Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG bereikt persoonlijk akkoord met nieuwe concurrent voor Wijnaldum

Laatste update:

Renato Sanches gaat een binnenlandse overstap maken van Lille OSC naar Paris Saint-Germain. Volgens het doorgaans betrouwbare RMC Sport hebben les Parisiens reeds een persoonlijk akkoord met de Portugees. De Franse sportkrant verwacht dat de clubs het binnen enkele dagen eens zullen worden over een transfersom voor de 24-jarige middenvelder.

Sanches speelt sinds 2019 voor Lille en kwam over van Bayern München. De Franse subtopper betaalde twintig miljoen voor de Portugees. Sanches speelde de afgelopen jaren 90 officiële wedstrijden voor Lille, waarin hij 6 doelpunten maakte en 10 assists gaf. Het is nog niet bekend wat Lille voor hem vraagt. De felle middenvelder bloeide in de Ligue 1 weer op na een aantal lastige jaren in Duitsland.

Tijdens het knap behaalde kampioenschap van Lille in 2021 had Sanches een belangrijke rol. De Portugees was een onmisbare spil in het elftal van toenmalig trainer Christophe Galtier. Galtier is pas geleden aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van PSG. Daardoor werd de link tussen Sanches en de Europese grootmacht de afgelopen weken steeds vaker gelegd. Een transfer van Sanches naar Parijs zou de erbarmelijke situatie van Georginio Wijnaldum bij PSG verergeren. Het is goed mogelijk dat Sanches aankomende week al gepresenteerd wordt.

PSV zou volgens het Eindhovens Dagblad met argusogen kijken naar de situatie van Wijnaldum in Parijs. Vrijdag gaf technisch directeur John de Jong echter aan tegenover de krant dat de 86-voudig Oranje-international momenteel onhaalbaar is voor de Eindhovenaren. Een uitweg richting Eindhoven lijkt niet realistisch te zijn. "Wijnaldum is een geweldige voetballer, die zeker naar het WK moet. Maar het is nu niet aan de orde. Ik heb ook geen contact met hem. Er zijn genoeg mensen binnen de club die hem kennen en met hem contact hebben." Bovendien versterkte PSV zich al flink op zijn positie met het aantrekken van Guus Til (Spartak Moskou) en Xavi Simons (PSG).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gaat hij naar Feyenoord, of zal Psv hem dan weer proberen weg te kapen.

9 juli 2022 om 09:39

Wat is er precies wegkapen aan dan? Het is niet alsof feyenoord een optie heeft op wijnaldum ofzo en psv is gewoon een stuk verder als feyenoord, als ik wijnaldum was en uit deze twee clubs kon kiezen dan wist ik het wel.

9 juli 2022 om 09:59

Wegkapen is wachten tot de transfersom is bepaald en er dan iets boven gaan zitten als Psv zijnde. Ze kunnen natuurlijk ook iets meer salaris betalen. Dit doen ze wel slim hoor bij Psv en het mag ook. Alleen wanneer Ajax of Bayern dat zou doen dan schreeuwt iedereen altijd moord en brand. Op deze manier ging het iig bij Veerman en Til. Natuurlijk heeft Psv momenteel een betere selectie maar als club zijnde is Feyenoord natuurlijk veel mooier. Het respect van de supporters en proberen Feyenoord weer echt bovenin mee te laten doen lijkt mij voor iemand met de leeftijd van Wijnaldum veel mooier dan om rustig in de bossen van Eindhoven te verdwijnen.

9 juli 2022 om 10:46

Waarom is Feyenoord "als club natuurlijk veel mooier"? Ik vind het beide mooie clubs. Draaien al decennia in de top mee en hebben de zaakjes relatief goed op orde.

En bij PSV in de bossen verdwijnen? Je bedoelt zeker: bij PSV Champions League voetbal spelen...

9 juli 2022 om 11:26

PSV zou toch minimaal een jongen teleur moeten stellen als zij hem halen, Til, Veerman, Simons, Sangaré ze zullen allemaal wel min of meer uitgegaan zijn van een basisplaats.

9 juli 2022 om 11:38

@Paauwer, niet de eerste keer dat je dit zelfverzonnen verhaal hier neerpent, zelf een conclusie verzint en dan op basis van je zelfverzonnen verhaal zegt dat het 'niet zo netjes is'. Eh, je verzint het zelf he? Geen enkele onderbouwing heb je er voor, buiten wat losse flodders. Maar goed, dat PSV bij jou als een rode lap op een stier werkt dat weten we al een hele tijd hier op VZ natuurlijk.

Wat een geweldenaar is Sanches bij Lille, ergens hoop je dan dat zo een speler bij een ‘kleinere’ club blijft om daar de absolute legende te worden (a la Hamsik) maar een keus voor PSG en het grote geld valt ook wel te motiveren helaas.

9 juli 2022 om 10:10

Hiermee heeft psg wel echt goud in handen. Wat een topper is hij zeg.

9 juli 2022 om 10:31

Zo geweldig was Sanches niet bij Lille. Typische youtube speler, bij Lille was hij absoluut geen zekerheidje zeker als Benjamin Andre fit was.

9 juli 2022 om 10:48

In 3 jaar maar 66 potjes gespeeld in Ligue 1. Die jongen kan nooit een heel seizoen fit blijven..

9 juli 2022 om 18:43

Hier hebben Arsenal & United echt staan slapen!
Dit zou voor beiden ploegen een versterking zijn.

Concurrent? Wijnaldum is alles behalve en concurrent inmiddels.

Nieuwe concurrent voor het plekje op de bank? Misschien weten ze gewoon niet dat Wijnaldum er is, beetje zoals in Nederlands elftal als je hem dacht opgesteld te hebben gezien...?

9 juli 2022 om 11:12

Onder Koeman was hij wel onze meest bepalende middenvelder met aardig wat goals en assists. Vanaf de periode FdB is het alleen helaas minder geworden allemaal. Wat daar de reden voor is weet ik niet. Misschien gaat de leeftijd meespelen

9 juli 2022 om 11:37

Toen was Nederland kwalitatief heel slecht. In het land der blinden was eenoog koning

Had het wel geweten als ik Gini was. Psv en daar de grote meneer worden. Jongens als Xavi begeleiden en grotere kans op wk

9 juli 2022 om 09:35

Dat is lekker makkelijk praten. Verdient bij PSG een vermogen (10/13 miljoen?).

Dat laat je natuurlijk niet zomaar liggen.

Dan zou ik ook lekker in Parijs blijven.

9 juli 2022 om 09:50

Geld maakt niet altijd gelukkig. hij kan nu nog belangrijk zijn voor PSV en over 3 jaar kan hij alsnog ergens geld gaan harken in de zandbak.

het is ook niet zo dat hij bij PSV voor een krat Bavaria gaat voetballen.

9 juli 2022 om 09:54

De man verdient 9 mil per jaar. Voor psv of Feyenoord zou hij minstens 7 mil per jaar moeten inleveren. Weinig voetballers die dit doen hoor

9 juli 2022 om 09:56

Nee maar niemand gaat meerdere miljoenen per jaar laten liggen.
Helemaal als je nog wel wat minuten gaat maken en in Parijs kan wonen.
Dan zeg je ook geld maakt niet gelukkig, helemaal true om dan te zeggen dat die later ook nog in de zandbak kan voetballen.

Daar snap ik dus niks van, spelers die echt al heel veel hebben gekregen in hun carriere en dan nog in die richting gaan dalen zo erg in mijn achting.

Zoals podolski en iniesta naar Japan, voor een groot deel voor de cultuur en ervaring naar Japan gaan of een del piero naar australie. Wow!

9 juli 2022 om 11:35

@lampen, de zandbak is ook alleen maar geld. Je zit ver van je familie/vrienden af, sportief is er ook weinig te behalen.

PSG is miljoenen verdienen, dicht bij familie/vrienden, top 5 competitie, CL, metropool, prijzen winnen. Ook al speel hij niet altijd, hij zal ook niet volledig wegkwijnen

9 juli 2022 om 12:24

Ok dan verkies je geld boven sportieve ambities. Dat kan niks mis mee.

9 juli 2022 om 13:56

@lee112, zo zwart wit is het niet in mijn ogen. Bij PSG speel je minder maar op hoger niveau, bij PSV meer maar op lager niveau. Vorig seizoen ook gewoon 2000 minuten gespeeld

9 juli 2022 om 13:58

Moet je voorstellen dat voor een gemiddelde Braziliaan of Senegalees je niet alleen jezelf, maar ook je familie, vrienden, achterfamilie en desnoods je hele dorp of wijk volledig financieel onafhankelijk kan spelen. Dan telt een miljoen in Eindhoven of vier miljoen in Qatar toch echt wel mee. Iniesta, Del Piero zijn legendes maar hebben minder financiële druk van de achterban thuis in Brazilië of Senegal.

9 juli 2022 om 14:57

Anderen financieel maken vind ik echt ook zo dom, daar worden mensen niet beter/leuker/gelukkiger van.
Dat je mensen helpt met een opleiding voor hen te betalen snap ik, erg nobel.
Maar nee dat willen zij vaak niet, nee gewoon geld om luxe te leven en niks te hoeven doen want degene heeft toch geld zat. Walgelijk van die slipstreamlevens.

Mijn vrouw en ik hebben redelijk wat geluk gehad met de juiste kansen en keuzes op het juiste moment en die kansen hebben wij ook gepakt. Onze kinderen krijgen echt wel wat meer dan gemiddeld en wij proberen hen zich daar van bewust te maken. En zij gaan zeker werken als ze iets ouder zijn.
Maar ik vind het pas echte rijkdom dat wij hen kunnen steunen qua bijscholing, trainingen, sporten etc en natuurlijk samen mooie ervaringen kunnen delen qua vakanties en dergelijke.

9 juli 2022 om 19:37

En dat is lekker makkelijk praten voor ons achter een toetsenbord. Wij staan waarschijnlijk niet voor deze keuzes.

Kom maar snel naar PSV Wijnaldum, maar moet je wel wat van je salaris inleveren.

Is die Sanches nog maar 24???? Ik heb het idee dat hij al een jaar of 10 op het hoogste niveau speelt. Ik heb het altijd wel een beetje een gehypte speler gevonden. Wel een lekkere felle speler maar geen topper zoals altijd werd voorgesteld. Maar ja, nog maar 24 dus

9 juli 2022 om 14:33

Dat heb je aardig in gedachten, de beste man brak vgm op zijn 16e al door bij Benfica. Met al die ervaring op jonge leeftijd moet dit een heerlijke speler zijn voor alle (competitie) subtopclubs. Daarmee toch een soort van jammer dat hij naar PSG gaat

Sanches was rond met Milan eigenlijk totdat zijn oude trainer hem belde. Die gaat sws spelen en Gautier speelt met meer middenvelders dus grote kans dat ze beiden spelen met veratti. Gini jaren slecht verdiend bij Liverpool dus die blijft wel daar denk ik en zal wel met de nieuwe trainer gesproken hebben anders was hij al in Eindhoven. Lampen je kijkt nooit zonder je PSV bril haha. Mensen praten makkelijk zelfde als je deze tijd bij Macdonalds gaat werken maar je kan ook bij Aegon werken bijv . Hij is rond de 30 en heeft niet veel jaren voor de boeg. Dan hoop ik als je komt dat je de oude gini krijgt en niet arrogante gini uit vorm van oranje. Succes sws denk ik dat je eerst achterin moet versterken haha

9 juli 2022 om 10:55

Mijn PSV bril is wel een realistische PSV bril.

Kom maar naar Rotterdam, PSV was de springplank, nu is het tijd om thuis te komen.
De Eredivisie wordt een heel mooie competitie dan, en aantrekkelijk voor buitenlandse spelers van niveau

9 juli 2022 om 10:19

Sorry hoor maar Gini naar Rotterdam (of psv idem) hou toch op. Die is nog wel een paar klassen beter vind ik hoor. Kan bij menig club in de PL nog meedraaien

Heeft zich goed herpakt. Na Swansea dacht ik echt dat het klaar was met hem, Als ik Wijnaldum was zou ik vertrekken. Als ik PSV was zou ik het gewoon proberen

Ai the goose snapt het wel. Schrijf hem nog niet af. Denk dat hij extra heeft getraind in de zomer. En na die wake up call van louis. Heeft altijd wel conditie gehad en leeft als een prof kan alsnog slagen daar. Pochettino liet zich teveel kennen en deed alles alleen voor de sterren en speelde 4-2-4 Gaultier gaat 4-4-2 spelen. PSG gaat dankzij de trainer verder komen in de CL en is ook heel streng hij hou niet van die rare trekjes van Neymar bijv en gaat er een echt team van maken. Kampioen met Lille worden is een wereldprestatie geweest

Jammer! Heeft enorme potentie, had hem graag bij Milan of Juventus gezien ook door de dedicatie die daar word verwacht, bij PSG met een dik salaris en wereldsterren zou hij zomaar kunnen afdwalen.. maar wie weet slaagt hij wel in Parijs.. enige middevelder die daar toch een onverdeeld succes is lijkt Verratti te zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren