speler). Maar omdat er iemand anders zit gaat hij zelf de gesprekken ook niet aan. Als Milan zo in het belang van Ibra is, dan zou Mino hem nu toch ook aan moeten bieden bij Milan? Die man is (weer!) bezig met een persoonlijk vete. Op ten duur gaat dit ten koste van zijn spelers, want er komt een dag dat veel (potentiële) topclubs deze koekenbakker gaan verbannen in dit tempo.

Hij slaat nu wel heel erg om zich heen inzake Donnarumma.. Maar volgens mij had hij ook niet verwacht dat het zo zou lopen. Doordat Milan eigenlijk de onderhandelingen op straat heeft gegooid en het duidelijk is dat Milan deze jongen niet kon/wilde meer betalen lijkt dit nu toch tegen Donnarumma te gaan werken. Benieuwd hoe het afloopt..

19 juni 2017 om 13:27

Raiola is gewoon een product dat is ontstaan door de huidige voetbalwereld. Als het systeem begint te falen, komen dit soort mensen bovendrijven. Ik vind het merkwaardig hoeveel voetballers niet voor zichzelf kunnen denken en dan een type als Raiola nodig hebben, terwijl deze man er alleen zit om zijn eigen zakken te vullen.

19 juni 2017 om 15:07

, maar als je het boek van Zlatan leest zou ik ook dit ongeleide projectiel inzetten. Hij zorgt goed voor zichzelf maar ook voor de spelers die hij vertegenwoordigt.

20 juni 2017 om 01:03

Zoals ik al zei: Het is merkwaardig hoeveel spelers niet voor zichzelf kunnen denken en een sluwe zaakwaarnemer nodig hebben. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten wat de markt tegenwoordig is. Je kunt immers vrij makkelijk het loon per niveau vinden, alleen al via het internet. Je kunt toch niet ontkennen hoe lachwekkend het is dat spelers dat soort cijfers niet zelf uit kunnen zoeken?!

Hij begint met modder te gooien haha. Volgens mij willen steeds meer clubs van deze man af en gelijk hebben ze. Hij maakt clubs kapot om elke keer mpeilijk te doen met contract onderhandelingen.

Word een beetje moe van deze meneer . Helpt heel het voetbal naar de kloten. Heeft met de transfer van pogba geloof ik 40 miljoen verdient en waarvoor

Tja, voetbalclubs worden al jaren moe van deze man. Meneer Raiola voelt zich veel belangrijker dan hij daadwerkelijk is en vergeet dat hij moet handelen in het voordeel van de speler, maar denkt alleen aan zijn eigen portemonnee. Het is toch lachwekkend dat een zaakwaarnemer ruzie zoekt met een club omdat de club niet belachelijk ver wil gaan om een contractverlenging te bewerkstelligen?! De club bepaalt hoe ver het gaat voor een speler, niet een zaakwaarnemer.

Beetje moe? Ik word doodmoe van die vent. De meest irritante vent die er in de voetbalwereld rondloopt. Prima voor spelers, haalt het maximale eruit. Maar verschrikkelijk voor clubs en voor voetballiefhebbers. Zo'n man maakt de markt kapot en zet de hele boel op stelten. Net zo irritant als Seluk.

19 juni 2017 om 13:33

Maar clubs kunnen ook voor zichzelf denken lijkt me. Het is simpel, spelers van Raiola, die komen er niet meer in. Dan maar een andere speler. Er is geen enkele speler die dusdanig groot is, dat je daarvoor al dat gezeik erbij wil hebben.

19 juni 2017 om 13:38

Ik zou het toejuichen als een club dat zou doen. En dan ook zodanig naar buiten brengen. Speler X komt niet of zijn contract wordt niet verlengd omdat wij weigeren nog langer zaken te doen met spelers die Rioola als zaakwaarnemer hebben.

19 juni 2017 om 13:43

Ergens wordt dat wel gedaan al, als een tete niet wil verlengen, dan speelt die niet meer. Als die niet speelt, levert die minder op. Dan ga je in zijn portemonnee zitten en doe je nog iets. Kluivert gaat bijv ook gezeur opleveren volgend jaar, daar kan je geld op inzetten. Zou me niet verbazen als ze hem bij een goed bod gewoon preventief laten gaan, om niet straks weer in een oorlog te komen.

19 juni 2017 om 18:57

Kluivert gaat geen gezeur opleveren! De spelers beslissen gewoon en Kluivert is geen type die zijn hoofd op hol laat slaan door een zaakwaarnemer. Die jongen heeft met zijn vader iemand die hem goed kan adviseren en voor het geld hoeft hij het ook niet te doen waarschijnlijk. Iedereen geeft zaakwaarnemers de schuld maar 9 van de 10 keer ligt het aan de speler zelf. Ik geef toe dat hij spelers misschien op ideeen kan brengen. Maar bij bijvoorbeeld Donnarunma staat mischien wel Real klaar met een mooi aanbod en dan begrijp ik dat hij zichzelf hard maakt om hem niet een seizoen op de bank te laten zitten. Daarnaast moet hij een 18 jarige natuurlijk ook een beetje uit de shit houden.

19 juni 2017 om 14:13

Nog irritanter dan Raymond Verheijen ?

In Engeland is het in diskrediet brengen van de voetbalsport zo'n beetje de ergste wat je kunt doen. Volgens mij doet deze man dit al jaren. Kan hij nou echt niet geschorst/geroyeerd worden van alles wat met voetbal te maken heeft?

19 juni 2017 om 13:37

Nee. Het 'zaakwaarnemer'vak, is vrijgesteld van papieren. Iedereen kan een zaakwaarnemer worden en zijn. Er zit geen bond achter die daar bepaalde normen en waarden met regels verbind. Clubs gewoon zelf nadenken, we nemen geen contact met raiola of zijn spelers.

19 juni 2017 om 14:13

Ja en buiten dat het een vak is die niet direct binnen de sport valt zoals ook advocaten, eventuele medische assistentie en ga zo maar door, zou er dan duidelijk moeten zijn wie de voetbalsport is. Dat zou dan een Uefa of Fifa gerelateerde organisatie moeten zijn waarin alle belangen behartigd worden, van clubs, spelers, bonden etc. Daarin moeten dan regels worden opgesteld en iedereen zou zich daaran moeten conformeren.

Het is logisch dat spelers een zaakwaarnemer hebben anders worden ze door vele clubs 'misbruikt. Okay, je hebt altijd wel wat handige families maar die zaakwaarnemers en zeker Raiola, Mendes e.d. die weten precies hoe het spelletje in elkaar steekt. Dus, helaas zijn ze nodig en helaas hebben ze een gangster imago, maar dat hebben vele clubs ook.

Maar wat ik nu niet helemaal begrijp. Heeft Raiola een juridische achtergrond? Of heeft hij op een dag besloten om zaakwaarnemer te zijn? Als dat zo is, vind ik het inderdaad belachelijk dat dit soort mensen een rol in de voetballerij hebben. Ik bedoel voetballers hebben en moeten zeker juridische bijstand hebben bij het ondertekenen van een contract. Clubs zijn zeker niet heilig ( zie Bosmanarrest ). Dus als iemand hier nader op wil ingaan ben ik een tevreden persoon.

19 juni 2017 om 13:40

Een zaakwaarnemer, neemt zaken waar. Die kan dus zelf juridische hulp inschakelen. Er zit geen papiertje meer achter sinds een jaar of twee. Al was hij al bevoegd voor die tijd. Er is weinig op in te brengen, juridische zaken zoals contracten etc, daar kan een zaakwaarnemer ook een advocaat voor inschakelen. Er is weinig te doen tegen deze man, behalve gezond verstand van de clubs zelf. De enige die hem kunnen stoppen, dat zijn de clubs. Doe je geen zaken meer met hem, stappen zijn spelers ook vanzelf over naar een andere.

Persoonlijk vind ik het geweldig dat er tenminste 1 iemand aan de zijde van de voetballer staat. We moeten niet denken dat de zaken aan tafel voorzichtig gespeeld worden. Anders zou een zaakwaarnemer niet eens nodig zijn.

Een advocaat behartigt toch ook de belangen van een client? Die hoort ook maar aan 1 ding te denken, en dat is zijn 'opdrachtgever'. Net zoals Raiola nu doet.
Zaken moet je soms hard spelen. Hij krijgt het in ieder geval altijd voor elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren