Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wacht op Braziliaan: ‘Maar zo’n zak geld hebben we niet liggen’

Laatste update:

PSV heeft bevestigd dat men Douglas Santos wil overnemen van Hamburger SV. Die Rothosen laten de linkerverdediger echter niet gaan alvorens zij een vervanger aan de selectie hebben toegevoegd, zo liet Phillip Cocu na het duel met NAC Breda weten voor de camera van FOX Sports.

De trainer zei dan ook dat hij niet verwacht dat de 23-jarige Douglas de komende dagen al aansluit bij de gedeeld koploper van de Eredivisie: “Al weet je het in de transferperiode natuurlijk nooit.” Het is voor PSV in ieder geval onmogelijk om de Braziliaan definitief in te lijven, zo voegde technisch manager Marcel Brands eraan toe.

“We hebben niet het geld om hem voor het gevraagde bedrag te kopen. Zo’n zak geld hebben we niet liggen”, zei Brands tegen het Eindhovens Dagblad. HSV nam Douglas eerder voor 7,5 miljoen euro over van Atlético Mineiro en in Duitse dienst kwam de voormalig Braziliaans jeugdinternational tot 23 wedstrijden.

Zou Douglas Santos een geschikte speler zijn voor PSV, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd want cocu zegt dat hij verwacht dat hij niet snel zal aansluiten, maar binnen 11 dagen sluit de boel, dus ik weet niet hoelang ze willen wachten?

20 augustus 2017 om 20:31

Waar ik ook nieuwschierig naar ben: wie staat er als nummer twee op de lijst in het geval deze transfer niet gaat lukken. En hoe lang wacht Brands totdat hij doorschakeld.

20 augustus 2017 om 21:59

Ik heb brands vaker dit soort dingen zien zeggen, zal niet lang duren voor deze speler aansluit.

Dus weer gehuurd.
En hij komt laat. Zal wel even duren voordat hij ingespeeld is.

20 augustus 2017 om 21:18

Lijkt me niet zo heel onverstandig. Een optie tot koop lijkt me wel slim maar het is toch een speler die bij een aantal clubs in europa geen indruk heeft weten te maken.

Ik dacht dat Psv helemaal niet, met een financiële beperking/probleem te maken had. En dat het er financieel heel goed uit zag, volgens sommige Psv ers op dit forum. Kent iemand deze Braziliaan? Zou hij echt een versterking zijn voor Psv..?

20 augustus 2017 om 20:22

We hebben altijd een financiële beperking als Nederlandse club. PSV gaat ook geen 8 miljoen aftikken voor een linksback, zoals Ajax dat wel wil doen voor een Braziliaanse rechtsbuiten die niet uit de verf komt. Dan praten we zelfs over 12 miljoen. Dat kan bij Ajax. Dat soort grappen kunnen we ons in Eindhoven niet veroorloven. Verder kan ik je helaas niet veel vertellen over deze back, behalve dat hij aanvallend sterk zou zijn.

20 augustus 2017 om 20:28

Haps kostte Feyenoord toch iets van 6 miljoen? Dus ik betwijfel of je voor beduidend minder dan 8 miljoen een goede linksback voor psv kunt halen

20 augustus 2017 om 22:40

PSV heeft ook niet met een financiele beperking of iets dergelijks te maken. Er gaat gewoon geen 6 a 7 miljoen voor een linksback betaald worden lijkt me. Tenzij Brands gewoon z'n onderhandelingspositie wil versterken door te zeggen dat PSV geen zak gels heeft . Ik gok echter dat mijn eerste punt hier het geval is.

21 augustus 2017 om 01:50

Is 6 miljoen echt te veel voor een goede back? Volgens mij ga je niemand vinden voor een veel lager bedrag.

21 augustus 2017 om 01:55

Voor een back waarvan je zeker weet dat hij jouw niveau aankan wel ja, Feyenoord deed dat bij Haps bijvoorbeeld. Deze Douglas Santos zit al geruime tijd op de reservebank. Een versterking lijkt hij wel te zijn maar je weet niet zeker of 'ie 6 a7 miljoen euro waard is. Zo'n gok moet je niet nemen als PSV zijnde.

Oké, doorschakelen. Al dat huren van spelers, ik wordt daar inmiddels moe van. Vorig jaar had je er ook 3 lopen. Laat dan maar Paal staan op linksback.

Wij hebben geen zak geld ? Wat is er met al het geld van de transfers van vorig jaar gedaan dan.of is dat allemaal al op?

20 augustus 2017 om 20:37

Als je gaat verkondigen in de media dat je nog 20 miljoen op de bank hebt voor transfers verbetert dat je onderhandelingspositie niet erg. Je ziet het nu bij Barca, clubs weten dat ze net een flinke zak met geld hebben ontvangen en gaan nu nog hoger in de boom zitten.

Dan vraag ik mij toch af hoeveel een linksback zonde toekomst bij Hsv, die zelfs op huurbasis weg mag zou moeten kosten. Met alle transfers en CL voetbal van de laatste jaren zou PSV toch wel 5 miljoen moeten kunnen betalen.

20 augustus 2017 om 21:09

Er is een verschil tussen kunnen en willen. Dat zie je bij elke club. PSV zal heus wel 5 miljoen kunnen aftikken, maar als minder ook goed is, waarom dan niet? Tot nu toe 6 uit 2 in de Eredivisie en de markt is nog een kleine twee weken open.

Deze speler zal wel binnenkort zijn contract tekenen,brands laat nooit het achterste van zijn tong zien.
Laat altijd weten dat PSV het geld niet heeft om op die manier wat van de vraagprijs af te pingelen.enige grote nadeel dat het daardoor wat langer gaat duren.

Dat Brands zegt dat PSV geen zak geld heeft liggen zegt mij niet zoveel. Brands is altijd heel sterk in het in de media brengen wat hem het beste uitkomt. Hij kan slechts zeggen dat het geld van Propper hem in de zak brandt. Ik twijfel of de betreffende speler een aanwinst is, dus dan is huren niet heel slecht. Ik heb echter liever dat ze gewoon een speler kopen, maar dan een of ander talent.

Ik heb er vertrouwen in dat dit rond komt. Brands weet het altijd wel goed te spelen. Het enige jammere is dat het vaak wat lang duurt.

Vind dit niet bepaald briljant beleid. Heel Nederland ziet al maanden aankomen dat Willems gaat vertrekken en dat Psv zelf geen vervanger in huis heeft. Dat betekend dat je een nieuwe speler moet halen. Dat het dan zo lang moet duren is ronduit beschamend. Dat is ook niet goed te praten. Ik vind persoonlijk dat je bij het begin van de voorbereiding je selectie rond moet hebben. Wat er daarna nog aan uitgaande transfers komt kun je dan opvangen. Brands heeft straks nog elf dagen. Als de transfer van Stafylidis naar Hsv klapt kunnen wij fluiten naar Douglas Santos. Hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt. Dat hebben we vorig jaar gezien. Toen was het ook wachten op de juiste versterkingen en kwam hij uiteindelijk met Zinchenko en Siem op de proppen. Twee dure huurlingen die niks hebben toegevoegd.

Vind het ook teleurstellend dat er weer gehuurd gaat worden. We hebben een probleem op de linksbackpositie. Dat is straks voor een jaar (hopen dat hij niet geblesseerd raakt) opgelost maar dan hebben we weer een probleem. Huren is het verplaatsen van problemen, het plakken van pleisters. Als je zo lang de tijd hebt om een linksback te halen vind ik het verbazend dat het een huurling wordt, vlak voor het verstrijken van de deadline.

Och wat kan die Brands liegen zeg! Deze zomer was het al raak toen hij de later toegegeven interesse in Orejuela glashard ontkende en was hij ook niet helemaal zuiver op de graad in de speculaties rondom Lozano. En nu dat er geen zak geld ligt? Die Santos is voor 7,5 miljoen naar Hamburg gehaald, als uitgerangeerde back zal zijn waarde gedaald zijn richting maximaal 5 miljoen. En PSV heeft dat geld niet? Zijn ze met die 15 miljoen voor Pröpper, 5 miljoen voor Moreno, 3 miljoen voor Guardado en 6 miljoen voor Willems dan een heel lang weekend weg geweest of zo? Al die miljoenen zijn echt niet opgegaan aan Lozano, Luckassen en Room.

21 augustus 2017 om 01:57

Hahahahaha precies dit! Ik vraag mij af of hier iemand intrapt, lijkt me zeer sterk namelijk. Die technisch directeur van Hamburg SV is ook niet gek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren