Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV heeft de beste selectie van Nederland, maar het is nog niet gespeeld’

Laatste update:

FC Dordrecht wacht al sinds 9 augustus op een overwinning en het is zeer de vraag of de Schapenkoppen zaterdag wel tot een zege komen. Koploper PSV komt op bezoek in Dordrecht. Trainer Ernie Brandts van FC Dordrecht acht zijn ploeg zeker niet kansloos tegen de Eindhovenaren.

/

“We hebben juist tegen clubs als Ajax en Feyenoord laten zien dat we goed partij kunnen bieden”, tekent Voetbal International op uit de mond van de coach. “Ook in andere wedstrijden hebben we heel aardige momenten gehad, maar we hielden dat vaak net niet lang genoeg vol.”

“Natuurlijk, PSV heeft de beste selectie van Nederland, maar in voetbal is het nog altijd zo dat de wedstrijd eerst gespeeld moet worden”, aldus Brandts, die tegen PSV begint met Ryan Koolwijk in de basis. De middenvelder vertrekt na het seizoen uit Dordrecht, maar dat wil dus niet zeggen dat hij niet meer in actie komt.

Denk je dat FC Dordrecht een punt pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik vraag me af of die 25% die ja zeggen, al aan hun vrijdag middag borrel zijn begonnnen??

on: Als psv niet wint dan verdienen ze niet om kampioen te worden. Moet gewoon 0-4 worden.

5 december 2014 om 16:02

De wens is de vader van de gedachte zeggen ze

5 december 2014 om 16:07

30%, het moet niet gekker worden!

5 december 2014 om 16:11

Ze zullen na afloop wel een punt vlaai krijgen in de kantine. Hebben ze hun punt te pakken.

5 december 2014 om 16:35

Dat is een leuke opmerking

5 december 2014 om 16:10

Dordrecht uit kan best lastig zijn hoor als die gasten lang 0-0 kunnen houden of D.m.v een gelukje op voorsprong kunnen komen dan kan het raar lopen!

Ookal heeft dordt thuis nog geen enkel punt gepakt dit seizoen, geloof ik best dat PSV hier iets zou kunnen morsen

5 december 2014 om 16:36

Burwatti, Dordt uit lastig? Ik zit als Dordtenaar elke thuiswedstrijd in het stadion en doe dat toch wel een beetje met pijn in het hart. Aan het begin van het seizoen zou je dat kunnen zien door de strijd die er geleverd werd, maar die strijd is nu redelijk ver te zoeken.

5 december 2014 om 17:50

Ik weet dat ik nu veel PSV supporters ga krijgen die zeggen van geef een reden hahah ..... Maar iets zegt mij dat PSV punten gaat laten liggen dit weekend en nee ik weet helaas niet waarom. Is een soort gevoel en is meestal bij mij goed haha maar wat ik al zeg heb geen enkele reden om het op te baseren dus word alsnog afwachten of mijn gevoel het juiste is. ( wat overigens wel heel vaak zo is voel dingen aankomen ook helaas in het nadeel van Ajax soms)

5 december 2014 om 17:54

Ik zou er geen toto openzetten iig

5 december 2014 om 18:52

Hahahaha, vrimibo

6 december 2014 om 07:51

Zou je dan voortaan je gevoel bij PSV kunnen uitschakelen en je vol op Ajax kunnen concentreren? Dank je.

5 december 2014 om 16:19

Tegen Feyenoord scheelde het ook niet veel....dus alles kan. Zeker op het kunstgras daar!

5 december 2014 om 16:21

Of dordts zijn zoals ik haha

5 december 2014 om 16:23

Het zijn ook waarschijnlijk de mensen die boos werden als je zei dat Ajax van PSG of Barcelona zou verliezen die op nee hebben gestemd...

5 december 2014 om 18:45

Nee dat zijn de ajacieden

Moah, beste selectie. Ik kijk wel jaloers naar de verdediging van Ajax en de effectiviteit van de spits van Ajax. PSV heeft hoogstens de meest bepalende speler in de selectie (is vaak voldoende om kampioen te worden, mits hij fit blijft). Voor de overige posities zie ik bij andere clubs toch ook wel gelijkwaardige spelers rondlopen.

5 december 2014 om 16:23

Alleen die verdediging heeft er al 16 om hun oren gekregen en psv 10..

5 december 2014 om 19:43

Vergeet Feyenoord niet!

5 december 2014 om 16:24

Sarcasme druipt er vanaf

5 december 2014 om 16:53

Ppeh poeh...psv staat er na een aantal jaar een keertje goed op en Memphis kan zijn lol niet op..
Overigens vind ik de selectie van een stuk of vier clubs bijna gelijkwaardig..
Volgens de "kenners" heeft psv al 4 jaar de beste selectie en je ziet wat dat z3 gebracht heeft.

5 december 2014 om 17:56

Dus letterlijk de 2 spots waar ik julie het zwakst vind, vindt hij de beste. Welk ajacied wilt zeggen dat moisander, veltman en milik de sterkhouders zijn? Ik mag het niet hopen voor jullie

5 december 2014 om 18:18

Moet eerlijk zeggen dat ik hoop/denk dat Veltman ondanks zijn geringe lengte voor een verdediger nog wel wat gaat worden. Zelfde heb ik met Millik.
Maar Moisander grossiert dit jaar in foutjes..
Overigens is afgelopen paar jaar al gebleken dat je in nederland een beetje mazzel moet hebben om kampioen te worden. Je moet zelf uiteraard je puntjes sprokkelen maar ik zal niet ontkennen dat Ajax ook het geluk gehad heeft dat andere clubs regelmatig punten hebben laten liggen die in Andere seizoenen wel meegingen.

5 december 2014 om 18:22

Psv heeft altijd al een redelijk goede seizoenstart gehad. Alleen gebrek aan mentaliteit is vaak, denk ik de reden geweest dat het nooit gelukt is

6 december 2014 om 04:11

Mooi dat je het zelf zegt. al 4 jaar dus. En dat met een kleinere begroting. Dat is toch vreemd. Zeker als je die 9 jaar er bij neemt die Ajax helemaal niks won met spelers als Suarez. Dat geeft dus al aan dat ze er eigenlijk helemaal geen verstand van hebben en maar hopen dat de Boer er iets van maakt.dik betaalde mooipraters die het allemaal dus wel even kunnen vertellen hoe het moet .die zo veel geld hebben en er maar niks van uitgeven .of de verkeerde kopen.en dan nog hun zogenaamd beste in de wereld opleiding de toekomst . En nog heeft psv een beter team.en dat we voor die jaren een beter team hadden als Ajax laten de cijfers wel zien. Ook al met een mindere begroting. dus daarvoor alleen maar hulde aan psv

5 december 2014 om 16:28

Haha als je nou zegt de verdediging van Feyenoord ok, maar die van Ajax ben ik ook niet echt van onder de indruk.

5 december 2014 om 16:41

van der hoorn heeft een neusje voor zijn eigen goal

Verwacht morgen een ruime overwinning voor PSV. Dordrecht begon goed maar zakken nu toch aardig terug.

5 december 2014 om 19:07

#understatement

Ik hoor iedereen maar zeggen dat PSV de beste selectie van Nederland heeft, dat roept men nu al 4 a 5 jaar op een rij. Echter ik ben me eens in AZ gaan verdiepen en zie daar een zeer sterk verdedigingsduo van Gouweleeuw/hoedt staan, een middenveld van Gudelj/ortiz aangevuld met briljante Haye en een aanval met goaltjesdief Johannsson en wellicht wel het grootste talent uit de eredivisie Steven Berghuis kortom heeft PSV nou zoveel meer te bieden met een club die tot op heden nog niet wordt genoemd als een kanshebber!?

Zijn spelers als Rekik, Bruma, de Jong, Maher, Narsingh nou zoveel beter met wat men bij AZ, Feijenoord, Twente, Ajax heeft rondlopen!?

5 december 2014 om 17:09

PSV heeft 31 punten uit 13 wedstrijden en een doelsaldo van +24. AZ heeft 24 punten uit 14 wedstrijden met een doelsaldo van +2. In het basiselftal van PSV staat een 112-voudig Mexicaans international, een Colombiaans international (nr. 4 op de FIFA-ranglijst) en 8 Nederlandse internationals. Dan kun je toch niet serieus menen dat AZ een beter team heeft?

5 december 2014 om 17:11

Depay is de beste aanvaller van de Eredivisie.
Gini, Guardado en Klaassen zijn de beste middenvelders.
Willems, Rhijn en Kongolo zijn de beste verdedigers.
De beste keeper is Cilessen.

Dus kun je beste zeggen dat psv de beste selectie van NL heeft.

5 december 2014 om 17:13

Heb overigens totaal geen psv-bril op. Ben je der niet mee eens, dan hoor ik graag je argumenten.

5 december 2014 om 17:54

Vind dat je clasie voor het middenveld nog vergeet. Ben er zelf niet zo een grote fan van, maar is toch wel sterk op het middenveld bij feyenoord.

5 december 2014 om 18:23

Jazeker, was hem vergeten.

5 december 2014 om 19:51

Vermeer is iets beter dan Jasper. Scheelt niet veel.

5 december 2014 om 23:21

Vermeer is zeker niet beter dan Jasper, het is wachten op zijn volgende blunder. Heeft hij tot nu toe nog niet gehad. Ik kan me echter niet voorstellen dat als je bij ajax minstens 6-7 blunders maakt, het nu ineens helemaal goed gaat.

5 december 2014 om 17:15

Berghuis is dus een groter talent dan Memphis? Berghuis werd won de silverenschoen voor de beste talent van het WK en besliste twee WK-wedstrijden en heeft loopt dit seizoen bijna 1-op-1 toch? Kom op zeg!

5 december 2014 om 23:14

PSV-AZ 3-0. Herinner je het nog, AZ was kansloos en had groot geluk dat PSV het wel goed vond in de 2e helft anders had het best een 7-0 kunnen worden. Ga AZ na een paar overwinningen op laagvliegers nou niet met teams als PSV, Ajax en Feyenoord vergelijken.

Man man man wat zijn trainers toch origineel zeg.
Iedere week krijgen we nu hetzelfde te horen bij een persconferentie :/

5 december 2014 om 17:15

Wat moet ie dan zeggen? Ja we kunnen niet van PSV winnen, geef hun de punten maar, nee natuurlijk zegt hij dat ze kans hebben das volkomen logisch.

5 december 2014 om 17:31

Dieper in gaan op het elftal in plaats van cliches de wereld in roepen

5 december 2014 om 18:36

Inderdaad, elke keer als ik een manager hoor zeggen dat ze kansen zien tegen PSV, ga ik met een gerust hart naar de wedstrijd toe haha, volgens mij hebben we al die wedstrijden gewonnen!

We hebben nu al 8 wedstrijden achter elkaar verloren, dus theoretisch gezien komt de overwinning steeds dichterbij. Psv is een ploeg die de tegenstander laat komen en loert op de counter met Depay en Narsingh logisch natuurlijk want die 2 zijn bloed snel. Maar wat als Dordt psv het spel laat maken???? De strijd en passie is bij ons op het moment ver te zoeken, maar als Dordt thuis speelt weet je nooit hoe ze voor de dag komen. Dus ik ben benieuwd, al zullen we wel verliezen, maar het gaat een heet avondje worden voor psv (hoop ik)

5 december 2014 om 23:16

Dordt doet dat niet, hebben ze het hele seizoen nog niet gedaan en het is hun ambitie ook niet. Als ze zo blijven spelen kun je zo weer een 0-5 verwachten omdat ze zich gewoon regelrecht in een mes lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren