Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV voegt mogelijk vierde Duitser toe aan selectie’

Laatste update:

Richard Neudecker komt mogelijk in de Eredivisie terecht. De website Liga-Zwei.de meldt dat PSV belangstelling heeft voor de 22-jarige middenvelder, die over een aflopend contract beschikt bij St. Pauli. Het is onduidelijk of de Duitser interesse heeft om die verbintenis te verlengen.

PSV is echter niet de enige club die Neudecker op het verlanglijstje heeft staan, want ook VfB Stuttgart en VfL Wolfsburg hebben interesse en in november schreef tijdschrift Kicker nog dat FC Köln de verrichtingen van de voormalig jeugdinternational in de gaten houdt.

Neudecker speelde voor TSV Ampfing en SV Wacker Burghausen alvorens hij in 2010 in de jeugdopleiding terechtkwam van 1860 München. In 2016 vertrok de linkspoot transfervrij naar St. Pauli en daar heeft hij inmiddels 42 wedstrijden gespeeld. Daarin was Neudecker goed voor zeven doelpunten en zes assists.

Mocht Neudecker aan de slag gaan bij de huidige koploper van de Eredivisie, dan wordt hij de negende Duitser in de geschiedenis van PSV. Lars Unnerstall, Marlon Frey en Daniel Schwaab staan momenteel op de loonlijst van de Eindhovenaren en eerder speelden Burak Kamat, Amari Schilling, Georg Koch, Horst Nussbaum en Horst-Dieter Strich in het Philips Stadion.

Denk jij dat PSV serieuze interesse heeft in Richard Neudecker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Laten we eens beginnen met een fatsoenlijke verdediger.

23 januari 2019 om 12:35

Eens dat er zeker 1/2 sterke centrale verdedigers bij moeten komen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je andere posities helemaal niet meer hoeft te versterken totdat dat gelukt is.

23 januari 2019 om 13:15

Een halve?

23 januari 2019 om 13:24

Ja, die zetten we dan bovenop Viergever. Dan wint ie alle kopduels

23 januari 2019 om 12:55

Wel toevallig dat deze Neudecker eigenlijk ook een verdediger is!

Er staat hier wel dat Neudecker een middenvelder is. Maar hij heeft bijna al zijn wedstrijden op de linker flank gespeeld. Bij de Duitse jeugdelftallen speelt hij linksback. En Bij St. Pauli speelde hij eerst op een LM in een 5-2-3 systeem. Hij heeft nu twee/drie wedstrijden als verdedigende middenvelder op links gespeeld maar als ik het zo lees is dat voornamelijk door blessures.

23 januari 2019 om 12:56

Ben het trouwens wel echt eens dat PSV de focus op de verdediging moet leggen. Denk dat je ook een centrale verdediger bedoeld toch?

23 januari 2019 om 14:04

Klopt, ik had het inderdaad over een centrale verdediger. Hoewel je op de links- en rechtsback posities ook niet heel veel keuze hebt als de vaste waarden wegvallen. Behich is het niet en dan kom je al snel bij de jeugd uit (Teze bijvoorbeeld).

Interessant, PSV lijkt de koopjes op de Duitse markt verder te ontdekken. Hopelijk wordt dit na Schwaab weer een voltreffer.

23 januari 2019 om 12:42

Weer een voltreffer? De verdediging is de zwakste linie van Psv. Je kunt Schwaab toch absoluut geen voltreffer noemen?

23 januari 2019 om 12:45

Volgens mij speelt Schwaab nu al 1,5 seizoen uitstekend hoor. Geen speler waar je winst op gaat maken maar is gewoon na de Ligt de beste centrale verdediger van de Eredivisie over de afgelopen periode. Zeker voor een transfervrije speler.

Overigens zou ik het middenveld op dit moment de zwakste linie noemen. Dumfries en Angelino zijn twee erg sterke backs, Schwaab presteert ook erg goed en Viergever is voor de Eredivisie prima. Geen wereldverdediging maar ook niet de zwakste linie.

23 januari 2019 om 12:46

Voor eredivisie begrippen is Schwaab een zeer goede en betrouwbare verdediger. Ik kan geen vijf betere Cv’s noemen uit de eredivisie eerlijk gezegd. En zeker als die dan ook nog gratis was en veel ervaring heeft kun je dat wat mij betreft een voltreffer noemen.

23 januari 2019 om 13:46

Het middenveld is met meters afstand de zwakste linie

23 januari 2019 om 13:52

"je kunt Schwaab toch absoluut geen voltreffer noemen?"

Een speler die transfervrij komt en vervolgens jaren in de basis staat is volgens mij altijd een voltreffer. Hij maakte zondag wel een grote fout, maar dat gebeurt hem toch niet veel vaak. Doorgaans is het echt een hele betrouwbare speler. En ook niet onbelangrijk: hij maakt als centrale verdediger maar heel zelden een overtreding. En dat scheelt je op jaarbasis toch wel wat penalty's en gevaarlijke vrije trappen tegen.

23 januari 2019 om 13:55

"het middenveld is met meters afstand de zwakste linie"

Nee joh. Met Hendrix, Rosario, Gutierrez en Pereiro heb je vier basiswaardige middenvelders, met daar achter de talenten Sadilek, Mauro en Rigo, plus de nu nog geblesseerde Thomas. Dan maak ik me toch meer zorgen over de verdediging. Als een van de vier basisspelers nu z'n been breek, dan heb je een serieus probleem.

23 januari 2019 om 14:16

PSV heeft een ongekend laag aantal tegengoals dit seizoen. Voor twee transfervrije centrumverdedigers is dat niet gek. En ik vind in diezelfde verdediging Dumfries en Angeliño wel meer dan voltreffers. De Spanjaard vind ik zelfs zo goed, dat ik niet zou weten wanneer PSV een betere linksback had.

Niettemin 'staan' Schwaab en Viergever wel raar bij een club als Psv. Voor het niveau dat de club nastreeft zou je met iets beters op de proppen moeten kunnen komen. Ik hoop dat de vermeende interesse in Edson Álvarez doorzet en PSV daarnaast ook eens de Argentijnse markt op gaat voor een sterke man, zoals Ajax met Tagliafico en Magallan ook gelukt is.

Overigens denk ik dat de interesse in Neudecker onzin is. PSV heeft een redelijk vol middenveld momenteel; daarvan zal Pereiro zeker vertrekken en Hendrix misschien ook wel. Voor de basis volgend jaar heeft PSV Gutierrez, Rosario en Mauro of Thomas achter de hand en zal Sadilek de vaste stand-in worden, terwijl Van Bommel ook nog Dante Rigo tot zijn beschikking weet. Allemaal middenvelders zonder bijzonder veel scorend vermogen; de statistieken laten niet zien dat deze Neudecker niet een hele andere speler is. Dit heeft PSV gewoon niet nodig.

23 januari 2019 om 15:54

Hahaha weet wel dat Willems zichzelf beter vindt. Die zit al drie jaar bij Real Madrid toch? Oh nee.

23 januari 2019 om 18:32

"voor de basis volgend jaar heeft PSV Gutierrez, Rosario en Mauro of Thomas achter de hand en zal Sadilek de vaste stand-in worden, terwijl Van Bommel ook nog Dante Rigo tot zijn beschikking weet. Allemaal middenvelders zonder bijzonder veel scorend vermogen; de statistieken laten niet zien dat deze Neudecker niet een hele andere speler is."

We mogen ervan uit gaan dat PSV voor komend seizoen nog een speler gaat halen om het middenveld te versterken. Zeker als Pereiro vertrekt (wat ik hoop).

24 januari 2019 om 08:23

"we mogen ervan uit gaan dat PSV voor komend seizoen nog een speler gaat halen om het middenveld te versterken. Zeker als Pereiro vertrekt (wat ik hoop)."

Ik verwacht dat PSV sowieso nog wel een hengeltje uit gaat gooien bij Van Ginkel.

24 januari 2019 om 23:49

Tja, hoewel dat een zekerheid voor kwaliteit is - mits volledig fit - zou ik dat toch wel een beetje jammer vinden. Met Rosario en Hendrix is het middenveld vooral erg degelijk. Dan heb ik bij zulke types - ook als Gutiérrez Hendrix zou vervangen - liever een echt stylist. Bovendien hebben we Van Ginkel nu wel gezien.

Ter voorbereiding daarop zou ik het verstandig vinden - met het oog op een waarschijnlijk vertrek van Pereiro - als Van Bommel voorsorteert op volgend seizoen en Mauro eens wat kansen geeft. Het kan niet zo zijn dat het talent waar we vorig jaar nog enthousiast over werden nu ineens niets meer kan. En anders is het ondanks Thomas misschien goed als PSV over de grenzen weer een (mexicaans?) talent oppikt.

In de breedte moet op het middenveld zeker nog een speler bijkomen. Of PSV dan moet zoeken in spelers van de tweede bundesliga is de vraag? Zijn er duitse voetbalvolgers op VZ die enig idee hebben wat deze kerel kan? Verder dan linksbenige centrale middenvelder kom ik niet op transfermarkt.

Schwaab had natuurlijk wel op een vrij behoorlijk niveau gevoetbald. Dit lijkt mij in eerste instantie niet iemand van het niveau dat PSV moet nastreven, maar ik laat mij graag verrassen.

Zal waarschijnlijk in eerste instantie een speler zijn voor Jong PSV, zeker geen directe versterking, à la Marlon Grey, die zich overigens prima manifesteert bij Jong PSV.

23 januari 2019 om 12:39

Correctie: Marlon Frey heb ik het over natuurlijk

23 januari 2019 om 12:48

Ik weet niet precies hoe de regels zijn, maar een speler van 22 mag niet lang voor Jong PSV spelen.

23 januari 2019 om 13:00

Deze jongen is niet lang geleden 22 geworden. Volgens mij mag je tot en met je 22e voor Jong uitkomen. Zou dus goed kunnen dat PSV hem een contract voor een jaar geeft en dan binnen dat jaar een keuze te maken. Maar idd zijn leeftijd is niet optimaal, wil je nog doorbreken in 1, al weet ik niet hoe goed deze speler precies is.

Titel klopt niet. Vierde Duitser in selectie. Unnerstall zit niet bij de selectie.

23 januari 2019 om 12:47

Marlon Frey wel, dus komen we toch weer op 5

Snap ik wel, die scoren ook altijd in de laatste minuut!

Sjonge Jonge, verliezen ze een keer in de slotfase punten, trekken ze een Duitser aan om dat gebrek aan geluk op te vangen .
Ben benieuwd of deze jongen iets kan toevoegen in Eindhoven

Vandaar dat PSV zo vaak scoort in de laatste minuut.

"lars Unnerstall, Marlon Frey en Daniel Schwaab staan momenteel op de loonlijst van de Eindhovenaren en eerder speelden Burak Kamat, Amari Schilling, Georg Koch, Horst Nussbaum en Horst-Dieter Strich in het Philips Stadion."

Leuk feitje over Horst Nussbaum: hij speelde in 1965-1966 maar 8 wedstrijdjes voor PSV en kwam daarna nergens meer aan de bak als voetballer, maar daarna werd hij onder het pseudonym Jack White wel erg succesvol in de muziekwereld als producer van o.a. Engelbert Humperdinck, Paul Anka, Barry Manilow, Jermaine Jackson en David Hasselhoff.

23 januari 2019 om 14:48

Ah, die van Seven Nation Army?

23 januari 2019 om 15:16

Ik zat er al een beetje op te wachten...

23 januari 2019 om 15:19

Haha tja, inkoppertje. Leuk feitje, dat dan weer wel.

Marlon Frey maakt helemaal geen deel uit van de selectie.

23 januari 2019 om 18:10

Staat ook dat ie op de loonlijst staat. Hij hoort bij jong psv.

24 januari 2019 om 23:43

‘psv voegt mogelijk vierde Duitser toe aan selectie’

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren