Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG kent zorgeloze generale voor Bayern; mijlpaal voor Xavi Simons

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zaterdag eenvoudig gewonnen van RC Strasbourg. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino nam al voor rust een ruime voorsprong op de nummer veertien van de competitie en liep zonder zich overmatig in te spannen uit tot 1-4. Mitchel Bakker speelde de volledige wedstrijd mee, terwijl Neymar geschorst was. Xavi Simons mocht in de slotfase invallen, hetgeen zijn competitiedebuut voor PSG betekende. Nummer twee PSG verkleint de achterstand op Lille OSC tot drie punten. Dinsdag spelen de Parijzenaren in eigen huis de return in de Champions League tegen Bayern München.

In de openingsfase kwam PSG goed weg, toen Adrien Thomasson van afstand de paal raakte. Daarna was het uitsluitend de uitploeg die de klok sloeg en na een kwartier was het voor het eerst raak. Mbappé kapte voorbij zijn tegenstander na een dubbel schijnschot en schoot met links in de korte hoek door de benen van doelman Matz Sels: 0-1. Negen minuten later werd Sarabia op de rand van het strafschopgebied bereikt. De aanvallende middenvelder kapte met links zijn opponent uit, om met rechts af te drukken: 0-2.

Op slag van rust gooide PSG de wedstrijd al in het slot. Kean werd in de zestienmeter van achteruit aangespeeld door Mbappé, waarna de spits uit de draai de rechterhoek vond: 0-3. In de tweede helft leken de Parijzenaren het wat rustiger aan te doen. Kean verprutste een grote kans een-op-een met Sels, terwijl Habib Diallo aan de overzijde van het veld met het hoofd rakelings miste. PSG moest na ruim een uur een tegentreffer incasseren, toen Moïse Sahi Dion uit een lage voorzet vanaf de rechterkant binnentikte: 1-3. Leandro Paredes tekende voor het slotakkoord, door een vrije trap van grote afstand schitterend in de hoek te krullen: 1-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappé weer grote klasse. Oef! Die verkeert in blakende vorm, natuurlijk het was Strasbourg, maar zoals hij het spel maakte vandaag, dat gaat alleen maar beter worden. Genieten gewoon om de man die het stokje gaat overnemen zo aan het werk te zien, in de wetenschap dat hij nog een jaar of 10 gaat schitteren. En Bakker weer een prima potje gevoetbald overigens.

10 april 2021 om 19:09

Volg jij PSG een beetje? Weet je toevallig of Bakker nog potentie heeft om toekomstige linksback van Oranje te worden?

10 april 2021 om 19:12

Verdedigend doet ie het best prima, aanvallend is het te grillig. Eerste linksback zie ik hem niet worden bij PSG of Oranje, maar voor de breedte best een optie.

10 april 2021 om 19:24

Ik heb het al eens eerder over hem gezegd, en elke keer als ik hem zie spelen kom ik weer tot dezelfde conclusie. Je kan hem vrijwel niet op een fout betrappen. Werkt hard en speelt oerdegelijk. Hij heeft in de opbouw niet echt iets spectaculairs, maar vooral met Neymar kan hij van achteruit goed combinerend een aanval bouwen. Of het wat voor Oranje is? Weet ik niet, daarvoor weet ik te weinig van Oranje.

10 april 2021 om 19:43

Ach... tegen strasbpurg misschien. Afgelopen week had hij de grootste moeite met Sané en kwam hij enkele malen erg ongelukkig uit de verf. PSG vind ik echt een paar niveaus te hoog voor hem. Maar zo lang hij er kan en mag spelen heeft hij natuurlijk groot gelijk. Mar begreep dat hij ook al wat aan het 'klagen' was over gebrekkige speeltijd... hij mag absoluut niet klagen dat hij überhaupt minuten krijgt bij psg

10 april 2021 om 20:39

Ja Strasbourg inderdaad, maar ook tegen andere tegenstanders in de Ligue 1 doet hij het prima, zoals ik er tegenaan kijk tenminste. En dan echt zoals ik hierboven omschreef. Goed, degelijk, niet spectaculair. Het zal nooit een Roberto Carlos of een Cafu worden nee.... maar wat moeite met Sané betreft, heel veel vleugelverdedigers hebben grote moeite met Sané hè?

10 april 2021 om 19:49

Als psg de cl wint en mbappe de gouden bal wint,dan ben ik echt benieuwd wat neymar dan denkt,weggegaan bij Barcelona om niet meer in de schaduw van messi te staan om vervolgens in de schaduw van een veel jongere persoon te staan...

Ik dacht altijd dat die Simons vooral hype was maar wat ik nu af en toe voorbij zie komen is toch veelbelovend. Uitstekende balbehandeling en lekker fel in de duels. Enfin...we gaan het meemaken.

11 april 2021 om 12:32

ik ben van mening dat het nog steeds een hype is. Denk niet dat hij gemaakt is voor de europese top

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren