Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV grijpt in na diefstal bij Cocu: ‘Er is een grens bereikt’

Laatste update:

PSV maakt verwoed jacht op een notoire auto-inbreker, die al langere tijd voor ellende zorgt bij de club. Het Eindhovens Dagblad brengt woensdag naar buiten dat er dit jaar al tien keer is ingebroken in auto’s op het parkeerterrein bij PSV. Hoofdtrainer Phillip Cocu werd het meest recente slachtoffer en voor de club is nu de maat vol.

/

Onder anderen Zakaria Bakkali, de clubarts, een verzorger en spitsentrainer Luc Nilis kregen eerder allemaal te maken met een inbraak in hun auto. Ook een speelster van PSV/FC Eindhoven en enkele bezoekers van De Herdgang overkwam dat. Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft nu schoon genoeg van de ellende.

“Er is een grens bereikt. Je kunt niet meer spreken van incidenten, dit wordt structureel”, laat hij weten. PSV heeft aangifte gedaan bij de politie en verscherpt het toezicht op het terrein van trainingscomplex De Herdgang. Ook zal er met meer camera’s gewerkt worden, vanaf nu.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral vertellen dat je meer gebruik gaat maken van camera's etc. voordat je die vent (of vrouw, gelijkheid natuurlijk) gewoon in de kraag pakt en van het hele probleem af bent.

17 december 2014 om 11:43

Het gebruik van camera's is niet alleen "geneesmiddel" voor diefstal maar ook een afschrik manier voor dieven waardoor ze niet meer stelen. Ook bij misdaad geldt dat voorkomen beter is als genezen. Door duidelijk te maken dat er camera's zijn voorkom je vaker diefstal

17 december 2014 om 13:54

De vraag is alleen of je het nu wel alleen nog maar wilt voorkomen. Preventie was van te voren het beste. Na echter 10 keer lijkt het me dat je dader ook wilt pakken. Vind het overigens bizar dat psv er blijkbaar na 10 keer pas echt iets aan doet. Dat mocht na de derde keer, of eerder, wel al.

Nu pas? Het lijkt me toch dat je na de eerste inbraak gelijk maatregelen treft?

Het is toch niet de bedoeling dat je medewerkers berooft worden terwijl ze aan het werk zijn? En ook voor je supporters wil je toch het beste?

Verder is het natuurlijk schandalig dat er nog steeds mensen zijn die niet weten dat ze van andermans spullen af moeten blijven!

17 december 2014 om 11:41

Ja precies.
Na de 10e keer bleek het niet incidenteel te zijn en nú is de maat vol.

17 december 2014 om 11:43

Ik vind het nu niet schandaliger dan 1000 jaar geleden. Inbrekers en dieven zal je altijd houden.

17 december 2014 om 11:48

Klopt, maar het lijkt wel steeds erger te worden in Nederland.. En het wordt ook steeds agressiever..

17 december 2014 om 11:56

Je hoort het vaker omdat je in een digitale tijd leeft.
Vroeger had je geen internet / mobiel en moest je het lezen in de dagbladen (was niet iedereen deed)

17 december 2014 om 12:09

Criminaliteit neemt al jaren af in NL. Mensen worden alleen bang gemaakt door media.

17 december 2014 om 12:25

Criminaliteit neemt niet af maar de mensen doen geen aangifte meer aangezien er toch geen kans op oplossing is en de politie toch geen tijd heeft.

17 december 2014 om 14:11

En hoe verantwoord je het dan aan de verzekering? Alleen bij fietsendiefstal is er een groot grijs gebied.. Als je het over woninginbraak, autokraak en beroving hebt wordt er "bijna" altijd aangifte gedaan

17 december 2014 om 12:06

Inderdaad een club als PSV moet het complex altijd bewaken. En als je na zoveel keer pas een camera gaat aanschaffen en de Politie erbij gaat halen, dan laat je de dief winnen. Zeker als je het in de media gaat roepen dat er camera's komen. Die dief zie je niet terug, die heeft wat hij wilt. Overigens zie ik niet hoe de politie hem kan pakken, tenzij er getuigen waren of vingerafdrukken.

Aanpakken dat tuig, te triest voor woorden tegenwoordig dat iedereen maar moet stelen van elkaar. Kan niemand een keer van elkaars spullen afblijven en gewoon werken voor zijn geld??

17 december 2014 om 11:40

Zo simpel is de wereld niet

17 december 2014 om 13:42

En hoe is deze reactie anders dan de mijne? Mijn reactie wordt verwijderd terwijl deze vrolijk mag blijven staan en qua inhoud zijn ze ongeveer hetzelfde.

Bij VZ kunnen ze zo bij de Knvb werken, daar meten ze ook altijd met 2 maten.

17 december 2014 om 11:42

Wat een toegevoegde waarde bij dit bericht.
Het heeft wel degelijk met voetbal te maken. Spelers en staf van psv worden bestolen. Nu alleen nog in de vorm van materiële diefstal, maar straks ook nog van de 3 punten Xd

17 december 2014 om 11:51

Dat gaat vanavond gebeuren! Al wil ik het geen diefstal noemen, als feyenoord ze gewoon afslacht!

Nu moet dat nog wel gebeuren, anders sta ik morgen nog tuurlijk wel een beetje voor gek..

17 december 2014 om 11:56

Laten we het hopen. Diefstal of niet. Ik gun Feyenoord de punten wel

Triest dit. Laatst was zoiets ook al gebeurd bij jong Heerenveen. Te triest voor woorden. Hopen dat ze dit tuig snel pakken!

Hangen er nu dan geen camera's op de Herdgang?? Dat zou toch wel heel erg vreemd zijn. Wanneer er iets gebeurd bij Jong PSV in de JL moeten er toch zeker wel camera beelden opgevraagd kunnen worden neem ik aan? Ook van het parkeerterrein. Volgens mij is dat zelfs verplicht wanneer je betaald voetbal speelt?!

Dan komen ze pas laat in actie zeg. Dat het eerst tien keer moet gebeuren voordat het kwartje valt verbaast me.

Petje en sjaal om en naar beneden kijken... probleem opgelost..

De grens is dus bereikt als het bij de hoofdcoach gebeurt, begrijp ik?

NU Wordt het structureel??

Het WAS na drie inbraken al structureel meneer Gerbrands, maar toen was de hoofdtrainer nog niet betrokken, dus dan zijn het natuurlijk gewoon incidentjes. Ik had meneer Gerbrands best hoog zitten.

Treurigheid in het algemeen natuurlijk dat mensen niet met de vingers van andermans spullen af kunnen blijven. Wat ik me wel afvraag: zo'n parkeerterrein kent over het algemeen toch al beperkte toegang en toezicht? Hoe zit dat bij de Herdgang?

Eindhoven, he.
In mijn auto is al twee keer ingebroken, en die staat in een parkeergarage met een automatische poort ervoor.

Dat de mensen niet met hun handen van andermans spullen af kunnen blijven,
is niet de eerste keer. Maar dat de club het bekend maakt via de media is veel gekker.
Nu staan er camera's etc maar ze hadden het volgens mij prive moeten oplossen.

In mijn ogen ik ben er weleens geweest is het daar wel veilig om binnen te komen was toen al niet makkelijk met mij eigen auto zeker niet maar b.v de trainer werd twee keer aan gehouden om zij eigen club kaart te laten zien dus ik weet niet wat er nu aan de hand is maar goed het moet dus beter .
Ze kunnen altijd nog eens bij Feyenoord gaan kijken hoe het daar gaat want daar is het tot in de puntjes geregeld . P.s ik kan het mis hebben maar dat is mijn mening.

Ik dacht aan het gevalletje Jerry de Jong toen ik de kop las.
Maar het gaat waarschijnlijk om een verslaafde die de boel terroriseert, die dacht zeker: ka-ching toen hij daar rondsloop.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren