Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG legt 20 miljoen neer voor Braziliaan en zet streep door naam van Struijk

Laatste update:

Lucas Beraldo ruilt São Paulo definitief in voor Paris Saint-Germain, zo maakt de Franse club op nieuwjaarsdag wereldkundig. De Braziliaanse verdediger (20) tekent voor vijf seizoenen in Parijs en volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano legt PSG 20 miljoen euro voor hem neer. Eventuele bonussen zijn overigens niet opgenomen in het meerjarige contract.

"Ik ben er erg blij mee dat ik voortaan voor zo'n ambitieuze club als PSG mag gaan spelen", reageert Beraldo, die met rugnummer 35 gaat spelen, op de website van zijn nieuwe werkgever. "Dit is een belangrijke stap in mijn loopbaan, waar ik alleen maar beter van word."

"Ik kan niet wachten om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en om voor de eerste keer dit shirt te dragen", voegt de enthousiaste Beraldo daaraan toe. De aanwinst maakt wellicht op 14 januar zijn debuut voor PSG, dat op die dag de Ligue 1 hervat met een uitwedstrijd tegen RC Lens.

Struijk
PSG sprak onlangs nog met Leeds United over een transfer van Pascal Struijk, zo wist het gerenommeerde Franse L’Équipe donderdag te melden. De Parijzenaars vonden de vraagprijs van Leeds echter te gortig en richtten daarom hun vizier op Lucas Beraldo, die nu dus voor vijf jaar heeft getekend.

Volgens de Franse sportkrant is het niet ondenkbaar dat PSG komende zomer een nieuwe poging gaat ondernemen om de Nederlandse centrumverdediger los te weken bij Leeds. Hoeveel de Championship-club vroeg voor zijn diensten, wordt niet bekendgemaakt.

Uiteindelijk besloot PSG dus in te zetten op Beraldo. De Franse recordkampioen neemt de Braziliaanse mandekker voor twintig miljoen euro over van van São Paulo FC, waardoor Struijk definitief niet naar Parijs verhuist tijdens de winterstop van dit seizoen.

Struijk staat met Leeds momenteel vierde in de Championship. De in het Belgische Deurne geboren verdediger kwam tot dusver 23 keer in actie dit seizoen. Hij wist hierin drie keer het net te vinden. Daarnaast heeft hij al 85 duels ervaring op het hoogste niveau in Engeland. Struijk werd in 2018 door de Engelse club overgenomen van Ajax en is sinds enkele seizoenen onbetwiste basisspeler.

Struijk ligt tot medio 2027 vast bij Leeds en heeft volgens het gerenommeerde Transfermarkt een waarde van achttien miljoen euro. Eerder toonde Club Brugge al interesse, die club wilde echter niet meer dan vijftien miljoen euro betalen voor zijn diensten.

Oranje
Ook maakte Struijk zijn debuut in Oranje nog altijd niet. Het is dringen achterin bij het Nederlands elftal. Als iedereen fit is kan bondscoach Ronald Koeman beschikken over Jurriën Timber, Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Nathan Aké, Micky van de Ven, Jorrel Hato, Stefan de Vrij en Jordan Teze.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar terug naar Ajax. We lopen niet echt over in de fantastische verdedigers, wel jammer dat het geen rechtspoot is want die Sutalo wil ik zoals jullie weten weg hebben uit de hart van onze defensie

28 december 2023 om 16:22

Als PSG interesse in hem heeft komen er ook nog wel andere grote clubs uit de CL en PL.

28 december 2023 om 16:51

Als PSG de vraagprijs van Struijk te gortig vond en Beraldo al 20 miljoen kostte, lijkt mij dat Struijk niet voor minder dan dat weg mag.. Dat gaat Ajax niet betalen op het moment

28 december 2023 om 21:49

En moet Ajax ook zeker niet doen voor Struijk... Prima verdediger hoor, maar Ajax moet geen jongens voor deze bedragen gaan halen als normaalste zaak vd wereld.

Jammer voor Struijk. Met een club als PSG achter je naam heb je altijd een vangnet. Hopelijk komt die grote club in de zomer alsnog.

Het is toch wel tekenend dat zo’n talent spreekt over ‘een grote stap in zijn carrière’, insinuerend dat dit niet het beoogde eindstation is. Verder overigens niet zo slim als hij er daadwerkelijk zo in staat, zie daar maar eens weg te komen om een stap vooruit te maken.

1 januari 2024 om 15:41

Het is erg lastig om je bij PSG in de basis te spelen tussen Marquinhos, Skriniar en Kimpembe, maar behoorlijk veel spelers hebben na een periode bij PSG een trapje lager een uitstekende carriere, zie bv Xavi Simons, Bakker, Lo Celso, Paredes, Icardi, Sarabia, Gueye, Meunier, Nkunku, Trapp, etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren