Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG betaalt bijna honderd miljoen en presenteert op de valreep nieuwe speler

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft op de valreep toch Randal Kolo Muani binnen, zo bevestigt de Franse club via de officiële kanalen. De Franse aanvaller komt over voor 75 miljoen euro. Dat bedrag kan dankzij bonussen nog oplopen tot 95 miljoen euro. Eintracht Frankfurt leek eerder op vrijdag nog de stekker uit de deal te trekken, maar is nu toch overstag gegaan. Kolo Muani tekent een contract tot medio 2028.

Kolo Muani wordt na Gonçalo Ramos de volgende dure spits die PSG deze zomer aantrekt. Er ging heel wat gesteggel gemoeid met de transfer. Frankfurt wilde de smaakmaker alleen laten gaan als de club daar een vervanger voor terug kreeg. PSG wilde voldoen aan deze voorwaarde en bood Hugo Ekitiké aan als ruilmiddel. De 21-jarige Fransman zag een overstap naar Duitsland echter niet zitten, waardoor de deal leek te gaan klappen. Dat gebeurde echter niet. De Franse kampioen wist Frankfurt te overtuigen en Kolo Muani net op tijd in te schrijven.

De Duitse transfermarkt was al sinds 18:00 uur gesloten. Een vervanger had Frankfurt al in huis. Het strikte eerder deze week namelijk voormalig Feyenoord-target Farès Chaïbi. Volgens RMC Sport was er bij de Parijzenaars weinig hoop dat een transfer nog rond ging komen. Het zou te maken kunnen hebben met de staking van Kolo Muani. De uit Bondy afkomstige aanvalsleider sloeg vorige week een training over om zijn transfer naar de Ligue 1 te versnellen.

Kolo Muani begon zijn carrière bij FC Nantes, waar hij in de zomer van 2022 transfervrij vertrok om aan de slag te gaan bij Frankfurt. In Duitsland bleek hij over een enorme scoringsdrift te beschikken. Kolo Muani kwam tot 50 optredens voor Frankfurt. Hierin wist hij 26 doelpunten te maken en 17 assists af te leveren. Deze statistieken leverden hem ook een plaatsje op in de WK-selectie van Frankrijk. In de finale van het toernooi had hij zich in de laatste minuut met een 3-3 stand op het bord onsterfelijk kunnen maken. Hij faalde echter oog-in-oog met Emiliano Martínez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Word steeds gekker al die bedragen..

1 september 2023 om 21:23

Helemaal mee eens wie is deze speler? Zoveel geld, niet normaal. Vroeger had je nog echte topspelers maar heb het gevoel dat die er tegenwoordig niet meer zijn, Mbappe Haaland De Bruyne en misschien Vinicius, het voetbal keldert kwa spelers en ze blijven betalen

1 september 2023 om 21:40

Net als Athony. Waanzinnige bedragen.

1 september 2023 om 21:48

Precies spelen een leuk seizoen en worden voor absurde bedragen gehaald en floppen allemaal omdat ze de druk niet aan kunnen van hun transfersom. Zonde topvoetbal is geen reet meer aan, waar je vroeger nog genoot van de champions league geniet je nu van de Europa League

2 september 2023 om 03:09

Ik denk dat dit wel meer is als een speler met een goed seizoen, ik beoordeel dit dan ook maar op 1 wedstrijd ( 4-0 tegen Nederland ) maar ik ben toen extra op hem gaan letten omdat het geen hele bekende speler was. Ik vond hem heel erg actief , goede loopacties maken en ook ontzettend snel. Ik denk dat die ons nog wel eens flink kan gaan verrassen dit seizoen bij Paris.

2 september 2023 om 11:11

Een speler die het Nederlands elftal verdediging helemaal zoek speelde.

Poh, vond hem wel 60 mil waard, maar om nou 75+ neer te leggen..

2 september 2023 om 11:31

Vind het eerder te weinig. Jonge Franse spits met een marktwaarde van 80 miljoen met een langdurig contract. Als die in de PL zal spelen was er zo 130 miljoen voor betaald.

Mbappe toch naar Real dan vlak voor sluitingstijd? Kan niet dat PSG niks gaat verkopen, met al die aankopen..

1 september 2023 om 21:08

Neymar is verkocht, Veratti wordt misschien nog verkocht, en door het wegvallen van deze salarissen plus die van Messi en Ramos heeft PSG wel aardig wat geld bij elkaar kunnen sprokkelen lijkt me zo.

1 september 2023 om 21:57

Niet genoeg om 400+ aan transfers uit te geven terwijl ze al 3 jaar op rij dik over hun omzet zitten. Niet dat ze daarom plots Mbappe gaan verkopen, ze weten toch dat ze er mee wegkomen.

1 september 2023 om 22:45

Ze hebben dan ook geen 400 miljoen aan transfers uitgeven. Ramos wordt gehuurd met verplichte optie tot koop dus die komt in de boeken voor volgend jaar. Dat maakt dat ze ongeveer voor 320m hebben ingekocht, terwijl ze voor 140 miljoen hebben verkocht. Dan valt er nog meer dan 120 miljoen weg door salarissen van vertrokken grootverdieners. De nettouitgave ligt dan, zonder de salarissen van nieuwe spelers mee te rekenen, op 60 miljoen. En dan gaat Veratti waarschijnlijk nog verkocht worden. Niet heel uitzonderlijk in het hedendaagse voetbal.

2 september 2023 om 01:01

Dan valt er nog meer dan 120 miljoen weg door salarissen van vertrokken grootverdieners.

Neen zo werkt het niet. PSG moest vorige zomer al 72M aan boetes betalen vanwege FFP overtredingen. De hoogste in de geschiedenis van het voetbal

Daarna hebben ze het afgelopen seizoen 109 procent van hun omzet gespendeerd aan salarissen. Dat zou in theorie dus willen zeggen dat ze nu geen cent meer over hebben om transfers te bekostigen aangezien ze alles dat is binnengekomen afgelopen seizoen (en meer) al over de balk hebben gesmeten aan salarissen. Nu zijn er inderdaad 2-3 grote salarissen weggevallen voor aankomend seizoen maar dat betekent niet dat ze plots geld over hebben.

Zoals gezegd is alles dat binnenkwam al foetsie. Bovendien zitten ze nog steeds ruim boven 70 procent van hun totale omzet wat in het voetbal als ongezond en onhoudbaar wordt gezien. Daarnaast komen al die spelers die erbij komen niet voor een appel en een ei spelen. Ze zullen niet evenveel komen verdienen als Messi, Neymar en Ramos maar stellen dat er zomaar even 120M salaris wegvalt is lachwekkend. Als het onder aan de streep 40-50M is zal het veel zijn en nogmaals: dan zitten ze nog ruim boven wat haalbaar is in normale omstandigheden.

Bovendien ook heel leuk dat je dan wel rekening houdt met de huur en optie tot koop van Ramos en die som dus niet meetelt maar de huur en optie tot koop van Ekitike plots vergeet. Dat is 30M die ze deze zomer betaalt hebben.

Niet heel uitzonderlijk zegt ie. De enige club die ooit 400M in een window uitgaf was Chelsea vorige zomer. En die zaten niet in de ronduit lachwekkende financiele situatie waar PSG in zit mbt ffp.

2 september 2023 om 01:12

Ff heel kort door de bocht.

Het ding met dit soort transfers is dat ffp gaat over verlies en niet over uitgaven. Op dit moment geef je 100m uit aan een speler, dat raak je aan de ene kant van je balans 100m kwijt maar aan de andere kant komt er een speler met de waarde van 100m bij. Op het moment van aankopen is je verlies dus 0 euro. Je hebt alleen 100m aan geld geruild voor 100m aan bezit.

Bij een bedrag van 100m en een contract van bijvoorbeeld 5 jaar heeft het aankoopbedrag pas voor 100m verlies gezorgd na 5 jaar en waarschijnlijk schrijven ze elk jaar dus 20m op hem af.

Ffp gaat over een periode van 3 jaar en wanneer ze één seizoen na aankoop de ffp toetsen heeft de aankoop van 100m slecht voor 20m verlies die meetelt gezorgd.

1 september 2023 om 21:13

Laten we het hopen, dan moet Perez nu gelijk telefoon pakken en definitief bod uitbrengen

1 september 2023 om 21:21

Mbappe gaat niet komen joh. Het is al veel te laat en Mbappe heeft altijd al gezegd dat hij dit seizoen bij PSG zou blijven.

1 september 2023 om 21:52

Modricmagic

Weet jij of het echt te maken heeft met die documentaire waar mbappe mee bezig is..? Soort last dance parijs.

Heb daar iets over gelezen en dat dat de reden is dat hij sowieso in parijs wilt blijven.

1 september 2023 om 21:58

Nah, te laat. Men heeft minimaal 4u nodig om een transfer af te ronden. Dan zouden we nu toch al enkele uren berichten over een bod moeten horen.

Ze hebben een beter elftal en een betere trainer dan vorig jaar. Veel beter vind ik zelfs . Een mooie Franse aanval ook .Een aanval met Mbappe op links en Muani in de spits en dembele op rechts is meer dan top. En dan heb je nog spits ramos en Asensio als back up. Een verdediging hakimi - skiniar - Marquinhos- Lucas hernandez is ook van wereld niveau .. alleen het middenveld blijft matig. Vooral nu verrati op het punt staat te tekenen in Qatar .

2 september 2023 om 03:20

Dat is wellicht waar, maar dat gebrek aan creativiteit zal ze vast de das omdoen. Ook is kans nog erg groot dat Mbappe in enkele uren richting Real vertrekt. Als de geruchten waar zijn dan is dit PSG zonder Mbappe, Messi, Veratti en Neymar imo echt niet sterker.

Paris geeft ook gwn rustig 400 miljoen uit deze zomer. Ben benieuwd of ze het nu een keer gaan laten zien in de Champions League. Zou een derde plek in de poule des doods stiekem wel geinig vinden.

Nu al medelijden met de arme verdedigers die Mbappe, Dembele en Muani bij moeten houden. Maar wat een heerlijke aanval zeg, volledig Frans en naar mijn idee wel complementair aan elkaar. Ik zie PSG dit keer wel verder komen dan de laatste 16 in de CL.

Mbappe - Kolo Muani - Dembele
Barcola - Goncalo Ramos - Asensio

En nog Kang-In Lee achter de hand. Alsjeblieft Mbappe, 6 gloednieuwe aanvallers en jij bent weer de grote man na het vertrek van Neymar en Messi.

Ik hoop met heel mijn hart dat Mbappe zijn contract verlengd tot 2028. Geef die man een Saudi Arabie achtige contract. Dan stop de obsessie van Perez voor Mbappe ook en worden we eindelijk weer een serieuze club.

1 september 2023 om 21:55

@real Madri!d

Als ik Perez zijnde was zou ik nooit voor mbappe gaan. ik vind dat real fans hier ook moeten stoppen met zeggen dat het mbappe zijn droom is om voor jullie te spelen. Mbappe heeft dat nog nooit in de media gezegd dat is iets wat meer de madrid fans hiervan maken. Als mbappe een echte madridista was, was die vorig jaar bij jullie gekomen. Mbappe is een echte cr7 fan geen madridista, toch zou ik het stiekem prachtig vinden als mbappe naar real komt. maar dat zie ik niet gebeuren aangezien psg weer aan het onderhandelen is met mbappe voor meer geld. Helaas

Na smeken en een training skippen toch zijn zin dus

Had dit helemaal niet van tevoren verwacht na de transfer van Goncalo Ramos naar Psg. Mbappe-Kolo-Dembele is toch wel een heerlijke aanval maar ik zie Psg echt niet meedoen voor de ucl titel. Blijf het geen hecht team vinden hoe goed je selectie individueel ook is zonder een hecht team ga je het niet ver schoppen dit is al jaren aan de gang bij psg.

PSG begint zo een heel mooi team te krijgen, nu maar hopen dat de voorzitter eens leert een klein beetje geduld te hebben en niet na een paar mindere wedstrijden de trainer er uit gooit. Neymar, Messi, Ramos, allemaal geweldige spelers maar niet meer de ambitie om voluit te gaan, dan beter een team creëren dat hongerig is naar succes, ik hoop dat Enrique dat er in weet te slijpen. Ik gun het PSG van harte, iedereen doet moeilijk over dit team maar ik gun de stad en de supporters een Europees succes, spelen ook vaak positief voetbal wat leuk is om naar te kijken.

Had Kolo-Muani ook wel graag bij Real willen zien. Hij was een goeie spits in de Bundesliga en die nog steeds een enorme potentie heeft. Ook nog is de eerste spits van het Franse elftal en is nog jong met zijn 24 jaar. Maar ja Perez heeft alleen maar Mbappã© in gedachte en hij had echt gedacht dat Mbappã© de eerste zet zou doen. Helaas hierdoor heel veel targets gemist en nu eindig je zonder spits...

Nou PSG wordt 1e in onze groep, no question about it!! Ik vind Dortmund echt de zwakste ik denk (en hoop ook stiekem) dat die 4e gaan worden in de groep dan kunnen wij met Milan voor de 2e plek gaan strijden, en mochten we die dan verliezen dan gaan we altijd nog terug naar de Europa League. Ik wil wel dat we na de winterstop nog in Europa zitten natuurlijk, dat zou ook te doen moeten zijn!! Het zou mooi zijn als we meteen thuis tegen Dortmund beginnen, die zijn nu absoluut nog niet in goeie doen, je kan die 3 punten maar alvast hebben 🙏

Over Real Madrid gesproken en Mbappé. Het is opvallend stil, want Real heeft niets laten horen en Mbappé heeft nog steeds niet verlengd. Of kan Mbappé nog verlengen?

Denk dat PSG weer kampioen wordt dit seizoen in de Franse league, best een leuke competitie om in te voetballen lijkt me…..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren