Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG breekt contract captain open: ‘Hebben het respect van Europa verdiend’

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft donderdagmiddag goed nieuws naar buiten gebracht. De club van technisch directeur Patrick Kluivert heeft het contract van aanvoerder Thiago Silva opengebroken en met twee jaar verlengd. De Braziliaan ligt nu tot medio 2020 vast in het Parc des Princes.

/

“Het is een enorme eer om mijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. Ik heb hier een fantastische club gevonden waar ik op mijn best kan presteren”, liet hij weten via de officiële kanalen van zijn club. “Ik ben er erg trots op dit team aan te mogen voeren. We hebben de afgelopen twee seizoenen alles gewonnen wat er te winnen valt in Frankrijk en we hebben ook het respect van de rest van Europa verdiend dankzij onze prestaties in de Champions League. We hebben nog een aantal grote dromen die we uit willen laten komen. Ik weet zeker dat dat gaat lukken en dat onze fans blij zullen zijn.”

Thiago Silva trok in juli 2012 van AC Milan naar Paris Saint-Germain en speelde sindsdien 182 wedstrijden voor les Parisiens. De Braziliaan werd in zijn jaren bij de club onder meer vier keer landskampioen en kon ook twee Coupes de France in zijn prijzenkast bijzetten.

Denk jij dat Thiago Silva de komende vier jaar bij Paris Saint-Germain gaat blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hem graag nog eens bij een andere club gezien.

22 december 2016 om 16:53

Waarom hij is al behoorlijk op leeftijd en Psg is een mooie club..

22 december 2016 om 17:19

Zijn de meningen over verschild... xd

Was al de best betaalde speler van de Lique 1 en zal dus alleen maar meer gaan verdienen. WIl hem graag nog eens zien bij club als Liverpool ofzo

22 december 2016 om 17:16

Netto was Falcao de bestbetaalde. In Monaco betalen bijna geen belastingen. En als je bedoeld Frankrijk als zijnde land en niet de Ligue 1, dan heb je gelijk

22 december 2016 om 18:03

Het gaat mij om Bruto, ik weet niet welke regels die spelers allemaal in hun contract hebben staan. JIj krijgt toch ook Bruto bij je contract onderhandelingen :P

Hij kon beter naar AC Milan of Juventus gaan. Mooiere clubs zijn Juventus en AC Milan en de serie a is een betere competitie dan de Ligue 1. Al ben ik natuurlijk fan van Olympique Marseille en ben ik ook meer fan van de ligue 1 dan de serie A.

22 december 2016 om 16:54

Psg is op dit moment veel beter dan Milan en minimaal gelijkwaardig aan Juve. Dus wrm zou die.

Respect van Europa? Het verste waar PSG de laatste tijd kwam in de CL was de kwartfinale. En is verreweg de club met de meeste begroting in de Ligue 1 en toch staan ze derde en staan AS Monaco en Nice boven Psg, terwijl AS Monaco een begroting heeft van 10 miljoen en Nice zelfs een begroting heeft van 33 miljoen terwijl PSG een begroting van 525 miljoen heeft. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar mijn respect voor PSG gaat langzaam weg.

22 december 2016 om 17:21

Bijna iedereen in Frankrijk, Europa en zelfs op Voetbalzone heeft denk ikveel meer respect voor Nice en Monaco en gunnen die twee clubs veel meer

22 december 2016 om 18:03

AS Monaco een begroting van 10m?
Ik denk dat de gemiddelde Eredivisie club al aan de 10m zit.
Laat staan Monaco met spelers als Falcao en Moutinho.
Waarschijn bedoel je 100m.

Achja, PSG heeft Frankrijk jarenlang gedomineerd en in de voetballerij gaat het niet alleen om geld.
Nice en Monaco doen het gewoon heel erg goed.

22 december 2016 om 18:08

Excuus bedoel 160 miljoen ben de 6 vergeten

22 december 2016 om 18:04

Monaco en Nice 10 en 33 Miljoen begroting??? Wat een onzin Monaco en Nice hebben allebei ook een rijke eigennaar hoe denk je dat ze anders Falcao of een Dante, Ballotelli kunnen betalen alle 3 de clubs hebben geld genoeg!

22 december 2016 om 18:07

Excuus bedoel 160 miljoen.

Het respect van Europa verdiend? Eerder gekocht dan... Ik heb totaal geen respect voor dit soort ploegen. Een paar leuke spelers, maar de club zal van mij geen liefde of respect krijgen.
Jammer dat zo'n speler daar speelt.

Alle grote clubs zijn bijelkaar gekocht. Zowel de sterspelers als de 'eigen' jeugd is overal weggekocht. Dus ik snap die kritieken op deze koopclub niet. Barcelona heeft ook een begroting van meer dan 500 miljoen. Maar daar hoor je niemand over. Ja zij hebben veel geluk gehad met deze lichting. Maar de eerste Champions League hebben ze ook 'gekocht' maar maakt dat het minder mooi ? Dacht het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren