Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-doelwit laat zich zien bij teleurstellende remise tussen Italië en Duitsland

Laatste update:

Italië is de Nations League begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Duitsland. De toeschouwers in Stadio Renato Dall'Ara kregen een vrij mat duel voorgeschoteld. Het thuispubliek werd twintig minuten voor tijd eindelijk in vervoering gebracht door een goal van Lorenzo Pellegrini, die op aangeven van het achttienjarige PSV-doelwit Wilfried Gnonto raak schoot. Joshua Kimmich hielp de Duitsers luttele minuten later aan een punt: 1-1.

Bondscoach Roberto Mancini wijzigde zijn basiself maar liefst op tien posities ten opzichte van de verloren Finalissima tegen Argentinië (0-3) van woensdagavond. Het duel met la Selección werd gespeeld tussen de winnaar van de Copa América en de Europees kampioen. Mancini koos er dus voor om zijn elftal voor het Nations League-duel bijna volledig op de schop te gooien. Alleen doelman Gianluigi Donnarumma mocht opnieuw vanaf het eerste fluitsignaal starten.

Dat het voor beide ploegen een zwaar en slepend seizoen was, werd in het eerste half uur al snel duidelijk. Italië had de zaken in defensief opzicht lange tijd op orde. Die Mannschaft vond halverwege de eerste helft eindelijk een gaatje in de stugge Italiaanse verdediging. Thomas Müller werd aangespeeld op de rand van het zestienmetergebied, waarna aanvoerder Alessandro Florenzi een tegentreffer voorkwam door zich in de baan van het schot te gooien. Bij de thuisploeg kwam het grootste gevaar voor rust van Gianluca Scamacca. De voormalig spits van PEC Zwolle en PSV bracht zichzelf in stelling na een mislukt hakje en trof vervolgens vanaf een meter of twintig de paal.

Ook in het tweede bedrijf viel er voor het publiek in Bologna lange tijd weinig te beleven. Italië trok meer uit zijn schulp, hetgeen leidde tot enkele kansen voor Scamacca. De aanvalsleider van de Azzuri had echter opnieuw zijn vizier niet op scherp. De ploeg van Mancini wist de ban twintig minuten voor tijd toch te breken via Pellegrini, die een strakke voorzet van debutant Wilfried Gnonto vogelvrij kon binnenlopen: 1-0. Gnonto staat op de radar van PSV en maakte als invaller indruk tijdens zijn debuut met frivole acties. Het antwoord van Duitsland duurde niet lang, want binnen twee minuten bezorgde Joshua Kimmich de bezoekers een punt. De middenvelder kreeg de bal na een kleine scrimmage voor zijn voeten en schoot hierna hard raak: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor dat ik mijn tirade begin, Italië maar met dit halve C elftal erg trots zijn wat ze hebben laten zien tegen een A elftal van Duitsland, ondanks ze op 60 procent speelde. Want Italië komt opdraven met een C elftal lol.Maar daar wil ik nou net over hebben, wat is Mancini in godsjammerlijk aan het doen?! Wilt hij record debuterende spelers aantikken ofzo? Ik heb wel eens kritiek op het Nederlands elftal dat niets presterende spelers worden uitgenodigd maar Italië maakt het helemaal bont; veelal bankzitter(!) bij Hellas Cancellieri mag gewoon debuteren, Pobega en Ricci beide prima/goed seizoen gehad maar nog lang niet rechtvaardig voor een uitnodiging. zelfs Ik heb wel eens een leuk seizoen gedraaid.. Gnonto dat überhaupt niet eens in een topcompetitie speelt mag opdraven, het is verdikkie geen snoepreisje.. deze Gasten horen eerst Jong Italië onbetwiste basisspeler te zijn. Weet dat dit halve oefenwedstrijd is, maar ook dan moet elite blijven.. Scamacca heeft het bijv verdiend, 16 goals in 35 wedstrijden in een topcompetitie. Dan mag je mee. Bedoel wat hebben Pobega en Ricci hier nou aangehad? Die gaan never nooit serieus meedoen in het nationale elftal, Barella,Tonali,Veratti,Pellegrini,Jorginho,Pessina,Cristante zijn allemaal beter en verder.

4 juni 2022 om 23:18

Ik snap je punt. Aan de andere kant heeft Mancini gezegd een nieuw elftal te bouwen. Dit is gewoon een lange termijn project waar hij nu alle tijd voor heeft. Persoonlijk vind ik het mooi om Ricci en Pobega erbij te zien, ook Frattesi basis vind ik tof. Toch veel en ook aardig goed gespeeld dit jaar.

4 juni 2022 om 23:25

Jawel, maar je legt de lat ermee zo laag. Ik ben opgegroeid met het idee dat het nationale elftal bestond uit de aller beste van je land en dat je af en toe eentje jong jochie liet debuteren, maar hoe er nu met uitnodigingen worden gestrooid.. nog even en ik moet serieus gaan nadenken of ik wil uitkomen voor Italië of Nederland. Nu heb je toch echt als speler het idee;”de uitnodiging komt wel, zolang ik maar af en toe minuutjes maak..”

5 juni 2022 om 00:03

Wat zit je nu te blazen? Hij heeft toch ook gewoon aangegeven dat hij de spelers die normaal wel spelen rust wilt geven? Na de vele wedstrijden in de serie A, beker, europese wedstrijden, nu de nations league, play offs etc. Ook spelers hebben rust nodig en vakantie met hun gezin.

Voor sommige is dit een leuke extra, voor vele een rust moment. Spelers kunnen gewoon geen 60 wedstrijden spelen jaar in jaar uit.

Je doet net alsof het normaal is dat sommige van die gasten week in week uit 2 a 3 wedstrijden spelen en dat voor maanden lang, en waarvoor? Een niets zeggende wedstrijd met kans op blessure en straks de start van het nieuwe seizoen missen... yeah right

5 juni 2022 om 02:33

En ook dat is waar, alleen dit zijn natuurlijk wel jongens met perspectief die je op deze manier hongerig maakt naar meer. Op de lange termijn worden we er alleen maar sterker op. De keyplayers zullen er gewoon weer staan wanneer het er omgaat, met een hopelijk sterkere bank omdat deze jongens zich meer willen laten zien, door het perspectief wat ze wordt geboden door Mancini.

5 juni 2022 om 08:56

Wellicht omdat de a kern het wel leuk vind om nu eindelijk wat rust te kunnen krijgen? Het zware seizoen zit er op en dan komen dit soort potjes er nog aan. Ik zou ook lekker zo veel mogelijk rust nemen.

Deze wedstrijd tussen Italie en Duitsland ging echt nergens over. Lijkt wel alsof de spelers er geen zin meer in hebben. Om een beetje de Belgen na te praten over de wedstrijd van gister.

4 juni 2022 om 22:55

Italie en Duitsland saai potje wel leuk dat Ricci zijn debuut mocht maken. Vind het een hele goeie speler

Lijkt een leuke spits die Gnonto. Pas 18 jaar en nu al zijn debuut voor Italie. Zou voor PSV een mooie slag zijn. Contract tot 2023 dus veel meer dan 6-8 miljoen zou die niet moeten kosten lijkt me. Recordverkoop van Zürich is 8,5 miljoen voor Rodriguez naar Wolfsburg destijds. Hopelijk kunnen we op tijd toeslaan al has dat eigenlijk voor deze wedstrijd dan moeten gebeuren haha.

4 juni 2022 om 23:03

Psv en slagvaardigheid de laatste jaren. Alleen bij veerman waren ze dat wel, al was het ook noodgedwongen. Hoop niet dat we hem dadelijk weer mislopen daardoor.

4 juni 2022 om 23:09

Ik wist niet dat PSV interesse had. Zal er wel overheen hebben gelezen destijds. Ik moet zeggen dat hij er bij mij gelijk wel uitsprong.

Rendement is ok, pas een half jaar 18 maar je kan het potentieel zien. 6 miljoen is de marktwaarde. Ik zou dan Luuk terug halen, Gnonto er achter en Fofana verhuren aan een Eredivisie club. Ik teken er voor.

Hzolek erbij was ook mooi geweest maar dat schip is helaas al gevaren. PSV moet wel snel gaan handelen over het algemeen met transfers want er moet al snel een team staan.

5 juni 2022 om 00:16

Nu kun je het gewoon vergeten. Die jongen zal nu zoveel aandacht krijgen dat hij onhaalbaar is voor PSV, of hij moet echt heel graag willen. Toch zonde je leest mooie verhalen over talenten zoals hem en Swedberg, maar het lijkt erop of deze 2 beide niet zullen komen naar PSV.

5 juni 2022 om 06:23

Tja weet niet. PSV schijnt al wel langer in gesprek te zijn met hem dus wie weet is er wat opgebouwd qua vertrouwen. Je moet ook een beetje geluk hebben natuurlijk.

5 juni 2022 om 08:00

Die gaat idd niet meer haalbaar zijn ben ik bang.

Dit is niet de juiste manier van scouten. And psv zijnde moest je hem al vast hebben gelegd voor dat die zich in dit soort wedstrijden laat zien

5 juni 2022 om 10:11

Zo makkelijk zoals jij het doet voorkomen is het natuurlijk niet.Je moet met de de club eruit komen en de speler.En kans is groot dat de speler helemaal geen haast heeft om meteen ergens in te springen.Waarschijnlijk wacht hij rustig af welke clubs zich allemaal melden en gaat hij daarna rustig een keus maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren