Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet af van komst Barcelona-talent en verwelkomt zoon van oude bekende

Laatste update:

PSV heeft de komende tijd Mayer Méndez op proef, de zoon van oud-middenvelder Edison Méndez, die tussen 2006 en 2009 voor de Eindhovenaren uitkwam. De achttienjarige middenvelder traint mee met Jong PSV en krijgt normaal gesproken speeltijd toebedeeld in het oefenduel met Borussia Dortmund van zaterdag. Roberto Laurel Martinez, een eveneens achttienjarige middenvelder met een verleden bij Barcelona, liep op zijn beurt ook stage bij Jong PSV, maar volgens het Eindhovens Dagblad behoort een verdere samenwerking niet tot de mogelijkheden.

Méndez senior, die met PSV twee landstitels veroverde, blikt in gesprek met de regionale krant terug op zijn periode in Eindhoven. Hij kwam destijds hard in botsing met toenmalig trainer Huub Stevens, die de Ecuadoriaan respectloosheid verweet. “Huub Stevens was gewoon een goede trainer. Keihard en soms kon hij erg boos worden. Van Ronald Koeman (voorganger van Stevens als trainer van PSV, red.) heb ik ook veel geleerd”, stelt Méndez, die zich donderdag op trainingscomplex De Herdgang liet zien. “Meneer Stevens en ik hebben het dezelfde dag nog uitgesproken en het was daarna ook helemaal geen issue meer.”

De oud-PSV'er, die drie jaar geleden stopte als profvoetballer, fungeert tegenwoordig als trainer en opleider van Valle del Chota, een club uit Ecuador. “Ik heb nu met Ernest Faber (hoofd opleidingen PSV, red.) en Mart van den Heuvel (teammanager PSV, red.) contact gehad over de situatie van mijn zoon. Vandaag ben ik even bij het eerste elftal geweest en heb ik trainer Mark van Bommel gesproken.”

Ibrahim Afellay was er ook en hem ken ik natuurlijk nog van het team van toen, waar grote namen bij zaten en waar we nationaal en internationaal mooie dingen mee hebben beleefd”, verwijst Méndez naar het bereiken van de kwartfinale van de Champions League in 2007. In het achtstefinaleduel met Arsenal wist de Zuid-Amerikaan een schitterend doelpunt te maken. Mede hierdoor kwam PSV destijds een ronde verder. De oud-middenvelder hoopt dat zijn zoon in zijn voetsporen kan treden bij PSV. “De komende periode zullen we kijken hoe het loopt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wow, ik was echt van van mendez. Ik vond het echt een geweldige speler. Hij lijkt ook echt op hem qua uiterlijk en hoop ook echt ook qua talent. Ik ben benieuwd!!

18 juli 2019 om 18:30

De jongen in de foto is Mendez zelf he.

18 juli 2019 om 19:20

Whaha lig dubbel

Whoo time flies. Ik was altijd wel fan van zijn vader. Wie weet in de toekomst wel basisspeler van het eerste

18 juli 2019 om 19:13

Nou valt wel mee time flies. Nog niet zo lang geleden hoor onze Mendez. Hij was er denk ik al vroeg bij zodat zijn zoon hem nu al op kan volgen 😁

Hele nuttige speler voor PSV 10 jaar terug. Geen wereldspeler, maar wel redelijk compleet qua vechtlust, basistechniek en een redelijk schot.

18 juli 2019 om 18:13

Gelukkig was zijn schot tegen Arsenal meer dan redelijk. Maar het was inderdaad gewoon een nuttige speler. Als zijn zoon dat niveau kan halen, heeft PSV een goede speler binnengehaald.

Zijn vader was een prettige speler voor de balans. Hopelijk kan hij ook een meerwaarde worden in de toekomst. Naar mijn mening altijd leuk als een zoon van op de velden te bewonderen is, helaas is het vaak een naam die men aantrekt maar dat lijkt mij in dit geval niet logisch. Ben benieuwd!

Ik zal inderdaad nooit meer vergeten hoe hij Arsenal naar huis schoot met die poeier, binnenkant paal 1-0 Psv. In de uit wedstrijd was Alex de baas in The Emirates. Wat een elftal was dat toch ook, helemaal vergeleken met nu.

Als ajacied vond ik Mendez geweldig, echt een lekkere voetballer. Mag hopen dat die jongen de tijd krijgt, zit Ihataran dicht tegen de basis aan of hoe verloopt zijn ontwikkeling?

18 juli 2019 om 18:02

Ihattaren zal waarschijnlijk veel invalbeurten krijgen komend seizoen. Ik verwacht dat ze hem dit jaar echt willen klaarstomen om in 20/21 als basisspeler te fungeren.

18 juli 2019 om 18:49

Ihattaren en Gakpo gaan nu denk ik de malen routen behandelen en volgend gaat Abouhklal die route ook bewandelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren