Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV sluit huurdeal na succesvolle stageperiode: ‘Ik wil het hier laten zien’

Laatste update:

Fredrik Oppegard speelt aankomend seizoen voor PSV, zo maken de Eindhovenaren vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen. De zestienjarige linksback liep afgelopen seizoen al stage bij zijn nieuwe tijdelijke werkgever en wordt nu voor een seizoen gehuurd van het Noorse Valerenga.

Oppegard gaat dit seizoen bij het door Ruud van Nistelrooij getrainde Onder-19-elftal van PSV aan de slag. “Het is mijn doel om hier zoveel mogelijk te spelen, om hard te trainen en het te laten zien in de wedstrijden”, reageert hij na het tekenen van zijn contract.

Oppegard sprak eerder al met Matthias Kjölö, die Valerenga twee jaar geleden verliet voor PSV: “Ik heb met hem gesproken over PSV, wij zijn hele goede vrienden. PSV is een grote club en dit is tot nu toe het mooiste moment in mijn voetbalcarrière”, sluit de nieuwkomer af.

Het Eindhovens Dagblad weet toe te voegen dat de kans aanwezig is dat Oppegard definitief voor PSV gaat spelen. Als de samenwerking van beide kanten bevalt, zal hij permanent worden ingelijfd door de club van trainer Mark van Bommel.

Een goede constructie voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 augustus 2019 om 12:23

Misschien even de aandacht vasthouden en ook de laatste alinea lezen?

2 augustus 2019 om 12:24

Precies wat ik dacht. Heel vreemd..

2 augustus 2019 om 12:25

Niks mis met een stageperiode van een jaar toch?

2 augustus 2019 om 12:25

Dit is denk meer met het oogmerk om hem volgend seizoen definitief over te nemen. Het voordeel is dat als hij niet aan de verwachtingen voldoet je ook niet aan hem vast zit.

2 augustus 2019 om 12:27

Gewoon een soort stage

Is dit nou de topaankoop waar PSV op zit te wachten? Ik weet dat ze nu minder geld hebben om te besteden, maar een 16 jarige linksback?? Ik ben benieuwd of die Sadilek eruit kan spelen

2 augustus 2019 om 12:51

Even artikel lezen. Is voor o19.

2 augustus 2019 om 12:52

Dit is voor Onder 19/jong PSV en kan misschien later doorgroeien naar het eerste. Moet het nou perse op zo'n neerbuigend toontje.

2 augustus 2019 om 12:52

Wordt aan onder-19 toegevoegd en is dus niet meteen gehaald voor het eerste elftal.
Prima toch om zo talenten binnen te halen? Kijken of ie ooit het eerste haalt, maar dat is ook het voordeel van huur.

Ik vind dit eigenlijk een prima constructie en dan met name voor de jeugdspeler zelf. Sowieso ben ik geen voorstander van kinderen die op deze leeftijd die naar een ander land vertrekken om te voetballen. Dan is dit wel een mooie gewenningsperiode om te kijken hoe het allemaal gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren