Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG grijpt naast Mbappé en gaat zich in Madrid melden voor alternatief’

Laatste update:

Het lijkt er niet op dat Kylian Mbappé zijn loopbaan bij Paris Saint-Germain gaat vervolgen, zo weet Le Parisien te melden. Om die reden gaat de Franse topclub zijn aandacht verleggen naar een andere aanvaller. Als Real Madrid besluit om Gareth Bale op de transferlijst te zetten, zullen les Parisiens toeslaan.

Volgens L’Équipe ligt de toekomst van Mbappé bij Real Madrid. Het Franse megatalent weet ondertussen dat één aanvaller zal gaan vertrekken bij de Koninklijke. De toekomst van Karim Benzema lijkt wel veilig, terwijl Cristiano Ronaldo over een langer verblijf nadenkt na de uitspraken van voorzitter Florentino Pérez. Daardoor lijkt Bale buiten de boot te gaan vallen.

Daar wil Paris Saint-Germain dankbaar gebruik van maken, maar de Fransen wachten wel tot Bale een plaats krijgt op de transferlijst. Indien de Welshman niet haalbaar is, richten les Parisiens de pijlen op Sergio Aguëro. De kans lijkt echter klein dat PSG de Argentijn binnen kan halen, want zijn zaakwaarnemer zei tegenover de Daily Mail dat Aguëro ‘zonder twijfel’ bij Manchester City zal blijven.

Zie jij Gareth Bale komende zomer vertrekken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij vrij apart, hetzelfde als je voor een auto gaat kijken en met een wasmachine naar huis gaat. Compleet andere spelers of andere posities

25 juni 2017 om 11:00

Bij psg gaat het meer om de naam van een speler, hoe populairder hoe beter. $

25 juni 2017 om 11:21

Psg koopt gewoon alles met een grote naam id voetbalwereld. Lijkt alsof ze geen visie hebben

25 juni 2017 om 11:03

Tja ze willen gewoon een offensieve versterking. Of dat nu een spits is of een winger.

Het gaat er bij PSG nu vooral om dat ze een versterking kunnen halen die tevens een heel grote naam is. Op die manier kunnen ze Verratti en de rest van de selectie gerust stellen.

25 juni 2017 om 11:21

Ze zijn heus niet dom hoor. Hun zien ook wel dat het beleid nergens heen gaat zonder echte vast plan.

25 juni 2017 om 11:29

Ja klopt maar met aguero kunnen ze een 442 spelen en met Bale een 4231 (Di Maria op 10). Ik denk dat het PSG erom gaat dat ze weer een nieuwe absolute topspeler in in gelederen hebben. Oa verrattie eist om topaankopen. Ze moeten laten zien nog steeds te concurreren met real/bayern/barca/atletico en dan heb je dit soort aankopen nodig. Het enige wat ik niet begrijp is waarom ze niet voor Aubemayang gaan.

Als Real Bale laat gaan blijft verratti en verzwakt Real Barca. Als ze bale houden (en psg doet geen andere topaankopen) vertrekt verrattie naar barca. Best grappig als dit waar is

25 juni 2017 om 11:36

En met Asenio, Isco of een eventuele Mbappe ga je er ook niet op achteruit. Beste is dus dat Bale in Madrid blijft..

25 juni 2017 om 14:58

Dat een je niet toch? Waarom weigert iedereen Atletico als een grootmacht te zien. De enige teams waar zijn af en toe van verliezen zijn real/bayern/barca net als dat real enkel van atleti/bayern/barca verliest.

Oblak - Trapp --Oblak
Juanfran - aurier -- Juanfran
Godin - thiago silva/marqinhos -- Godin
Savic Giminez - Kimbebe/marqinhos -- dit is een kwestie van smaak
Filipe luis - theo hernandez Kurzuwa -- Filipe Luis
Verratti- Gabi/saul -- Verrattit terwijl saul echt niet heel veel slechter is
Koke - Matuadi/rabiot -- Koke
Di maria - Griezman -- Griezman
Lucas Moura - Carasco -- Carasco
Cavani/gimearo -- Cavani

Ga mij alsjeblieft niet vertellen dat je Unai beter vind dat Simeone. Dit Atletico mist een spits en een vervanger voor gabi. Vanaf Januari op oorlogssterkte en met het nieuwe stadion en de nieuwe tv deal binnenkort ook financieel een grootmacht.

25 juni 2017 om 11:42

Dan heeft de verkoper wel de skills die een verkoper moet hebben.

On topic: Bale blijft bij real denk ik. Ze leveren veel in als ze hem verkopen. En de voorhoede is de angel van het spel. Zo'n club neemt geen risico. Zelfs niet als Mbappe komt. Die moet eerst nog wennen aan het niveau en omgeving.

Zou het absoluut niet erg vinden als we Bale verkopen, mits Ronaldo dus blijft. Ja het is een goede voetballer, maar we kunnen slechts 1/4 deel van het seizoen hem inzetten (zo niet minder). Daarbij heeft Isco de laatste maanden van het seizoen laten zien hem uitstekend te kunnen vervangen waardoor je beter kan gaan kijken of je nog een mooi bedrag aan Bale kan gaan verdienen.

De komst van Mbappé zou ik mij op verheugen, echter is het voor zijn ontwikkeling het beste denk ik om nog een jaartje bij Monaco te spelen. Mogelijk is het een optie om hem overnemen en om hem dan nog een jaar bij Monaco stallen. Real kennende zullen ze zo'n grote aankoop echter gelijk aan de selectie willen toevoegen wanneer ze hem kopen. Ik ben benieuwd!

25 juni 2017 om 11:15

De duurste speler ter wereld een jaartje uitlenen haha. Niet onlogisch, maar toch opmerkelijk.

25 juni 2017 om 11:37

Idd niet onlogisch, maar niks gaat we meer verrassen deze zomer. Na die 45 miljoen voor een 16-jarige ben ik overal op voorbereid

25 juni 2017 om 13:28

@bon Jovi

Hahaha, ja ik snap wat je bedoelt maar voor hem als speler zou het denk ik beter zijn. En de persoonlijke ontwikkeling van een speler zou toch het uitgangspunt moeten zijn!

25 juni 2017 om 11:37

Uitstekend vervangen? Met isco in de ploeg spelen we gewoon 4 pakken beter. Wat een verademing om de ploeg te zien spelen als isco erin staat ipv bale. Die man is zoveel beter. Het is een zege dat bale geblesseerd raakte. En ook de reden dat real de classico verloor omdat hij speelde maar vervolgens wel alles won toen hij eruit lag.

25 juni 2017 om 13:32

Hahaha, oke oke, Isco vervangt hem fenomenaal goed! Is ook waar, alleen ik dacht nog laat ik het zachtjes uitdrukken. Ben echt fan van een sierlijke speler als Isco.

Ik ben het wel helemaal met je eens trouwens! De Clásico verloren we inderdaad omdat Bale meteen weer in de basis stond terwijl hij daar nog lang niet klaar voor was. Het was inderdaad een zege dit seizoen dat Bale geblesseerd was. Daarom hoop ik ook eigenlijk dat we hem verkopen voor een pak geld want zijn vervanger heb je in huis en past ook beter in het team.

25 juni 2017 om 14:59

Alleen jammer dat Isco verdwijnt naarmate het niveau hoger komt te liggen, een fitte Bale wil dan nog wel eens echt opstaan (licht sarcasme).

Beter Bale verkopen dan Isco! Met Isco draait Real ook beter en onvoorspelbaar voetballen spelen ze dan. Beter Bale verkopen en een andere vervanger halen!

Off: Is de transferlijst iets dat echt bestaat? Als in een centrale lijst met spelers, die ingezien kan worden door andere clubs? Of een lijst per club met spelers die verkocht mogen worden?

On: Something something Psg, something something Gareth Bale...

25 juni 2017 om 11:39

Ik weet het niet, ik denk het niet (er is namelijk geen site voor dacht ik)

Ik denk dat de club aan een zaakwaarnemer laat weten dat de speler weg mag voor en bepaalde prijs en ze zelf ook gaan lobbyen bij bepaalde clubs.

Graag zelfs. Het zelfde van bedrag als wat Real voor Mbappe gaat betalen. Prima deal!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren