Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zanka strijkt snel na vertrek bij Fenerbahçe neer in de Premier League

Laatste update:

Mathias Zanka Jörgensen heeft een week na zijn vertrek bij Fenerbahçe een nieuwe club gevonden. Het contract van de 31-jarige centrumverdediger bij de Turkse topclub werd ontbonden, waardoor hij transfervrij op zoek kon naar een nieuwe club. Zanka heeft uiteindelijk onderdak gevonden bij het naar de Premier League gepromoveerde Brentford.

Zanka streek twee jaar geleden neer bij Fenerbahçe, maar zijn periode in Turkije werd geen groot succes. De 35-voudig Deens international speelde totaal 21 wedstrijden voor de Turkse topclub en bracht anderhalf jaar elders door, op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf en FC Kopenhagen. Eerder deze zomer werd Zanka nog gelinkt aan Antwerp, maar hij keert nu dus terug in de Premier League waar hij eerder voor Huddersfield Town 62 wedstrijden speelde.

Brentford maakt nu via de officiële kanalen wereldkundig dat Zanka - die tussen 2012 en 2014 het shirt van PSV droeg - zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarig contract, met een optie voor nog een seizoen. “Zanka brengt een schat aan ervaring in verschillende competities”, zegt de Deense manager Thomas Frank op de website van Brentford. “De ervaring en zijn leiderschap zijn belangrijk, dus het is goed om hem erbij te hebben.”

Zanka voegt zich bij een ware Deense enclave, want ook Mads Bech Sørensen (die overigens geblesseerd is en voor wie Zanka als back-up is binnengehaald), Mads Rasmussen, Luka Racic, Christian Nørgaard, Mathias Jensen en Mads Bistrup spelen voor Brentford. The Bees pakten in de eerste drie Premier League-wedstrijden vijf punten en bezetten daarmee de tiende plaats op de ranglijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een waardeloze verdediger en ongetwijfeld zullen we binnen een paar maanden ook het nieuws lezen dat hij gewoon zonder te spelen al op zoek mag naar een nieuw club. Absoluut geen premier league niveau speler maar eerder een degradant in de championship.

9 september 2021 om 21:19

Zelfs spelers bij een degradant van een championsship is een meerwaarde voor de TSL, denk dat hij niet eens in een Championsship team zou redden.

10 september 2021 om 10:16

Hij heeft toch echt 2 seizoenen in de premier league gedraaid bij huddersfield

Bij psv heeft ie het ook al niet gered volgens mij bijna nergens buiten denemarken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren