Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola noemt vijf clubs bij naam: ‘Vilhena was hot, vorig jaar’

Laatste update:

Tonny Vilhena liet zich tot voor kort zakelijk bijstaan door Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer staat erom bekend dat hij in de regel mooie clubs weet te vinden voor zijn cliënten, maar Vilhena slaagde er niet in een einde te maken aan zijn benarde positie bij Feyenoord. De getalenteerde middenvelder wilde zelf ook helemaal niet vertrekken uit De Kuip, maar opnieuw slagen, zegt Raiola nu.

/

Inmiddels behartigt Raiola niet meer de belangen van Vilhena. Dat was de afgelopen jaren echter wel het geval. Hij botste echter met de vader van het talent: die was nauw betrokken bij zijn zoon. “Ik heb een fout gemaakt met Vilhena. Een fantastische voetballer en een geweldig ventje, maar ik had eerder moeten zien dat het tussen mij, Tonny en zijn vader niet meer klikte”, zegt Raiola nu in het Algemeen Dagblad.

Er waren volgens de spelersmakelaar vooral irritaties, met name tussen Vilhena senior en hem. Dat de samenwerking toch nog even voortduurde, kwam vooral dat Raiola naar eigen zeggen enorm veel potentie zag in de Feyenoorder. “Hij was hot vorig jaar, hè? Grote clubs hadden serieuze interesse: Juventus, Atlético Madrid, Real Madrid, Liverpool, Chelsea. Maar hij wilde niet weg”, verduidelijkt Raiola zaterdag. Volgens hem was een transfer goed geweest voor Vilhena: pijn lijden door te breken met een club hoort erbij.

Tonny Vilhena komt weer terug op zijn oude niveau bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Raar bericht van Raiola. Vilhena is al sinds December 2013 weg bij Raiola als ik het mij goed herinner.

4 april 2015 om 14:56

Jij 'herinnert' je exact wanneer een speler brak met een zaakwaarnemer? Sure :-)

5 april 2015 om 16:02

6 januari 2014 stond het nieuwsbericht dat Vilhena niet verder ging met Raiola. Ik zat dus in de buurt

Ja, dat herinner ik me ongeveer wel ja.

4 april 2015 om 15:06

Vilhena haalt er voor mijn gevoel niet alles uit wat er in zit. Vind het een groot talent maar hij oogt een beetje dik toen ik hem zag voetballen voor oranje.

Hoop dat als hij meer kansen (en vertrouwen) krijgt hij beter gaat spelen.

4 april 2015 om 15:52

Daarbij had hij hem dan naar een club gebracht waar hij op de bank was gekomen of, nog waarschijnlijker, nooit een minuut zou spelen en verhuurd zou worden. In dat geval was alleen meneer Raiola er zelf beter van geworden. Oke, Vilhena had misschien een leuk salaris gehad, maar sportief was zn carriere om zeep geholpen geweest. Vilhena gaat komend seizoen gewoon spelen bij Feyenoord, zeker als Clasie/Immers vertrekken.

Die kwal wil enkel zijn straatje schoonvegen. Altijd wordt ie persoonlijk. Nu weer naar de vader van dat joch.. Laat die mensen toch met rust. Snap niet wat voetbalzone altijd met berichten over die vent komt. Gewoon volledig negeren.

4 april 2015 om 11:57

Hij geeft toch aan dat het ook zijn fout is geweest?

4 april 2015 om 12:13

Nee hij geeft aan dat hij hem ergens had willen onderbrengen en dat dat zijn fout was dat hij Vilhena niet zo ver kreeg. Dat begrijp ik uit dit verhaal,daarom noemt hij de clubs om ff in te wrijven waar hij hem had kunnen brengen. Lees t stukje eens overnieuw maar dan vanuit t perspectief dat hij er niks meer aan kan verdienen en dan vooral de laatste zin.

4 april 2015 om 12:31

In t ad staat dat bij 12m had kunnen opbrengen dat is klinkklare onzin dat had Feyenoord namelijk altijd gedaan,maar hij heeft spijt dat ie t er niet door kreeg omdat hij wilde blijven en zo bleef zeuren dat hij is ontslagen.

4 april 2015 om 23:51

Inderdaad Vilhena brak in de winter van seizoen 2013, 2014 met raiola dacht ik.
En als v Geel 12 mil voor hem had kunnen krijgen had die hem dezelfde dag nog op het vliegtuig gezet.. Leugens om ze eigen straatje schoon te vegen, vervelende man.

4 april 2015 om 12:21

Waar slaat het op dat je een zaakwaarnemer neemt en betaalt en dat je vader zich er dan steeds tegenaan loopt de bemoeien? Pa moet het zelf doen of het lekker aan de vakman overlaten

4 april 2015 om 12:28

Omdat een vader misschien t beste met je voor heeft of moet je je vader maar wegdoen?

4 april 2015 om 15:28

Pa gaat het niet alleen om geld maar waarschijnlijk om het welzijn van zijn zoon. Dat past natuurlijk niet in het straatje van die rat

Typisch Raiola. Hij geeft alleen maar toe dat ze niet klikten omdat ze andere belangen hadden (raiola wilde geld zien en de vader van Tonny wil een goede toekomst voor zijn zoon) en legt wederom de schuld buiten zichzelf.
Deze man moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Hij krijgt een beetje de status van johan Vleminckx zo.

4 april 2015 om 10:18

Verstandige mensen gaan niet in zee met Raiola.

4 april 2015 om 10:40

Je moet je afvragen of het wel een goed keus is geweest van Vilhena om bij Feyenoord te blijven. Nu zit hij ook alleen maar op de bank. Dus ja ... iedereen valt altijd zo over deze man, maar hij doet gewoon zijn werk.

4 april 2015 om 10:55

@DiGenarro

Want bij de bovengenoemde clubs zou Tonny een onbetwiste basisplaats hebben.

4 april 2015 om 12:51

dat zeg ik niet, maar als ik dan toch op de bank zit laat me dan maar nog beter verdienen. Wellicht was hij wel verhuurd door die clubs

4 april 2015 om 13:23

Ik denk dat hij zelf besefte dat hij vooral mentaal nog niet toe was aan de stap om zijn leven hier achter te laten en in den vreemde zichzelf te moeten bewijzen in een veel sterkere competitie. Volgens mij is hij echt een gevoelsmens die momenteel nog zijn thuissupport nodig heeft om echt te kunnen presteren. En dat is heel normaal.

Vind het een vervelende situatie voor hem. Altijd gedacht dat hij in een stijgende lijn zou blijven bij Feyenoord, maar de concurrentie en extra prestatiedruk hebben hem vooralsnog genekt. Hij heeft het in zich, zou mooi zijn als het er nog uitkomt en hij tzt als een held de Kuip kan verlaten.

Hoop dat Gio nu als hoofdtrainer de juiste snaren bij hem weet te raken.

Op de bank bij Feyenoord of op de bank bij Liverpool. Ja, vader Vilhena heeft het goed gezien. We doen allemaal zo dramatisch over spelers die re vroeg vertrekken, maar weigeren te zien dat het soms hun enige kans is. Ik denk dat Richard Knopper nog steeds zwetend wakker aan het worden is, omdat hij voor zijn blessure ook een mooie transfer kon maken.

4 april 2015 om 10:39

Als je bij Feyenoord nog niet kan doorbreken dan lukt dat bij Liverpool ook niet. Zo'n jongen moet dan gewoon nog beter zijn best doen en zich koste wat het kost in het eerste elftal van Feyenoord knokken. In het eerste elftal komen is relatief gezien niet zo moeilijk, maar er blijven en constant presteren en jezelf verder ontwikkelen tot een dragende speler is des te moeilijker. Dit gaat met pieken en dalen en wat je tegenwoordig bij veel spelers ziet, is dat ze maar weinig vechtersmentaliteit hebben en te snel tevreden zijn met het eigen niveau. Een vroeg vertrek van een Van Persie heeft voor zijn carrière goed uitgepakt, een snel vertrek van Drenthe weer niet. Voor je bakrekening kan het wellicht leuk zijn, maar wat is wijsheid? Strootman, Kuyt, Huntelaar, Van Nistelrooy en Stam hebben laten zien dat een geleidelijke weg naar de top ook heel succesvol kan zijn.

Dit is dus precies waarom jonge spelers niet met Raiola in zee moeten gaan. Hij probeert spelers alleen maar de deur uit te loodsen na 1 goed seizoen. Of ze er al klaar voor zijn of niet, maakt hem echt helemaal niks uit. Hopelijk neemt Kishna een voorbeeld aan Vilhena hier..

4 april 2015 om 09:40

inderdaad, bij Feyenoord speelt Vilhena nu de pannen van het dak en krijgt alle mogelijkhedenom vlieguren te maken en zich te ontwikkelen als voetballer...

4 april 2015 om 12:27

Dat is natuurlijk gewoon lariekoek,hij heeft gewoon zijn kans gehad maar zit in een ongelooflijke vormdip of misschien heeft hij al wel zijn top bereikt,heb dat eerder gezien bij bijvoorbeeld een Drenthe,Cabral,een Oulida of hoe je dat schrijft spelers die op hun 19e al op hun top zaten en daarna overal minder zijn geworden. Nu heeft Drenthe de mazzel dat zijn basis nog voldoende is om toch nog clubs te vinden,maar Vilhena kan op dit moment nog geen pass over 3 meter geven dus lul aub geen onzin over kansen want heeft gewoon al 9x een basis plaats gehad,starte t seizoen als basisspeler viel 3/6 in en bakte er niks van. Ik zit elke thuiswedstrijd trouw in de kuip en hoop uit de grond van mijn hart dat hij t alsnog volgend jaar waarmaakt maar wat hij dit seizoen laat zien is zelfs te slecht voor 1e divisie niveau.

Raiola heeft toch wel gelijk he? Nu is vilhena aan het rotten op de vank bij feyenoord, de clubs zullen minder snel voor hem komen, simpelweg omdat hij minder speelt. Als hij een transfer had gemaakt, zouden de clubs bij voorbaat al kunnen denken dat het een "groot talent" is. Mijn mening is, had moeten vertrekken en dan verhuurt moeten worden aan een subtopper in de zelfde competitie.

4 april 2015 om 08:44

Vilhena heeft dat ook laten zien waarom hij niet in de basis thuishoort momenteel.
Die gozer is hopeloos uit vorm en heeft bij de eerste de beste tegenslag meteen zijn kop laten hangen.
Tijdens invalbeurten laat hij niets zien en uit tegen psv was het absolute dieptepunt voor hem nadat hij weer eens mocht invallen, mede dankzij hem is er toen totaal onnodig verloren daar!

4 april 2015 om 09:23

Ben ik het niet mee eens. Ik vind dat Vilhena juist te graag wil. Kijk maar eens naar de wedstrijd tegen AS Roma. Vilhena wilde zo graag goed spelen en beslissend zijn, waardoor er juist veel mis ging.

En tegen PSV was iedereen schuldig.

Een speler die het niet voor elkaar krijgt om een basisplaats te veroveren bij Feyenoord naar een europese subtopper brengen voor vele miljoenen, droom lekker verder Raiola. 😂

4 april 2015 om 09:02

Dat heeft hij wel vaker voor elkaar gekregen. En Vilhena speelde wel toen hij zijn zaakwaarnemer was.

4 april 2015 om 09:30

Vilhena stond bekend als een van de grootste talenten van Europa na wk o17. Zelfs jij had een transfer voor elkaar gekregen

Zo zie je maar dat langer blijven in nl ook geen garanties geeft

4 april 2015 om 09:26

Tuurlijk niet dat moetje verdienen!
Vind juist goed datie is gebleven! Straks met gio lekker op 10 ballen!

Tuurlijk zegt hij dat een transfer goed was geweest. Goed dat Vilhena is gebleven,en niet na die vent heeft geluisterd. Die raiola denkt alleen maar aan $ tekens,en of een speler op de bank zit,dat maakt hem geen zak uit.

Iedereen hier negatief over Raiola terwijl die in dit geval gelijk heeft. Vilhena blijft en speelt niet, terwijl die op een leeftijd is dat die veel zou moeten spelen voor zijn ontwikkeling.

De vraag is alleen of die bij de clubs die genoemd worden wel zou spelen.

4 april 2015 om 12:43

Eerlijk gezegd is dat helemaal geen vraag. Als een speler moeite heeft een basis plaats bij Feyenoord te veroveren, wat heeft een speler dan bij Juventus, Chelsea of Real madrid te zoeken?

Dus waarin heeft Raiola dan gelijk? Dat het dom is om eerst in een eenvoudiger competitie de top te halen voor je vertrekt i.p.v. wat geld te cashen en vervolgens einde carriere zoals Bouy?

Er zijn maar weinig spelers die meteen doorbreken bij een club. Bijna altijd gaat dat met vallen en opstaan, zoals dat nu bij Vilhena gebeurt. Kijk maar naar de andere talenten van Feyenoord: Boetius heeft een flinke dip gekent, net als, in grotere mate Achahbar. Eigenlijk ging het alleen bij Kongolo (tot nu toe) vlekkeloos. Maar die kreeg pas in januari vorig jaar veel speeltijd, terwijl Boetius en Vilhena toen al lang hun debuut gemaakt hadden.

Ja maar t was toch allemaal niet best,jp knokt zich wel terug,dat mag je van dat

Raiola is een verschrikkelijke vent die heel veel kapot maakt in het Nederlandse voetbal. Hij is het prototype van een geldwolf, alleen dat interesseert hem. De carrieres van zijn cliënten zal hem een rotzorg zijn. Ik denk dat Tonny weer gaat presteren nu hij eindelijk verlost is van deze parasiet.

4 april 2015 om 16:48

@ Ppep

Klopt, van al die jonge gasten vanuit Nederland is er nog niet 1 serieus ergens echt geslaagd in het buitenland. Het is overigens niet de eerste vader van een speler die in botsing kwam met Raiola, ook de vader van Kishna greep bij de vorige contract besprekingen in. Na een aantal tevergeefse vriendelijke verzoeken maakte Kishna zijn vader het hem duidelijk dat hij moest stoppen met dat gekloot in de media. Dat hij er heel snel voor moest zorgen dat het rond kwam met Ajax, omdat zijn vader vond dat het beter was voor zijn algemene ontwikkeling om in Nederland te blijven. Het geeft ook wel aan hoe weinig respect hij heeft voor de ouders/voogden van spelers. Dit zijn dus al twee gevallen, ondanks dat ik het niet kan bewijzen ga ik er vanuit dat dit niet de enigste twee gevallen zijn.

Ik zie wel mogelijkheden voor Tonny bij Feyenoord volgend seizoen. Ik verwacht dat Clasie en Immers vertrekken, waardoor er plek voor hem is in de basis.

4 april 2015 om 14:11

Zie opstelling

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
Vilhena
El Ahmadi
Boetius
Kuyt
Manu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren