Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-talent denkt nog niet aan buitenland: 'Ik wil eerst hier bepalend worden'

Laatste update:

PSV maakte geen gebruik van de optie tot koop die in het huurcontract van Maxime Lestienne stond en besloot vervolgens om geen nieuwe vleugelaanvaller binnen te halen, omdat er veel verwacht wordt van Steven Bergwijn. De jeugdinternational mocht tot dusver al vijf keer invallen tijdens een competitiewedstrijd van PSV en komend seizoen wil hij definitief doorbreken.

/

De achttienjarige Bergwijn heeft veel vertrouwen in zichzelf, maar benadrukt dat hij nog niet bezig is met een transfer naar het buitenland: “Ik hoop hier nog jaren te spelen om me door te ontwikkelen tot een heel grote speler. Dat is mijn doel”, zegt hij in Voetbal International. “Ik wil eerst hier bepalend worden, veel wedstrijden spelen en ver komen in de Champions League. Maar dan wel met een grotere bijdrage. Als me dat lukt ga ik pas dromen van een Engelse of Spaanse club.”

Bergwijn, die onlangs zijn contract verlengde tot de zomer van 2021, wordt in Eindhoven al vergeleken met Memphis Depay. De jeugdinternational noemt dat een groot compliment en kan alleen maar hopen dat hij net zo goed zal presteren bij het eerste elftal. Bergwijn denkt komend seizoen vijftien tot twintig wedstrijden te zullen gaan spelen.

Ik verwacht veel van Steven Bergwijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke speler. Wat mij betreft zou die het al gelijk mogen laten zien vanaf begin van het seizoen.

20 juli 2016 om 11:59

Psv is wat dat betreft geen opleidingsclub, maar ze stellen het best beschikbare op. Zit je erbij, blijf je vaak staan.

20 juli 2016 om 13:07

Opleiden doe je ook in de jeugd. In de competitie stel je de beste spelers / team op voor het resultaat. Laat hem maar zien dat hij daar bij hoort.

Haha, buitenland. Hij heeft nog geen seizoen gespeeld. Leuke vragen van een journalist. Zie hem trouwens graag een vol jaar spelen bij een groningen of heereveen. Ff uitlenen

20 juli 2016 om 13:09

Zijn zat spelers die met 16 jaar al naar het buitenland gaan zonder überhaupt het eerste gehaald te hebben. Zo gek is de vraag dus niet eens.
Wel een mooi nuchtere reactie in ieder geval van Bergwijn

20 juli 2016 om 13:56

Je kan hem ook als PSV zijnde opstellen.. Het is een idee..

Misschien schat ik deze jongen niet goed in maar als buitenspeler is dit toch een betere buitenspeler dan Locadia? Of ben ik nou helemaal gek?

Zou mooi zijn als hij dit seizoen aan spelen toekomt, ik wil hem wel eens zien meedere wedstrijden achter elkaar. Wordt zovaak gesproken over hem als een van de talenten, misschien wel beter dan Memphis. Dus dat wil ik graag zien, zet hem maar neer op links i.p.v Locadia.

Mooi dat hij zo realistisch dat hij 15 20 wedstrijden gaat spelen deed depay ook achter mertens om vervolgens stokje over te nemen.

De vergelijking met Memphis Depay is helemaal niet zo'n vreemde. Ook deze jongen is al volwassen voor zijn leeftijd. Hij weet ook wat er van hem gevraagd wordt. Hopelijk neemt hij - in tegenstelling tot Depay -l de juiste stappen in zijn carrière. Dan kan hij ver komen.

20 juli 2016 om 12:37

Ik verbaasde me over hoe snel Depay weg wilde en hoe anderen dat toejuichten. Hij was er helemaal niet klaar voor. Scoorde veel, maar speelde slecht. Teveel voor zichzelf en dacht minder aan anderen. Hopelijk vertrekt Bergwijn pas wanneer hij 2 seizoenen alles op een rijtje heeft en uitblinkt.

20 juli 2016 om 12:43

Vind je dan dat Memphis verkeerde stappen heeft genomen in zijn carrière? Altijd heel erg met zijn toekomst bezig geweest. Ook in het jaar onder advocaat geduldig gebleven. Nog een jaar gebleven voor de titel en vervolgens droomtransfer naar United onder een bekende trainer Van Gaal. Lijkt mij een prima carrièreplanning. Dat hij (te) weinig heeft laten zien dit jaar is duidelijk, maar dat is een ander verhaal

20 juli 2016 om 13:03

De stap naar Manchester United was te groot. Als je serieus met je carrière bezig bent en het plan hebt om ruim te slagen (dus: niet alleen cashen) in de voetbalwereld, dan zet je niet direct in op een overstap naar Manchester United vanuit Psv. Een tussenstap was beter geweest. Ik vind Depay een wereldtalent, maar voor de meeste talenten is die stap te groot. Geen schande, alleen wel een verkeerde planning van je carrière.

20 juli 2016 om 13:53

Achteraf is makkelijk praten, misschien had hij wel verwacht dat United fatsoenlijk voetbal ging spelen in plaats van die passieve troep waar v Gaal van houdt, dan had Depay er 15 ingelegd en was zn carriere planning ineens wel een succes.

20 juli 2016 om 12:54

Bergwijn is denk ik wel meer een buitenspeler dan depay. Daarnaast was depay op zijn leeftijd fysiek wel wat maatjes meer dan bergwijn

20 juli 2016 om 13:05

Dat ben ik het met je eens. Depay moet het daarom ook meer van zijn fysiek hebben. Maar met volwassenheid bedoel ik onder andere ook de nuchterheid waarmee hij wacht op speelminuten. Zonder te zeuren om speeltijd.

Hoezo spreken over het buitenland als je nog niet eens paar wedstrijden hebt gespeeld. Capsones? ze denken allemaal heel wat te zijn blijkbaar

20 juli 2016 om 13:11

Misschien omdat dat gevraagd wordt? Als je de reactie van Bergwijn ook leest in plaats van alleen de vraag dan weet je in ieder geval dat hij geen last heeft van kapsones

20 juli 2016 om 13:35

Lijkt me nogal logisch dat hij alleen netjes antwoord gaf op een vraag over een eventuele toekomstige stap. Het is niet alsof Steven Bergwijn even op eigen verzoek een persconferentie ingelast heeft om mede te delen dat hij nog niet geïnteresseerd is in een buitenlandse transfer...

Zou mooi zijn als hij de kwaliteiten van depay heeft maar dan meer oog voor medespelers.

Ben wel erg nieuwsgierig naar deze jongen. Heb er tot nu toe niet veel van gezien omdat ik de Jupiler League nauwelijks volg. Toch wel bijzonder dat deze jongen 9 doelpunten scoort in de Jupiler League op 18-jarige leeftijd terwijl hij in een ploeg speelt die fysiek minder ver is dan de gemiddelde JL-ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren