Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV een van de kandidaten voor huur ex-Vitessenaar van Chelsea’

Laatste update:

Christian Atsu speelde het voorbije seizoen op huurbasis bij Vitesse en het was al snel duidelijk dat Chelsea de vleugelspeler niet nog een jaar in Arnhem wilde stallen. Men wil Atsu op een hoger niveau aan het werk zetten en PSV is een van de kandidaten, zo melden diverse Engelse media.

/

Chelsea geeft er de voorkeur aan om Atsu in de Premier League te stallen en dus lijken West Ham United, Aston Villa en Everton de belangrijkste kandidaten. Er zouden in totaal vijftien clubs zijn die zich gemeld hebben bij Chelsea, waaronder ook PSV, Espanyol, Hamburger SV en Celtic. Atsu keert maandag terug van zijn vakantie en in de dagen daarna zal hij samen met de clubleiding van Chelsea alle opties naast elkaar leggen.

Atsu, vorig seizoen goed voor 28 competitieduels en 5 doelpunten bij Vitesse, moet van Chelsea in actie komen in competitieverband. Clubs die de international van Ghana geen garantie op speelminuten kunnen geven, komen niet in aanmerking voor de huur van de WK-ganger.

Christian Atsu zou een uitstekende speler zijn voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atsu en Depay op de flanken, dan gaan ze zeker Europees spelen en mee doen voor het kampioenschap.

Oja, Defour mocht die komen??

26 juli 2014 om 11:21

Ik denk en hoop dan Narsingh dit seizoen gaat vlammen met De Jong in de spits.
Dus van mij mag Atsu wegblijven, of hij moet komen als stand-in voor Depay en Narsingh maar daar is die denk ik te goed voor.

26 juli 2014 om 11:25

Narsigh.. really?? Atsu vind ik in mijn ogen beter, maar mocht Narsingh in de basis verschijnen hoor je mij niet klagen hoor

26 juli 2014 om 11:38

Uuh? Narsingh in oude vorm is toch gewoon een hele goed vleugelspeler voor Psv?

26 juli 2014 om 12:17

Narsingh heeft nog geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld voor psv man

26 juli 2014 om 12:21

Ik wou net zeggen, narsingh in zijn vorm van voor zijn blessure is gewoon een van de beste vleugelspelers in de eredivisie. Met een goede afmaker zijn zijn voorzetten goud waard

26 juli 2014 om 13:52

Ik zou narshing toch graag in een Ajax shirtje zien! Hij is wel zo goed!

26 juli 2014 om 15:02

Als je Atsu op de rechterflank gaat zetten en Depay blijft aan de linkerflank dan kan je Luuk de Jong ook weer verkopen. Die gaat dan nauwelijks ballen krijgen. Atsu is een wildebras die af en toe een fenomenale goal maakt, maar nog veel meer ballen vliegen in het vangnet of zijn acties stranden al eerder. Geef Narsingh nou maar gewoon een kans.

Speelt Park komend seizoen eigenlijk nog voor Psv?

26 juli 2014 om 15:26

@ilcapitano

Inderdaad! Dan mag psv hem wel aan Ajax verkopen, hebben we leuke rechterflank speler met een goede voorzet erbij

26 juli 2014 om 16:16

@ superpeet, Park is gestopt mrt voetballen, kon het lichamelijk niet meer aan..

26 juli 2014 om 11:33

Sowieso kan PSV om de landstitel en in Europa meespelen, want Narsingh en Depay op de flanken is ook niet verkeerd.

26 juli 2014 om 11:43

Atsu. Maar wat moeten ze dan nog met narsingh en josefszoon.

26 juli 2014 om 12:31

Je moet helemaal niks met Josefzoon natuurlijk.. is gewoon een leuke extra speler om erbij te hebben, meer niet. Depay, Narsingh en Atsu voor twee posities is prima voor een heel seizoen

26 juli 2014 om 13:03

Jozefzoon kan prima spelen, als PSV 2x in een week moet spelen.

26 juli 2014 om 13:16

Ja in de beker tegen amateurs of in de blessuretijd invallen. Komop man; die jongen moeten ze zo snel mogelijk weer verkopen. Zo'n middelmatige speler hoort niet bij PSV. Met alle respect voor jozefzoon..

26 juli 2014 om 13:12

Wat luciano is veel beter hoor grappenmaker. En dat kan een dodelijk duo worden met luuk in de spits

27 juli 2014 om 01:53

Hoezo PSV een hoger niveau? Vitesse heeft het grootste gedeelte van het seizoen boven PSV gestaan dat een afschuwelijke start doormaakte en pas na een late inhaalslag Vitesse nipt bijhaalde toen Guus zijn kunsten vertoonde en bovendien Vitesse het de tweede seizoens helft meer en meer liet afweten en geheel terug viel. Maar om nu te zeggen een niveau hoger?
Is dat niet enigszins overdreven?

Als Narsingh niet zijn oude vorm weet te vinden, dan lijkt mij Atsu inderdaad een hele goede optie voor de rechterflank

Zakaria gaat weg dus dan hou je Depay, narsingh en jozefzoon over voor de flanken. Zie persoonlijk liever rayhi of boljevic als back up in plaats van Atsu te huren. Ach ja ik zie persoonlijk ook liever dat er een verdediger gekocht wordt ipv defour.

26 juli 2014 om 13:08

Ik ben ook erg benieuwd naar Boljevic bij het 1e van PSV. Bij jong maakt hij een erg goede indruk op me. Dat geldt min of meer ook voor rayhi, maar daar heb ik wat meer twijfels over. Wat mij betreft zijn de vleugels met Depay en narsingh prima bezet, laat die jonge jongens en jozefzoon het daarachter maar uitzoeken!

26 juli 2014 om 13:54

Wie is die boljivic? Is dat jeugd speler of een nieuwe aangekochte speler? Zie vaak zijn naam verschijnen, maar ik heb nog nooit van hem gehoord.

26 juli 2014 om 17:09

Speler overgekomen van als ik het goed heb FK zeta. Montegrijns talent die bij jong psv speelt.

Atsu gaat natuurlijk niet naar Psv. Als je ziet welke clubs er achter hem aanzitten, vraag ik me af waarom Chelsea hem niet gewoon de kans geeft in het eerste als stand-in. Hij kan daarnaast ook op meerdere posities spelen.

26 juli 2014 om 13:49

In het stukje wordt ook aangegeven dat Chelsea een club voor hem wil op een hoger niveau dan Vitesse. Nu wil ik niet flauw gaan doen over het slechte seizoen van PSV vorig jaar, maar de stap van Vitesse naar PSV lijkt mij niet al te groot dus een al te grote verbetering kan het voor hem niet zijn.
Dat Chelsea hem wil verhuren heeft denk ik veel te maken met het feit dat hij veel wedstrijden moet spelen. Als hij op premierleague-niveau een goed seizoen draait, willen ze de gok wel wagen om hem in hun eigen selectie op te nemen. Eerder niet.

Je kunt deze speler niet halen als je hem een garantie op speelminuten moet geven. Iedere speler moet zich iedere training weer bewijzen om die speelminuten te verdienen.

Zou de perfecte speler zijn voor feyenoord, samen met jpb op de flanken en Dost er nog bij dan heb je een fantastische aanval

26 juli 2014 om 15:47

Costa bij Ajax ook... Maar die kunnen ze simpelweg ook niet halen. Hetzelfde geldt voor Atsu en Feyenoord

Hopelijk voor psv komt hij. Goede speler.

Lekker hoor om Atsu te halen. Dat is toch wat ze nodig hebben of niet Psv? Misschien maar eens een goede verdediger halen.

26 juli 2014 om 11:57

Helemaal mee eens,ze blijven verkeerd kopen .verdediger is veel belangrijker,hebben ze nu nniks geleerd van afgelopen jaren...?

26 juli 2014 om 12:07

De transferperiode is nog maar amper op gang. Alleen maar focussen op verdedigers en de andere linies negeren is ook niet goed.

26 juli 2014 om 12:26

Die andere linies zijn goed genoeg. Middenveld is prima en de aanval is net versterkt met De Jong. Verdediging heeft echt de prioriteit. Daar ben je basisspeler (rekik) kwijt geraakt.

26 juli 2014 om 12:30

Ik zeg ook niet dat PSV geen verdediger moet halen. Dat heeft inderdaad de prioriteit. Echter als je het elftal op andere posities ook kan versterken, dan moet je dat niet nalaten.

26 juli 2014 om 12:42

Tja een de Jong halen die in 2 competities mislukt is,op basis van een aardig siezoen bij Twente....is niet veel beter als Locadia vindt ik hoor.

26 juli 2014 om 13:35

Dat zal nog maar moeten blijken inderdaad. Maar om de competitie in te gaan met maar 1 spits is ook niet verstandig.

26 juli 2014 om 13:02

Aan welke cv('s) denken jullie?

26 juli 2014 om 13:07

Daniel v Buyten zou een prima versterking zijn en is transfervrij

26 juli 2014 om 13:13

Zeker een versterking en als je geen transfersom hoeft te betalen, dan hoef je niet lang na te denken

Heeft absoluut niet de prioriteit op dit moment

26 juli 2014 om 12:07

PSV gaat ook nog 1 of 2 verdedigers halen, en een middenvelder aanvaller, met Depay, Narsingh (die allang niet meer op zijn oude niveau speelt) en Jozefzoon. Mocht iemand geblesseerd raken is het toch altijd fijn een Atsu of een Narsingh achter de hand te hebben?

26 juli 2014 om 12:16

Hoezo een aanvallende middenvelder als je wijnaldum hebt? Denk eerst defensie en achter wijnaldum op het middenveld een nieuw spelertje voordat je een bredere selectie wilt maken

26 juli 2014 om 12:38

Je kunt het geld maar 1 keer uitgeven en PSV zit in een penibele situatie. Het lijkt me niet verstandig op dit moment.

26 juli 2014 om 12:57

Ik denk dat ie een middenvelder en aanvaller bedoelt (op dit moment moet je dan denken aan Defour en Atsu).

26 juli 2014 om 13:00

Het lijkt me verstandig als PSV Lucas Bijker van SC Cambuur haalt als back-up van Jetro Willems. Zo heeft hij ook een goede concurrent. Jorrit Hendrix kan als lcv, lb en cvm spelen, ik vind hem het beste als cvm, dus ik zou sws ook nog een lcv halen. Het liefst een ervaren lcv. Misschien dat je bij de topclubs een oude speler kan huren of iemand transfervrij op kan halen.

Atsu had beter gewoon bij Porto gebleven ipv naar Chelsea te gaan waar hij nooit speeltijd krijgt en verhuurd moet worden

Wat denken ze wel niet hij gaat echt niet naar PSV is hij veel te goed voor vorig jaar uitblinker bij Vitesse die moet gewoon naar een goede Engelse/duitse middenmoter/subtopper gaan zoals Everton of zoiets

Brands haal nou gewoon wat versterking achterin ipv voorin. In ieder geval een linksback als back up/concurrentie voor Willems. Verder is Atsu wel een goede speler, maar hij heeft op dit moment geen prioriteit.

26 juli 2014 om 12:23

Jeffrey, wie zou jij een goede verdedigende aankoop vinden voor PSV ?

26 juli 2014 om 20:56

@frankstank

Ik geloof allereerst in de kracht van onze jeugdopleiding, waar onder andere nog parels als Bram van Vlerken, Hjotr Hermansson en voor aankomend seizoen Menno Koch in rondlopen. Echter vind ik Tamata van een te licht niveau voor Psv. Ik had graag om te beginnen Patrick van Aanholt zien komen, ik vind dat een puike linksback aanvallend sterk en ook verdedigend erg goed. Helaas is dat niet meer mogelijk door zijn transfer naar Sunderland. Op twee, wellicht een opvallende naam, maar Aaron Meijers zou ik ook heel graag zien komen. Hij heeft een accu die automatisch gevuld wordt en zijn snelheid is zijn sterke punt. Verder wil ik Rekik liever niet terug, ik heb veel, maar dan ook veel meer vertrouwen in Hendrix. Ik vind dat een heerlijke voetballer die een plek naast Bruma verdient.

26 juli 2014 om 13:00

Lucas Bijker lijkt me wel een goede concurrent voor Jetro Willems.

26 juli 2014 om 20:19

Idd Jeffrey ik geef je helemaal gelijk, Patrick van Aanholt had ik graag gezien bij PSV maarja dan heeft Brands de oogkleppen weer op

Nee, daar hebben we niets aan. Alleen Chelsea wordt er op den duur beter van. Wil geen (met alle respect) tweede Vitesse worden. Geen Narsingh gewoon de kans. In potentie de beste rechtsvoorgangers van NL. Hoop dat hij zijn oude niveau weer haalt. Atsu alleen halen wanneer je een optie tot koop kunt afdwingen.

Gaat echt niet gebeuren dit.
Ik betwijfel ook ten zeerste of psv daadwerkelijk 1 van die clubs is.

Brands heeft nooit aangegeven op die poritie een speler te zoeken.
Kan in mijn ogen direct door naar de wandelgangen dit bericht.

Als chelsea atsu aan een betere club wil verhuren bijv. psv dan voelt vitesse zich eigen ook niet serieus genomen worden door chelsea...

26 juli 2014 om 13:31

Zou vitese denken dat ze serieus genomen worden door chelsea ??
Ik hoop voor ze in arnhem dat ze wel beter weten.

26 juli 2014 om 13:40

PSV is toch een betere club? Zowel in het verleden als in het heden.
Met alle respect voor Vitesse, maar ze zijn bij lange na nog niet zo ver als de in het artikel aangegeven clubs.

Weer geld weggooien, jozefzoon narsingh, depay ritzmaier, leuk voor de talentjes

Is PSV een niveau hoger dan Vitesse??? Ja qua prijzen maar de laatste jaren doet Vitesse niet onder voor PSV hoor!?!!

Dat mensen nog denken dat psv kans op atsu maakt..tuurlijk . niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren