Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG is kwaad op Real Madrid: ‘Gebrek aan respect voor PSG en Mbappé’

Laatste update:

Technisch directeur Leonardo van Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond furieus gereageerd op de nieuwe toenaderingspoging van Real Madrid tot Kylian Mbappé. Als de aanvaller zijn contract niet verlengt, is hij in de zomer transfervrij. In een uitgebreid interview gaf Mbappé dinsdag nog aan dat hij in de zomer dolgraag naar de Koninklijke wilde transfereren.

Mbappé werd in de laatste weken van de transfermarkt sterk in verband gebracht met Real Madrid, maar een transfer bleef ondanks meerdere biedingen, waarvan de hoogste 200 miljoen euro bedroeg, uit. In gesprek met L’Équipe zei de spits dat hij alleen naar Real Madrid wilde in de zomer. De uitspraken van de sterspeler van Paris Saint-Germain werden vol optimisme ontvangen door Real-voorzitter Florentino Pérez. "In januari hebben we nieuws over Mbappé. We hopen dat op 1 januari alles in kannen en kruiken is", zo gaf de president aan tegen El Debate.

Mbappé geeft groot interview aan L’Équipe: ‘Ik wilde alleen naar Real Madrid’

Kylian Mbappé vertelt in een uitgebreid interview over zijn vertrekwens. Lees artikel

De uitspraken van de voorzitter van de Madrilenen zorgden voor grote irritatie bij Leonardo. "Dit is een nieuw voorbeeld van het gebrek aan respect voor PSG en Kylian. Dat kunnen we niet accepteren”, reageert de technisch directeur van Paris Saint-Germain tegenover L’Equipe. "In dezelfde week heeft een Real Madrid-speler (Karim Benzema, red.), de coach (Carlo Ancelotti) en nu de president (Florentino Pérez) over Kylian gesproken alsof hij al een van hen was."

Mbappé is voorlopig niet van plan om zijn aflopende contract bij de recordkampioen van Frankrijk te verlengen. Een transfervrij vertrek naar Real Madrid lonkt voor de aanvaller, die momenteel een droomvoorhoede vormt met Lionel Messi en Neymar. De kans op een langer verblijf van de superster in Parijs lijkt klein, al houdt hij de deur zelf op een kier. “Wat ervoor kan zorgen dat ik bij PSG blijf? Daar zijn we ver van verwijderd... Ik ga niet de hypocriet uithangen. Mijn intenties en ambities waren duidelijk. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Mijn toekomst is nu niet mijn prioriteit.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 oktober 2021 om 20:48

Arme kerel wordt aan zijn contract gehouden. Zegt ook dat hij het nog gewoon naar zijn zin heeft en de club ontzettend dankbaar blijft. Wat een marteling. Prison Saint Germain!!!!!

Hypocriet gejank.

5 oktober 2021 om 20:54

Nou wat vind je dan van het feit dat PSG Mbappe volgens Mbappe zelf zwart maakt met leugens naar de buitenwereld toe over zijn vertrekwens, timing en onderling gemaakte afspraken?

5 oktober 2021 om 20:58

Klopt helemaal real8. PSG deed er alles aan om Mbappe neer te zetten als grote boosdoener. Diep triest om je sterspeler en geboren Parisien zo te behandelen. Goed dat Mbappe het een en ander recht heeft gezet met deze interviews

5 oktober 2021 om 20:59

Niet netjes maar laten we vooral niet doen alsof Real zo heilig is. Mbappe is sowieso gek om op dit moment maar Real te willen, ik vind het echt een mooie club maar de fans zijn niet loyaal en als hij niet presteert naar verwachtingen zullen ze hem uitkotsen. Hij kan veel beter naar Liverpool gaan, een legende worden en ze zullen hem aanbidden daar. De Spaanse competitie is in verval en Madrid en Barca zullen wel zo’n 5 jaar nodig hebben om op te knappen.

5 oktober 2021 om 21:02

Real en Liverpool vergelijken... dat je het uberhaupt durft. Real is gewoon de grootste club ter wereld,13 Cl's in de kast en met Mbappe en mogelijk Haaland binnenkort de 14e. Competitie is niet in verval want Villareal won gewoon van de nummer 2 van de PL vorig seizoen (EL-finale) dat Barca zo in verval is doet daar niks aan af.

5 oktober 2021 om 21:03

En ohja ook nog 34 keer landskampioen, Liverpool kan er alleen maar van dromen om Reals status te hebben. Wij wonnen met een B elftal zelfs nog dit jaar van Liverpool hahahaha

5 oktober 2021 om 21:08

Hey Real is groot maar dat betekent niks. Ik kijk liever Spurs - Arsenal dan Barca - Madrid. En als er een club te vergelijken is met Real komt Liverpool daar met hooguit 3 andere clubs het dichtst bij in de buurt. Real fans hebben vaker last van arrogantie van de hoogste orde, daarom zijn jullie ook niet loyaal aan spelers die veel voor jullie hebben betekend want daar telt maar 1 ding en dat is prijzen. Ergens wel logisch maar het maakt Real ook een kille club. La Liga titles tellen niet mee trouwens, Liverpool speelt in een competitief veel moeilijkere competitie. Zorg eerst dat de financiën in orde zijn, die socio model is uitgewerkt en Barca zal binnenkort een koper hebben en Perez zal zijn eigen geld in Real steken.

5 oktober 2021 om 21:12

Real gaat echt niet met Mbappe ineens de CL pakken. Real is echt verre van top op dit moment. En ben geen PSG fan, maar wat Real bij Mbappe doet zou PSG eens bij een Real speler moeten doen. Dan schreeuwt iedere Madrista moord en brand. Zo sneu dit.

5 oktober 2021 om 21:17

'' Zorg eerst dat de financiën in orde zijn'' Haha , wat???? 200 M bieden op Mbappe ja nee dan ben je inderdaad erg arm ja. Wacht maar tot volgende zomer vriend, wij veroveren Europa weer ouderwets en elke PL-fan zal janken ''waar komt dat geld vandaan dan'' hahahahahaha

En Real is geen kille club en wij zijn Cristiano,ramos,marcelo,iker,karim erg dankbaar. Geen idee waar je dat uithaalt.

5 oktober 2021 om 21:25

Eens … ik mis geen enkele wedstrijd. Zelfs met Mbappe blijft het centraal achterin billen knijpen. Het is letterlijk gatenkaas bij Madrid achterin. Een verdediging met Vázquez rechts achter en Nacho centraal is verre van niveau. Madrid zal een centrale verdediger moeten halen naast de komst van Mbappe

5 oktober 2021 om 21:33

Waarom voel je je zo aangevallen, calm down 😂 ja het is vreemd dat Real een ​​dergelijke deal kan financieren vanwege hun financiële situatie, vooral met Florentino Perez die huilt om hun financiële problemen bij het voorstellen van de Europese Super League. De brutoschuld van de club bedraagt ​​immers maar liefst € 901 miljoen en de nettoschuld bedraagt ​​€ 355 miljoen, dit werd in in januari van dit jaar openbaar gemaakt. Het belangrijkste verschil tussen Real en Barca was de kortlopende schuld van Real, die dit jaar moest worden terugbetaald. Real heeft hun zaakjes veel beter in orde dan Barca maar wat jij niet begrijpt is dat ze niet meer met geld kunnen smijten zoals voorheen. Door covid zijn ze verplicht duurzaam en moeten ze op de centjes letten, daarom vertrokken zoveel spelers en kwam alleen Alaba transfervrij binnen. Real kan niet meer opboksen tegen de PSGs en Citys van deze wereld, daar hebben ze het geld simpelweg niet voor, niet voor de lange termijn in ieder geval en vandaar de Super League. Jullie moeten het nu hebben van transfervrije spelers en spelers die naar Real willen komen om nostalgische redenen, daar heeft Real de meeste clubs een streepje voor want historie kun je niet kopen.

5 oktober 2021 om 21:58

Neem aan dat je hiermee Leonardo bedoelt? Mbappe hoor je nergens klagen het is Leonardo die telkens maar weer zit te huilen als een kleuter.

5 oktober 2021 om 21:59

Ja sneu van Leonardo huillie huillie over geen respect nee inderdaad niemand heeft respect voor zo'n sneue club wat ze P$G noemen. Het grote Real Madrid neemt inderdaad P$G niet serieus Leonardo had precies hetzelfde gedaan als hij de kans kreeg sterker nog hij had gewoon die 200 mil moeten cashen wat een zeiksnor.

5 oktober 2021 om 22:03

Aycaramba, je snapt er werkelijk niks van. Ja de premier league clubs hebben enorm veel tv gelden en sponsoren, maar Barcelona kan simpelweg niet zomaar een koper hebben. Daar zullen ten eerste de regels en ten tweede de socio's een stokje voor steken. Daarnaast heeft Real tijdens corona én winst gedraaid (waar zéér veel clubs ruime verliezen leden) én het stadion aan het verbouwen is. Dat stadion zal enorm veel extra omzet genereren aangezien er een enorm winkelcentrum bij komt, optredens en extra wedstrijden (basketbal en wellicht tennis). De schulden zijn veelal langdurig door het stadion en makkelijk af te betalen. Dat super league verhaaltje was puur voor eigen bestwil. De groeten

5 oktober 2021 om 23:18

Real Madrid is hun stadion aan het verbouwen, daarom is die schuld zo hoog.

6 oktober 2021 om 22:24

Uhm waarschijnlijk door de manier waarop veel van die sterren weggestuurd werden.. maar ik heb het gevoel dat jij een klein beetje partijdig bent en niet helder meer na kan denken, wat ook begrijpelijk is

6 oktober 2021 om 22:27

Ik hou van beide clubs enorm. Qua status en reputatie is real de grootste vind ik, maar Liverpool ligt daar zeker niet ver vanaf.
Maar op dit moment zou Liverpool echt gehakt maken van Real. De enige positie waar real een aanzienlijk betere speler heeft is in de spits..

Wat kan Real er nou aan doen dat Mbappe naar de grootse club ter wereld wil? 😁

5 oktober 2021 om 21:04

Tja dit toont wel mooi aan dat geld niet alles is, PSG denkt dat ze met geld alles kunnen oplossen en dan stuit je tegen dit aan. Real is op basis daarvan best speciaal maar dit is de slechtste tijd om naar Real of Barca te gaan, ik zou bijv als ik Memphis was nooit mijn salaris verlagen om bij Barca te spelen om nostalgische redenen, dan vaart die schip maar.

5 oktober 2021 om 21:25

Slechtste tijd om naar Barca te gaan kloptt, maar er is denk ik geen betere tijd om naar Madrid te gaan. Met de salarisbeperkingen bij Barcelona is de kans op Real dominantie torenhoog. Vooral wanneer ze Mbappe en Haalland binnen kunnen hengelen.

5 oktober 2021 om 22:38

Tja, anderzijds hebben de clubs uit Frankrijk geen torenhoge schulden nodig gehad om hun competitie relevant te maken. Laten we het ook niet mooier maken dan het is.

5 oktober 2021 om 23:19

Wat doe jij dan Sirius? PSG heeft op papier geen schulden maar in de praktijk zouden ze gewoon een half miljard in schuld moeten staan bij Qatar, Alleen al bijna 300 miljoen voor de Neymar transfer. Hebben ze gewoon doodleuk omheen gefietst met wat creatief boekhouden, wat leugens en een nauwe relatie met de Uefa.

6 oktober 2021 om 09:30

@aycaramba

" maar dit is de slechtste tijd om naar Real of Barca te gaan, ik zou bijv als ik Memphis was nooit mijn salaris verlagen om bij Barca te spelen"

In goede tijden zou een Depay niet bij Barca spelen en helemaal niet als basisspeler.

5 oktober 2021 om 22:36

Grootste qua aanhang misschien. Maar qua spelers is het in niks de grootste club. Die tijd is allang voorbij.

Zelf zijn ze natuurlijk altijd enorm netjes, vermoeiende man die Leonardo.

5 oktober 2021 om 20:45

Denk dat Leonardo zwaar onder druk staat van de sjeik van PSG en alle andere sjeiks daar in Qatar. Hoe zullen zij dit aanvaarden en aanzien dat hun ster gratis de deur uit vertrekt!

5 oktober 2021 om 20:48

Echt waar deze man zet zichzelf compleet voorschut.. hij maakt zijn eigen sterspeler zwart die zich 4 jaar lang voorbeeldig heeft gedragen en dan durft ie ook nog te huilen over Real

5 oktober 2021 om 21:04

Precies, Mbappe is gewoon goated met een zieke mentaliteit en is gemaakt voor Real waar alles van je gevraagd word. Niet deze schijtclub met 0 Cl's en elk jaar toch wel kampioen. Hij wilt Cristiano status bereiken en dat lukt niet in Frankrijk.

5 oktober 2021 om 21:16

Wat een kinderlijke reacties dit zeg. Niet normaal. Heb je nog zakdoekjes nodig? Kom op, een beetje normale reactie met een wat minder kinderlijke fan uiting zou je posts serieuzer overkomen.

5 oktober 2021 om 22:01

Goed argument goed inhoudelijk gereageerd ook op zijn argumenten. Over kinderlijke reacties gesproken...

6 oktober 2021 om 13:05

Zie jij argumenten waar ik inhoudelijk op kan ingaan? Nope, totaal niet. Dus je reactie is niet relevant. Ik wil namelijk graag inhoudelijk een gesprek of discussie aangaan, alleen is dit totaal kansloos met dit soort fanboys die inhoudelijk niets toe te voegen hebben. Lees het maar na en dan ben ik benieuwd naar je reactie.

5 oktober 2021 om 21:16

Hij is het kwijt lol, wordt idd onder enorme druk gezet van bovenaf. Als ik die Nasser hoorde over Mbappe alsof ie over een slaaf sprak (daar heeft Mbappe inmiddels ook zijn zorgen over gesproken) en dan zou het mij niks verbazen als hij en die eigenaar een ultimatum hebben uitgesproken aan Leonardo. Zo van zorg dat Mbappe blijft en verlengd of je ligt eruit. -_-

Stel je voor dat Haaland ook nog gekocht wordt voor 75 miljoen... Dan ben je de komende tien jaar voorin voorzien. Al zal dat met Benzema voorin niet gebeuren waarschijnlijk.

5 oktober 2021 om 20:49

Goh, men weet dat Benzema in topvorm is maar niet meer de jongste is. Real Madrid heeft nooit problemen gehad in het verleden om een ster uit de ploeg te halen voor een nieuwe jonge ster. Ik zeg niet dat dit zal gebeuren, maar is zeker bestaande. Een droomdeal voor Real zou zijn: Jovic en 50 miljoen euro voor Haaland. Jovic is nog steeds een topper maar door gebrek aan zelfvertrouwen dankzij Benzema en een ander land met ander cultuur, komt her er niet uit.

5 oktober 2021 om 21:00

Florentino kan het echt niet flikken om Benzema nu te vervangen door Haaland. Dan vlieg ik persoonlijk naar Madrid om hem het een en ander te vertellen. Benz heeft ons zo hard gedragen de afgelopen drie jaar echt niet normaal. Wil niet weten waar we zonder hem zijn geweest. Hij verdient het om nog een paar jaar in een nieuw Superteam te spelen. Voor die Ballon Dor push.

5 oktober 2021 om 21:06

Benzema heeft een contract tot 2023 en die gaat echt nog terugkeren naar Lyon. Bovendien heeft Benzema zélf aangegeven niet in de weg te willen staan voor andere spelers.. Geloof me, Benzema x Haaland x Mbappe is ziek met Vini op de bank en het jaar erna Vini x Haaland x Mbappe.

Be scared

5 oktober 2021 om 21:10

Mocht het Real lukken om zowel Mbappe als Haaland te halen, krijg je zoveel mogelijkheden qua systemen en positiewisselingen. Een 4-3-3 met Haaland in de punt, Mbappe rechts & Benzema om Haaland heen. 4-3-1-2 met Benzema op 10 als spelmaker achter Haaland & Mbappe. Aangezien Marcelo aan zijn laatste jaar bezig is en niet speelt, is Benzema al de facto aanvoerder. Hij zal als captain van Real zeker nog minstens een seizoen voor de mogelijkheid op een treble gaan als er volgend seizoen bij de volledige heropening van het stadion een Galactico zomer aankomt.

5 oktober 2021 om 21:14

Joshua als je deze aanval voor elkaar krijg, kan je echt records kapot spelen. En is deze 1 van de beste aanvallen ooit, misschien wel de beste, beter dan MSN of BBC. Maar goed het is allemaal speculeren, laten we eerst wachten met Mbappé voordat wij dromen over Haaland.

5 oktober 2021 om 21:15

Its gonna be scary, but not for us 😈

Klopt wel wat Leonardo zegt. Vroeger werd Barca verweten dit te doen door spelers te charmeren om naar hun club te komen, maar dit past in het zelfde rijtje.

5 oktober 2021 om 23:26

Is toch wel een verschil. Barca werd vaak verweten door spelers gek te maken zodat ze een transfer zouden forceren zie Dembele en Coutinho bijvoorbeeld. In dit geval heeft Mbappe zelf al aangegeven weg te willen maar ondanks dat professioneel te blijven en alles voor PSG te blijven geven en ook te blijven als ze hem niet willen verkopen. Wat is dan nu precies het probleem? PSG had de kans om 200m te vangen en dit wilden ze zelf niet, prima maar dan verlies je hem volgend jaar wel gratis.. want Mbappe wil gewoon zelf vertrekken.. dat ligt niet aan Madrid, dat heeft hij voor zichzelf besloten. Madrid heeft hem ook nooit gevraagd een transfer te forceren en dit zal hij zelf ook niet doen..

6 oktober 2021 om 02:48

Precies en @Tilbug die belangrijke nuance zien de Barca fans heus wel hoor, maar het tja een Mbappe in het maagdelijk wit is natuurlijk een nachtmerrie voor ze.

PSG zeikt ook veel zeg. Die jongen wil weg, daar kan je moeilijk Real van de schuld geven. Helaas voor PSG zijn ze niet voor elke speler de droombestemming en niet iedereen wil de rest van zijn carrière in de Liveu 1 spelen. 200 miljoen was een mooi bedrag, had die geaccepteerd en je had een waardige vervanger kunnen halen.

5 oktober 2021 om 21:37

AZE / Helemaal met je eens. Maar weet je waarom ze volgens Leonardo de deal niet wilde doen? Omdat ze dan geen vervanger konden vinden op tijd, terwijl ze al 9 toppers voorin hebben lopen en in januari konden ze ook nog iemand kopen van dat geld. We mogen deze kamikaze move van PSG door 200 mil te weigeren echt nooit goedpraten. Dit is giftig voor onze voetbalwereld

VZ, kampioen in informatie censureren en selectief verslagen. Perez heeft ondertussen al lang en breed zijn woorden teruggenomen en zichzelf verklaard: Mijn woorden zijn verkeerd geinterpreteerd. Ik bedoelde dat we sowieso tot het nieuwe jaar zullen moeten wachten op nieuws omtrent Mbappe. Altijd met respect naar PSG toe, met wie we een goede relatie hebben"...

Dus ik zie niet hoe Perez respectloos is in zijn uitspraken naar PSG toe. Dat van Benzema kan je inderdaad als respectloos bekijken en vond ikzelf ook onhandig en onnodig. Hoe dan ook is er niets geweest dat respectloos is naar Mbappe toe. Tenminste niet vanuit Madrid, vanuit Parijs wel. Oa de voorzitter die doodleuk verklaarde dat Mbappe nooit gratis zal vertrekken. Gaf Mbappe in hier boven genoemde artikel ook aan dat hij dat niet kon waarderen: "toen ik dat las schrok ik en verslikte ik me. 'wat gaat er dan gebeuren?' Ik heb echter geleerd om op zulke momenten nooit meteen te reageren omdat het emotioneel is."

5 oktober 2021 om 20:59

Precies, VZ verdraait de zaak. Bovendien is het Mbappé zelf die hier duidelijk aangeeft dat die gewoon naar Real wilt. P$G is gewoon een kleine zielige trieste club die gebruikt word als opstapje. Hakimi heeft nu al aangegeven terug te willen keren bij Real. Helaas zal ook hij tot 30 juni 2026 moeten wachten want P$G verkoopt geen spelers.

Triestig clubje. Toen zij Hakimi overnamen van ons, heeft Real Madrid normaal gehandeld en zijn ze overeengekomen, zelfde met Keylor Navas. Ramos vertrok daar ook heen, weliswaar gratis maar toch. Waarom de goede band verpesten? Jullie speler wilt zelf weg.?

5 oktober 2021 om 20:58

P$G is een gevangenis waar je niet weggaat totdat zij dat willen. Ze zijn gewoon doodsbang voor gezichtsverlies wat ze allang geleden hebben toen ze die 200M weigerden in augustus

5 oktober 2021 om 22:42

@delinksbuiten - Zou je die discussie nou wel aangaan? Zonder torenhoge schulden en vage constructies was Laliga nooit dat wat het een poos geweest is. Uiteindelijk zijn er maar weinig 'schone' clubs in de top en de Spaanse clubs hebben nog altijd zeer veel op hun kerfstok, al zij het een soort van indirect.

5 oktober 2021 om 21:04

Waar heb je het over? PSG kwam van Inter, PSG heeft daarvoor niet met Real gehandeld. Ramos zeg je zelf al, heeft niks met Real meer te maken. PSG heeft enkel met Ramos en zijn management gehandeld.

5 oktober 2021 om 21:09

Helemaal juist Marc, was het vergeten dat Inter Achraf al had overgekocht. In ieder geval kregen zij Keylor Navas van ons haha.

Real Madrid laat juist heel veel respect zien, door zo'n (belachelijk) bedrag te bieden op een speler met een contract van een half jaar. Maar als je deze gast bij Parijs weg haalt dan wandelen alle aanvallers daar. Mbappe is de enigste die nog eens een run zonder bal maakt.

6 oktober 2021 om 02:51

Echt hè, hoezo geen respect??? We boden ze een bedrag van 200m, wat ik zelf echt krankzinnig vond, maar zij wilde niet meewerken. Prima. Maar accepteer dan dat deze geweldenaar ook sportieve ambities heeft en volgend seizoen transfervrij naar zijn droomclub gaat.

Deze man maakt zichzelf echt belachelijk met dat Calimero gedrag. Wens van de speler was en is klaarhelder. Had die eigenaar maar die 200! Miljoen geaccepteerd en even zijn ego opzij gezet. Nu weet elke wereldspeler ook als je daarheen gaat, kan je pas vertrekken wanneer je contract afloopt. Ik hoop zo van harte dat Mbappe niet een nieuwe contract gaat tekenen, want het zou een zeer slechte precedent scheppen.

6 oktober 2021 om 09:48

@benj

"n even zijn ego opzij gezet"

Snap het ook niet, helemaal omdat zij ook aantal toppers transfervrij hebben gehaald met Donnarumma, Ramos, Wijnaldum en Messi. Voor iedere linie gratis spelers. En daarvoor spelers als Icardi, Herrera, Ben Afra, Dani Alvez en natuurlijk allergrootste topper Bakker

Zij moeten echt gaan accepteren dat dit erbij hoort. Zij hadden nog kans 200 mil te pakken.

Iets met pot verwijt de ketel....

Ik snap niet waarom PSG niet gewoon een smak geld pakt. Neymar, Icardi en Messi is ook geen misselijke aanval en dan had je afgelopen zomer nog 160 miljoen gehad om een andere topspeler te strikken zelfs. Nu heb je een Mbappé die er niet wilt zijn en een volgepropte voorhoede. Alles voor die CL en een jaartje hard marketen op de MNM voorhoede I guess? Pochettino gaat PSG echt niet de CL leveren hoor.

5 oktober 2021 om 21:17

Bongiorno / Ik ben het eens met alles wat je zegt behalve dat Mbappe er niet wil zijn. Hij wil daar wel zijn want hij had nog een contract dus het is een optie dat ze hem gingen tegenhouden (al begrijpt niemand die optie). En hij speelt echt super goed in vrijwel alle wedstrijden tot nu toe, geeft 100%, een echte professional

5 oktober 2021 om 21:49

Hij wil er niet zijn, daarom vroeg ie een transfer. Dat ie zich dan blijft inzetten is volkomen logisch natuurlijk inderdaad. Ik snap gewoon de beredenering niet. Je kan wel onbeperkt oliegeld hebben, maar dit is echt kapitaalvernietiging eerste klas.

6 oktober 2021 om 09:50

@bongiorno

" en dan had je afgelopen zomer nog 160 miljoen gehad om een andere topspeler te strikken zelfs.'

Laatste officiele bod was zelfs 200 miljoen! Genoeg geld om wat te doen. Zij hadden desnoods ook om Hazard + smak geld kunnen vragen. Die heeft nog een goede naam in Frankrijk.

of 200 mil pakken en voor 15 mil CR7 strikken.

Hij had ook gewoon die 200 miljoen kunnen aan nemen als mbappe zei dat die weg wou

Mbappe is already a madrid player in my book.

Leonardo is gewoon een clown, Mbappé zegt dit toch allemaal zelf en Real speelt er leuk op in maar Mbappé wilt gewoon weg. Accepteer het, je club is gewoon niet zo groot en mooi als het magische Real Madrid. Mbappe x Haaland, the world aint ready

5 oktober 2021 om 21:10

Klopt. Het is kwestie van tijd dat het januari is en Mbappé tekent een voorcontract bij Real Madrid. In de zomer zal hij officieel joinen. Als ik Perez was zou ik lekker nu focussen op andere posities, en om niet gek te doen hoop ik het liefst op Haaland en Jovic naar Dortmund sturen.

5 oktober 2021 om 21:15

CMG / Zal Haaland dan de eerste Raiola speler worden die voor Real Madrid tekent? Het zou wel meteen een Galactico-talent van de hoogste categorie zijn, en het lijkt er zelfs op dat Florentino slechts 75 miljoen hoeft te betalen. 2022 wordt een sick jaar

5 oktober 2021 om 21:31

Het liefst een centrale verdediger het is al 3 wedstrijden duidelijk dat het duo militao en Nacho niet werkt. Het is gatenkaas achterin en dat moet veranderen. Gelukkig is mendy bijna fit en kan alaba dan weer naar het centrum. Mbappe zit wel goed denk ik

5 oktober 2021 om 21:35

Mcgregor / Ja Kounde of Pau zal denk ik wel komen in de zomer, misschien wel allebei als Vallejo ook besluit te vertrekken. Ik kan niet wachten op de terugkeer van Mendy, ik haat interland periode maar iig kunnen onze geblesseerde spelers terug keren. Mbappe zit denk ik ook wel goed, ik was zo blij dat hij onze club heeft uitgesproken nu

Respecteer eerst je eigen spelers voordat je over iemand anders gaat hebben. Echt een gentleman club is dat PSG. Een jongen die zijn dromen wilt volgen, maar tegengehouden wordt omdat de ego's daar zo verschrikkelijk groot is. Puur en alles om ten koste van alles de CL te winnen. Zegt al genoeg dat ze het geld totaal niet nodig hebben. Iedere ander club, zou blind 200 miljoen hebben geaccepteerd. En dan roepen ze daar ook nog is dat Mbappe nooit gratis de deur uit gaat. Als men zulke uitspraken gaan doen, dan zou ik dat ook heel erg eng vinden. Tis zwaar te hopen dat PSG dit jaar, niet de CL wint. En trouwens. Het is Mbappe die een groot interview de wereld in gooit wat er allemaal precies is gebeurt de afgelopen zomer, en wat die ook eigenlijk wilt. Dus niet zo janken op de mannen van Real Madrid.

5 oktober 2021 om 21:08

Hij is gewoon jaloers op Real, en weetje ik neem het hem niet kwalijk. Je zal maar al die namen hebben in je team, zoveel geld en dan nóg is er een andere club die groter geacht word. Prachtig dat er nog jongens als Mbappé bestaan die niet voor het geld gaan maar voor hun dromen. Piss G mag van mij door de grond zakken met hun doodenge voorzitters...

5 oktober 2021 om 21:13

Linksboetoe / Weet je, PSG zal nooit Real Madrid zijn, wat ze ook proberen. En het prikt ze idd dat Mbappe niet heeft verlengd afgelopen zomer. Dit worden gewoon hele spannende maanden nu omdat Real Madrid echt aan het opwarmen is voor een grote transfer window

5 oktober 2021 om 22:19

@insideRMadrid; PSG heeft geen geschiedenis. Daardoor proberen ze het maar met grote bundels geld. Een echte club heeft iets opgebouwd.
Btw dit team gaat de CL ook niet winnen. Ze hebben gruwelijk goeie spelers, maar tis geen team en dat gaat ze opbreken. (En is hun droom van een CL overwinning ook weer vervlogen)

VZ, ik had liever gezien dat jullie het bericht hadden gepost waarin Florentino aangaf dat zijn woorden verdraaid waren. Hij heeft juist ontzettend veel respect voor de club PSG. Waarom staat dit niet in jullie artikel? : "my words were misinterpreted. What I said is that we have to wait until next year to hear from him, always with respect to PSG with whom we have good relations," he said. ''. Dat zijn de woorden van Florentino. Ik vind dit moddergooien tussen PSG en Real Madrid best interessant. Florentino staat op het punt om het grootste voetbaltalent ooit misschien wel transfervrij te signen. Cristiano Ronaldo kostte Florentino Perez 94 miljoen ter vergelijking

5 oktober 2021 om 21:12

Na het verlies van Eden Hazard, wat eigenlijk een miskoop blijkt te zijn helaas, en wat ons met bonussen 150€ miljoen euro kost, is het toch wel fijn dat wij misschien de beste speler van de komende 10 jaren gratis binnen krijgen! Super gedaan. Nu nog Haaland binnen krijgen en hopen dat Jovic in deze deal betrokken word.

5 oktober 2021 om 21:31

CMG - Ik zal je eerlijk bekennen, ik heb een pijnlijke zomer gehad, we hebben weer amper geld uitgegeven en onze twee beste CBs laten gaan, maar in 2022 wordt dat allemaal goed gemaakt door de president. Er komt iets groots aan, just wait and see!

5 oktober 2021 om 21:48

@CMG, en waar in hemelsnaam zou nr9 Haaland moeten spelen aangezien de nr9 nog minstens 2 seizoenen bezet is? Of ben je zo'n type die een clublegende schaamteloos het raam uit flikkert voor een jong talent? Het lijkt er wel op. "Real Madrid heeft nooit problemen gehad in het verleden om een ster uit de ploeg te halen voor een nieuwe jonge ster". De échte Madrista's zouden nooit accepteren dat hij gaat banken voor een jonkie. Tevens is het niemand anders dan Jovic z'n eigen fout dat hij in de minuten die hij kreeg niet presteert, niet zo chique om daar anderen de schuld van te geven. Topper.... yeah right...was vorig seizoen zelfs bankzitter bij een fucking Eintracht Nogwat.

Tja Mbape heeft een aflopend contract, Real heeft desondanks een geweldig bod gedaan. Natuurlijk is PSG vrij om dit af te wijzen, maar iedereen weet waar dit op uit gaat draaien.

Arme Leonardo toch wat heb je het zwaar het dorpsclubje Real Madrid die het grote PSG beledigd och och wat een piepdoos zeg. Maar zelf had hij hetzelfde gedaan grootste clowns van de voetbal wereld bij dat PSG wat een trieste club was ooit een mooie club maar heb vrij weinig respect gekregen voor deze club...

Het klinkt een beetje alsof de druiven zuur zijn voor Leo. Oliedom van PSG om niet mee te werken aan deze transfer. Dat Mbappé naar Real Madrid gaat is al jaren nagenoeg een zekerheidje. Nu gaat één van de, zo niet dé, beste spelers ter wereld naar één van de, zo niet dé, rijkste clubs ter wereld en PSG houdt er welgeteld 0 euro aan over. Lachwekkend.

5 oktober 2021 om 22:09

Mbappe dé beste speler ter wereld? Tikkeltje te enthousiast lijkt me. Voor de rest eens, Arabische macho's die bereid zijn 200 miljoen weg te flikkeren voor hun trots etc. Tja, oliedom inderdaad. Die olie is trouwens perfect icm dom in deze: olie-dom

PSG is toch de club die jarenlang elke mogelijkheid heeft aangegrepen om te verkondigen dat Messi en Ronaldo welkom waren in Parijs en dat ze ook pogingen zouden ondernemen om de transfers rond te krijgen? En PSG is toch ook de club die al heeft laten weten wat de komende zomer transfervrije Pogba in Parijs zou kunnen verdienen als hij transfervrij overstapt naar Psg?

Juist, gevalletje de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet...

Veel geblaat, weinig wol......PSG gaat geen cent zien voor deze toekomstige transfer, uiteindelijk geeft dit enkel aan hoe slecht PSG deze situatie heeft aangepakt en nu gaat dit enkel kapitaal vernietiging veroorzaken....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren