Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV hoopt vrijdag miljoenentransfer eindelijk af te ronden

Laatste update:

PSV en Eintracht Frankfurt hopen vrijdag de transfer van Jetro Willems eindelijk af te kunnen ronden, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De regionale krant heeft niet kunnen achterhalen wat er de afgelopen dagen daadwerkelijk voor heeft gezorgd dat de transfer van de linkerverdediger naar Duitsland vertraging heeft opgelopen.

PSV en Eintracht Frankfurt leken zondag tot een vergelijk te zijn gekomen, maar volgens het dagblad is er nog steeds geen akkoord tussen de clubs. Duitse bronnen stellen dat de clubs het niet eens konden worden over de betalingsvoorwaarden. Willems zelf onderging maandag al een medische keuring, maar daarna werd het stil.

Eintracht Frankfurt hoopt Willems maandag mee te kunnen nemen naar een trainingskamp in Oostenrijk. De linksback zelf kan het zich niet permitteren om te veel trainingsdagen te missen, terwijl PSV de interesse in een opvolger niet kan concretiseren zolang de transfer niet officieel is.

Eintracht werd vorig seizoen elfde in de Bundesliga, maar bereikte wel de finale van de DFB-Pokal, waarin het verloor van Borussia Dortmund. Willems wordt gezien als de opvolger van de naar Schalke 04 vertrokken Bastian Oczipka. Eerder deze transferperiode versterkte de Bundesliga-club zich al met Jonathan de Guzmán en Sébastien Haller.

Willems maakte in 2011 de overstap van Sparta Rotterdam naar PSV. Hij kwam sindsdien tot 144 competitieduels voor de club, waarin hij 11 keer het net wist te vinden. Vooral in zijn eerste seizoenen bij PSV imponeerde de vleugelverdediger door zijn rushes langs de linkerkant en zijn sterke aanvallende spel. De laatste twee jaar speelde Willems mede door blessureleed minder wedstrijden voor de Eindhovenaren en verloor zodoende zijn plaats in de selectie van het Nederlands elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel Nederlanders / ex-eredivisiespelers spelen nu bij Frankfurt? Haller toch? Verder zeker niemand

20 juli 2017 om 23:34

In de tekst staat dat de guzman er ook heen is...

21 juli 2017 om 01:24

Castagnois van Twente heeft er ook gespeeld

Toen ik de titel zag was ik heel even benieuwd wie ze hadden gehaald.


Maar zou mooi zijn als deze transfer word afgerond, ben overigens ook benieuwd wat Brands nog gaat halen, als hij nog iets gaat halen.

20 juli 2017 om 23:53

Een vervanger voor jetro wordt zeker gehaald en als ik rik elfrink mag geloven zal er ook nog een linksbenige verdediger bijkomen voor het centrum. Ik ben benieuwd er zijn tot nu toe nog geen berichten gekomen over mogelijke opvolgers. Brands zal daarom dus weer iemand uit de hoge hoed gaan toveren.

20 juli 2017 om 23:57

Brands heeft uitgesproken sowieso nog minimaal een speler te halen voor de backpositie, volgens de clubwatcher zijn ze echter uitgewinkeld in de eredivisie en zullen er "Pereiro achtige" spelers gehaald worden, die voor ons onbekend zijn maar wel in eigen land naam hebben gemaakt. Brands zei overigens nog dat er primair gekeken gaat worden naar een linksback maar mocht dat niet lukken dan zullen ze een linksbenige cv halen die ook als back kan spelen. Ik laat me verrassen

Hoewel ik de transfers van Lozano en Van Ginkel erg toejuich - de tijd moet nog leren of Luckassen echt al die miljoenen wel waard is - maar ik vind dat PSV veel te passief is op de transfermarkt. Om de fans een doekje voor het bloeden te geven nog voordat het dramatische seizoen van vorig jaar was afgelopen, claimde Brands dat PSV een voorsprong had op Feyenoord en Ajax, die tot op het laatst om de prijzen speelden. Dat 'voordeel' is niet echt bewaarheid. Sterker nog, de toch al gebalanceerde selectie van Ajax staat er steeds mooier op. Verzekerde Overmars Ajax al van Huntelaar als tweede man, ook deze zomer is hij niet te beroerd een miljoenenaankoop te doen voor de aanval en hij is ook nog op zoek naar een linksback en een rechtsback als Zeefuik nog niet rijp genoeg blijkt. En hoewel ik verwacht dat Donny van der Beek nu zeker zijn doorbraak als basisspeler gaat beleven, zou het me niets verbazen als Overmars in augustus ook nog met Sneijders terugkeer in het nieuws komt. Dan heeft Ajax helemaal een makkie komend seizoen.

PSV steekt daar schraal bij af. Ik hoop dat ze voor de rechtsbackpositie Luis Orejuela aantrekken voordat Ajax toeslaat, maar voor de rest is de verdediging van PSV met Brenet, De Wijs, Schwaab en Isimat middelmaat troef. En hoewel ik alleen maar toejuich dat Rosario, Rigo en Lammers nu vaste selectiespelers zijn, komt de plotselinge doorstroom wel erg geforceerd over. Want waarom kregen die jongens geen kansen toen de vaste jongens steevast faalden? Zelfs tijdens de laatste competitiewedstrijd - om des keizers baard - was een invalbeurt besteed aan huurling Zinchenko! Zelfs toen geen beloning voor het harde werken van bijvoorbeeld Gudmundson! En nu is diezelfde jeugd ineens goed genoeg?

Ik hoop dat zoals Cocu eigenlijk vorig jaar al verantwoordelijk was voor het debacle van vorig jaar, hij dat ook is voor falen dit jaar. En zijn seizoen begint vroeg. Falen in de voorrondes van de EL is onacceptabel en een slechte seizoensstart zouden voor mij de druppel zijn. Zeker als hij weer zijn oogappels de hand boven het hoofd houdt.

21 juli 2017 om 05:32

wat een lulverhaal.meeste wat in de media komt zijn zowiezo speculaties.
ten tweede ajax is klaassen,tete,boer,zivkovic,traore,westerman,riede... kwijtgeraakt en tot nu toe is er alleen maar huntelaar en van leer voor teruggekomen,oh ja en dijks terug van zijn verhuurperiode.ajax haar selectie is nog helemaal niet in orde en heeft nog zeker op meerdere plekken versterking nodig. linksback sukkelen ze al jaren,achter veltman moet waarschijnlijk nog een goede rechtsback komen.een extra middenvelder nu nouri is weggevallen is ook geen overbodige luxe en met youness en neres hebben ze twee goede vleugels voor eredivisie niveau maar kluivert en cerny zijn nog echt niet klaar voor een heel seizoen te knallen op ajax niveau dus een extra winger zou er ook nog wel bij kunnnen. en dan zeg je overmars is niet te beroed om geld uit te geven deze zomer en heeft zijn zaakjes goed voor elkaar?tot nu toe heeft overmars 700k uit gegeven en brands al minimaal 12-13miljoen dus die opmerking slaat ook kant noch wal.

brands is druk bezig maar heeft maar een gelimiteerd potje om transfers van te maken,wat verwacht je dan dat we ala ac milan een halve nieuwe selectie op de proppen komen dit seizoen?

en hopen dat je club weer gaat falen en hopen dat cocu weer verantwoordelijk is ervoor??wat een schandalige opmerking en wat een droeftoeter van een supporter ben je dan.vorig seizoen hebben blessures en luuk de jong vooral gefaald maar meerdere hebben niet het niveau gehaald van het jaar daarvoor .misschien wat minder emotioneel reageren en niet alles meteen geloven wat er in de media komt,en transfer markt is nog ruim 6 weken open om spelers te zoeken maar we hebben simpelweg momenteel niet het geld om net als ajax risicos te nemen met spelers van 10-15 miljoen.

21 juli 2017 om 07:06

PSV heeft niet de luxe om nieuwe spelers te kopen als er nog niemand weg is. Je zegt bijvoorbeeld dat PSV een rechtsback moet kopen, maar voorlopig hebben we met Arias en Brenet nog twee rechtbacks. De financiele situatie van Ajax en PSV is niet te vergelijken. Ajax heeft gewoon veel meer mogelijkheden. Wacht nou maar gewoon af. Brands en Cocu zijn ook de mannen die ons na jaaaren weer een kampioenschap brachten. Vorig jaar een minder jaar, maar ze verdienen meer krediet.

De lijn die zichtbaar was loopt al vanaf de laatste wedstrijd Champions league in 2016. Ik onderschrijf het verhaal van Gomes1psv. Mijn indruk is dat Ajax, ook geen kampioen van Nederland succesvoller is geweest in de transfer periode dan PSV in zowel de in- als uitgaande transfers . Ajax heeft meer financiële armslag is een drogreden. Kern is dat Ajax duidelijke keuzen heeft gemaakt gedurende het seizoen waardoor het spel- en dus de marktwaarde van de spelers - verbeterde. De plaats op de ranglijst verhult wat er werkelijk aan de gang is geweest het afgelopen jaar bij Psv. Het is voor PSV investeren om het Feijenoord scenario van de afgelopen 10 jaar te ontlopen.
In de topsport ben je zo goed als de wedstrijd die je nu speelt. In mijn ogen werd het middenveld overlopen het afgelopen seizoen en was de verdediging niet meer in staat adequaat in te schuiven. Met name de aanvallende middenvelders lieten het afweten. Veel naar binnen trekken en gebrek aan het intelligent zetten van druk ( goed dat het loopwonders zijn maar als dat lopen nodig is zegt het veel over hun prestatie)
Moreno en Guardado zijn absolute toppers; de spelers die voor PSV het verschil maakten tussen een middenmoot team plaats 5 tot en met 11 en een Nederlands topteam plaatsen 1 tot en met 4. Wie dat nu zijn binnen Psv? ik zie het niet; dat komt ook omdat ik Hendrix echt een verzwakkking vindt ten opzichte van Guardado. ( iets te traag in handelen) Jordy de Wijs mag nog niet de veters strikken van Moreno, zijn wendbaarheids issue valt in een verdediging nog niet te compenseren. Samenvattend het is zorgwekkend. Hoop dat halverwege volgend jaar een Kenneth Paal de power op het middenveld brengt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren