Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV alleen bij ‘mega-bedrag’ bereid om mee te werken aan transfer

Laatste update:

De kans dat Noni Madueke deze zomer vertrekt bij PSV is nihil, weet het Eindhovens Dagblad zaterdag te melden. De aanvaller staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en Leicester City, maar de club uit Eindhoven is in principe niet bereid om mee te werken aan een transfer. Alleen bij een 'mega-bedrag' kan over een overgang gesproken worden, zo klinkt het. Het vertrek van Donyell Malen en Denzel Dumfries daarentegen lijkt niet lang op zich te wachten. PSV verwacht beide spelers snel van de hand te doen.

Madueke wordt al langere tijd in verband gebracht met Dortmund en lijkt door het vertrek van Jadon Sancho naar Manchester United een nog serieuzere optie te zijn geworden. Eerder sprak de aanvaller zijn onvrede uit over het gebrek aan speeltijd bij PSV. De negentienjarige aanvaller staat tot medio 2024 onder contract in Eindhoven. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op zestien miljoen euro. Voor dat bedrag lijkt Madueke overigens niet weg te gaan, daar het Eindhovens Dagblad meldt dat de aanvaller enkel voor een 'mega-bedrag' mag vertrekken. Zo ver lijken clubs op dit moment nog niet te willen gaan.

"Het gebrek aan speeltijd zou de komende maanden voor een spanningsveld kunnen zorgen en als Madueke bij PSV weinig speeltijd weet af te dwingen, is een vertrek niet helemaal uit te sluiten", schrijft bovengenoemd dagblad. Madueke gold buiten zijn blessures afgelopen seizoen niet als vaste waarde en moest voornamelijk genoegen nemen met invalbeurten onder Roger Schmidt. De Brit kwam in de Eredivisie tot 24 optredens, waarvan slechts 7 keer als basisspeler. Daarin wist hij zeven keer te scoren.

Madueke, die eerder dit jaar ook al door Duitse media in verband werd gebracht met een transfer naar het Signal Iduna Park, is overigens niet de enige PSV-aanvaller die gelinkt wordt aan Dortmund. Ook Malen staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Duitse topclub. Bovendien hoopt ook Liverpool de spits van PSV in te lijven. Wat PSV vraagt voor Malen is niet bekend. In het verleden werd zijn waarde getaxeerd op zo'n dertig miljoen euro. PSV verwacht hem, net als Dumfries, snel te verkopen. Dumfries verkast zeer waarschijnlijk naar Internazionale of Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraagje hoe kan het dat zulke clubs interesse hebben maar hij niet speelt bij PSV ? Komt dat door bijv prestaties jeugd interlands? Normaal blijft een talent in de eredivisie wat nog niet veel gespeeld heeft wel onder de radar

3 juli 2021 om 13:30

Hij heeft een engels passpoort en was al gewild voor hij naar psv ging

3 juli 2021 om 13:33

Omdat het duidelijk is dat hij heel talentvol is in de minuten die hij wel speelt

3 juli 2021 om 13:34

Tsja, dat heet scouting, gebeurt heel vaak toch? Even het eerste random voorbeeld dat me nu te binnen schiet, Fabio Silva had geloof ik iets van 10 competitiepotjes voor Porto gespeeld voor hij voor 40 miljoen naar Wolves ging

3 juli 2021 om 13:37

Omdat het talent er wel vanaf druipt. Daarnaast is hij een Engelse ''homegrown'' speler. Dan ben je voor Engelse clubs al heel waardevol. Daar betalen Engelse clubs met gemak miljoenen meer voor. Je moet als Engelse club namelijk een minimaal aantal spelers in je team hebben die in Engeland zijn opgeleid en/of er x aantal jaar bij een club hebben getraind onder een bepaalde leeftijd. Spelers die een 1 geven op die eis zijn daardoor zeer waardevol, omdat het er weer voor zorgt dat je ruimte hebt om buitenlandse sterren aan te trekken. Overigens kun je ook als buitenlander homegrown worden. Nathan Ake heeft die status bijvoorbeeld ook, omdat hij op jonge leeftijd al drie jaar onder contract stond in Engeland.

3 juli 2021 om 13:52

Dat hij gescout wordt vind ik niet zo vreemd want het is een groot talent. Het is mij eerder een raadsel waarom Schmidt hem op de bank posteert

3 juli 2021 om 14:27

Als iedereen fit is bij PSV is het niet heel gek dat hij als invaller wordt gebruikt. Als je doelt op het feit dat Vertessen soms boven Madueke wordt verkozen ben ik het met je eens.

Snap wel dat ze hoog in de boom gaan zitten. Als hij 1 goed seizoen draait heb je goud in handen met een Engelsman.

Inderdaad, alleen verkopen bij een mega bod. Als malen weg gaat kan hij veel aan het spelen toekomen. Geweldig talent en vertegenwoordigt erg veel waarde.

Mooi, daarmee zeggen we dus eigenlijk dat Madueke nergens heen gaat. zit er ook niet op te wachten dat hij al een transfer gaat maken, want heb voor mijn gevoel nog te weinig gezien van Madueke. er word gezegd dat Luuk de jong gekocht gaat worden als Malen weg gaat maar, ik vindt dat Madueke dan gewoon op die plek moet komen te staan. hij is erg doelgericht denk zeker dat Madueke dat dus kan.

3 juli 2021 om 13:42

Madueke is geen spits, moet gewoon op rechts staan. Als Malen word verkocht dan gaat PSV serieus werk maken van Hlozek.

3 juli 2021 om 13:48

Malen is toch eigenlijk ook geen echte spits?, als Madueke daar gaat staan dan maakt hij ook gewoon zo 19 goals in een seizoen.

3 juli 2021 om 14:07

En toch... Ik zie Madueke niet renderen in een 433 als spits. Overigens geen idee of Schmidt door wil met zijn 4222, een een twee spitsen systeem kan hij het nl denk ik wel

3 juli 2021 om 16:56

@aguerooo, is dat een wens van de gedachte of hebben ze dat al kenbaar gemaakt? Zou mooi zijn als PSV voor die lichting talenten gaat!

3 juli 2021 om 17:53

@T. Alavez Ze hebben het niet geheel kenbaar gemaakt maar ze zitten wel duidelijk achter Hlozek aan, dat er een nieuwe spits komt wanneer Malen inderdaad vertrekt is natuurlijk niet heel verassend, achter Malen zitten natuurlijk wel spelers maar niet bepaald spelers wie het niveau al aankunnen. Je hebt nu natuurlijk Zahavi en dan heb je een Romero wie ze eigenlijk willen verkopen, dan heb je daarachter eigenlijk alleen een spits als Fofana, dus de spoeling kwa talenten in de spits is vrij dun. Spelers als Antonisse en Vertessen zijn natuurlijk ook talenten maar ik zie ik beide niet echt een spits, eerder wingers.

Madueke koste wat het most behouden. Heeft nog een contract tot 2024 en zal volgend jaar na een goed seizoen nog meer waard zijn. Malen en Dumfries voor een mooi bedrag laten gaan (samen ongeveer 50 miljoen)

Ik zie Madueke niet vertrekken. Maar als Schmidt deze toptalent weet te verpesten door zijn idiote opstellingen en wisselbeleid moet die man voor de kerst nog de deur uit. Samen met de mensen die hem carte blanche geven. Madueke moet of basis staan of basis/eerste invaller. Er gaat zoveel dreiging uit en die jongen is onwijs efficiënt. Hier kan je later echt serieus op cashen. Nadeel is dat Schmidt geregeld speelt met lopers en niet bepaald warmloopt van spelers die dreigend en aanvallend top zijn maar verdedigend niet veel meters maken. Een Thomas, Mauro Jr en ook Vertessen mag iig never hoger in de pikorde staan.

3 juli 2021 om 13:54

@Storing ik ben het wederom volledig met je eens. Ik snap sowieso al niet waarom PSV Schmidt een Gotze en Zahavi liet halen terwijl je Ihattaren en Madueke al had waar enorm veel potentie inzit en die een kapitaal vertegenwoordigen

3 juli 2021 om 14:20

Misschien omdat Götze zomaar de beste speler in de Eredivisie kan zijn en je na het vertrek van De Jong een nieuwe spits nodig had? Götze was gewoon een bizar buitenkansje. Als je dat niet begrijpt, dan heeft het niet veel zin om verder meningen te verkondigen denk ik. Daarnaast heeft Mo buiten een paar (hele) mooie momenten tot nu toe bar weinig laten zien, is nog ongelofelijk inconsistent.

3 juli 2021 om 14:36

Gotze teert al 10 jaar op een WK finale treffer. Daarna heeft hij nergens meer wat laten zien. Dan kan je ook Charisteas een contract geven omdat hij een keer de winnende heeft gemaakt in een EK finale

3 juli 2021 om 15:22

PSV haalt dat soort spelers omdat ze een obsessie met Ajax hebben. Die doen er alles aan om zsm kampioen te worden en de CL in te gaan. Op zich prima. Maar het lijkt wel meer korte termijn visie ipv lange termijn. En is het wel realistisch? Want Ajax ligt mijlenver voor op PSV. In budget, begroting, selectie, inkomsten,coach, jeugdopleiding etc. Zorg dus dat je volop casht aan de hand van (jeugd)spelers. En verder word Ihattaren constant bekritiseerd, maar wat heeft Gotze met zijn megasalaris nou überhaupt laten zien?

Verder moet ik zeggen dat jouw reacties vaak bekritiseerd worden. Omdat ze tegen de stroming ingaan en haaks staat op wat men elders voorgeschoteld krijgt. Maar je snijdt wel vaak hout. Ik ben het vaak met je eens dus ga vooral zo door!

3 juli 2021 om 15:24

PSV obsessie met Ajax? Volgens mij hebben ze dezelfde ambities maar dan is het nog geen obsessie. En iedereen heeft kunnen zien dat PSV afgelopen zomer ervaring, leiderschap en persoonlijkheid in het elftal miste.

3 juli 2021 om 16:05

Bepaalde keuzes in transferbeleid en het aanstellen van Schmidt en daarbij de vrije hand geven verklaart eerder een obsessie dan een visie. Alles word gedaan om op hele korte termijn succes te hebben. Het zou beter zijn als van bovenuit bepaald word hoe er gespeeld word en op basis daarvan materiaal word gehaald. Schmidt geeft zelf aan 3 jaar bij een club te willen blijven. Wat doe je met zijn aankopen als die niet bij een volgende coach’s speelwijze past?

Als je leiderschap en persoonlijkheid mist moet je juist niet een Gotze, Ramalho of Propper nemen want dat zijn introverte gasten. Waarbij laatstgenoemde in het verleden zelfs professionele hulp kreeg. Ik ben een groot fan van Propper hoor. Maar als je iemand zoekt die in de rust zijn teamgenoten aanpakt in de kleedkamer of in het veld de boel scherp houdt zal Jan Vennegoor of Hesselink eerder het vliegtuig richting Zuid Amerika moeten nemen.

3 juli 2021 om 16:06

@Storing ik ben het vaak ook met jou eens. Net als ik een liefhebber van creatieve technische spelers aan je reacties te zien

3 juli 2021 om 16:11

@japie Götze is geen wereldtopper meer, maar als je PSV afgelopen seizoen hebt zien spelen dan zie je wel dat hij het spelletje voor de rest zo veel makkelijker maakt. Het is nog steeds een ontiegelijk slimme voetballer en met hem speelt PSV altijd sterker.

3 juli 2021 om 16:21

@storing Een Ajax obsessie is natuurlijk de grootste onzin. Het enige wat je daarover kan zeggen is dat Ajax nu natuurlijk het grote mikpunt is en de te kloppen ploeg. Als je beter presteert dan zij, dan ga je op dit moment 99 uit 100 keer kampioen worden. Met Schmidt is het roer omgegooid en je kunt niet zeggen dat de visie die hij heeft niet succesvol is, want als je die visie bekijkt dan kom je snel uit op RB Leipzig, RB Salzburg en Liverpool. Ik weet natuurlijk ook niet of hij succesvol gaat zijn komend seizoen, maar ik heb er nog wel vertrouwen in. Dit seizoen zal het namelijk wel goed moeten staan, vorig seizoen was nog flink omschakelen en nu zou hij het elftal wel naar zijn zin omgebouwd moeten krijgen. Zuid-Amerikaanse invloeden zou ik overigens ook graag zien, maar een gast als Pröpper zal misschien nu wel door zijn ervaringen in Engeland een belangrijke man in de kleedkamer kunnen worden (ook al zal dat niet op een Zuid-Amerikaanse wijze zijn)

Madueke is een potentiële goudmijn zoals ik twee jaar geleden al zei. Dit is de man met de meeste dreiging. Hij moet alleen structureel goed gaan presteren. Dit doet hij al behoorlijk, maar het is tijd voor het laatste stapje. Voor minder dan 50 miljoen niet verkopen.

3 juli 2021 om 16:59

Precies, ik had dat ook bij hem. Bij Noni Madueke zie je gewoon dat die iets speciaals over zich heeft. Mega snel, handelingssnelheid ligt hoog, goede mentaliteit, gedreven, inzicht, doelgericht. Alle aspecten voor een goede flankspeler heeft hij in zich. Laten we hopen dat we nog zo lang mogelijk van hem mogen genieten bij PSV en daarna voor de volle jackpot hem kunnen verkopen.

Ik snap eigenlijk niet waarom Dortmund voor Malen zou gaan. Met Madueke heb je toch een speler die qua profiel dichter bij Sancho staat. Alleen al qua positie bijvoorbeeld. Malen is een spits en misschien ook een linksbuiten.

Misschien is het in de mode om blinde paarden aan te schaffen, het is slechts pure kracht maar weinig vernuft.

Die gaat echt niet weg dus. En tenzij er een niet te weigeren bedrag wordt geboden van meer dan €30m, hoeft PSV ook niet te verkopen natuurlijk. Ik denk dat de penningmeester van PSV wel in zijn handen wrijft deze zomer. Voor Malen en Dumfries zal de club naar verwachting zo'n €50m opstrijken. Wanneer Demirspor Bruma overneemt en ook Rosario en Doan een nieuwe club vinden deze zomer, mag je verwachten dat daar nog een bedrag van €8-12M bovenop komt.

Voor Dumfries zal PSV Teze en in diens kielzog Sambo naar voren schuiven en ik verwacht dat bij een vertrek van Malen PSV direct doorschakelt en het toptalent Hlozek voor veel geld (€17m) binnenhaalt. Zorgwekkend is dan alleen nog het centrale verdedigingsblok; ik heb niet het idee dat Ramalho complementair is aan de fysieke tekortkomingen van Boscagli. Je moet echt een fysieke beer naast de Fransman plaatsen en daar mag best eens in geinvesteerd worden. Wanneer je Drommel, Mwene, Ramalho, Van Ginkel, Proepper en Hlozek voor slechts €21m binnenhaalt en je harkt zo'n €50-60M aan inkomsten bij elkaar, zou ik niet aarzelen om nog een extra kracht voor de verdediging aan te kopen. Anel Ahmedhodzic staat als 21-jarig talent met een lengte van 1m92 goed te boek bij Engelse topclubs; voor €8M lijkt me de kans groot dat je die jongen met PSV een mooie tussenstap kunt bieden.

Drommel
Teze
Ahmedhodzic
Boscagli
Max
Van Ginkel
Goetze
Proepper
Madueke
Hlozek
Gakpo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren