Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG neemt na gelijkspel in Londen koppositie over van Arsenal

Laatste update:

Arsenal en Paris Saint-Germain hebben elkaar voor de tweede keer dit Champions League-seizoen in evenwicht gehouden. In Parijs werd het een dikke twee maanden geleden 1-1 en woensdagavond vielen er in Londen twee doelpunten meer te tellen. PSG neemt op basis van het onderlinge resultaat wel de koppositie over, maar de definitieve beslissing valt op de laatste speeldag. Arsenal neem het dan op tegen FC Basel, terwijl les Parisiens tegen Ludogorets spelen.

/

PSG was in de eerste helft veruit het gevaarlijkst en kwam na een dik kwartier spelen op voorsprong. Lucas Moura stuurde Blaise Matuidi met een goede steekbal diep, waarna Edinson Cavani, die even daarvoor al een aardig kans had gemist, op aangeven van de Fransman binnen kon glijden. Arsenal had daarna moeite om het spel te maken, maar kreeg op slag van rust hulp van Grzegorz Krychowiak. De Pool gleed Alexis Sánchez onderuit en Olivier Giroud schoot vanaf de strafschopstip de 1-1 binnen.

In de tweede helft waren de bezoekers al snel weer dicht bij een voorsprong, maar een vrije trap van Lucas spatte uiteen op de lat. Marco Verratti stond even later op de verkeerde plek toen PSG de bal niet weg kreeg na een goede aanval van Arsenal en de bal caramboleerde uiteindelijk via de voet van de Italiaan achter Alphonse Areola. Hij leek zodoende de schlemiel van de avond te worden, maar de middenvelder mocht een kwartier voor tijd Lucas bedanken. De Braziliaan stond bij een corner op de goede plek en kopte de gelijkmaker tegen de touwen.

Wie denk jij dat de groepswinnaar wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cavani, wat een ramp..

23 november 2016 om 23:11

Je hebt Jenkinson verkeerd gespeld.

23 november 2016 om 23:14

Hahaha, Jenkinson was inderdaad echt dramatisch vandaag. Is Debuchy nou echt zoveel slechter? Gibbs met zn linkerbeen zal vast ook wel enigzins op rechts kunnen spelen? Ik zeg t nu alvast, Jenkinson gaat met de koppigheid van Wenger de komende weken heel wat punten verspillen als hij erin blijft staan. Wanneer komt Bellerin weer terug?

23 november 2016 om 23:22

Ja joh, alleen Jenkinson speelde slecht natuurlijk. Ozil vermist, Coq was echt slecht en dat zeg ik voor het eerst, Koscielny was helemaal verstrooid, Iwobi constant balverlies en Giroud was ook bijna niet te zien. Veel meer spelers die al tijden fit zijn en veel meer kwaliteit hebben dan Jenko liepen te kloten. Jenko moet het team niet dragen, spelers als Ozil en Kos moeten dat doen.

23 november 2016 om 23:23

Volgens mij is bellerin nog 3/4 weken niet inzetbaar

23 november 2016 om 23:56

Belachelijk dat je de prestatie van Jenkinson durft te vergelijken met de verminderde vorm van andere spelers. Het was Arsenal- onwaardig wat daar op rechtsback stond. Dankzij hem hebben we de wedstrijd verloren.

24 november 2016 om 00:02

De rest was niet goed. Maar Jenkinson was een complete ramp die de rest mee de afgrond in trok.

Zo opmerkelijk is de opmerking van Arsenaladdict dus zeker niet.

24 november 2016 om 00:04

Dat is onzin ArsenalAddict. We hebben de wedstrijd verloren door een belabberde inzet en verkeerde keuzes van Wenger. Ramsey moet heel gauw weer geblesseerd raken, want dat is de enige manier waarop hij door Wenger niet opgesteld zal worden.. Iwobi was echt onthutsend slecht, Giroud onzichtbaar, Alexis liep zich continu vast, Ozil kwam niet in de goede posities terecht, Coq was matig voor zijn doen, Jenkinson dramatisch. De spelers speelden ondermaats en Wenger stelde de verkeerde spelers op. Je kunt niet een verliespartij gaan afschuiven op Jenkinson, notabene een rechtsback... niet wanneer naast hem nog 4-5 andere spelers dramatisch tot ondermaats waren.

24 november 2016 om 00:07

Ik vond anders Iwobi en Ramsey en Jenkinson alledrie naar de prijs van de slechtste speler van het veld solliciteren... Alledrie ronduit dramatisch. Ox krijgt nooit een kans, Xhaka moet banken voor Ramsey en de reden waarom je goed speelde (Alexis in de spits, wat voor onvoorspelbare aanvallen zorgde) verander je nu weer omdat Giroud als invaller een paar keer scoort.. Nee, heel Arsenal was gewoon ronduit slecht. Collectief falen heet dat. November begint er steeds grimmiger uit te zien, zoals altijd....

24 november 2016 om 00:18

ArsenalAddict, yeah right. Laten we door de vingers zien hoe Koscielny een stuk of drie hele grote fouten maakte, hoe Mustafi ook heel vaak ernaast zat en ook nog eens zijn flying kick ging oefenen. Of laten we het hebben over Ozil, die heb je vast niet gezien, ik ook niet! Ja lekkere ondergrens hebben die gasten. Ik zie btw dat Ramsey de pispaal is voor velen hier, dat verdiend hij vandaag niet. Onterecht in de basis na zijn wanprestatie tegen United, maar als je zegt dat hij vandaag net zo slecht was lieg je tegen jezelf.

24 november 2016 om 09:05

Nou, Ramsey was anders behoorlijk slecht hoor. Niet zo slecht als zaterdag, maar dat maakt hem nog steeds niet goed... Foute passes, kapte zichzelf uit, verloor de bal heel simpel. Coquelin en Ramsey samen werkt niet. Altijd wanneer Ramsey naast Coquelin speelt dan speelt Coq slecht. Dit komt omdat Ramsey continu uit positie loopt en veel te veel afstand tussen hem en Coq laat, waardoor Coq continu zich op 2 man moet focussen. Nee, Ramsey was gewoon slecht gister.

25 november 2016 om 22:33

Nu weer jenkinson....
Types zoals jou moeten eens stoppen een persoon aan te wijzen.

Weet dat voetbal een team sport is dus je wint als team en je verliest als team.

Jenkinson heeft anders geen bal verkloot waaruit een goal viel.
Jullie moeten eens stoppen met 1 dader aan te wijzen.
Als jenkinson volgende keer 2 keer scoort en 2 assist geeft
Is hij weer van wereldklasse.

Ik zag het probleem.vooral bij alexis die kan toch beter op giroud zijn plaats staan dan als winger.
En ja ik weet hij word veel gebruikt als winger maar vind hem daar nooit zo goed.
Alexis is een speler die moet centraal in de as staan zodat hii zowel links als rechts kan lopen.
Zet je hem aan de buitenkant dan sluit je hem op en dan kan hij alleen naar binnen trekken als hij actie wil maken.

Huh? Bij VI staat dat onderling resultaat voor doelsaldo gaat? Welke is het jongens?

23 november 2016 om 23:08

Het onderlinge resultaat geeft normaal de doorslag, maar aangezien dat 2x gelijk was kijkt men naar het doelsaldo gok ik?

23 november 2016 om 23:14

Ik denk dat ze eerst kijken naar het aantal uitgoals, dus als Arsenal en PSG de volgende wedstrijd beide winnen dan zal PSG groepshoofd worden denk ik.

Psg staat 1e Vz, het gaat om onderling resultaat voor doelsaldo.

Weer geen eerste natuurlijk. Met wat geluk maakt dat dit Cl seizoen niets uit, mja wel weer zonde.
Het was een leuke wedstrijd: spannend, hoog tempo en er gebeurde genoeg. Ergerde me de 1e helft kapot, maar dat komt vooral omdat Ramsey er weer in stond, altijd maar weer. 1e helft trouwens erg slordige foutjes door een totaal gebrek aan concentratie leek het wel. Gelukkig later na herpakt.
Ik verlies wel steeds meer vertrouwen in Wenger door deze potjes.. Sanchez, de man die in de spits geweldig presteert en in de voorgaande seizoen als linksbuiten geweldig presteerde, zet je rechtsbuiten.. Echt onbegrijpelijk. Hij lijkt het totaal niet te snappen dat hij zelf de angel uit z'n beste speler haalt.

Psg terecht 1e in de poule, kijkend naar beide potjes tegen Arsenal. Pfoe en het is hopen dat Bellerin wonderbaarlijk snel fit wordt. Jenkinson hahaha.. Mijn god.

23 november 2016 om 23:23

Vraagje he? Toen het goed ging met Arsenal Speelde Wenger Met Iwobi en Walcott op de vlanken, Xhaka en Carzorla als blok, Alexis Spits Ozil op tien en achterin Monreal Kos Mustafi Bellerin...........Waarom laat hij Walcott, Monreal en Xhaka dan banken... Al helemaal als je al Bellerin en Cazorla mist. Waarommm dan niet gwn Alexis in de spits ipv Giroud... Kijk Cazorla is gebleseerd maar laat dan al helemaal Xhaka staan.. Jenkinson kan gwn niet! Probeer dan daar Gibbs uit.. En laat Monreal staan op Links.

23 november 2016 om 23:26

En Volgens mij is Cazorla echt de Motor van Arsenal.. Sinds hij er niet is draait het minder. En Giroud vind ik gwn een ideale invaller lekker Alexis in de Spits laten.

23 november 2016 om 23:51

Tja dat is de vraag. Als Cazorla er niet is moet Xhaka gewoon spelen, maar in de belangrijke wedstrijden blijft Wenger vreemde keuzes maken. Tegen United El Neny centraal met Coquelin en Ramsey op de flank. Vandaag Giroud ineens in de spits, Sanchez verkloten op rechts, Monreal op de bank en Ramsey centraal..

Ik weet geen verklaring. Hij is denk ik veel te naief en om een of andere reden vind hij dat dit soort keuzes goed zijn. Nee, echt geen idee.. Hij is tactisch iig enorm zwak, want het is elke keer hetzelfde.

24 november 2016 om 00:13

@Gooner4. Dat Monreal op de bank zat vond ik nog niet eens zo erg en tactisch juist slim van Wenger. Lucas is snel, en laat Monreal dit seizoen nou al meerdere keren ronduit slecht zijn geweest tegen snelle buitenspelers. Monreal is dit seizoen absoluut nog niet top bezig, dus de keuze voor Gibbs begreep ik zeker. De keuze voor Ramsey, Giroud en ook Iwobi begreep, en begrijp ik nog steeds, ik echter totaal niet. Ramsey was zaterdag echt ronduit dramatisch, maar mag gewoon weer in de basis starten op de plek waar hij al 2-3 jaar niet goed meer speelt (ben ik trouwens de enige die het opvallend vind dat Coq altijd slecht speelt als Ramsey naast hem staat?). Iwobi was de vorige wedstrijd dat hij speelde niet goed, en is nog ontzettend jong. Waarom hem elke keer weer in deze belangrijke wedstrijden opstellen? Al helemaal nu Ox je al meerdere keren dit seizoen heeft gered als sub, bij zijn basisplaatsen (buiten eentje om) goed heeft gespeeld en zelfs nu al meer goals en assists heeft dan zijn vorige twee seizoenen samen. Waarom laat je hem dan niet starten (al helemaal omdat hij natuurlijk op een wolk zat na zijn goede assist zaterdag)? En waarom speel je in hemelsnaam weer statisch met Giroud in de spits en Alexis op rechts? Zet dan tenminste Alexis op links, want daar is hij tenminste nog vertrouwd mee. Al met al gewoon een dramatische wedstrijd van onze kant waarin we absoluut geen punt verdienden.

24 november 2016 om 00:40

En wie heeft Wenger vertelt dat het een goed idee is om met Ospina de CL te spelen... Tis een goeie keeper maar Arsenal kan het zich niet permiteren Cech op de bank te laten.. Ik zie zoveel wijzigingen ten opzichte van het 11tal dat als een machine draaide.. Cech Monreal Xhaka Walcott (Cazorla Bellerin geblesseerd) dat zijn 6 spelers en dan nog de poppetje op de verkleerde plek neerzetten... Snap Wenger ECHT NIET!!! Gwn zoveel mogelijk de vaste kern van het team opstellen in grote Wedstrijden en daarom zou ik Monreal der in hebben gelaten voor de vastigheid. Maar die keus snap ik door jou dan wel beter. Volgend seizoen maar eens in Madrid/Dortmund Sporting?Shoppen?

24 november 2016 om 10:00

Klopt helemaal, Gibbs was ook slim tegen Lucas en Monreal is nog niet de Monreal van afgelopen seizoen(en). Ik had het bericht echter net geplaatst en had geen zin om het te veranderen haha.

De rest is idd onbegrijpelijk, echt onbegrijpelijk. Elke keer maar weer in dit soort wedstrijden. Meneer Wenger denkt schijnbaar dat hij zich tactisch moet aanpassen aan de sterkte van de tegenstander, maar tactisch is hij van bedroevend niveau. Hoe doet hij het dan? Door gewoon wat anderen erin te zetten en wat te schuiven. Lijkt wel alsof hij totaal niet nadenkt.

24 november 2016 om 10:02

Ospina gaat nog wel, dat doen meer clubs. Ospina heeft zich ook dit seizoen bewezen. Andere wijzigingen zijn onbegrijpelijk idd. Het is niet te snappen.

Ik zie die Jorge Jesus wel graag komen denk ik, die van Sporting. Anders misschien Tuchel ja, maar dat is lastig. Simeone echt niet.

24 november 2016 om 12:10

Jorge Jesus weet ik niet zo. Ik ben wel bang voor de opvolging van Wenger. Ja we kunnen beter, maar het kan ook veel slechter zoals bijvoorbeeld United nu. Ik zelf ben voor een verandering van de clubstructuur. Wenger moet niet meer degene zijn die alles bepaald binnen de club. Er moet een assistent komen die ballen heeft, geen ja knikker zoals Bould. Er moet iemand komen die de transfers doet, iemand als David Dein. Verder doet Wenger echt wel goede dingen, en vaak heb ik ook medelijden met de beste man. Zijn liefde voor Arsenal is ongeëvenaard en hij is ontzettend bescheiden in interviews. Als club moet je hem daarin helpen. Hij zelf ziet zijn bepaalde tekortkomingen niet, help hem dan daarbij. In mijn ogen gaat het probleem dan ook dieper dan alleen Wenger. In de clubstructuur zitten te veel 'geldgraaiers' die Arsenal zien als winstgevend bedrijf op plek 4. Dat zijn de mensen die eerst weg moeten. Daarna kun je gaan nadenken over het vervangen van Wenger. En er moet iemand gaan over spelersbeleid, iemand anders dan Wenger. Dit ook met betrekking tot de verkoop. En de spelers mogen ook wel eens in de spiegel kijken. Constant laten ze Wenger in de steek. Dan ben ik van mening dat zoiets niet alleen aan Wenger kan liggen.. Hoe Jenkinson, Ramsey en Iwobi gisteren speelden kan niet aan Wenger liggen. Dat hij ze opstelt is inderdaad zijn fout, maar dat zij zo ontzettend slecht spelen kan Wenger vrij weinig aan doen. Als zij op hun goede niveau zouden spelen zijn ze niet de beste spelers van Arsenal (Iwobi geldt dit minder voor dan, Just making a point), maar dan kun je wel gewoon met hen spelen en alsnog winnen.

24 november 2016 om 14:02

Reppi, Niet met je eens, Ospina vind ik zeker niet de mindere. De lange hoek is bij Cech echt ondermaats. Ik zou de voorkeur geven aan Ospina.

idd psg staat gewoon 1ste, dat wordt weer een loodzware opgave voor arsenal als ze 2de worden.

Echt die wenger joh... Begin met de dag steeds minder vertrouwen in hem te krijgen. Wanneer begrijpt hij nou dat Ramsey gewoon moet banken? Hij koopt xhaka voor 40 mil en speelt ook goed laatste wedstrijden en nogsteeds zet hij Ramsey erin. Overigens giroud moest ook gewoon banken. Prima wissel maar ik vind hem nog steeds geen basisspeler ondanks al zijn belangrijke goals. Zet is Sánchez maar weer in de spits want het ging net zo lekker en dan moet hij alles weer verlesten

23 november 2016 om 23:28

Vergeet het maar. Wenger gaat al die punten die ze in de begin halen verneuken door die vreemde opstelling van zijn arrogantie. Ik zou zeggen: bereid je voor de zwarte november.

24 november 2016 om 08:08

November is bijna voorbij, lul niet zo met de meute mee.

24 november 2016 om 08:21

Of december als ze nog veel punten gaan verspelen.

Zo jammer dit, Arsenal kan het weer eens niet over de streep trekken. Komende winter (of zomer) moet een fatsoenlijke back-up voor Bellerin gehaald worden, want zowel Debuchy als Jenko kunnen allebei gewoon absoluut niet mee. Arsenal verdiende hier geen overwinning, PSG kwam daar dichter bij in de buurt, maar Cavani is niet wat hij ooit geweest is. Zulke kansen moeten er gewoon in. Arsenal zo goed als zeker 2e, of PSG moet ineens punten verliezen tegen Ludogoretz in eigen huis, maar dat zie ik niet gebeuren.

Eerste of 2e worden maakt een beetje uit, maar ook weer niet heel veel. We ontlopen Bayern in ieder geval, en sowieso Dortmund of Real. Wat dat betreft is de nieuwe opzet nogal anders dan de vorige. PSG en Arsenal in 1 poule, Bayern en Atleti bij elkaar, Real en Bvb, Barcelona en City samen, allemaal vrij sterke nummers 2.

23 november 2016 om 22:57

Het klinkt misschien, maar ik zou Arsenal graag een keer tegen Real willen zien spelen. Al die andere ploegen hebben we al gehad als tegenstander, maar Real nog niet. Ik weet dat je zulke tegenstanders het liefst het langst mogelijk uitstelt, maar zoals jij al zei al word je 1e of 2e je komt toch wel een sterke tegenstander tegen, Als het aan mij ligt dan een maar nieuwe

23 november 2016 om 23:17

Dat weet je wel. Als Real Madrid eerste word zorgt de uefa er wel voor dat ze wat een makkelijkere tegenstander krijgen. Die moeten door tot de laatste 4. Bayern moet straks tegen Leicester City. Arsenal krijgt Juventus ofzo.

Jenko kan echt niet, zeker niet op dit niveau. Daarnaast wordt er bijna niets gecreëerd, baart me wel zorgen. Ook ben ik geen fan van Ramsey, op welke positie dan ook. Kan niet wachten tot Santi terug is. Hopelijk dit weekend een keer weer een overtuigend Arsenal.

Ik wil voorlopig geen Ramsey in de basis zien (niet dat ik daar wat iver te zeggen heb) maar wat is die man nutteloos. Sanchez op rechts? Jenkinson is net terug van een gele lange blessure (kan het duidelijk niet aan)

Met andere woorden het wordt weer eens ouderwets bedenken wat er in Wenger's hoofd zat toen hij de opstelling maakte

Op de engelse stream zeide ze net dat psg de koppositie had omdat onderling duel in voordeel van psg is.
Hier beweren ze dat arsenal gewoon 1ste blijft.
Hoe zit dit nu?wat is nu waar.

En hoe gaat het nu de volgende ronde.
Stel arsenal wint met 1-0 hoeveel moet psg dan winnen om 1ste te worden?

23 november 2016 om 23:11

Psg staat gewoon 1. Bij een gelijk aantal punten straks is Psg dus als 1e door.

23 november 2016 om 23:38

Dude luister even.
Ten eerste als je cl wil winnen moet je iedereen kunnen verslaan en niet alleen de 'zwakke broeders'.
Met jou reactie doe je net voorkomen alsof arsenal alleen kan winnen van de 'kleinere teams'

Maar kan me nog paar jaa geleden herrineren.
Moet er nog steeds om lachen haha
We loten in de 1/8ste finale monaco en had je eens moeten zien wat we al gingen praten over de kwartfinale.
Doeiii monaco gooide ons er gewoon uit.
Wat de tegenstander ook word dat maakt me niet uit als ze maar met volle overgave spelen en als ze dan 2 keer verliezen met 2-1 dan ben ik zeer tevreden maar als we maar niet spelen als hoe in de eerste helft en dan de 2de wedstrijd weer met 1 goal te weinig er uit vliegen omdat we het lieten afweten in de eerste wedstrijd.

Gewoon knallen wie de tegenstandee ook word

24 november 2016 om 01:07

Wat het ook wordt allemaal, je hebt 'De langste zin van de dag' Award gewonnen!

Dat tweede doelpunt was niet nodig geweest pff. Of je kopt die bal weg of je laat hem gaan, niet zo slap je hoofd ertegenaan gooien.

Arsenal viel me toch is tegen..: psg stond in de eerste helft als een defensieve uitstekend team te spelen. Alleen dan die pingel, zou wel graag nog wat duideijkere video willen zien. Nadat, zette arsenal weer wat druk, maar dan laat psg de klasse weer zien. En hoeveel vertrouwen moet een cavani wel niet krijgem??? Wat een misset weer

24 november 2016 om 07:45

duideijkere ? krijgem? misset?

24 november 2016 om 08:11

Zeikerd? Ochtendhumeur? Sneu?

24 november 2016 om 13:51

mijn oprechte excuses.. het typen op het toestel van de zaak verloopt moeizaam. Hoop dat je nu in de middag wat vrolijker bent

Wat een schandalig slechte eerste helft van onze kant.. 39% balbezit in eigen huis, compleet worden weggespeeld op het veld.. Ontzettend veel foute ballen, geen enkele kans gecreëerd. Ramsey die gewoon in de basis mag starten na zijn beschamende optreden afgelopen zaterdag, en dan ook nog eens op dezelfde voet verder gaan... Jenkinson dramatisch, die jongen moet echt weer flink werken om op zijn niveau te komen (wat al niet een super hoog niveau was, maar hij werkte altijd hard tenminste). Iwobi ontzettend slecht, liep zich continu vast. Wanneer mag Ox een keer starten? Giroud niet gezien, laat Alexis lekker in de spits (sowieso in topwedstrijden) en Giroud lekker super subben. Coquelin slecht voor het eerst in lange tijd (toevallig ook altijd als hij met Ramsey naast zich speelt...). Al met al gewoon een gelukkig punt voor ons weer, de typische november maand gaat maar weer verder.. Al hoeft de tweede plek nu niet heel erg te zijn aangezien ploegen als Bayern en Real waarschijnlijk ook 2e worden.

23 november 2016 om 23:44

Bayern is niet in goede doen.
Real is ook nog niet echt overtuigend
Barcelona is ook niet overtuigend dit seizoen.

Maar waarom zijn we bang om real madrid enz te loten?
Waarom.spelen we dan cl als we al die instelling hebben dat we niet de allergrootste teams willen loten???
Komop man als je hoge ogen wilt gooien in cl moet je geen angst uitstralen en gewoon iedere wedstrijd strijden ongeacht de tegenstander.!!

Weg met die rare uitspraken van hopelijk loten we die niet en die niet.
Als je die allemaal niet wil loten moeten we europa league gaan spelen of helemaal niks

24 november 2016 om 00:18

Ik snap je punt, maar dat is gewoon niet realistisch. Ik zie Arsenal ook graag spelen tegen de Bayerns en de Reals van deze wereld, maar dan kom je gegarandeerd niet verder. Leuk dat jij er geloof in hebt, maar waarom zou het anders zijn dan de afgelopen 6-7 jaar? Milan, Barca, Bayern, Bayern, Barca, Monaco, Barca. Allemaal verloren. Vaak nipt op uitdoelpunten, maar elke keer schieten we onszelf in de voet. Is het dan niet gewoon realistisch om te hopen op een Leicester, Napoli of Monaco bijvoorbeeld? Ik zou het persoonlijk wel een keer leuk vinden als we weer eens de 8e finales doorkomen na 7 jaar..

24 november 2016 om 01:11

Als Bayern zo door blijft gaan zou ik er als Arsenal zijnde juist wel op hopen.. Ben het helemaal met je eens. Tuurlijk is het voor elk team prettig om te beginnen met een zwakkere broeder. De reuzen komen vanzelf op je pad.

24 november 2016 om 11:25

Ik vlieg liever in de 1/8ste ronde eeuit door een reus
Dan in de halve finale
Heeft je misschien hoop posities en blessures gekost in de competitie en dan vlieg je er vervolgens in halve finale nog kansloos uit.
Je speelt cl toch niet om halve finale te halen?

Kom op zeg gewoon motivatie en klaar om te strijden
Ongeacht tegenstander.
Ik vind je een zwakke club als je hoopt op alleen maar mindere teams.
Dan hoor je zelf ook gewoon bii de zwakke broeders!

24 november 2016 om 12:12

Maar horen we dan ook niet bij de zwakke broeders? We vliegen er al 7 jaar op rij uit. Telkens op dezelfde manier. We willen Europees een topclub zijn, maar dat betekent nog niet dat we dat nu al zijn.. Dan zul je toch moeten roeien met de riemen die je hebt..

24 november 2016 om 15:44

1 woord

24 november 2016 om 15:44

Instelling

Wie ik Zeker niet wil loten is Barcelona. Als we hen loten, is het over en uit.
Wie ik ook niet wil loten is Juventus en Atletico Madrid.
Moesten we Dortmund loten, zou ik het niet zo erg vinden.
Wat ik toejuich is Monaco of de poule van Benfica/besiktas/napoli.

Arsenal kennende loten we Barcelona... Over de match wil ik niet praten. Kunnen we nooit eens winnen tegen een topper. Eindeloze gelijkspellen...

En ohn in januari gewoon Ricardo Rodriquez kopen alstublieft. Zou zo handig zijn.

#coyg

Ospina geweldig gekeept! Dankzij hem hebben ze niet verloren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren