Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er baalt: 'Dat ik niet op de bank wil zitten, is onderhand wel bekend'

Laatste update:

Remko Pasveer sluit niet uit dat hij volgende week nog vertrekt bij PSV. De doelman is bij de landskampioen tweede keus achter Jeroen Zoet, maar het is geen geheim dat hij ontevreden is over die rol. Pasveer wil wekelijks keepen, en dan niet bij Jong PSV in de Jupiler League.

/

Vrijdag stond de routinier wel weer op doel bij de beloften in de gewonnen uitwedstrijd bij VVV-Venlo (1-2). “Mooie pot, maar mijn ambities liggen hoger”, zegt Pasveer tegen het Eindhovens Dagblad. “Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt en nu ook niet. Of er in de winterstop nog iets gebeurt? Ik weet het niet, mijn zaakwaarnemer weet hoe ik erover denk.”

“Dat ik niet op de bank wil zitten, is onderhand wel bekend. Ik zie wel wat er komt", besluit de keeper. De 32-jarige Pasveer is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV, maar speelde pas twee competitiewedstrijden in het eerste elftal. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar door.

Remko Pasveer is beter dan Jeroen Zoet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wist ie van te voren ook dondersgoed, misschien zag ie kansen, maar Zoet is gewoon jonger en beter...

23 januari 2016 om 17:03

Hij had in het begin stoere taal dat hij zichzelf niet zag als standaard tweede keeper. Uiteindelijk heeft zoet zich na een iets mindere periode weer laten zien en heeft pasveer geen recht van spreken meer.

23 januari 2016 om 17:41

Zo goed vind ik Zoet echt niet..

23 januari 2016 om 18:15

Gewoon een degelijke keeper die het Europees ook goed heeft gedaan. Niks mis mee.

24 januari 2016 om 07:08

Pasveer is zeker niet beter dan Zoet.
Zoet staat dit seizoen gewoon goed te keepen. Niks spectaculairs aan maar wel stabiel.

Dan had je niet naar PSV moeten gaan. Zoet is gewoon eerste keus, kon je ook weten.

23 januari 2016 om 22:00

Als Brands/Cocu dat hem niet vertelt heeft zoals bij Ajax wel is gebeurd met Boer, dan snap ik dat hij ontevreden is.

Wat had hij dan verwacht? Hij zal nooit basiskeeper worden bij PSV, daar komt hij tekort voor. Een club als Willem II of Roda zal hem goed doen.

23 januari 2016 om 17:12

Die zitten met Lamprou en Van Leer best goed volgens mij. Denk eerder dat Cambuur of Twente er iets aan zou hebben.

23 januari 2016 om 19:39

Van almelo naar de rivaal. Dat lijkt mij niets! Excelsior zal een goede keeper wel kunnen gebruiken. Jammer dat NEC net een keeper heeft gehaald. Faber zal met zijn connecties pasveer zo binnen kunnen halen!

23 januari 2016 om 19:47

NEC heeft haldorsson die ik hoger inschat. Smits is in potentie beter en Jones geeft voorlopig ook een goede indruk dus waarom dan Pasveer?

23 januari 2016 om 20:10

Pasveer is opgeleid door Twente. Zo raar zou dat dan echt niet zijn.

Prima doelman, echter Zoet is een jongen vd club dus krijgt steeds de voorkeur.

23 januari 2016 om 18:26

En beter en jonger, ja

Nou gewoon lekker weg gaan dan. Knijp er in de rust maar stiekem tussen uit

Wat iedereen hier al aangeeft, was en is gewoon niet goed genoeg om 1e keeper bij PSV te zijn.

23 januari 2016 om 17:14

Ik twijfel of hij minder is als Zoet hoor, maar ben wel met iedereen eens. Dat hij niet moet zeuren, hij weet dondersgoed dat hij als tweede man was gehaald. Plus Zoet is een jongen van de club, die hebben nou eenmaal altijd veel meer krediet.

23 januari 2016 om 17:37

Was in zijn tijd bij Heracles een prima keeper, maar als ik hem in de bekerduels zag (die hij dan nog wel keept), dan is Zoet echt een verademing hoor. Deze man heeft absoluut niets klemvast en lijkt echt niet meer de Pasveer van een paar jaar geleden te zijn.

Dat Zoet overigens bij gelijke kwaliteiten de voorkeur had gekregen doordat hij uit de jeugdopleiding komt, ben ik wel met je eens, maar in dit geval ook meer dan terecht dat Zoet boven Pasveer wordt verkozen.

23 januari 2016 om 18:00

Helemaal met je eens, bovendien is Zoet jonger! Pasveer wordt sowieso niet beter, Zoet sowieso wel.

Iets voor Twente? Kan de onzekere defensie leiding geven en hij is beter dan de huidige keepers..

23 januari 2016 om 17:15

Zou zeker een goede zijn voor Twente, zou in een klap dat keepereprobleem daar oplossen. Ze hebben nu alleen maar matige keepers daar in Twente.

23 januari 2016 om 17:17

Waarom zal PSV hem laten gaan? Die hebben toch gewoon een tweede keeper nodig. Zal alleen gaan bij een heel goed bod, maar Twente en ook andere Eredivisieclubs hebben gaan toch niet veel geld uitrekken voor een keeper midden in het seizoen.

23 januari 2016 om 17:38

In de winter zullen ze hem inderdaad niet laten gaan, omdat ze er zelf ook weer wat voor terug moeten kopen. Maar in de zomer kan hij prima vertrekken, desnoods gratis de deur uit, want een tweede keeper die alleen maar zeurt, daar heb je helemaal niets aan. Dan liever een tweede keeper die niet zo zeurt, en van de kwaliteit Pasveer zijn die makkelijk te vinden.

Gaan we weer! Weer met Remco rond de tafel gaan zitten heeft geen zin meer, het is gewoon tijd om afscheid van elkaar te gaan nemen. En natuurlijk begrijp ik dat hij wekelijks wil spelen. Logisch, echter bij PSV niet realistisch.

Had je niet moeten komen !

Vind zowel Pasveer als Zoet matige keepers, maar Zoet is wel een stukje getalenteerder en consistenter. Hij heeft dus niet veel recht van spreken.

En de maandelijkse klaagzang van Pasveer is ook weer binnen. Dit had hij allang aan kunnen zien komen toen hij bij PSV tekende. PSV heeft er volgens mij nooit een misverstand over laten bestaan dat Zoet de eerste keeper is.

Dat Pasveer niet op de bank wil zitten, is onderhand wel bekend.
Je was op de hoogte dat je tweede keus ben want een tweede keeper die alleen,
maar zeurt dat breng onrust in de tent.
Gewoon nu afspreken met Brands dat je van de zomer weg wil.
Ik vindt gewoon dat Zoet beter is als Pasveer.

Psv moet deze gast gewoon wegdoen en een oudje halen die wel gewoon op de bank wil zitten. Gezeur van die man steeds..

Dan had ie niet bij PSV moeten tekenen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren