Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wekt verontwaardiging bij technisch directeur en zet transfer op het spel

Laatste update:

VfL Wolfsburg is niet blij met de openhartige uitspraken van Earnest Stewart over de interesse van PSV in Aster Vranckx. Voorafgaand aan het gewonnen duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal vertelde de technisch directeur van de Eindhovenaren in alle eerlijkheid over de transferplannen, maar die woorden zijn verkeerd gevallen bij Marcel Schäfer, de directeur voetbalzaken van die Wölfe.

In gesprek met Wolfsburger Allgemeine Zeitung laat Schäfer zijn onvrede blijken over de handelwijze van PSV. “Bij VfL is het een regel dat wij niets naar buiten brengen over spelers die bij een andere club onder contract staan. Als mijn collega uit Eindhoven informatie nodig heeft over Aster, dan kan hij mij bellen in plaats van de media te zoeken. Als een club interesse heeft in een van onze spelers hebben wij daar geen probleem mee. Ik vind het alleen niet kunnen dat die belangstelling in de publiciteit komt”, aldus de technisch directeur van Wolfsburg.

Afgelopen vrijdag ging Stewart in gesprek met Hans Kraay junior voor de camera van ESPN in op de transferontwikkelingen rond PSV. Volgens Fabrizio Romano zijn de Eindhovenaren namelijk zo goed als rond met Wolfsburg over Vranckx, maar volgens Stewart is het nog lang niet zover. "Het is een speler waar we wel oren naar hebben.” Die woorden zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij bij Schäfer.

Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat Vranckx een bezoek aan De Herdgang heeft gebracht. De controleur zou daarbij gesproken hebben met trainer Peter Bosz en Stewart, die hun plannen met PSV hebben toegelicht. Vranckx, die tijdens het jeugd-EK aanvoerder was van Jong België, staat sinds juli 2021 onder contract in Wolfsburg. Het Eindhovens Dagblad weet dat Vranckx een afkoopclausule in zijn contract heeft van twaalf miljoen euro, al heeft PSV dat bedrag vooralsnog niet officieel op tafel gelegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oke boomer, genoteerd. Doen we verder niets mee.

Wat een jankerd, Stewart heeft niks geks gezegd hoor.

6 augustus 2023 om 20:40

Een club die interesse heeft in een speler en dat ook nog uit durft te spreken….. foei zeg ! Gebeurd normaal gesproken helemaal nooit man man man ….

Komt een beetje huilie huilie op me over. Prima dat jij dat niet vindt kunnen, maar als iemand anders dat wel vindt kunnen dan doet ie dat lekker. Zou helemaal van de zotte zijn als je als TD om zoiets onbenulligs een transfer van 12 mio laat klappen.

6 augustus 2023 om 18:46

Daar heeft hij toch helemaal geen keus in? Er staat een clausule in z’n contract. Snap de titel dan ook niet helemaal

En op welke manier zet PSV dan de transfer op het spel? Want daar is totaal geen sprake van als je dit als je het artikel leest. Of hebben we dit weer verzonnen vanwege de clicks.

6 augustus 2023 om 18:50

@soccerfan_1

Ik lees ook niets over het op het spel zetten van, behalve in de titel, dus ik vermoed (nou ja, vermoed), het laatste.

6 augustus 2023 om 21:10

Misschien omdat een ander het huis "het anders zou doen"?

Soort Marcel Brands daar bij Wolfsburg. Vranckx zal deze week wel aansluiten in Eindhoven. Die moeten toch al contact hebben gehad met Wolfsburg, Vrancks was zelfs al op de Hertgang een paar weken terug.

Als Stewart het zelf niet zegt wordt het 10 minuten later wel via een of ander medium ‘toevallig’ gelekt. Waar je je druk om kunt maken zeg.

Waar maakt men zich druk om bij Wolfsburg, Vranckx was nota bene al gesignaleerd op de Herdgang. Ik vond de relatieve transparantie van Earnest Stewart wel verademend, transfergesprekken zijn toch niet per definitie geheim? Overigens als Stewart niks had gezegd was de info wel op een andere wijze gelekt.

En volgens Romano was het al zo goed als rond. Die zit er ook vaak naast.

6 augustus 2023 om 19:43

Die zit er zeer zelden naast juist, denk dat er geen enkele meer betrouwbare transferjournalist is dan hij op heel de wereld eerlijk gezegd.

6 augustus 2023 om 22:00

Mwah zelden zeker niet. Hij komt gewoon met heel veel nieuws, en daar zitten ook aardig wat missers tussen. Dat hij de meest betrouwbare is geloof ik best, maar verre van foutloos.

Als je weet dat Wolfsburg zo werkt dan vind ik het inderdaad niet netjes maar aan de andere kant zei Stewart niet zoveel verkeerd wat ik hier lees heb het interview gemist .

Dat is jammer voor meneer Schafer. Niet meer en niet minder. Op 12 juli werd er al gerapporteerd dat PSV interesse in Vranckx had en dat er gesproken was met Stewart en Bosz. Het is niet alsof Stewart vrijdag even de interne werkingen van de burelen van Vfl Wolfsburg op straat heeft gegooid, of uberhaupt iets verkeerds heeft gezegd.

Stewart is "cooking". Even zonder gekheid. Wolfsburg mag eigenlijk wel blij zijn dat Ernie zich uitspreekt, want drukt de prijs alleen maar omhoog denk ik. Hopelijk kunnen we Vranckx verleiden om naar Eindhoven te komen. Goede speler met veel potentie.

7 augustus 2023 om 09:17

Was ook mijn eerste gedachte, maar als hij een clausule heeft van 12M dan schiet de prijs ook niet verder omhoog al roepen 100 clubs dat ze 'm willen.

ON: Had eigenlijk verwacht dat dit een onhaalbare speler zou zijn voor Nederlandse clubs, hoop oprecht dat hij naar PSV gaat.

Misschien doet hij zo moeilijk, dat hij wil dat PSV nu de 12m clausule op tafel moet leggen. Dan heeft deze huilbaby niets meer in te brengen.

Kan me niet voorstellen dat je hierom moet huilen, maar de maatschappij heeft altijd wel wat te klagen tegenwoordigm

Wat een clown. Gedraag je ff volwassen, het is de voetballerij vrind, niet de peuterspeelzaal.

Wat een onzin. Stewart heeft niets verkeerd of teveel gezegd. Zal wel weer een zogenaamde tactiek zijn om wat extra munnie uit Eindhoven te slepen.

Aha, hij wil dus blijkbaar niets in de media lezen van zijn collega uit Eindhoven. Maar diezelfde collega uit Eindhoven moet wel in een Duits krantje lezen dat zijn Duitse collega niet blij is met zijn handelswijze. Een telefoontje hoeft in dit geval dus blijkbaar niet? Iets met de pot en een ketel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren