Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV geeft Swansea City groen licht voor onderhandelingen

Laatste update:

PSV heeft Swansea City toestemming gegeven de onderhandelingen met Luciano Narsingh te openen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens het regionale dagblad heeft de Premier League-club nog geen enkel formeel bod uitgebracht.

/

Een week geleden werd de interesse van Swansea City in Narsingh reeds duidelijk: de laagvlieger uit de Premier League meldde zich bij zaakwaarnemer Mino Raiola. Nu heeft PSV dus zijn fiat gegeven voor formele gesprekken tussen Raiola en de Welshe club, die niet zou zijn geschrokken van de vraagprijs van naar verluidt ongeveer vijf miljoen euro.

Zodra Narsingh met de Premier League-club een persoonlijk akkoord bereikt, kan het snel gaan met een transfer. De aanvaller beschikt over een aflopend contract en staat zowel open voor een transfer als een nieuw contract, na de winterse transferperiode. "De club zit in mijn hart en we komen er samen uit. De kans is heel groot dat ik bijteken in de winterstop, maar in de voetbalwereld weet je het nooit", zo stelde hij twee weken geleden.

"Als er een club uit een mooie competitie voorbij komt, Engeland, Spanje, Duitsland, gaat elke speler daar natuurlijk over nadenken." Narsingh, 26 jaar, kwam medio 2012 over van sc Heerenveen.

Swansea City is een mooie club voor Luciano Narsingh

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit de weg vrij maakt voor Jefferson Farfán, dan is PSV zwaar dangerous na de winterstop! Narsingh is een prima prof, maar ontwikkelde zich nooit echt door.

31 december 2016 om 16:06

Hoe kom jij opeens bij Farfan? Die zit toch ergens in een rijk land geld te verdienen?

31 december 2016 om 18:52

Hij is juist transfervrij!

31 december 2016 om 19:09

Oh nice. Gelijk halen zou ik zeggen.

31 december 2016 om 20:59

Contract tm medio 2018, volgens mij is t 2017 bijna.

31 december 2016 om 16:08

Mensen komen met Larsson en dat soort namen maar ik vind dat we meer in de categorie Farfan moeten gaan zoeken. Net zoals jij aan geeft. Larsson gaat mee ten onder in de malaise. Je hebt nu een vleugelspeler of spits nodig die er gelijk staat. Een speler die makkelijke scoort en met zijn ervaring de boel naar een hoger niveau kan tillen. Mocht Farfan nog het niveau hebn en wat hij vroeger bij PSV had dan zou ik hem gelijk huren. Niet kopen. Dan staat ie na dit seizoen weer een Bergwijn in de weg die het nu nog moeilijk heeft. Volgend jaar is er weer een nieuwe kans voor hem. Zinchenko is er ook nog voor op de vleugels en Locadia hopelijk als spits die de concurrentie aan moet gaan met de Jong. Siem zou ik terug sturen naar Newcastle en ondanks een paar belangrijke doelpunten is het niet geworden wat het zou moeten zijn. Narsingh nog verkopen en we hebben weer een topselectie waar Feyenoord en Ajax bang van kunnen zijn/worden. Als de nieuwe spelers dan hun werk doen zal het algehele niveau hoger zijn dan de 1e seizoenshelft met 2 spitsen ipv 1 die een doelpunt kunnen maken.

31 december 2016 om 18:12

In zijn eerste jaar bij Psv heeft hij toch heel goed gespeeld en sooorde hij 8 keer.
Daarna is hij zwaar geblesseerd geweest en haalde hij eigenlijk nooit zijn topniveau.

31 december 2016 om 19:20

Narsingh was inderdaad geweldig voor zijn blessure ik ben er van overtuigd dat we dat jaar kampioen waren geworden als we Narsingh de tweede seizoenshelft hadden. Toen we hem niet meer hadden miste we diepgang en snelheid (vooral in uitwedstrijden). Na de blessure was Narsingh inderdaad veel minder. Maar hij is nog wel een goede prof en heeft in verschillende toppers een grote rol gespeeld. Maar hij is niet meer het niveau van een buitenspeler die 34 wedstrijden in de basis hoort te staan.

Als ik Narsingh was zou ik goed nadenken want Swansea is een degradatiekandidaat.
Maar er zijn meerdere clubs zoals West Bromwich Albion die interesse hadden.

Het blijft maar goed nieuws regenen vandaag bij Psv

31 december 2016 om 16:10

En dat allemaal nog net voor het nieuwe jaar.

Je gaat toch niet van PSV naar Swansea? Narsingh speelde zo goed tegen Atletico Madrid, hij moet toch ook wel bij West Bromwich, Watford, Bournemouth mee kunnen. Maar dan moeten ze wel interesse tonen, anders kan hij net zo goed blijven. Anders speel je volgend jaar in het Championship

31 december 2016 om 16:46

Als je op die leeftijd (en met zijn niveau) nog naar de Premier League kan, en verder meldt zich geen club dan had ik het ook wel geweten hoor. Prachtige competitie, meer verdienen en gewoon hopen dat je niet degradeert. Heerlijke ervaring toch. En wie weet wordt hij daar wel gewoon een sensatie, heb je helemaal een topjaar

Vind het juist een ideale club voor hem, lekker op de counter spelen, voor Narsingh de beste speelwijze. Wel een ontsnappingclausule in je contract opnemen voor wanneer je degradeert. Al zal je met Mino zo weer elders zijn ondergebracht als het nodig is.

Please, laat het a.u.b. waar zijn!! Hoe eerder deze speler weg is hoe beter. Hij komt geen lantaarnpaal meer voorbij. Scoren heeft ie nooit gekunt en zijn befaamde voorzetten kan ik al helemaal niet meer voor de geest halen. Maar dan wel graag een betere vervanger meneer Brands. Maar ach, zo moeilijk is die opdracht niet......

31 december 2016 om 17:01

En tevens een vervanger voor menner cocu als hij geen kampioen word!

31 december 2016 om 17:39

Inderdaad, als hij niet eens voor het 3e jaar op rij kampioen wordt is Cocu echt een prutser en een waardeloze coach! Doe gelijk Brands en de rest van de staf er ook maar bij... ook allemaal knoeiers.

Nu serieus en on-topic:

De transfer is Narsingh gegund! Goeie prof geweest en altijd zijn stinkende best gedaan.

31 december 2016 om 20:34

Beetje ondankbare reactie in mijn ogen. Narsingh is een nuttige speler geweest voor PSV die zich altijd goed heeft ingezet.

31 december 2016 om 20:56

Overdreven napraat gedrag. Hij mist idd vaak kansen maar creeert ze wel zelf

Echt apart als je kijkt hoe erg hij op dreef was bij Heerenveen.

Zo zie je maar hoe een speler kan veranderen als je er niet direct bovenop zit en zo'n speler de vrije loop geeft.

Waar hij bij Heerenveen altijd op snelheid z'n mannetje passeerde zonder fratsen, en een panklare voorzet gaf aan Dost, heb ik zelden in Eindhoven gezien. Teveel bezig met zelf proberen te scoren of de trucendoos er uit gooien (waar hij hard in faalt)

Hij is met vlagen zeer belangrijk geweest voor PSV en daar ben ik hem dankbaar voor, maar hij mag ZSM weg om plaats te maken voor iemand anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren