Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV vreesde voor snel vertrek Lang, maar transfer om één reden onwaarschijnlijk

Laatste update:

Noa Lang speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk nog in het shirt van PSV, zo weet Rik Elfrink te melden namens het Eindhovens Dagblad. De aanvaller ligt tot medio 2028 vast in Eindhoven en een transfer is onwaarschijnlijk.

Een bliksemvertrek van Lang is wel waarvoor werd gevreesd binnen de muren van het Philips Stadion. De club was bang dat Lang de pannen van het dak zou spelen dit seizoen, om vervolgens weer te vertrekken uit Eindhoven.

De 24-jarige vleugelspits kampt echter al het hele seizoen met een hamstringblessure en kwam pas elf Eredivisie-duels in actie. Volgens Elfrink bestaat de kans dat hij de laatste wedstrijd van het seizoen nog mee kan doen.

Lang heeft zich door het aanhoudende blessureleed niet kunnen bewijzen dit seizoen en wil zich volgend jaar graag revancheren. In de elf wedstrijden die hij dit seizoen in actie kwam, was hij goed voor vier treffers en een assist.

Ook speelde hij een grote rol in de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan het begin van het seizoen. De voormalig speler van onder meer Ajax en Club Brugge maakte het enige doelpunt in De Kuip, waardoor PSV er ten koste van Feyenoord met de prijs vandoor ging.

PSV is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Wil de club deze status behouden, dan mag er in de komende acht duels niet verloren worden van respectievelijk NEC (uit), Excelsior (uit), AZ (thuis), Vitesse (thuis), sc Heerenveen (uit), Sparta Rotterdam (thuis), Fortuna Sittard (uit) en RKC Waalwijk (thuis).

Trainer Peter Bosz kan in die duels dus niet beschikken over Lang, wel zijn Ismael Saibari en Mauro Júnior hersteld en klaar om in actie te komen tegen NEC komende zaterdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In feite is de transfer van Noa Lang gewoon een flop geweest. Hij heeft het een wedstrijd of 7 leuk gedaan aan het begin van het seizoen, maar is daarna geblesseerd geraakt. Toen hij terugkwam van zijn blessure viel hij telkens in als een vatendoekje, om vervolgens zwaar geblesseerd te raken.

Hopelijk blijft hij volgend jaar fit want het talent heeft hij wel. Blessures achtervolgen hem echter al jaren dus ik heb een hard hoofd erin

29 maart 2024 om 08:43

Kan mij ook niet voorstellen dat hij vertrekt. Noa gaat pas als hij voldoening heeft gehad. Ik vind dat hij zich voorbeeldig heeft gedragen in de media. Heeft zich in de blessure tijd rustig de tijd genomen te herstellen. Hopelijk komt er nog een paar wedstrijden die hij mee doet.

29 maart 2024 om 10:06

" Ik vind dat hij zich voorbeeldig heeft gedragen in de media "

Goed man.
Was dat 1 van de grote doelen?

29 maart 2024 om 12:10

Goed man.
Was dat 1 van de grote doelen?

Ik denk rustig herstellen daar na vlammen. Hopelijk gaat hij volgende jaar mooie dingen laten zien.

29 maart 2024 om 13:43

Ik denk dat grote clubs zich niet voor hem melden anders hadden ze hem van de zomer wel gehaald en speelde hij nu niet voor psv wat zijn plafond is

29 maart 2024 om 08:47

Ik vind de term flop zwaar overdreven voor iemand die pech heeft gehad met blessures. Zeker als die speler het voor die blessures fantastisch deed.

29 maart 2024 om 08:54

@Sitostick, is maar net hoe je de term uitlegt. In die zin is het een flop dat PSV er een vermogen voor neerlegt en hij alleen maar geblesseerd is. Dat wil niet zeggen dat de keuze om hem voor dat geld te halen per definitie verkeerd was, want dat weet je vooraf niet dat het zo loopt. Elke club zou in de positie van PSV afgelopen zomer die keus gemaakt hebben, alleen heeft Lang gewoon veel pech. En toch heeft PSV hem niet per se nodig gehad dit seizoen. Dus komend seizoen hopelijk fit blijven en van waarde zijn.

29 maart 2024 om 09:01

Pech of geen pech, op dit moment is het gewoon een flop. Hij kost namelijk veel geld en heeft maar een zeer beperkte waarde gehad.

29 maart 2024 om 09:04

Volgens mij ligt het ook vooral aan het meetmoment. Kijk je puur naar dit seizoen, heeft hij slechts beperkte toegevoegde waarde gehad. Zijn contract loopt echter nog tot 2028 en stel (onwaarschijnlijk) hij blijft tot dat jaar, kan je dan pas echt stellen dat het een flop is.

29 maart 2024 om 09:40

Feit is dat hij voor veel geld gehaald is. En feit is ook dat hij niet gepresteerd heeft. Er is weliswaar een logische verklaring (blessure) maar tot op heden mag dit toch best een flop genoemd worden.

29 maart 2024 om 09:55

Ja ach, we zeggen in Nederland nou eenmaal wat graag dat een speler is geflopt. Ik weet niet waar die zieke eigenschap bij ons vandaan komt. Hetzelfde gebeurt al met Henderson. Die is ook volgens voetbalzone geflopt. Knap hoe dat werkt in nog geen 8 wedstrijden.

29 maart 2024 om 10:00

Een feit is dat hij voor zijn 1ste blessure de wedstrijden die hij speelde een grote meerwaarde was voor het team. Psv speelde toen ook het beste voetbal naar mij gevoel. Maar na zijn 1ste blessure die inval beurtjes waren ruk toen weer geblesseerd... ja het is klote dat ie geblesseerd is nu maar zeker geen floo hoor plus wanneer die jonge fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen dan gaat ie de eredivisie heet maken

29 maart 2024 om 10:03

Al die zure Ajcieden en Feyenoorders hier. Op zoek naar iets om over te zeiken bij PSV.

Ik vind Lang helemaal geen flop. Zelfs als Lang nu helemaal niet meer in actie zou komen voor PSV heeft ie ons mooi dit kampioenschap bezorgd. Die wervelde echt over het veld in de eerste wedstrijden van het seizoen, wat de aanzet was van het succes dit jaar. Mensen die meningen als feiten uitleggen zijn eigenlijk ook niet serieus te nemen.

29 maart 2024 om 10:17

Jij doet hetzelfde. Lang heeft PSV dit kampioenschap bezorgd? Mijn goede vrijdag begint met een hele goede lachkick. Ga maar eerst even tanken ja.

29 maart 2024 om 13:33

Pech of geen pech, op dit moment is het gewoon een flop..Noa raakte geblesseerd. Maar voor die tijd ging het best goed met hem. Jullie hadden ooit een speler gekocht van Vitesse voor veel geld. Dat was pas Flop. Die kon er geen hout van.

29 maart 2024 om 08:58

Een flop nog wel. Volgens mij gewoon ongelukkig met blessures. Een fitte Lang in goede vorm zit gewoon bij de top 3 beste spelers van de ED natuurlijk.

Eigenlijk is het niet eens zo erg; misschien wel een geluk bij een ongeluk. Bakayoko zal wel voor een zak geld kiezen na dit seizoen, dan heb je iemand als Lang hard nodig. Als Lang dit seizoen fit was zou hij ook 100% weg zijn geweest.

29 maart 2024 om 10:17

Tja dan ga je het over de definitie van flop hebben. Dat Lang dit seizoen niet gebracht heeft van wat er van hem verwacht werd, dat kan iedereen natuurlijk zien. Maar wat mij betreft kun je pas oordelen of een speler een flop was, als hij de deur van de club achter zich dicht heeft getrokken. Dan kun je bepalen of zijn transfersom gerechtvaardigd was, wat hij opgebracht heeft en of hij in zijn tijd bij de club ook op het veld voldoende bijgedragen heeft. Nu heeft hij vooralsnog niet de verwachtingen waargemaakt vanwege zijn blessures. Maar flop is in mijn ogen een mislukking en dat is overdreven aangezien hij nog bij de club zit en nog zijn toegevoegde waarde kan laten zien.

29 maart 2024 om 10:26

Ik vind dat hij zich wel bewezen heeft. Hij heeft alleen de pech gehad dat hij veel geblesseerd was. Maar om hem nu een flop te noemen als iemand geblesseerd is??

Ik spreek pas van een flop als iemand het niet waar kan maken omdat hij tekort komt.

Denk toch iedereen bij PSV zich deze transfer anders had voorgesteld dan dat het nu is uitgepakt. Hij heeft het een wedstrijd of 5 leuk gedaan aan het begin en erna eigenlijk alleen maar gebleseerd geweest. Wanneer die erin kwam na die blessures speelde die als een natte krant en heeft meer tijd besteed online met zich te bemoeien met Feyenoord dan dat hij minuten heeft gemaakt.

Als je z'n docu bekijkt op Prime Video zou je denken dat je te maken hebt met een absolute vedette en zichzelf heel wat vindt maar hier in de ED weinig heeft gepresteerd en na zijn 1e 2 topjaren in Belgie dat geen enkele grote buitelandse club zich heeft gemeld zegt ook wat.

29 maart 2024 om 09:01

Denk je echt dat PSV Lang niet kocht met het idee dat hij er bijna heel het seizoen uit zou liggen met een blessure? Nogal een statement.

29 maart 2024 om 09:45

Ik vind de terminologie 'leuk gedaan', die ik hierboven ook al zie, echt zo geen eer doen aan hoe goed Noa Lang was in de eerste twee maanden. Was echt dé creatieve man bij PSV, enorm belangrijk in het aanvalsspel, met als hoogtepunt die wedstrijd waarin hij beide rechtsbacks van Sevilla helemaal dronken gespeeld heeft. Ook statistisch was ie erg goed bezig, met 4 goals en 1 assist in de 7 eredivisiewedstrijden die hij speelde tot zn blessure.

Na z'n blessure inderdaad niet goed gespeeld, maar denk ook dat hij te graag wilde. Verwacht hem volgend jaar op zn opperbest weer terug. Als ie zn vorm heeft, kan niemand aan hem tippen in de eredivisie qua buitenspelers.

Noa heeft de Eredivisie alles behalve heet gemaakt. Vervelend hoor al die blessureleed maar het zijn vooral zijn teamgenoten die de Eredivisie heet hebben gemaakt. PSV speelt bij vlagen bijzonder goed voetbal en doet dat vooral zonder Noa. Hopelijk dat hij zich volgend wat nederiger kan opstellen en zich kan houden bij wat op het veld moet gebeuren.

Hoop echt dat hij nog meegaat naar het EK. Voor laatste 20m in belangrijke pot. Hij is voor de duvel niet bang en kan dan echt het verschil maken.

Noa heeft ook nog helemaal niks laten zien dit seizoen. Is goed begonnen maar daarna was hij geblesseerd of gewoon slecht.

Het heeft PSV niet bepaald meegezeten qua blessures. Je best gehaalde aanvaller bijna hele seizoen geblesseerd. En verdediger Bella-Kotchap die zwakste schakel Ramalho grotendeels zou vervangen ook alleen maar geblesseerd geweest. Ondanks dat, toch nog ongeslagen en dik bovenaan. En dan waren Veerman en Saibari in cruciale wedstrijden tegen Utrecht uit, Ajax uit en Feyenoord thuis ook nog geblesseerd.

29 maart 2024 om 09:47

Qua blessures dan ja. Voor de rest kun je echt niet zeggen dat het PSV heeft tegen gezeten dit seizoen. Enkel tegen Feyenoord uit in de beker had er wellicht wat meer ingezeten. Voor de rest is PSV nergens onterecht tegen puntverlies aangelopen. In de CL bijv het nodige geluk gehad uit bij Sevilla, of thuis tegen Dortmund met die gratis pingel.

29 maart 2024 om 09:56

PSV komt niet in de situatie dat een slechte beslissing het verschil maakt, behalve tegen Feyenoord. Dat er daar meer in had gezeten is ook een understatement van jewelste.

Ik ben van mening dat het wat betreft blessures echt wel tegen heeft gezeten. Met meerdere malen Saibari, Veerman, Lang, Bella-Kotchap langdurig. Stel je voor dat je Lang en Saibari wel gewoon had tegen dit zwakke Dortmund. Dan had er echt wel meer in gezeten.

Maargoed, ik kijk wellicht door een gekleurde bril daarin

29 maart 2024 om 09:58

Precies, mensen vergeten het maar al te snel wanneer een wedstrijd in de laatste minuten met mazzel is gewonnen. Het heeft PSV dit seizoen absoluut niet tegen gezeten. Echter is het wel meer dan verdiend dat ze stijf bovenaan staan. Als Ajacied is het nog maar 8 wedstrijdjes volhouden en dan is eindelijk dit verschrikkelijke seizoen voorbij.

29 maart 2024 om 10:04

Vertel mij aub welke wedstrijd psv in de laatste minuten heeft gewonnen? Mij staat alleen Twente in de eredivisie en sevilla in cl bij. Voor de rest heeft psv bijna alle wedstrijden met 2 goals of meer gewonnen. En dat is door Psv zelf.

29 maart 2024 om 10:14

@woenselaar, daarom zei ik ook dat het op het gebied van blessures wel zo is inderdaad. Maar daar is PSV niet de enige in geweest, daar hebben meerdere ploegen last van gehad. Ajax had al een selectie van niveau lik me vestje, en daar zijn ook hele belangrijke blessures bijgekomen van bijv vd Boomen, Vos in het begin. Begin van dit kalenderjaar kwamen daar Berghuis en Bergwijn bij, waardoor je maar 1 wedstrijd vd laatste 7 won in de Eredivisie. Nu Brobbey ook nog eruit. Uiteindelijk hadden die voor Ajax zelfs nog een grotere impact dan het missen van Lang/kotchap voor Psv.

Verder wordt PSV natuurlijk dikverdiend kampioen, geloof niet dat iemand het daar oneens mee is.

29 maart 2024 om 10:32

Het niveau van de selectie waren de meningen aan het begin van het seizoen stekr over verdeeld, gezien het geweld waarmee Ajax knaken stuksloeg. Probleem is alleen dat iedereen mee heeft gedeeld in de algehele malaise daarzo.

Ik vind wel, net als dat 040vaart aangeeft, dat men de enorme prestatie van PSV dit seizoen tekort doet door te suggereren dat 'het niet tegen heeft gezeten'. Er is maar één reden dat PSV staat waar het staat, en dat zijn ze zelf.

29 maart 2024 om 10:50

Bij Ajax is iedereen wel geblesseerd geweest op Hato na. Dat kan komen door een heeeele slappe voorbereiding oa.

In potentie een hele goede speler en ik ben heel benieuwd waar zijn plafond ligt. Dit staat of valt echter wel mijn fitheid en concentratie. Hij heeft veel meer dreiging en scorend vermogen dan een Lozano, maar als je alleen maar geblesseerd bent wordt het lastig

Van mij mag ie vertrekken groot smoel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren