Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flinke domper voor FC Kopenhagen in aanloop naar kraker tegen Ajax

Laatste update:

Rasmus Falk Jensen was afgelopen donderdag een van de beste spelers op het veld toen FC Kopenhagen met 2-1 van Ajax wist te winnen. De middenvelder nam de razendsnelle openingstreffer voor zijn rekening en was in het restant van het duel een plaag voor zijn Amsterdamse tegenstrevers.

Ajax hoeft aankomende donderdag, als de return wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA echter geen rekening te houden met Falk. Zijn club heeft namelijk via de officiële kanalen laten weten dat de Deens international een voetblessure heeft opgelopen en zo’n zes weken rust zal moeten houden.

Falk is niet de enige belangrijke schakel aan de kant van Kopenhagen die de Europa League-return moet laten schieten. Mathias ‘Zanka’ Jörgensen pakte in de heenwedstrijd geel en is zodoende geschorst. Aan de kant van Ajax ontbreekt aanvoerder Davy Klaassen vanwege een schorsing.

Denk jij dat Ajax gaat winnen van FC Kopenhagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen dat het Ajax lukt in de arena. Gelukkig hebben we Sanchez terug.. dat scheelt want dan speelt Viergever hopelijk ook weer wat beter.. gosh wat heb ik hem zitten knijpen met die verdediging afgelopen donderdag. Makkelijk praten achteraf maar ik denk dat die kopbal van Cornelius nooit was gevallen met Sanchez daar ipv de Ligt.

11 maart 2017 om 14:06

Sanchez is ook 3 jaar ouder en heeft de zuid Amerikaanse champions league gewonnen vorig seizoen als basis speler. Dat is nogal een verschil ja.

11 maart 2017 om 15:01

Ja dus? Beugelsdijk is een stuk ouder dan Sanchez en heeft veel meer eredivisie ervaring.

11 maart 2017 om 15:09

Ga je nou Beugelsdijk vergelijken met Sanchez ? Hahaha

Vond hem een van de betere zoniet de beste speler bij Kopenhagen aan de bal, komt niet slecht uit dit nieuws. Hopelijk kunnen we Klaassen goed opvangen en thuis de winst pakken.

11 maart 2017 om 15:52

Middenveld Ziyech, Schone en Sinkgraven. Verdediging Riedewald, Sanchez, De Ligt en Tete. Moet lukken dan.

Zo ,dan staan ze weer quitte. Hoeft Ajax zich geen zorgen te maken over het missen van Klaassen.

Benieuwd naar de opstelling en hoop wat meer vuur in het spel. Voetballen kunnen ze wel.

Gaat een leuke wedstrijd worden voor Ajax is 1-0 genoeg elke tegendoelpunt z het Ajax zeer lastig maken.

Kopenhagen mist dus 2 belangrijke spelers, want Zanka(aanvoerder) is geschorst. Dat Klaassen ontbreekt is natuurlijk wel een aderlating. Gelukkig is Sanchez er wel weer bij en met Veltman is er ook weer een extra optie bij. Kopenhagen in de arena moet te doen zijn, al zal het best lastig worden.

11 maart 2017 om 16:13

Veltman zal denk ik op de bank beginnen. tete heeft toch wel weer bewezen dat hij aanvallend en vooral verdedigend meer toevoegd dan veltman. Beste rechtsback van nederland imo, alleen ziet bosz dat gelukkig niet😉

11 maart 2017 om 17:15

Ik zie het ook niet. Ik vind Tete voetballend echt een drama, en verdedigend valt het ook heel erg tegen. In zijn debuutseizoen, voor hij injanuari gebelesseerd raakte, toen speelde hij wel echt goed. Tegenwoordig heeft hij 3, 4 balcontacten nodig om een eenvoudige pass over de grond te controleren.

11 maart 2017 om 18:14

Veltman is al niet best voetballend, maar Tete is echt dramatisch. Als ik hem was zou ik in mijn vrije tijd gewoon uren met de bal aan de voeten lopen. Heeft echt meer gevoel en vertrouwen aan de bal nodig. Echt aanvallend voetballen zoals een moderne back zal hij nooit leren.

Maar verdedigend is hij een fenomeen. Is nog nooit een linksbuiten tegen gekomen die hem de baas was. Zet hem in een team waar hij in die functie kan spelen en dan kan hij op het allerhoogste niveau mee.

Jammer voor Kopenhagen, Wel weer gunstig voor Ajax, Word nog erg spannend wie er door gaat. Mits Ajax redelijk vroeg scoort zie ik ze doorgaan. Zo niet word het een lastig karwei

11 maart 2017 om 15:43

Van mij mag de 1-0 ook in de 93e minuut vallen hoor.

11 maart 2017 om 15:53

Inderdaad, 1 doelpunt is genoeg zolang de nul gehouden wordt.

11 maart 2017 om 15:56

Haha nou denk dat je hart dat liever niet heeft. Als er iets gevaarlijk is is dat op 1-0 spelen vooral tegen zulke gedisciplineerde ploegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren