Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat mogelijk voor oude bekende: ‘Hij is een gouden zet gebleken’

Laatste update:

Marco van Ginkel speelde vorig seizoen een paar maanden op huurbasis voor PSV en De Telegraaf sluit niet uit dat de 23-jarige middenvelder terugkeert in het Philips Stadion. De krant schrijft dat de Eindhovenaren de middelen hebben om in januari de markt op te gaan om de selectie verder te versterken.

/

De top van PSV is het er over eens dat het aantrekken van Van Ginkel ‘een gouden zet’ was en de krant voegt eraan toe dat algemeen directeur Toon Gerbrands heeft laten weten dat er ruimte is om in de komende transferperiode opnieuw toe te slaan. “Interessant is dat uitgerekend ook Van Ginkel weer op de verhuurmarkt komt in januari.”

“Hij rondt in november zijn revalidatie na knieklachten af. PSV houdt de situatie van Van Ginkel nauwlettend in de gaten”, zo valt er in het dagblad te lezen. Van Ginkel, zesvoudig international van het Nederlands elftal, kwam in dienst van PSV tot acht doelpunten en één assist in zestien wedstrijden en ligt bij Chelsea nog vast tot de zomer van 2018.

Zou Marco van Ginkel er goed aan doen om opnieuw terug te keren bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Ginkel was een hoofdreden dat PSV zo goed liep na de winterstop en dus ook kampioen werd. 8 goals en 1 assist in 13 wedstrijden, en verder zo goed in het zetten van druk. Indien mogelijk, meteen kopen! Bij Chelsea gaat hij geen kans krijgen, terwijl hij bij PSV inmiddels krediet heeft en zich weer in de kijker kan spelen bij een buitenlandse subtopper.

13 oktober 2016 om 07:59

Ik zou hem alleen kopen bij een vertrek van Guardado of Propper en al helemaal niet huren voor een halfjaar. Hoe leg je dat uit aan Ramselaar en Hendrikx die ook goed presteren? Of aan Siem de Jong die ook redelijk tot goed presteert? Ik zou het onlogisch vinden. Het middenveld wordt dan veel te vol.

13 oktober 2016 om 08:13

Hendrix ligt er lang uit dus een extra middenvelder op dit moment zal wel welkom zijn, al hebben ze er toch al veel.
Maar als Hendrix weer hersteld is zou ik hem en Ramselaar veel laten spelen, zijn toch spelers voor de toekomst van PSV!

13 oktober 2016 om 09:41

Als ze v. Ginkel kunnen halen met optie tot koop zou ik het zeker wel begrijpen. V Ginkel zal wel niet meteen hele wedstrijden kunnen spelen. Verder kan je v Ginkel op verschillende posities neer zetten.

13 oktober 2016 om 10:04

Je kan het als club wel willen maar een speler moet ook willen.

Vorig jaar was PSV aantrekkelijk voor van ginkel omdat ze in de CL overwinterden. Als PSV dit nu niet doet (en die kans is groot) of alleen el mag gaan spelen is er een dikke kans dat van ginkel voor een Engelse subtopper kiest ipv naar Nederland te gaan.

13 oktober 2016 om 12:26

Lijkt me sterk. Toen hij aansloot had PSV inderdaad de 8ste finale CL voor de boeg, maar dat dit tegen Atletico zou zijn was al bekend. Ik denk dat ook Van Ginkel wist dat de kans vrij klein was dat het CL langer zou duren dan dat tweeluik. Lijkt mij vrij sterk dat hij een half jaar PSV koos puur daarvoor. Het was misschien een reden om PSV boven Ajax of Feyenoord te verkiezen (hoewel die geloof ik nooit in verband zijn gebracht met Van Ginkel).

13 oktober 2016 om 18:16

Dan is de koop van Ramselaar toch een beetje overbodig. Ik zou eerder dan ramselaar een kans geven.

Het middenveld van PSV is nu al ruim bezet. Als iedereen in januari fit is, verwacht ik niet dat Van Ginkel ook nog komt. Hoe kan je dat uitleggen aan Hendrikx, Ramselaar en Siem de Jong?

13 oktober 2016 om 08:01

Wellicht zal Van Ginkel een andere positie gaan bestrijken. 4 middenvelders wellicht? Ik denk dat het er puur van af gaat hangen hoe PSV er voor staat tegen die tijd. Als je achter de feiten aanloopt, kun je met hem wat forceren.

13 oktober 2016 om 08:28

Ik denk ook dat het alvast investeren is in de toekomst (ik ga even uit dat ze hem kopen, want een huur zou wel beetje onnodig zijn). Siem de Jong zal na dit jaar niet overgenomen worden vermoed ik zomaar, Guardado zal vertrekken en wie weet staat Pröpper ook wel in de belangstelling van buitenlandse clubs (hoewel ik bij Pröpper denk dat hij nog zeker een jaar blijft). Dan heb je eigenlijk alleen maar Hendrickx / Ramselaar en eventueel Pröpper als Eredivisie waardige middenvelders (perreiro even buiten beschouwing gelaten). De vrees is er denk ik ook dat wanneer PSV nu niet toeslaat een andere club Van Ginkel ophaalt en dan is het toch een aardig gemiste kans.

Ramselaar weet trouwens dat hij gehaald is voor de toekomst en die zal volgens seizoen zijn kans wel grijpen. Hendrickx ligt er nu een tijdje uit en de Jong is natuurlijk enkel gehaald omdat van Ginkel afgelopen zomer niet beschikbaar was.

Misschien is het ook wel zo dat ze een andere tactiek gaan hanteren? misschien wel 4-4-2 met een middenveld met Guardado - Van Ginkel - Pröpper en Perreiro/de Jong?

Van mij mag wanneer de kans zich voordoet van Ginkel gelijk komen. Altijd al fan geweest van hem.

13 oktober 2016 om 09:00

Er valt niets uit te leggen wanneer huidige middenvelders niet eens hun kansen kunnen afmaken! Iets wat Van Ginkel juist wel deed.

13 oktober 2016 om 11:18

Inderdaad vind ik ook erg raar. Van Ginkel wil ik er natuurlijk bij want hij is gewoon een super speler voor PSV maar alleen een definitieve transfer lijkt mij geschikt. Guardado en Propper zitten hier waarschijnlijk niet lang meer dan heb je volgend seizoen nog steeds een topmiddenveld met van Ginkel, Hendrix en Ramselaar. Vanuit die visie zou ik het wel begrijpen maar waarom haal je dan zoveel middenvelders afgelopen seizoen zelfs voor Jong PSV zijn er talenten aangetrokken voor de toekomst. Ik vond vooraf dat PSV een buitenspeler aan moest trekken en kan niet begrijpen dat ze dat niet gedaan hebben.

13 oktober 2016 om 13:52

Voor de flanken heeft PSV ook weer een middenvelder gehuurd, die Oekrainer van City.

Ik zou niet anders verwachten. Maar ik heb wel een paar vragen. Ze hebben namelijk al een paar spelers gehuurd. Die zullen dan nog minder speeltijd krijgen. Hoe willen ze dat oplossen? Mensen zullen zeggen dat is het risico van het vak, maar deze spelers zullen hun ontevredenheid hierover uiten en hun verhuur niet verlengen. Een volgende keer zal het moeilijker worden om weer iemand te huren. Verder is het duidelijk dat de selectie nu niet optimaal is. Hadden ze dat afgelopen zomer dan niet gezien? Moet er echt gewacht worden tot na de jaarcijfers voordat er iets mag gebeuren? Nu moet je tot januari wachten, PSV kan dan al op een onoverbrugbare achterstand staan voor het kampioenschap. Verder vraag ik me af of ze niet beter voor een buitenspeler kunnen gaan omdat daar de spoeling dun is. Bergwijn doet het leuk op jeugdtoernooitjes, maar voegt tot nu toe weinig toe.

13 oktober 2016 om 08:02

Van Ginkel kon afgelopen zomer niet gehaald worden ivm zijn knieblessure.

13 oktober 2016 om 08:11

Dat weet ik ook wel, maar dat neemt niet weg dat er andere opties waren.

13 oktober 2016 om 08:08

Misschien is het juist de media die heeft gewacht op de jaarcijfers? En dat ze op basis van de jaarcijfers concluderen dat PSV nog speling heeft. Daarbij opgeteld dat Van Ginkel naar alle waarschijnlijkheid op de transfer/verhuurmarkt komt rond januari. Lijkt het mij voor de media makkelijk en goedkoop gokken dit.

Ik zou de komst van vGinkel wel toejuichen, maar tegelijkertijd vind ik ook dat er in de aanval geïnvesteerd moet worden. Momenteel heb je de beschikking over genoeg middenvelders, het ontbreekt echter aan scorend vermogen. vGinkel is wel een type die oog voor goal heeft, zo'n type mist Psv momenteel.

13 oktober 2016 om 11:40

Klopt, maar het is nog maar afwachten of van Siem 10 goals dit seizoen kan verwachten. Bij vGinkel heb je die garantie gewoon meer.

Vind Marco geen goede voetballer ik vind dat psv adam maher de kans moet geven een betere speler naar mijn mening als hij de vertrouwen bij psv maar krijgt. En als ajax fan denk ik dat psv er goed aan doet om bazoer Tete riedewald of el ghazi aantetrekken !

13 oktober 2016 om 09:48

Maher heeft zijn kansen al gehad. Beide partijen (hij en Psv) waren er al akkoord mee dat hij deze zomer mocht vertrekken. Dat hij op huurbasis weg is kwam omdat er geen geschikte club voor hem aanbelde.

13 oktober 2016 om 11:42

Ja want een Bazoer is zoveel beter dan Hendrix? Psv doet er goed aan een spits of 10 te halen die een neusje voor de goal heeft, want kansen creëeren lukt wel, er ontbreekt nog een afmaker.

13 oktober 2016 om 12:25

Bazoer is beter dan Hendricks maar ook een compleet andere speler.

13 oktober 2016 om 12:34

Beide zijn toch verdedigende middenvelders? Wat ik tot dusver heb gezien is dat Hendrix op zowel het verdedigend als aanvallende vlak meer toevoegt aan het team. Bazoer is gewoon een hype geweest die nergens op was gebaseerd, het is niet voor niets dat hij nu op de bank zit en het ineens beter begint te draaien bij Ajax.

13 oktober 2016 om 11:47

vGinkel is eigenlijk veel nuttiger op het middenveld. Naast zijn scorend vermogen is hij eigenlijk ook een controleur, Siem daarentegen is toch aanvallender ingesteld.

PSV heeft Hendrikx, Guardado, Propper, Ramselaar en De Jong als middenvelders en daar kan je eventueel Pereiro en Zinchenko nog bijtellen.
We hebben van Ginkel dus niet nodig het komende half jaar, dus voor die periode huren is imo zinloos. De enige optie lijkt mij als je hem minimaal anderhalf jaar kan huren of kan kopen.
Als je hem anderhalf jaar huurt weet je in ieder geval zeker dat je een volledig seizoen een prima speler tot je beschikking hebt. Als je hem kan kopen moet je dat meteen doen, als je tot de zomer wacht zijn er wss alweer andere clubs langsgekomen.

Guardado lijkt aan zijn laatste seizoen in Eindhoven bezig te zijn, de Jong gaat weg en voor Propper zal er ook de nodige interesse komen, dus als je je van Van Ginkel kan verzekeren voor het komende seizoen moet je dat zeker doen.

Van Ginkel is een speler met veel scorend vermogen, precies wat er op dit moment ontbreekt. Nu de klanken over een verkoop van Guardado steeds sterker worden lijkt van Ginkel mij de beste kandidaat.

Altijd doen! Versterkingen zijn altijd welkom!

Dit is voor alle partijen de beste oplossing. Van Ginkel kan, zoals verwacht, maar niet belangrijk worden bij Chelsea, bij PSV kan hij dat zeker wel. Hij is in mijn ogen zelfs een betere voetballer dan Guardado, als je puur naar zijn voetbaltechnische kwaliteiten kijkt: Hij heeft veel meer loopvermogen en fysieke kracht, scoort veel meer, heeft een beter schot. Het enige wat hij niet echt heeft wat Guardado wel heeft is ervaring: hij is nog maar 23 of 24, dan kan je nog geen ervaren speler zijn.
Bij PSV kan hij, als hij 3 jaar blijft, zeker uitgroeien tot aanvoerder.

Psv moet Van Ginkel kopen en niet huren. Anders heeft het geen zin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren