Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG gooide eigen glazen in bij De Bruyne: 'Dat heeft veel veranderd'

Laatste update:
/

Kevin De Bruyne koos onlangs voor Manchester City, maar had nu ook in Parijs kunnen voetballen. Zaakwaarnemer Patrick De Koster bevestigt in Het Laatste Nieuws dat Paris Saint-Germain lange tijd zeer concreet was voor de spelmaker, toen nog in dienst van VfL Wolfsburg. De komst van Ángel Di María veranderde echter alles.

Het feit dat les Parisiens besloten tientallen miljoenen neer te tellen voor de Argentijnse buitenspeler, bracht De Bruyne aan het twijfelen. “Ben ik dan geen prioriteit, vroeg Kevin zich af. Dat heeft veel veranderd. Op het einde van de transfermarkt heeft PSG toch weer aangedrongen voor Kevin, maar die zag dat niet meer zitten”, onthult De Koster.

City bleef aandringen en troefde daarmee onder meer Bayern München af. Ook de Duitsers hadden interesse, maar konden zich niet vinden in de voorwaarden. Der Rekordmeister wilde de Rode Duivel pas volgend seizoen overnemen. “En aangezien ze het niet zagen zitten om zoveel geld neer te tellen voor een speler die ze voor één seizoen bij Wolfsburg zouden stallen, hebben ze de deal afgeblazen.”

Kevin De Bruyne heeft met Manchester City de juiste keuze gemaakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop voor de Bruyne dat hij in Manchester wel vol aan de bak kan komen. Is ten slotte vergelijkbaar met PSG in mijn opinie.

1 september 2015 om 09:31

Ja vind het ook inderdaad de zelfde soort ploegen. Hoewel er veel verschil zit in de competitie waar ze in spelen. Als voetballer zou ik dan eerder voor city kiezen dan voor psg. Maar het lastige is dat de bruyne niet erg goed ging bij chelsea. Waarschijnlijk was psg een betere stap geweest.

1 september 2015 om 11:18

hij kan aan jovetic vragen hoe het je vergaat bij een club die 5 topaanvallers koopt voor 2 posities....

1 september 2015 om 11:41

Hetzelfde koopprincipe. Maar het spel is zeker anders. Ik vind City, zeker dit seizoen, echt heel aantrekkelijk voetbal spelen. De hand van Pellegrini is goed te zien. De Bruyne zou hier goed in moeten passen en kan van City een ware voetbal machine maken. PSG is ook zeker niet mis maar schat ik dan wel minder in dan City.

1 september 2015 om 12:06

Ben bang dat het een grote miskoop wordt, bij Chelsea kwam hij ook niet aan de bak. 1 jaar Duitsland en gelijk 74miljoen waard, erg overdreven.

1 september 2015 om 12:36

1 jaar Werder en 2 jaar Wolfsburg. Alle 3 de jaren goed gepresteerd. 75 mil alsnog veelste veel dat wel

Wat is dit nu voor rare redenatie? City heeft zeker niet ene Raheem Sterling aangetrokken voor vele miljoenen of wel?

1 september 2015 om 09:32

Ik denk dat de bruyne centraalnop het middenveld wilt spelen. En dat hij di maria als concurent ziet.

1 september 2015 om 09:47

Di Maria kan als aanvallende middenvelder, hij heeft echter veel meer als vleugelspeler en rechts/linksmid gespeeld. Volgens mij heeft hij alleen een half jaartje bij Real echt op 10 gestaan, voor de rest altijd buitenspeler op een incident na.

1 september 2015 om 10:14

Bij city heeft hij silva en nasri als concurent. Daar is het toch wel een stuk zwaarder om op de 10 positie te spelen lijkt mij.

1 september 2015 om 10:58

Volgens mij speelde de bruine gwn rechtsbuiten geen 10 en die positie is idd door di maria bezet nu

1 september 2015 om 09:40

Daar dacht ik ook aan inderdaad. Beetje raar. Maar zoals hieronder staat vermeld. Di maria gaat daar spelen wss, dus is die bang voor concurrentie

1 september 2015 om 09:50

De Bruyne is wel wat beter voor het team dan Sterling. Ik verwacht dat Sterling er ook nog wel redelijk vaak naast komt te staan met al die aankopen. 1 ding is duidelijk gezien de aankopen rolt er in Manchester in ieder geval aan het eind van dit seizoen 1 kop van een trainer. Zowel bij Manu als City zal de eis kampioen worden wel bij de trainer neergelegd zijn.

City was al super sterk dit jaar, met de extra dreiging die Sterling met zich mee brengt. Maar met de Bruyne in dit elftal zijn zijn praktisch onverslaanbaar voor de PL . Een aanval met Aguero, Sterling, Silva, De Bruyne zorgt ervoor dat je nu in Europa mee kan doen voor de prijzen. Barcelona, Bayern, Real Madrid, Man City, PSG, Atletico zullen gaan strijden voor de prijzen, In de breedte zijn nu in kwaliteit gegroeid

1 september 2015 om 10:58

Ik ben benieuwd hoe city het doet in de CL, elk jaar verwacht ik dat ze het een X laten zien, maar stellen altijd teleur. Kan nog best lastig zijn om de knockout fase te halen met Juventus & Sevilla in de groep. Persoonlijk hoop ik dat ze er weer snel uitloggen.

2 september 2015 om 21:33

City heeft tot nu toe altijd podiumvrees gehad in CL zeker tegen ploegen van naam als Barcelona bijvoorbeeld. Je zag het ook in de pool met Ajax een paar jaar geleden, natuurlijk een betere ploeg dan Ajax qua spelers maar qua team destijds niet en eindigde in de pool als 4e en Ajax, 10% van hun begroting 3e....

Beetje bang voor concurrentie dhr. De bryne? Komt nogal over als een "diva" omdat ze doe miljoenen trokken voor di Maria inplaats voor hem.

Volledig terecht lijkt mij...

Concurrentie is niet erg maar al er 2 spelers met soortgelijke qualiteiten voor dezelfde positie komen en OOK nog eens voor een mega bedrag, voel je je niet speciaal.

Hij had het prima naar zijn zin bij Wolfsburg, dus als er een club komt moet die wel het gevoel geven echt voor jou te gaan!

En City telde veel geld neer voor Sterling. Daar was je blijkbaar ook geen prioriteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren