Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV praat al met ‘opvolger Tyton’: ‘Hij is één van de kandidaten’

Laatste update:

De kans is groot dat de wegen van Przemyslaw Tyton en PSV na dit seizoen scheiden. Technisch manager Marcel Brands heeft laten weten dat de Eindhovense club bereid is om mee te denken aan een zomerse transfer. Tyton is dit seizoen de stand-in van eerste doelman Jeroen Zoet.

/

Het contract van Tyton, 27 jaar, met PSV loopt nog tot de zomer van 2016. Dit seizoen stond de ex-keeper van Roda JC Kerkrade slechts in zes competitieduels tussen de palen. Het is niet de eerste keer dat Tyton de intentie heeft om uit Eindhoven te vertrekken. Afgelopen seizoen moest hij Boy Waterman voor zich dulden en in deze voetbaljaargang geniet Zoet de voorkeur.

Remko Pasveer is bij PSV in beeld om de plek van Tyton over te nemen. “Remko is één van de kandidaten”, erkent Brands in gesprek met Voetbal International. De doelman van Heracles Almelo, dertig jaar, heeft reeds een gesprek met Brands achter de rug.

Remko Pasveer is een goede doelman voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter voor Tyton dat hij vertrekt vind hem echt een goede doelman.

redelijke keeper om als nummer 2 achter te hand te hebben. Meestal heb je de 2e keeper nauwelijks nodig alleen misschien is het beter voor de jeugd om de nummer 3 Nigel door te schuiven naar de nummer 2 positie en dan de keeper van jong psv als back-up (lees: nummer 3)

Waarom zou die bij ajax niet op de bank gaan zitten en dan bij psv wel...

7 april 2014 om 22:26

Psv heeft massage stoelen

7 april 2014 om 23:47

Of omdat hij dat denkt dat hij nooit beter is dan Cillessen en Van der Hart en dat hij wel een kans maakt in de concurrentiestrijd met Zoet !

8 april 2014 om 00:15

Lijkt me onwaarschijnlijk aangezien Zoet veel beter dan Cillessen zal worden.

8 april 2014 om 02:10

Toch handig om zo in de toekomst kunnen kijken

8 april 2014 om 07:20

Omdat hij vorig seizoen nog niet wilde vertrekken en hoopte op een grotere club waar hij zou spelen. Dit gebeurde niet, dus moet hij eieren voor zijn geld kiezen.

8 april 2014 om 07:46

Grapjas. Zo oud is Cillissen niet en eigenlijk speel hij ook pas 1 seizoen in Ajax 1. Hij is een klasse beter dan Zoet en dat gaat deze nooit meer inhalen.

8 april 2014 om 09:25

Zoet is zo zwak! Totaal geen uitstraling.

8 april 2014 om 22:22

Zoet keept al 3 jaar constant goed en is een punten pakker voor zowel PSV en al helemaal voor RKC geweest ,dus ga me nou niet wijs maken dat iemand die drie kwart seizoen redelijk tot goed keept beter is.

Dat wordt voor Remco dan genoegen nemen met een plek op de bank. Denk dat Zoet zo'n beetje oneindig krediet heeft bij PSV namelijk, zou het wel jammer vinden voor Pasveer, ik gun hem wel een ploeg als Heerenveen of AZ waar hij gewoon kans heeft 1e doelman te worden.

7 april 2014 om 22:32

Dit is voor pasveer cashen en op deze leeftijd begrijp ik dat wel.

8 april 2014 om 22:31

Cashen? Bij PSV? Dan ging die wel naar een olielandje volgens mij kan hij echt niet cashen bij PSV ze willen juist van Tyton af omdat hij een van de groot verdieners is en alleen maar op de bank zit en zoet inschiet voor de wedstrijd. Denk niet dat ze dan pasveer veel geld gaan bieden

Ik vond Tyton (nog steeds) een hele goede keeper voor PSV. Erg jammer dat eerst Waterman hem in de weg stond en later haalde PSV Zoet ook nog eena terug. Tyton is een uitstekende doelman. Niks is zeker, maar wanneer Nordfeldt weg gaat, dan moet Heerenveen voor Tyton gaan!

7 april 2014 om 22:27

Zit al genoeg talent in de jeugd, De gebroeders Bertrams zijn grote keeperstalenten, Nigel zie ik over een jaar hetzelfde traject belopen als Zoet. Een of twee jaar een middemoter in de Eredivisie en daarnaa eerste keeper bij Psv.

7 april 2014 om 22:32

Vergeet yannick van osch niet, is sowieso beter dan Jesse bertrams naar mijn mening. Ook zeus de la pas is een goede keeper. Weet niet of Van Leer nog onder contract staat?

7 april 2014 om 22:42

Volgens mij keept van Leer in de Jupiler league bij FC Eindhoven

7 april 2014 om 22:59

van Leer staat nog onder contract, maar vertrekt naar Roda JC aan het einde van dit seizoen..

Zoet vind ik zoveel beter dan Tyton. Die heeft bewezen dat hij punten kan pakken voor Psv. Dat heeft Tyton nooit echt gedaan. Tyton is een prima keeper. Maar meer ook niet.

Ik vind het nog steeds zuur dat Tyton het nooit echt heeft kunnen waarmaken. Naar mijn mijn mening een doelman die op niveau PSV meekan. En die willen ze dan vervanen voor Pasveer, naar mijn mening met Ruiter de meest overschatte keepers in de Eredivisie... Fenk dat die blij mag zijn dat (als die komt) af en toe zijn wedstrijdje meepakt bij Jong PSV. Kies dan voor de eigen jeugd. Denk dat daar in potentie betere keepers rondlopen dan Pasveer...

8 april 2014 om 22:25

Ja in potentie je zegt het goed maar om even 1 a 2 seizoenen dat gat te overbruggen is pasveer goed genoeg om op de bank te zitten en vast wel goedkoop ,zeker goedkoper dan Tyton die dacht ik een van de grrootverdieners is als ik me niet vergis en dat wil je niet uitgeven aan een reserve doelman

Tyton vind ik een veel betere keeper dan Pasveer, die zich m.i. zelf erg overschat.

7 april 2014 om 23:19

Pasveer zichzelf overschatten??? Hij is een van de laatsten die zichzelf zou overschatten

Een hele slimme zet van PSV.

Hahah geinig, toen ik de titel las dacht ik al bij mezelf "Psv zou pasveer op moeten halen als vervanger van tyton", bleek het ook nog eens om hem te gaan

8 april 2014 om 17:16

Ik wou zeggen, goh het ging al over Heracles. Maar in de titel stond niets over Heracles. Kwam via de clubpagina van Heracles op deze pagina. Maar anders zou je niet kunnen weten dat het om Pasveer ging. Ik wist hierom meteen dat het om hem ging

Zo zonde van deze keeper. Natuurlijk pech gehad met zijn blessure, maar toen hij roda verliet één van, zo niet, de beste keeper van de eredivisie. Helaas. Hopen dat hij bij een nieuwe club zijn oude niveau terug krijgt en er nog een paar mooie jaren aan kan plakken

Snap echt niet dat die Tyton bij PSV niet keept. Dat Waterman op zijn plek stand was ronduit een lacherdje. Ik vind hem ook beter dan Zoet, die ik eigenlijk nogal overschat vind. Totaal geen uitstraling in dat afzichtelijk lelijke gele pispakje.

8 april 2014 om 01:30

Aha, dus volgens de mode-man hier zou Tyton meer uitstraling hebben in dat "afzichtelijk lelijke gele pispakje."

Zoals jij het stelt kan niemand uitstraling hebben in dat tenue.

8 april 2014 om 02:48

haha, in dat tenue wordt het inderdaad wel lastig ja. Wat een afgrijselijk lelijk tenue. Nu weet ik het niet helemaal zeker, maar volgens mij kiest een keeper zijn tenue, en Zoet kiest dus voor dat gele pakje.

Maar buiten dat vind ik Zoet ook helemaal niet zo'n geweldige keeper....ik vind Tyton beter en snap niet dat hij niet keept, al helemaal niet ten faveure van Waterman, want dat vond ik echt een matige keeper.

8 april 2014 om 22:28

Tyton kan niet meevoetballen en dat wou Advocado wel in een keeper , vorig jaar met geweldige centrale verdedigers als Derijck en Marcelo wie beide nu op de bank zitten bij clubs die minder zijn dan PSV dab zie je het niveau al.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren