Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV dicht bij akkoord met Raiola over ‘spectaculair verbeterd’ contract’

Laatste update:

Pablo Rosario is dit seizoen basisspeler bij PSV en houdt zo onder meer zomeraankoop Érick Gutiérrez op de bank. De middenvelder ontwikkelde zich bovendien tot Oranje-international en zijn goede prestaties van de afgelopen maanden leveren hem nu waarschijnlijk binnen afzienbare tijd een nieuwe overeenkomst met zijn club op. Het Eindhovens Dagblad rept woensdagochtend namelijk over een nieuw, ‘spectaculair verbeterd’ contract voor de 22-jarige Rosario.

De huidige verbintenis van de Amsterdammer loopt nog door tot medio 2020 en het is PSV er veel aan gelegen om die termijn zo snel mogelijk te verlengen. De Eindhovenaren zijn de afgelopen maanden in gesprek geweest met Rosario en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en zouden nu bijna akkoord zijn over een tot 2023 doorlopende verbintenis voor de enkelvoudig Oranje-international. De verwachting van de regionale krant is dat er binnenkort witte rook zal komen vanuit het Philips Stadion, hoewel er op dit moment nog geen sprake is van een volledige deal.

Als PSV en Rosario eruit zijn heeft de club alle jonge basisspelers, die een hoge transferwaarde vertegenwoordigen, in ieder geval voor de komende nog twee jaar onder contract staan. De koploper van de Eredivisie probeert daarnaast de contracten van spelers als Donyell Malen en Daniel Schwaab open te breken, maar een doorbraak is nog niet bereikt.

Denk jij dat Pablo Rosario zijn nieuwe verbintenis uit gaat dienen in Eindhoven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch weet ik niet wat ik van Rosario moet vinden. Nuttige speler? Zeker. Maar hij mag van mij wel iets meer toevoegen dan slechts nuttig zijn. Hij of Hendrix mag wat mij betreft banken. Dan denk ik dat Rosario nog de meeste potentie heeft dus samen met Guti op het middenveld voor de verdediging. Blij dat hij langer blijft

13 maart 2019 om 07:44

Vond hem voor de winterstop echt iets toevoegen. Nu is het bijna een dertien-in-een-dozijnspeler die altijd een zesje scoort, maar niet veel hoger dan dat.

13 maart 2019 om 07:45

Niet weten wat je van hem moet vinden,maar toch blij zijn dat hij heeft verlengd? Vreemd verhaal

13 maart 2019 om 07:47

Hij zegt toch dat hij hem een basisplaats zou geven? Niet zo moeilijk te begrijpen hoor...

13 maart 2019 om 07:50

‘Hij of Hendrix mag van mij banken’
Versta jij banken onder een basisplaats?

13 maart 2019 om 07:57

@Stekkie. Daarmee zeg ik dat je niet 2 van dit soort nuttige/ijverige spelers nodig hebt. En omdat ik meer potentie in Rosario zie zou ik voor Hendrix op de bank kiezen en Guti naast Rosario om het aanvalsspel wat te versnellen en meer creativiteit in de ploeg te brengen.

13 maart 2019 om 15:21

Blijkbaar is Guti niet zo goed als wat de mensen van hem hadden verwacht.Neem aan dat Van Bommel de beste spelers opstelt

13 maart 2019 om 20:11

Stekkie

Een trainer stelt niet 'zijn beste spelers' op, die stelt het beste team op. Anders zou een trainer ook niet Schwaab en Viergever opstellen, want Guti, Ihattaren, Gakpo, Pereiro en zelfs Ramselaar zijn allemaal betere spelers dan die twee.

Is er iemand die deze jongen vaak ziet spelen die mij kan zeggen wat hem nou zo speciaal maakt? Ik heb hem dit seizoen een pot of 7 gezien, maar hij is mij nooit opgevallen. Heb hem weinig bijzonders zien doen, afgezien van hard werken, maar toch is hij een onbetwiste basisspeler.

13 maart 2019 om 07:54

Hij is ook geen speciale voetballer. Nuttig is het goede woord. Daar houdt Mark van Bommel van aangezien hij zelf ook meestal in een blok voor de verdediging voetbalde.

13 maart 2019 om 08:15

Hij heeft rust en overzicht. Doet nooit gekke dingen met de bal, vind vaak de voetballende oplossing naar voren en staat zijn mannetje qua postuur. Bij PSV is het belangrijk dat de basis goed staat zodat de aanvallers vrijheid hebben om creatief hun gang te gaan. Die rol vervult hij heel goed. Ook kon in zijn eerste seizoen prima mee in de CL tegen de grote namen.

Hopen dat hij snel weer een stijgende lijn te pakken krijgt in zijn spel. Veel leden op VZ zien dat het probleem van PSV op het middenveld is met te weinig creativiteit. Hopelijk dat van Bommel dit ook in gaat zien en hier een oplossing weet te verzinnen.

De formatie die er stond voor de winterstop liep goed. Nu het wat stroever draait moet je ervoor zorgen dat het weer gaat lopen. Opzicht hebben we wel de middelen om aanvallender te spelen. Dus met een extra spits i.p.v. middenvelder tegen de kleine ploegen bijvoorbeeld.
Ook was ik vorig seizoen aangenaam verrast door Mauro Junior. Hij bracht aardig veel creativiteit met zich mee, al is die nog wel echt jong en meer een talent.

Ik vind deze jongen totaal niets bijzonders.
Behalve dat die in de CL de slechtste op het veld was, is die ook in de competitie vaak matig.
Ik snap niet waar de hype rond deze speler vandaan komt

13 maart 2019 om 08:28

Welke hype? Volgens mij is iedereen het er wel over eens dat hij op dit moment absoluut niet goed speelt. Voor de winterstop speelde hij wel goed. Een hype is er nooit geweest.

13 maart 2019 om 08:37

Voor de winterstop werd die neergezet als toekomstig speler van Barcelona en werd die door iedereen bejubeld. Naar mijn mening was er een behoorlijke hype gaande

13 maart 2019 om 08:46

Er was werkelijk niemand, behalve wellicht een groepje trollen, die hem serieus aan Barcelona linkte. Hij speelde voor de winterstop, met name begin van het seizoen, gewoon goed. Dat is een constatering, geen hype.

13 maart 2019 om 18:53

Die is voor mij ook nieuw. In mijn beleving zijn alleen Frenkie de Jong en de Ligt aan Barcelona gelinkt. Rosario kan je ook niet in zo'n rijtje plaatsen qua talentvolle Nederlandse spelers. Tot nu toe is PSV zijn plafond. We zien wel waar hij over twee jaar speelt. Ik gok dan een team alla Marseille dan zijn max zal zijn.

Ik vind deze jongen echt ontzettend overrated, hij doet me nog het meest denken aan een jonge versie van Orlando Engelaar. Is per toeval in de basis gerold omdat hij het leuk deed aan het begin van het seizoen, en nu loopt hij daar nog altijd verdwaald rond omdat Van Bommel hem er vergeet uit te halen.

13 maart 2019 om 15:56

Die Sadilek vind ik nu al beter. Daar zit ten minste energie in en de drang om naar voren te voetballen. Is daarnaast technisch vaardiger en wendbaarder, waardoor het spel er automatisch leuker uitziet. Anderzijds zou ik Rosario weer eerder opstellen dan Hendrix, dat is helemaal niks.

Niet onder de indruk van Rosario , vind hem matig in zijn handelingssnelheid en doet bijna alles in 1 tempo. Heeft geen extra wapens , maar snap wel dat PSV wil verlengen.

Hopelijk is dit de eerste van vele contractverlengingen. PSV doet er goed aan om het contract van Malen, aboukhlal, Sadilek en Piroe te verlengen. Afgezien van Piroe denk ik ook dat iedereen wilt blijven. Pereiro zou ik aan het einde van het seizoen verkopen. Ook hij heeft nog maar een 1-jarig contract. Aan de andere kant verwacht ik volgend seizoen dat PSV redelijk door selecteert. Hendrix blijkt vooralsnog te kort te komen dit seizoen, en Schwaab lijkt voor een terugkeer naar Duitsland te kiezen. Ook hoop ik dat Understall de kans gaat krijgen en dat PSV nog een cv aantrekt. Met het geld wat binnenkomt van Lozano als eventueel Bergwijn kunnen ze ook nog eventueel de aanval versterken.

Understall
Dumfries
Aankoop
Viergever
Angelino
Rosario
Ihatarren
Gutierez
Malen
Jong/Lammers
Gakpo/Bergwi

Een degelijke middenvelder, verder niet speciaal of zo.

En dat is 'm nu juist bij PSv het is allemaal oerdegelijk en weinig creatief; buiten Bergwijn en Lozano en Ihattaran.

Met zijn 22 jaar eigenlijk al een laatbloeier voor Nederlandse begrippen.

Voor de winterstap vond ik hem nog wel een goede speler waarop je kon vertrouwen. Maar de laatste tijd toch een stuk minder en begrijp ik niet echt waarom Guti niet wat vaker voor hem erin komt. Misschien dat het voor Rosario toch even te zwaar(fysiek/mentaal) is om het eerste volle seizoen alles te spelen en het daarom nu allemaal wat minder is.

13 maart 2019 om 09:04

Precies dit. Hij speelde de 1ste seizoenshelft goed en zocht toen ook veel vaker de oplossing naar voren. In de 2de seizoenshelft is hij net als de rest van PSV minder. Daarnaast is dit pas zijn 1ste seizoen in basis en heeft hij vrijwel alles gespeeld. Als dit zijn dipje is, dan heb ik daar meer dan vrede mee.

Natuurlijk prima dat zijn contract is verlengd. Een sobere speler die, mits in vorm, zeer nuttig is op het middenveld van PSV met zijn kracht en prima passing. Net als een aantal anderen ben ik ook van mening dat PSV op het middenveld voldoende moet hebben aan Hendrix of Rosario (of Sadilek) afhankelijk van wie de beste vorm heeft op het moment: een nummer 6, een controleur. Hoop dat Guti als verbindende speler, een nummer 8, eens ruimere tijd de kans krijgt. Zie in Ihattaren uiteindelijk ook een speler die in die rol uit de voeten zou kunnen. Maar die laat zich momenteel op 10 uitstekend zien.

Hopelijk verlengt Schwaab zijn contract, al heb ik het gevoel dat hij terugkeert naar Duitsland. Luuk zal uiteindelijk toch een weer vertrekken wellicht en als ik een beetje mag dromen: Robben terug.

Unnerstall
Dumfries
Schwaab
Viergever
Angelino
Rosario
Ihattaren
Guti
Robben
Lammers
Malen/Gakpo

Besef dat deze jongen kort geleden nog bij Almere City bota bene speelde. En toen stond 'ie twee seizoenen later tegenover Messi. Prachtig voor hem hoe het is gelopen.

Prima speler die nu even, net als veel andere spelers overigens, in een dip zit. Kan echt wel ballen maar misschien is het nu wat teveel voor hem geworden. Hendrix wordt al wat vaker gewisseld en het lijkt me goed dat Rosario ook zijn rust krijgt. In de eerste seizoenshelft vond ik dat hij vaak goede passes naar voren verstuurde maar dat komt er nu niet vaak meer uit. Het helpt natuurlijk ook niet dat aan zijn kant nog twee spelers staan met een vormdipje. Heb alle vertrouwen in Rosario, om hem nu af te schrijven op een wat mindere periode vind ik niet fair.

Aparte poll hier bij dit stukje. Is het niet het beleid van clubs spelers niet zomaar uit hun contract te laten lopen. Als spelers niet willen verlengen worden ze vaak uit de wedstrijd selectie teruggezet voor spelers met het oog op de toekomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren