Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV ontvangt mogelijk nog voor start WK bod op Lozano’

Laatste update:

Hirving Lozano kan zich tijdens het WK nadrukkelijker in de kijker spelen bij geïnteresseerde clubs, maar Villarreal lijkt al overtuigd. Het Mexicaanse ESPN maakt melding van de belangstelling van de club uit LaLiga voor de aanvaller.

De 22-jarige Lozano werd de afgelopen tijd ook gelinkt aan clubs als Olympique Lyon, Arsenal, Everton en Valencia maar enkel de belangstelling van Villarreal schijnt concreet te zijn en men zou tevens een formeel bod willen uitbrengen op de 26-voudig international, die volgende week zondag met een duel met Duitsland aan het eindtoernooi in Rusland begint.

Lozano maakte vorig jaar zomer voor ruim tien miljoen euro de overstap van Pachuca naar PSV en had weinig tijd nodig om te wennen in het Philips Stadion. De linksbuiten scoorde in 34 wedstrijden negentien keer en was bovendien goed voor elf assists.

“Als er mogelijkheden zijn om een transfer te maken, zullen we moeten beslissen wat het beste is voor mijzelf en mijn familie, maar nu concentreer ik me op de nationale ploeg”, vertelde Lozano in mei op een persconferentie. Zijn contract loopt nog tot medio 2023 door.

Zou Villarreal een geschikte club zijn voor Hirving Lozano?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Villarreal is een mooie club en La Liga natuurlijk een sterke competitie maar toch hoop en denk ik dat Lozano nog een jaartje blijft. Hij heeft het prima naar zijn zin en CL voetbal is natuurlijk ook het voordeel dat PSV heeft.

7 juni 2018 om 07:21

Denk niet dat Villareal hem kan en wil betalen. Ik vermoed dat PSV niet genoegen neemt met minder dan 40 miljoen euro, en misschien wel zelfs richting de 50 miljoen denkt. Heeft nog een lang contract, is jong en speelt er pas een jaar.

Grootste inkomende transfers van Villareal zijn tot nu toe Soldado (2015, 16 miljoen) en Nilmar (2009, 16,5 miljoen). Kan me niet voorstellen dat ze die bedragen nu ineens verdievoudigen.

7 juni 2018 om 07:30

Denk dat ze dat idd niet willen betalen, Villarreal heeft een goede scouting en kan voor de helft wel iemand vinden die gelijkwaardig of zelfs beter is dan Lozano.

7 juni 2018 om 08:12

Dan ben ik heeeeeeeeel benieuwd met wie ze op de proppen komen
Kluijvert maybe? :'

7 juni 2018 om 08:18

Ik gok dat Villarreal in Zuid Amerika gaat rondkijken. Pavon van Boca Juniors zou een hele goede zijn. Daarnaast zullen ze gaan proberen Bacca definitief over te nemen van Milan.

7 juni 2018 om 10:18

@ Mosselmart
Bijvoorbeeld.
Ik ben zelf niet zo'n Kluivert fan maar in die 4 jaar leeftijdverschil kun je veel bijleren als je het goed doet.

7 juni 2018 om 07:45

@losblancos1999

Je schrijft: "villarreal is een mooie club en La Liga natuurlijk een sterke competitie maar toch hoop en denk ik dat Lozano nog een jaartje blijft. Hij heeft het prima naar zijn zin en CL voetbal is natuurlijk ook het voordeel dat PSV heeft".

Je verkoopt de huid van de beer al voor die is geschoten. PSV moet CL deelame eerst nog maar zien af te dwingen en gezien het geringe plaatsbewijzen dat er in de voorrondes is te verdelen, zal dat niet eenvoudig zijn.

7 juni 2018 om 08:09

Uhm twee dingen Scepticus. CL voorronde, zeker de playoffronde, is volgens mij ook gewoon CL. Tweede ding, je zegt iets over het gering aantal startbewijzen. PSV hoeft maar een tegenstander uit te schakelen voor een groepfaseticket. Wat je dus met jouw bericht bedoelt, is mij een raadsel?

7 juni 2018 om 08:13

De kans is groot dat PSV het haalt en daarnaast zijn de voorrondes ook gewoon CL voetbal dus dat is zeker.

7 juni 2018 om 08:31

Je hebt theoretisch gelijk, maar ik zie zelf CL voetbal echt als de groepsfase en zo zullen voetballers het denk ik ook zien als ze nadenken over toekomstplannen. Je speelt toch ook niet op het WK als je met de kwalificatie bezig bent?

7 juni 2018 om 08:33

uhm....er is niemand die naar een club komt/bij een club blijft omdat je 2 wedstrijden voorrondes CL mag spelen.
Dus dat is een wereld van verschil met de groepsfase.
Bij Nederlandse clubs is het altijd maar afwachten of ze de voorronde door komen. Vaker niet dan wel.

7 juni 2018 om 08:43

''uhm twee dingen Scepticus. CL voorronde, zeker de playoffronde, is volgens mij ook gewoon Cl.''

Goed om te weten dat Ajax ook CL speelt dit seizoen.. Wat een onzin, deelname CL telt pas als je werkelijk in de groepsfase zit.

7 juni 2018 om 09:14

@gaudi

Je schrijft: "psv hoeft maar een tegenstander uit te schakelen voor een groepfaseticket. Wat je dus met jouw bericht bedoelt, is mij een raadsel?"

Het is heel simpel @gaudi": Als je vijf staatsloten koopt, heb je meer kans op een prijs dan dat je er 1 koopt. Omgekeerd geldt natuurlijk exact hetzelfde. In theorie heb je gelijk, dat PSV maar 1 tegenstander behoeft uit te schakelen. Maar als er minder plaatsen te verdelen zijn, wordt de kans dat je een mindere tegenstander treft, ook kleiner omdat die er in theorie het eerst uitvliegen. En hoe sterker de tegenstander, hoe groter de kans is dat je er uitvliegt. Natuurlijk zijn de nummers vier van de grote competities direct geplaatst en kun je die niet meer tegenkomen, maar als je zoals Ajax, in de laatste voorronde vaak een geplaatste status had, was dat ook al het geval, terwijl er meer plaatsbewijzen waren te verdienen en de kans dat je een op papier mindere tegenstander zou treffen, groter was. Bovendien blijft overeind staan dat hoe meer clubs er in de koker zitten, hoe groter de kans is dat je een mindere treft. Het omgekeerde is uiteraard ook waar, maar daar gaat het hier net om. Ik heb tenslotte niet gezegd dat het onmogelijk is voor PSV om de groepsfase te halen, maar alleen opgemerkt dat de buit nog niet binnen was, zoals jij voordeed..

Voor iedere Nederlandse club geldt, dat er de laatste jaren veel kwaliteit is ingeleverd en je er niet zomaar meer van uit kan gaan, dat je de CL groepsfase haalt. Ongeacht de tegenstander. Het is niet zomaar dat zowel PSV als Ajax vorig jaar zelfs geen Europees voetbal op een niveau lager hebben weten af te dwingen. Dat maakt genoegzaam duidelijk waar we op dit moment staan. CL deelname is uitsluitend een geldkwestie, sportieve resultaten liggen nu niet bepaald voor de hand.

7 juni 2018 om 10:40

Scepticus

PSV zit als kampioen in de 'kampioenenroute'. Dat wil zeggen dat PSV in de playoffs van de CL mag beginnen maar alleen kan loten tegen een kampioen. Aangezien de grote competities al vier clubs in de CL groepsfase hebben, kan PSV dus sowieso al niet meer loten tegen clubs uit Engeland, Duitsland, Spanje of Italië. Daarnaast is PSV geplaatst voor de playoffs. Dus loot PSV in beginsel altijd een 'mindere' tegenstander.

Dus nee, je kunt nooit uitgaan van plaatsing voor de CL. Maar het is niet zo dat PSV gegarandeerd een super zware tegenstander loot en de plaatsing dus ver weg is. De kansen voor PSV zijn gewoon uitstekend. En ja, dat dachten ze vorig seizoen ook met Osiek, vast wel, maar het is zinloos om te stellen dat omdat PSV van Osiek verloor ze dit seizoen niet in staat zouden zijn zich voor de CL te kwalificeren.

En dat dit bijzonder nodig is voor Nederland als voetballand, want we zijn directe plaatsing voor de CL in 2019 ook al kwijt en we dreigen nu zelfs zover weg te zakken dat we nog maar vier clubs in Europa over houden, en ook de tweede kwalificatieplek voor de CL, die Ajax nu heeft, kwijt gaan raken.

7 juni 2018 om 19:28

Zucht. Je quote mijn hele bericht en dan nog lees je het verkeerd? Wauw, respect man. Waar doe ik voor alsof PSV de buit al binnen heeft?

@Grasveld. Van mij mag je dat vinden. Ik vind van niet. Die eerste CL voorronden stelt weinig voor, maar vanaf de een na laatste en zeker de playoffronde is het gros van de ploegen van CL niveau. Waarom zou het geen CL mogen heten voor de groepsfae? Wat is dat voor lariekoek.

En ik wil hier nog even aan toevoegen. In het voorbije verleden was er geen groepsfae en bestond het Europees toernooi uit een ellenlange reeks knockoutwedstrijden. Waarom zou daar de derde ronde anders zijn dan de playoffronde nu?

In zekere zin is PSV verzekerd van twee CL wedstrijden en hoe dan ook Europa League. Dus nee, ze zijn er nog niet. Heb ik ook nergens gezegd (@Scepticus), maar ze zijn er wel heel dichtbij om hun CL avontuur een vervolg te geven.

Edit: en we zeggen toch ook dat als Groningen de playoffs wint dat ze Europa hebben gehaald. Waarom zou dit dan anders zijn? Volgens jullie logica zit er geen enkel verschil tussen de EL en de CL voorronde, terwijl er een wezenlijk verschil tussen die twee zit. Het toernooi begint niet pas in de groepfase. Dit is de weg naar de groepsfase toe. Ik zie het als doorbekeren en niet als twee losse onderdelen.

7 juni 2018 om 19:34

Wat speelt Ajax dan Grasveld? Spelen ze soms Europa League? Intertoto Cup? WK voor clubkampioenschappen?

Meen toch te herinneren dat ze zich met die tweede plek hebben geplaatst voor de CL-voorronde.

Overigens mijn bericht afdoen als onzin mag natuurlijk altijd, maar heb jij dan de waarheid in pacht? Waar haal je vandaan dat het pas de Champions League heet als de groepsfase is gestart? Zeer benieuwd.

7 juni 2018 om 19:38

@Hangover, Iets met een appel en een peer en iets met een klok luiden en een klepel. Het heet: De kwalificaties voor het WK en niet het WK zelf.

Ajax en PSV hebben zich gekwalificeerd voor de voorronden van de Champions League. Die maken dus onderdeel uit van de Champions League. Het is eigenlijk ontzettend eenvoudig.

7 juni 2018 om 19:41

Duidelijker dan dit kan ik het niet omschrijven. Gequote van een voetbalsite:

"Op 12 juni 2018 begint het seizoen 2018-2019 voor de Champions League. Zelfs voordat het WK van 2018 van start gaat, wordt de loting voor de voorbereidende ronde verricht voor de Champions League."

De voorronden mogen dan minder boeiend zijn maar horen, 100% tot het CL toernooi.

Dat mag. Ik denk niet dat Villarreal snel aan de vraagprijs zal voldoen, en van PSV uit is al gecommuniceerd dat ze wilde wachten tot na het WK met de verkoop. Stel hij scoort 4x op het WK, dan kun je 15 mil meer vragen.

7 juni 2018 om 09:57

@strikersun

Je schrijft: "dat mag. Ik denk niet dat Villarreal snel aan de vraagprijs zal voldoen, en van PSV uit is al gecommuniceerd dat ze wilde wachten tot na het WK met de verkoop. Stel hij scoort 4x op het WK, dan kun je 15 mil meer vragen".

Of dat ook daadwerkelijk zo is, hangt natuurlijk af van de inhoud van zijn contract en de afspraken die er tussen club en speler zijn gemaakt. Hij heeft voor 6 jaar getekend en voor een speler met zijn mogelijkheden, is een club als PSV (of Ajax) natuurlijk niets meer dan een springplank en geen eindstation. Als je ambities hebt en over het talent van Lozano beschikt, dan ligt het niet voor de hand dat je zomaar een 6 jarig contract ondertekent bij een Nederlandse club waardoor je mogelijk niet wegkomt als er een trein voorbij rijdt. Dan ligt het meer voor de hand dat daar een gelimiteerde transfersom in is opgenomen of dat er afspraken gemaakt over de voorwaarden waaronder hij weer mag vertrekken. PSV gaat bij een vertrek van Lozano waarschijnlijk heus wel een bedrag incasseren dat in de buurt komt van het bedrag waarvoor Sanchez is weg gegaan omdat aanvallers doorgaans een veel hogere transferwaarde hebben dan verdedigers. Dat mag ook wel want zijn vorige club heeft in ruil voor een lagere afkoopsom een doorverkooppercentage van naar verluid minimaal 40 bedongen. Maar het is behoorlijk naief om er maar vanuit te gaan dat de club kan vragen wat men wil en de speler daarin niets te vertellen heeft.

7 juni 2018 om 10:57

Scepticus

"maar het is behoorlijk naief om er maar vanuit te gaan dat de club kan vragen wat men wil en de speler daarin niets te vertellen heeft."

Met andere woorden, clubs zijn in wezen niet volledig vrij om als verkopende club te vragen wat ze willen. Toch? Dat is toch wat je hier zegt?....

Goh, beetje raar dat je dat zegt. Want gisteren zei je nog exact het omgekeerde. Toen beweerde je namelijk op heftige wijze bijzonder helder en duidelijk dat de prijs wordt bepaald door de verkopende partij! Lees nog even terug:

Scepticus38 6 juni 2018 om 12:23 #1440importantadd
@constant kante

De verkopende partij bepaalt de prijs. Daar heeft de contractduur noch de positie waar een speler speelt niets mee te maken.
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=330659&#reac...
Is er een speciale reden dat je in één nacht volledig van gedachten bent veranderd of zullen we het er maar gewoon op houden dat je deze mening hebt als het om Ajax/kluivert gaat maar dat je het tegendeel vindt zodra het over andere clubs gaat? Vooralsnog dus gewoon keihard inconsequent.

" Dan ligt het meer voor de hand dat daar een gelimiteerde transfersom in is opgenomen of dat er afspraken gemaakt over de voorwaarden waaronder hij weer mag vertrekken."

Tuurlijk ligt het voor de hand dat PSV Lozano haalt voor een pittige prijs met een hoog doorverkoop percentage voor zijn oude club en dat er daarnaast dus OOK nog eens een gelimiteerde transfersom in het contract zou zijn opgenomen....?????? Want PSV snijdt graag in eigen vlees en wil helemaal niks aan deze speler verdienen namelijk.

Uiteraard ligt dit niet voor de hand! No way dat er een clausule in staat. Niet als er ook nog flink met Pachuco moet worden afgerekend natuurlijk.

7 juni 2018 om 19:43

Edit: kan weg

Mocht dit al waar zijn. Dan kan ik me niet voorstellen dat een bod van Villareal ook maar enigszins in de buurt komt van wat PSV wilt hebben. Gewoon lekker WK afwachten, mocht hij echt goed spelen, dan voor Sanchez/de Ligt achtige prijzen verkopen.

Vaag artikel; misschien doen ze een bod, misschien ook niet. Overigens heeft Lozano geen 'ruim 10 miljoen' gekost, maar 8. Kan nog oplopen door een hoog doorverkooppercentage (25-40%).

Zoals met Ziyech zal PSV heus nu niet gaan happen. Na het WK zal Lozano misschien vertrekken, dat weten de PSV fans ook, maar dan wel voor een zeer mooi bedrag.

Ze gaan natuurlijk nooit een bod accepteren voor het WK. De waarde kan alleen maar stijgen vanaf nu.

7 juni 2018 om 08:27

Tenzij hij zwaar geblesseerd raakt op het WK natuurlijk.

Wachten tot na het WK voor PSV dus.
Maar ik hoop dat hij nog een seizoen blijft.
Maakt de competitiie toch een beetje leuker om naar te kijken.

45 miljoen! Hoe dan ook, PSV gaat cashen voor of na het WK. Hoe later hoe beter en hoger de prijs.

Tijdens het WK kan Lozano zich in de internationale spotlights voetballen. Dit kan echter verschillen, met een geweldig WK zie ik hem wel verkassen voor +40mil. In die situatie laat Lozano namelijk een internationaal niveau zien. Veel buitenlandse clubs zullen zich namelijk 2 x afvragen of een speler (die het alleen op Eredivisie niveau laat zien) genoeg kwaliteit heeft voor een top-5 competitie.

Als Lozano een minder WK speelt zal een geinteresseerde club minder betalen. Zelf zou ik de gok wagen, vind Mexico een talentvol elftal hebben dat nog wel eens kan verassen op dit WK. We gaan het zien!

PSV gaat hem sowieso niet voor het wk verkopen.
Denk ook niet dat Villarreal aan de vraagprijs gaat voldoen.
Betalen over het algemeen niet veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren