Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil Guardado hebben en legt lucratief contract vast klaar’

Laatste update:

Andrés Guardado kan een nieuw contract ondertekenen bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De club wil met de Mexicaan eerst op een lijn zitten over de voorwaarden voor een langer verblijf in Eindhoven, pas daarna wordt er contact gezocht met Valencia. Die club verhuurt Guardado momenteel aan PSV.

/

Voor de koploper van de Eredivisie zijn het spannende tijden. Op sportief gebied gaat het uitstekend, maar de kans is groot dat de keerzijde van het succes is dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum gaan vertrekken. In Eindhoven lijkt men rekening te houden met een vertrek van de sterspelers.

PSV hoopt dus dat Guardado wel blijft. Guardado, die in korte tijd naam heeft gemaakt als een van de beste spelers van de Eredivisie, kan volgens het dagblad in ieder geval een vet contract tekenen in het Philips Stadion. Als hij bij PSV blijft en zijn handtekening zet, is hij in een klap een van de absolute grootverdieners. Overigens moet PSV dan eerst dus nog overeenstemming vinden met Valencia, dat nog geen vraagprijs genoemd heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me voorstellen dat Valencia of meer geld wil dan PSV kan of wil betalen.
Of dat andere clubs die meer salaris kunnen betalen hem hebben zien spelen bij PSV en interesse hebben.

2 maart 2015 om 15:54

In het buitenland kan Guardado sowieso meer verdienen maar het sportieve aspect zal uiteraard ook mee spelen. Wekelijks spelen krijgt de voorkeur boven een dikke salaris en een plekje op de bank. Mede daardoor maakt PSV een goede kans om hem definitief in te lijven. Alleen de vraagprijs is nog onbekend en dat zou roet in het eten kunnen gooien.

2 maart 2015 om 18:00

Niet te vergeten dat PSV volgend jaar zo goed als Champions League voetbal speelt

2 maart 2015 om 18:36

Toch hoeft er maar een ''grote/rijkere'' club interesse te hebben en heel het plan gaat al niet meer door. Zo'n speler als Guardado zou bij vele clubs in de Bundesliga, Premier League van grote waarde zijn. Hij kan een team voorzien van vechtlust en is echt een voetballer met passie. Als PSV zijnde zou ik serieus overwegen om desnoods het salarisplafond te verhogen. Zo'n speler zorgt tenminste voor gif en werklust in het veld. Iets wat niet heel veel spelers is gegeven. Ik zeg binnen halen. Er komt genoeg geld in het laatje bij een verkoop van Depay.

2 maart 2015 om 19:29

@t. Alavez, PSV mag haar salarisplafond niet ophogen, dit omdat de club hierover afspraken heeft gemaakt toen het haar grond verkocht aan de gemeente. Hier zijn toen afspraken over gemaakt met alle stakeholders (gemeente maar ook een Philips en andere grote sponsoren. Je kunt hier verkapt wel uitzonderingen op maken (tekengelden, wedstrijdbonussen, of aandelen in transferrechten al zal dat laatste bij Guardado minder van toepassing zijn maar dit is denk ik wel gebeurt bij de verlenging van depay en wijnaldum).

2 maart 2015 om 19:33

Thanks voor de info! Dat wist ik niet. Maar inderdaad ze moeten er gewoon alles aan doen om hem binnen te halen. Met meer tekengeld of wedstrijdbonussen, aandelen. Als ze hem maar binnenboord weten te houden vind ik alles prima

2 maart 2015 om 15:55

Een raar voorgevoel misschien maar ik Verwacht dat Ajax zich gaat melden bij Valencia om twee redenen. En omdat ze hem zelf aardig goed kunnen gebruiken en de tweede reden is dat de prijs dan hoger wordt waardoor PSV meer betaald. Ajax heeft hier in niks te verliezen. Het is echt een goede speler voor PSV en denk persoonlijk dat hij wel graag bij PSV wil blijven.. Ben benieuwd!

2 maart 2015 om 16:02

Ik zie hem niet in een Ajax-shirt spelen. Denk ook niet dat hij echt bij Ajax past.

2 maart 2015 om 16:05

@ Henk

Als de reden zou zijn dat PSV dan meer moet betalen zou dat wel een enorm zwaktebod zijn vanuit Amsterdam vind je ook niet? Als ze hem zouden willen hebben prima, maar anderen bewust op kosten jagen is nogal kinderachtig. Beetje als: 'meneer agent, u staat nu een bekeuring uit te delen voor hard rijden, maar ziet u wel dat meneer ook geen gordel omheeft?'

2 maart 2015 om 16:21

@ Janwander
Helaas gebeurd dit echter wel in eht Voetbal. Tussen real en Barca en Tussen Galatasaray en fenerbahce gebeurd het regelmatig.

Het is natuurlijk best wel slim je verkleind het transfer budget van je rivaal of koopt een speler die de rivaal wilt. In het minste geval zorgt het ervoor dat de onderhandelingen langer duurt waardoor de speler later kan aansluiten bij het trainningskamp.

Naar maar effectief dus

2 maart 2015 om 16:30

@janwander welkom in de wereld die voetbal heet.

2 maart 2015 om 18:18

Ajax gaat hem nooit dat salaris bieden dat Psv voor hem neer wil leggen, dus ik zou dat voorgevoel maar laten schieten.

2 maart 2015 om 18:19

Ajax kan nog zoveel willen, Guardado moet ook zelf willen en dat verwacht ik niet...

2 maart 2015 om 18:29

Haha World denkt dat hij niet bij Ajax past!! Je hebt geen speler die bij hem in de buurt komt en dab zeg jij hij Padt niet bij Ajax? Waarom zeg je dat? Omdat jij net ze goed weet dat t kansloos is en hij niet naar Ajax komt! Anders had je wat anders geroepen zeker weten kneus

2 maart 2015 om 18:30

Welkom in de wereld van Ajax

2 maart 2015 om 19:31

Misschien daarom ook, dat PSV in eerste instantie met Guardado onderhandelt en niet met Valencia, om zodoende dit soort scenarios minder ruimte te bieden.

2 maart 2015 om 15:57

@ deadsr Ik denk dat Guardado het zelf wel ziet zitten bij PSV en zolang er geen leuke (sub)top club komt die CL/misschien El speelt lijkt het me dat hij zelf bij PSV wil blijven. Alleen overeenstemming met Valencia. Geld genoeg na verkoop Depay.. misschien zelfs ruilen voor Wijnaldum

2 maart 2015 om 16:16

Hoeveel geld je binnenkrijgt met Depay is bijzaak. Voor een club zoals PSV zal er altijd een limiet zijn van wat ze willen betalen voor een speler en al helemaal eentje van 28 die je waarschijnlijk nooit met winst gaat doorverkopen.

Als Valencia zegt dat ze 10mln willen dan ga je dat als PSV echt niet betalen.

2 maart 2015 om 16:53

Ik zou niet inzien waarom niet, naar mijn mening een speler die heel veel kwaliteit toevoegt aan onze selectie

2 maart 2015 om 18:39

Precies, als je kijkt naar wat Maher heeft gekost valt 10 miljoen best mee. Daarnaast weet je zeker dat wanneer ze Guardado aantrekken het geld goed word geïnvesteerd. Hij past in ieder geval perfect bij Psv. Het is lange tijd geleden dat ik zo'n goede speler heb zien spelen bij Psv.

2 maart 2015 om 16:10

Ze moeten hem wel van te voren binnenhalen voor ze Depay en Wijnaldum gaan verkopen. Want als Valencia ziet dat PSV over veel geld beschikt na deze transfers dan zullen ze de prijs wellicht verhogen.

3 maart 2015 om 18:17

Waarom altijd het negatieve bekijken... Zucht. Dit is de reden dat Nederlanders geen winnaars mentaliteit hebben. Te slap en geen doorzettingsvermogen. Bekijk t is positief.

Ik zeg doen. De Magiër uit Mexico is dat extra geld wel waard, zijn ervaring gaan we nodig hebben als PSV zich eventueel plaatst voor de CL. Is ondanks dat hij nog niet gescoord heeft en weinig assists op z'n naam heeft toch gewoon de beste speler van de Eredivisie.

2 maart 2015 om 19:44

En ook nog geen penalties gestopt. Waardeloze speler eigenlijk

Guardado zou je toch moeten beoordelen op duelwinst, balafpakken en passings percentage, niet op assists of goals. Je zegt het zelf al: beste speler van de Eredivisie.

Lijkt me een slimme zet van Psv, als het ze lukt om er met speler en club uit te komen.

Kan hem in het meerendeel van de wedstrijden een absolte meerwaarde voor PSV noemen.

kan me goed voorstellen dat valencia heel hoog in de boom gaat zitten, dus psv niet kan betalen of dat quardado liever naar een grotere club gaat.

aan de andere kant, psv doet sportief gezien nu goed, dus kan me ook goed voorstellen dat hij gewoon wil blijven.

2 maart 2015 om 15:53

Als Valencia hem heel graag wilde terughalen hadden ze dit waarschijnlijk al lang duidelijk gemaakt aan Psv.

2 maart 2015 om 15:57

Klopt. Maar nu ze weten dat PSV hem heel graag wil houden kunnen ze wel de vraagprijs opschroeven.

2 maart 2015 om 16:01

Guardado heeft een tijdje geleden zelf al aangegeven graag te willen blijven omdat hij nu eindelijk bij een club speelt waar hij gerespecteerd wordt, en altijd speelt. Bovendien zal Valencia nooit heel veel voor deze speler vragen(schatting 4-7 miljoen) daar hij nog maar een contract heeft voor 1 jaar, en niet zeker was van een basisplaats.

2 maart 2015 om 16:06

Stel nou dat Valencia een bod neerlegt op Wijnaldum of Willems en Guardado daarbij wilt betrekken, dan lijkt het me voor PSV toch een lastige kwestie worden.

Goed nieuws voor Psv. Hij kan volgend jaar links op het middenveld gaan spelen en dan Hendrix op zijn plek. Perfect. Hopelijk kan Isimat nog een jaartje extra gehuurd worden. En dan heb je uitgaande van vertrek van Memphis en Gio eigenlijk alleen nog een linksbuiten nodig. Ik blijf zeggen Boetius zou een top optie zijn. En als er daarna nog geld is zou ik toch eens kijken of Ryan van Brugge kan gehaald worden in de plaats van Zoet.

2 maart 2015 om 16:04

Verwacht je dat Rekik blijft?

2 maart 2015 om 16:47

Dat ligt aan de transfers. Ik denk dat als PSV Isimat nog een jaartje kan huren of Diego Reyes haalt, Rekik niet zal blijven. Anders kopen ze hem misschien wel van City. Denk dat die wel genoegen nemen met 5 miljoen, aangezien hij die top voorlopig niet aan kan. Misschien wel een constructie zoals met Bruma, die na 2 jaar voor ruim 5 miljoen terug verkocht kan worden aan Chelsea.
Ik denk dat Depay weg gaat voor 25-30 miljoen naar een club als Arsenal of Tottenham. Wijnaldum zal ook wel 18 opleveren gezien zijn driejarige contract. Deze 45 miljoen zal wellicht in Rekik en Guardado worden gestoken, dat zal ongeveer 10-12 miljoen kosten. Daarnaast zullen ze Arias en Willems ervan belonen zodat deze blijven. Er wordt denk ik ook een vervanger voor Memphis gehaald en heel misschien ook wel eentje voor Zoet. Dan ben je nog ruim 10 miljoen kwijt. Hou je er 20 over om de financiële situatie goed te houden, te investeren in de jeugd en wat contracten op te waarderen. De Champions League miljoenen doen de rest. PSV zal volgend jaar zwakker zijn, maar niet volledig kapot gaan verwacht ik.

2 maart 2015 om 19:04

Marcel luister naar deze man. Inderdaad niet de volle pond gaan betalen voor eredivisie spelers die het een (half) jaartje leuk doen (gudelj,sinkgraven) maar in het buitenland kijken daar zijn genoeg spelers zoals guardado die op een dood spoor zitten bij hun club maar een verademing zouden zijn voor psv.

2 maart 2015 om 21:27

Duo Isimat _ Rekik functioneert beter dat Isimat _ Bruna maarja Bruna heeft een doorlopende verbintenis. Maar als PSV de kans heeft rekik over te nemen moeten ze t doen vind ik

Denk dat dit een soort jojo seizoen is voor hem en hij nu weer lekker zuidwaarts wil. Maar wie ben ik.

2 maart 2015 om 18:09

Jij bent Glory.

Guardado heeft al gezegd open te staan voor een langer verblijf bij Psv.

Hopelijk blijft hij!!! Een heel belangrijke speler voor psv!
Als psv dus gewoon kampioen wordt, dus met cl groepsfase, speelt dat hopelijk als extra factor om bij psv te tekenen

Eigenlijk wel slim om eerst het gesprek met de speler aan te gaan/af te ronden alvorens er naar de club gegaan wordt. Op die manier kan er rekening gehouden worden met het transferbedrag en salarisplafond. Mocht Valencia een te hoge vraagprijs hebben dan zal Guardado in moeten leveren of gaat de deal niet door. Als je het andersom doet en er wordt bijvoorbeeld 6 miljoen afgesproken, dan weet Guardado ook dat hij veel kan vragen en weet hij dat ze het om de laatste beetjes niet over zullen laten gaan. Nu staat PSV sterker in de onderhandeling als Guardado al een akkoord heeft bereikt met Psv. Die gaat dan echt niet meer met plezier terug naar Valencia.

beste speler van de eredivisie. Groot contract aanbieden en hopelijk blijft die.
Wat een verademing is Guardado zeg.

Begin dit seizoen werd er bewust geen clausule genomen omdat hij Hendrix in de weg zou zitten, maar blijkbaar is dat nu geen probleem meer.

2 maart 2015 om 16:09

Hij is gewoon zo goed gebleken, dat hadden ze misschien niet verwacht aan het begin van het seizoen. Het is nu van de ene kant lastig, want hij zit Hendrix in de weg. Van de andere kant is dit een buitenkansje die je eigenlijk niet moet laten schieten.

Hij heeft een heel groot aandeel in het aanstaande kampioenschap van Psv.

2 maart 2015 om 16:10

@Baardgrasmus: of PSV heeft nu door dat Guardado een toevoeging is aan elk eredivisiemiddenveld en dus ook op de plek van Maher of Wijnaldum zou kunnen spelen.

2 maart 2015 om 16:11

Lijkt me logisch dat het geen probleem meer is hé?
Beste speler van de eredivisie.

Loopt hendrix nauwelijks in de weg. Eerder Maher als hhendrix volledig fit is

2 maart 2015 om 17:12

Dat is onzin. Op het moment dat iedereen fit was heeft het middenveld vrijwel altijd uit guardado, maher, wijnaldum bestaan (heb deze discussie al eens eerder gevoerd en de cijfers erbij gepakt). Hendrix speelde veel bij Psv op het moment dat Guardado geblesseerd was. Hij loopt Hendrix dus wel degelijk in de weg, met het vertrek van Wijnaldum zal dat volgens seizoen waarschijnlijk wel minder zijn. Echter denk ik dan toch dat Psv nu zal balen dat ze geen clausule hebben opgenomen, want dat wijnaldum aankomende zomer zou gaan vertrekken was in principe al bekend.

2 maart 2015 om 17:21

Leuk die cijfers, maar het is toch echt Maher die concureerde met Hendrix. Dit was inderdaad ingegeven door het goede optreden van Hendrix tijdens de afwezigheid van Guardado, maar ook omdat hij in het begin van het seizoen niet goed speelde op die positie. Hendrix is echter door een schorsing en blessure zijn plek aan Maher verloren. En ja Maher en Hendrix spelen niet op dezelfde positie, maar Maher en Guardado in principe wel. Speelt Hendrix dan schuift Guardado op naar de plek van Maher.

2 maart 2015 om 17:28

Gewoon volgend seizoen met de punt naarvoren en dan guardado Hendrix en Maher op 10. Hendrix moet alleen nog wel effe flink het krachthonk in.

2 maart 2015 om 17:33

Dan heeft Hendrix zijn basisplaats verloren aan Maher, echter staat dan Guardado nog steeds in de weg. Guardado is gehuurd, maar speelt altijd, waardoor altijd Maher of Hendrix niet speelt en Hendrix vrijwel altijd geslachtofferd wordt.

Wat ik trouwens zojuist zei wat ik had opgezocht (wil het wel weer gaan doen, maar heb nu even niet de tijd ervoor): is dat op het moment dat Guardado terugkwam en het gehele middenveld weer aanwezig was (fit en zonder schorsing) Hendrix degene was die uit de basis verdween, dat waren namelijk ook aspecten die ik had meegenomen. Dus nogmaals Hendrix was gélijk kind van de rekening op het moment dat Guardado terug was.. Na dat moment was het middenveld vrijwel altijd Guardado, maher, wijnaldum, nog voor de schorsing en blessure van Hendrix. Ik geloof op Feyenoord en nog één Europese tegenstander na.

Op de één of andere manier denken verscheidene mensen dat Maher in eerste instantie uit de basis verdween, dat is dus helemaal niet zo.

2 maart 2015 om 16:18

Het interesseert mij als supporter geen reet wie Guardado in de weg gaat zitten, ook al zit hij daarmee de jeugd "in de weg".

Heerlijke voetballer, laat de beste maar op het veld staan.

Ik moet zeggen dat ik het ontzettend mooi zou zijn als het zou lukken. Je hebt dan echt gewoon een top spelers(voor Nederlands begrippen) binnen. Ik moet zeggen dat ik veel respect voor hem heb ontwikkeld, echt iemand die er alles aan doet om een wedstrijd te winnen, ik zie hem liever bij ons voetballen dan Depay op het moment aangezien hij elke keer gewoon erachter aan sloft.

zou een goede zet zijn voor psv. eigenlijk de enige speler (vind ik ) die altijd een voldoende haalt. hopelijk kiest hij niet voor het geld

Ik zou zeggen dat PSV vol voor Guardado moet gaan. Hij is toch de motor van het club. Je ziet hem overal op het veld staan. Als hij weggaat, dan zou dit pas een aderlating zijn t.o.v. Depay. Depay is wel vervangbaar.

Denk niet dat die bij PSV speelt volgend jaar, denk eerder Ajax. Denk dat het team volgend jaar meer zijn aandacht trekt.

Het probleem zal niet tussen hem en PSV liggen, maar tussen Valencia en Psv. Als een andere club bijvoorbeeld 12 miljoen voor hem wil betalen zal PSV daar ook in mee moeten gaan. Dan is het de vraag of ze dat kunnen betalen.

2 maart 2015 om 18:22

Als Guardado aan zou geven dat hij niet naar die andere club wil maakt dat niet zoveel uit...

2 maart 2015 om 22:06

Maar het heeft wel invloed: Valencia zal dan niet meewerken.

Hoop voor de eredivisie dat hij blijft. Vind het 1 van de beste spelers van de Eredivisie.

beetje onzin wat er nu word gezegt, tuurlijk is depay vervangbaar maar ook weer niet, een talent dat zo goed is en zelf opgeleid is is zeer zeldzaam tegenwoordig dus ik zou het even zonde vinden als depay en guardado weggaan maar oke. Jozefzoon is blijkbaar goed genoeg

2 maart 2015 om 17:10

Jozefzoon doet zijn stinkende best en als pre-depay persoon heb ik het zelfs helemaal gehad met hem. COCU mag hem echt op de bank plaatsen voor se komende wedstrijden, wat een misplaatste arrogantie vertoont hij tegenwoordig. Hoop dat we volgend jaar beide vleugelspelers kunnen vervangen. Narsingh desnoods voor zijn grotere broer, zelfs met zijn blessuregevoeligheid zal hij in meer wedstrijden per seizoen presteren.

Ajax zou eigenlijk een nog veel hoger bod moeten doen om psv zijn beste speler weg te krijgen uit Eindhoven. Beetje stoken mag best vind ik je wilt immers niet nog een keer dat psv kampioen wordt.

3 maart 2015 om 02:29

Blijven dromen,,,

Guardado wil CL spelen

3 maart 2015 om 13:54

Dat kan hij via de voorronde cl bereiken met ajax inderdaad

Die gaat sowieso weg. Je kan aan alles zien dat hij te goed is voor de eredivisie.

guardado en Reyes kopen kan rekik terug naar city, isimat mirin ook kopen van Monaco, alleen nog een goeie keeper erbij dan kan jeroen zoet wel naar jong psv, jezus wat valt mij jeroen zoet tegen zeg gisteren ook weer met dat gegrabbel van hem

2 maart 2015 om 17:14

Psv staf heeft zich door de buitenwereld laten aanpraten dat er de voorkeur aan de jeugd gegeven moet worden. Ik had veel liever Tyton nog op doel gehad. Volgend seizoen mogen Depay, Narsingh, Brenet, Zoet oprotten. Er zit genoeg talent op de vleugela in de eredivisie, of shop in het buitenland. En ga ergens in Belgie kijken voor een keeper, gek genoeg hebben zij er altijd wel een aantal, zelfs meer dan Nederland ooit gehad heeft.

Iemand een indicatie van het salaris dat ze hem willen bieden? Ik denk zeker minimaal 1.4 miljoen aangezien De Jong dat ook verdiend. Beloof hem ook gelijk dat hij in de jeugdopleiding kan werken na zijn carrière, dat zou die wel kunnen waarderen. Als opvolger van Depay zou ik heel graag Jesus Corona van Twente zien. Die naam word weinig genoemd maar wat een sensatie kan dat worden zeg. Aangezien Twente krap bij kas zit verwacht ik dat hij niet meer als 10 miljoen hoeft te kosten. Ook nog eens goed dat Guardado dan een landgenoot met zich mee heeft. Als Hector Moreno of Diego Reyes voor de verdediging kunnen komen zit je voorlopig goed met die Mexicanen. Een mix van jong Nederlands talent en Zuid Amerikaanse passie en strijd.

2 maart 2015 om 17:16

Briljante ingeving en aangezien Twente toch niet lekker in de centjes zit, hoef je vast geen hoofdprijs te betalen. Die jongen zal er vast ook wat druk op zetten, zodat hij bij een echte topclub kan gaan spelen.

2 maart 2015 om 18:24

Volgens mij las ik enkele maanden geleden dat Corona zijn contract bij Twente was open gebroken met een clausule van 25 miljoen..

(het zou toch wat zijn als Ajax zich in de strijd gaat mengen zeg)

Guardado blijkt een schot in de roos te zijn. Speelt geweldig bij Psv. De vraag is wat hij zelf wilt na dit jaar. Wanneer andere sterkhouders weg zullen gaan zal het voor hem ook minder interessant zijn om te blijven. Er moet immers wel voldoende sportief perspectief zijn.

Daarnaast moet PSV het geld ook willen betalen. Met de inkomsten van CL en de verkoop van Depay, Gini en wellicht Willems moet er voldoende beschikbaar zijn. Echter, Guardado zal niets meer opbrengen over enkele jaren.

Ik denk dat PSV er slim aan doet om in ieder geval Rekik binnen te halen, Het pijnpunt zit hem volgend jaar in de verdediging wanneer Rekik en Isimat weg gaan.

Het zou wel leuk zijn als Ajax zich gaat mengen, al is het alleen maar omdat PSV het vaak zat andersom heeft gedaan!

2 maart 2015 om 17:17

Een speler die jullie huurde en de intentie hadden om te kopen is door PSV aangekocht? Hmm

niet over twijfelen, deze man moet je onmiddellijk voor 5 jaar vastleggen. Hoe Guardado gisteren weer speelde, dat was echt fenomenaal, daar kan geen middenvelder uit de eredivisie tegenop. Beste speler van de eredivisie. No matter wat het kost (je krijgt genoeg geld binnen met de verkoop van Depay en Gini), je moet deze man aantrekken en een lekker salaris bieden. Ook zou ik Isimat vastleggen, die is beter dan Bruma, als je dan ook nog rekik kan kopen dat zou je echt een goede verdediging hebben. Ik denk dat PSV wel kansmaakt om deze spelers aan te trekken, aangezien ze volgend jaar Champions League spelen en dat is toch wel een aantrekkelijk podium

Dit is zo een fijne speler snel sterk goed pass en wat techniek

Dit is zo'n verschrikkelijk goede, intelligente voetballer, die is wat mij betreft belangrijker voor PSV dan Depay en Wijnaldum samen. Ik denk dat hij samen met Romario, Ronaldo, Cocu, Van Nistelrooij, Nilis, Alex, Gomes, Robben en Koeman hoort bij de tien beste voetballers die ik voor PSV heb zien spelen.

2 maart 2015 om 18:41

Helemaal met je eens! Hij heeft zoveel inzicht, passie, vechtlust en uitstraling. Al vind ik wel dat hij een extra seizoen moet blijven om in dat magische rijtje te komen

2 maart 2015 om 19:42

Gullit?

2 maart 2015 om 19:45

@ruudje74: De eerste wedstrijd waar ik zelf bij was, was in 1987-1988, dus Gullit heb ik nèt gemist.

Goed nieuws als hij zal blijven.

Ik ben benieuwd of ze Ishimat ook gaan binnenhalen.
Weet niet zeker als Rekik er volgend jaar ook weer bij is.

Het is al een goed begin dat Guardado zelf graag langer bij PSV wilt blijven. Hij behoort sowieso tot de beste spelers van de Eredivisie en naar mijn mening is hij gewoon de beste speler van de Eredivisie. Het zou dus geweldig zijn als het allemaal rond komt.

Gaudrado is 28 en marktwaarde nu is 7 miljoen, er lopen jongere spelers bij Valencia op zijn positie, dus dat hij nog gaat spelen bij Valencia als vaste kracht is nihil. Daar moet PSV gebruik van maken, als
Er geen andere kapers op de kust zijn, kan PSV een topaankoop verrichten voor mooie prijs! ik hoop het

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren