Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG neemt wraak op Stade Reims, Ibrahimovic gaat door met scoren

Laatste update:

Paris Saint-Germain leed in maart voor het laatst een competitienederlaag. Stade Reims was destijds met 1-0 te sterk en de kampioen van Frankrijk moest zaterdag opnieuw op bezoek in Stade Auguste Delaune. Dit keer lieten les Parisiens zich niet verrassen, want door doelpunten van Lucas, Jérémy Ménez en Zlatan Ibrahimovic wonnen de bezoekers met 0-3. De ploeg van Laurent Blanc heeft hierdoor zeven punten meer dan achtervolger Lille, maar nummer drie AS Monaco komt zaterdagavond nog in actie; de promovendus treft dan Nantes.

/

PSG pakte vorig seizoen de eerste landstitel sinds 1994 en ligt op koers voor de eerste titelprolongatie ooit. De hoofdstedelingen bleven zaterdag voor de 34e keer op rij ongeslagen en zijn dicht bij de evenaring van het record uit het seizoen 1993/1994, toen PSG zich 37 achtereenvolgende wedstrijden niet liet kloppen. PSG begon wel erg zwak op bezoek bij Reims, want Salvatore Sirigu voorkwam de 1-0 van Aissa Mandi en het middenveld was in handen van de subtopper. Na de eerste twintig minuten daalde het tempo en de eerste serieuze mogelijkheid leverde voor de gasten direct een treffer op: Ibrahimovic gaf de bal mee aan Lucas, die het leer in de kruising draaide. PSG nam hierna de controle over, maar kwam voor rust nog goed weg, toen Sirigu moest redden op een schot van Mickaël Tacalfred.

Lucas was in de slotminuut van het eerste bedrijf voor een tweede keer gevaarlijk: hij stuitte na een pass van opnieuw Ibrahimovic op Kossi Agassa. De Zweed startte in de basis, ondanks dat hij deze week met Zweden nog tegen Portugal speelde. Ibracadabra scoorde in Stockholm twee keer, maar was zaterdag minder prominent aanwezig. Toch pikte hij nog zijn doelpuntje mee: na een fout van Agassa bepaalde hij de eindstand op 3-0. Dat deed Ibrahimovic in de tweede minuut van de blessuretijd. Reims had op basis van het dappere spel ook wel een doelpuntje verdiend, maar Sirigu keepte een uitstekende wedstrijd en Grzegorz Krychowiak miste ruim twintig minuten voor tijd een strafschop.

/

Ménez, die in de basis startte omdat Edinson Cavani rust kreeg, maakte er na een uur 2-0 van door na een pass van Marco Verratti van dichtbij in het dak te schieten. Doordat Krychowiak hierna vanaf elf meter hoog over schoot en Sirigu redde op een knal van Mads Albaek, hield PSG zijn doel schoon en kon Ibrahimovic voor het slotakkoord zorgen; hij maakte in zijn laatste elf wedstrijden alweer zeventien doelpunten. Bij PSG, dat het woensdag opneemt tegen Olympiacos in de Champions League, kwam Gregory van der Wiel niet in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geweldenaar is het ook ibrahimovic.

23 november 2013 om 19:09

Ibrahimovic correctie

23 november 2013 om 19:17

Wilde je zo graag 1e reactie, dat je zo gehaast was.

23 november 2013 om 19:26

Kinderachtige reactie. Commentaar leveren op iemand 's reactie en zelf zoiets belachelijks typen.
Wat is er toch zo belangrijk aan die eerste reactie? Minder druk maken, levert je een extra 10 jaar op

23 november 2013 om 20:02

Ibracadabra!!!

23 november 2013 om 22:32

Maak jij je minder druk, scheelt jou ook weer 10 jaar .

Goed dat lucas weereens scoort.

Zlatan weer belangrijk zorgde voor de opbouw voor de 1e goal met een assist, prachtig doelpunt van Lucas, Menez ook weer lekker gescoort en natuurlijk de gemist e penalty van Reims die ze bijna terug in het spel bracht maar die werd gelukkig overgeschoten. In de blessure tijd kwam Zlatan nog bijna met de 0-3 maar de bal was attent en hield de bal. Een minuut later krijgt PSG een vrije trap op een goede plek, nog misschien een kans voor Zlatan om een goal mee te pikken maar de bal kwam tegen de hand van iemand in het muurtje van Reims en daarna in de handen van de keeper, vervolgens gooit de keeper ongelukkig naar een mede-speler en Zlatan kan daarvan profiteren want de hele hoek ligt open en Zlatan schiet de bal vervolgens met een goede volley lekker in de hoek 0-3.

23 november 2013 om 19:28

Ik hoef geen samenvatting. Sorry.

23 november 2013 om 19:32

Doe ff normaal man, je hoeft het ook niet te lezen. Wat een achterlijke reactie.

23 november 2013 om 20:28

Dan lees je het toch niet. Andere hebben het wel nodig

23 november 2013 om 20:50

Je hoeft het zijne toch ook niet te lezen?

23 november 2013 om 19:28

Dat schot kwam tegen de handen van een speler van Reims anders was die er nog misschien ingevlogen.. En die volley leek makkelijker dan het was want hij nam hem gelijk in 1x uit de lucht terwijl er andere spelers van Reims op hem af sprintten.

Matige wedstrijd van beide teams. PSG zonder Marquinhos Van der Wiel Maxwell Matuidi Lavezzi en Cavani in de basis. Lucas speelde met name de eerste helft weer sterk met veel acties die voor dreiging zorgde. Hopelijk mag hij vanaf nu altijd in de basis startte ten koste van Lavezzi die iedere keer minder indruk op me maakt dan Lucas. Ibrahimovic met een assist en goal weer belangrijk. Lekker voor Menez dat hij ook weer eens scoort, echter zie ik hem na dit seizoen wel vertrekken. Is ongelukkig bij PSG vanwege het weinige speeltijd dat die krijgt en dat straalt die ook uit maar het is niet anders. De concurrentie is gewoon beter.

Hopelijk word dit de basisopstelling voor aankomende tijd. Lavezzi eruit waardoor Lucas op de rechterflank kan en Cavani op links. Ibrahimovic als valse spits.

Sirigu
Van der Wiel
Marquinhos
Silva(C)
Maxwell
Verratti
Motta
Matuidi
Lucas
Ibrahimovic
Cavani

Een in vorm Lucas hoort in de basis samen met Cavani en Zlatan. Hij is toch beter dan Lavezzi (die eigenlijk ook een goede speler is). Hopelijk is Blanc het met me eens.

Jammer dat reims niet heeft kunnen verrassen, psg is echt een degelijk team geworden die weinig punten laten liggen... zal heel lastig worden om psg te verslaan, hoop dat monaco, lille, lyon, marseille en straks lens psg kunnen blijven uitdagen.

23 november 2013 om 20:31

Ik vind het ook leuk dat FC Metz het zo goed doet. Diafra Sakho kan echt goed voetballen. Als hij nog groeit kan hij echt een aanwinst zijn voor subtoppers in Frankrijk.

24 november 2013 om 02:20

Inderdaad mooi dat metz het goed doet, hoort gewoon in de ligue 1 te spelen. Diafra sakho is daar lekker bezig, las in de franse media dat montpellier en marseille hem op de voet volgen, ben benieuwd

Lyon?bedoel je in de komende jaren of dit seizoen want aan Lyon is dit jaar niet veel soeps aan.staan amper op de 7de plaats met 16 punten achterstand op Psg,maar ik neem aan dat je in de komenden jaren bedoelt.

Suffe pot
Suffe competitie
dramatisch niveau
Psg bijelkaar gekocht zooitje wint never nooit de cl

Jammer dat Pastore niet in de basis stond, heerlijke speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren