Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-flop gaat voor herkansing: ‘Ik ben een betere voetballer geworden’

Laatste update:

Mathias Jattah-Njie Jørgensen, beter bekend als Zanka, hoopt een transfer te kunnen maken. De 26-jarige centrale verdediger ruilde PSV in de zomer van 2014 in voor FC Kopenhagen en droomt nu weer van een stap hogerop. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2017 door.

/

“Ik ben volwassen geworden, in veel opzichten. Ik ben een betere voetballer geworden. De enige reden waarom ik ben teruggekeerd naar Denemarken, was om daarna weer weg te kunnen. Laat daar geen twijfel over bestaan, ik heb altijd aangegeven dat ik ooit weer in ‘Europa’ wilde spelen. Als er een mooie aanbieding komt, dan ga ik die bestuderen”, aldus Zanka in een interview met Ekstrabladet.

De zesvoudig international van Denemarken heeft inmiddels 219 wedstrijden voor Kopenhagen achter zijn naam staan en in dienst van PSV kwam hij tot 23 optredens. “Ik heb niet veel wedstrijden in Nederland gespeeld en was nog te robuust. Maar dit is ook het mooie van voetbal: de ene keer word je vergeten en de andere keer ben je weer helemaal terug.” Zanka staat volgens Turkse media in de belangstelling van Besiktas.

Heeft Zanka genoeg kansen gekregen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 juni 2016 om 10:49

Allemaal over hun top spelers agger en kahlenberg hebben allang hun niveau niet meer, maar hun namen zijn nogsteeds groot... en zanka was 1 van de grootste prutsers die we ooit hebben gehad bij psv... die heeft ons met zijn fouten heel wat punten gekost...

Sinds wanneer is denemarken verhuist?

4 juni 2016 om 20:33

Aanhalingstekens gemist?

Wat was dit bij PSV een hopeloze voetballer... Ik heb zelfs wedstrijden van Jong PSV gezien waarbij hij (als Deens international tussen jochies van 18) met afstand de slechtste man op het veld was.

Volgens mij kijken onze scouts wie er bij PSV speelt of gespeeld heeft en gaan ze zo te werk. Eerst Atiba, daarna Marcelo en nu Zanka. Toivonen stond een tijdje ook in onze radar. Als ze per sé iemand met een PSV-verleden of iemand die bij PSV speelt willen, ik zou er alles aan doen om Guardado te halen. Je kan Atiba en Guardado rouleren of je kan ze allebei laten spelen in Europese wedstrijden. Ik weet niet hoeveel PSV gaat vragen, maar Guardado zelf kunnen we zeker overtuigen.

4 juni 2016 om 22:37

Denk je? Waarom zou hij weg willen? Hij heeft het geweldig bij PSV, Besiktas is geen stap hogerop en een notoire geldwolf is Guardado ook niet, ik denk niet dat hij zomaar over te halen is. Overigens is Zanka niet een geweldige aanwinst voor Besiktas, vond hem overschat afgelopen seizoen

4 juni 2016 om 22:48

Als je een stap opzij maakt omdat je daar beter kan verdienen, betekent het niet dat je een geldwolf bent. Ik weet niet hoeveel Guardado bij PSV verdient, ik denk rond de anderhalf miljoen. Bij ons kan hij zeker rond de 2 miljoen gaan krijgen. Sportief is het geen stap hogerop, maar financieel zeker wel en van Eindhoven naar Istanbul is ook geen klein verschil.

Ik hoop ook niet dat we Zanka halen, dat is niet het niveau dat we moeten nastreven bij onze transfers. Het moet wel echt een versterking zijn t.o.v. onze huidige verdedigers en voor de CL.

5 juni 2016 om 12:30

Hij woont juist in een heel klein dorpje en zegt dat hij de rust fantastisch vindt. Ik acht de kans heel klein dat hij naar besiktas zou gaan, maar proberen kan geen kwaad.

5 juni 2016 om 14:55

We bouwen wel een klein, rustig dorpje voor hem alleen in een buitenwijk van Istanbul, dat is geen probleem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren