Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper spreekt ambities uit: ‘Ooit wil ik ook zo’n mooie transfer’

Laatste update:

Davy Pröpper brak vorig seizoen voor de tweede keer in zijn loopbaan door bij Vitesse. Na zijn eerdere opkomst zakte de middenvelder ver terug, maar dit keer hield hij zichzelf staande. Pröpper is nog steeds een vaste schakel in het team van Peter Bosz en werd al eens gelinkt aan een transfer naar Ajax. Als het aan hem ligt, maakt hij op termijn inderdaad een sprong naar een grotere club.

/

Dat zegt de 23-jarige Pröpper maandag in gesprek met De Telegraaf. Recent ging hij samen met Eloy Room op bezoek bij ex-teamgenoot Marco van Ginkel, die door Chelsea is verhuurd aan AC Milan. Van Ginkel stapte vorig jaar zomer over van Arnhem naar Londen en mag het nu tijdelijk laten zien in dienst van Milan. Pröpper zegt dat het lekker was, er even tussenuit te knijpen.

“Op het trainingscomplex van AC Milan zijn we niet geweest, omdat Marco daar niet vlakbij woont. Ooit wil ik ook zo’n mooie transfer maken. Als ik zo doorga, komt dat vanzelf, hoop ik”, aldus Pröpper. Voorlopig voelt hij zich echter goed bij Vitesse en wil hij met zijn huidige club zo hoog mogelijk finishen. “Onze selectie is niet heel breed, maar de spelers die we hebben, zijn van hoog niveau. In elke wedstrijd is ons middenveld de baas. Dat is heerlijk voetballen.”

Is Davy Pröpper na dit seizoen toe aan een stap hogerop, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja technisch gezien misschien wel de beste middenvelder van Nederland. Als het goed loopt dan is hij vaak de beste van het veld en word hij door velen bewierookt. Als het echter niet loopt is hij de eerste die het koppie laat hangen. Het gaat wel beter, maar als hij daarin nig stappen zet dan is hij echt oranje materiaal...

20 oktober 2014 om 13:47

Technisch misschien wel ja, maar hij is nooit beslissend. Voor een aanvallende middenvelder scoort hij veel te weinig en geeft hij ook amper assists. Dat zal echt wel beter moeten.

20 oktober 2014 om 14:05

Hoeveel moet een aanvallende middenvelder er in een seizoen inleggen dan volgens jou? Pröpper is dit seizoen zo'n beetje bij iedere aanval van Vitesse betrokken. Hij kan er verder ook niet veel aan doen als andere spelers geen goals maken. Hij heeft alleen Leerdam al dit seizoen al een aantal keer vrij voor de keeper gezet, waarna Leerdam vervolgens faalt. Qua assists ben je toch vrij afhankelijk van je teamgenoten.

Pröpper is wat mij betreft samen met Vejinovic de drijvende kracht achter dit Vitesse. Ik hoop dan ook lang van deze spelers te kunnen genieten.

20 oktober 2014 om 19:12

10 goals en 10 assists, wil je echt tot de top behoren in Nederland.

Ik begrijp dat niet 'zo'n mooie transfer'? Vooralsnog zit Marco van Ginkel gewoon keihard op de bank bij Milan na bij Chelsea helemaal niks gespeeld te hebben. Misschien wil Twente m zometeen terugkopen, maar op dit moment duidt niks er op dat Marco van Ginkel door gaat breken in de top van Europa. Waarom lult zo'n Davy Propper dan dat ie hem achterna wil??

20 oktober 2014 om 12:20

Hij doet het juist zo goed in een leuk aanvallend voetballend elftal en dan gun jij hem een stap naar Ajax, dat is ook niet erg aardig!

20 oktober 2014 om 12:25

ik heb het over van ginkel slimpie.... en dat propper hem zo graag achterna wil, terwijl van ginkel op het pad van Casrtaignos zit.....

20 oktober 2014 om 12:26

Maar van Ginkel komt ook van Vitesse hoor, heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en is direct van Vitesse naar Chelsea gegaan.

20 oktober 2014 om 13:06

Van Ginkel komt toch ook van Vitesse?

En volgens mij zegt Propper niets over de carriere van Van Ginkel, maar enkel over de transfer. Dat hij ook ooit naar zo'n mooie club zou willen.
Daar is niets mis mee toch...

20 oktober 2014 om 12:59

Zijn ambitie zal zijn een mooie transfer te maken, niet om geblesseerd te raken. In zijn eerste wedstrijd voor Milan raakte van Ginkel helaas ook al weer geblesseerd. Hij zat dus niet op de bank maar op de tribune door een blessure.

Propper speelt al een hele tijd zeer goed voetbal en mocht hij zo door gaan dan zal een mooie transfer zeker gaan komen voor Davy. Zijn opvolger hebben we met Vako al in huis.

20 oktober 2014 om 13:12

OMG ben ik zo onduidelijk in mijn post? Ik begrijp niet dat Propper uitspreekt dat ie ook hoopt zo een transfer als zn vriendje van Ginkel te maken, terwijl van Ginkel op dit moment nog niks ggepresteerd heeft in het buitenland. Wat heb je dan in godsnaam aan zo'n transfer en waarom zou je dat als voorbeeld zien? Het enige waar dat toe leidt zo'n stap, dat zie aan castaignos, je kunt een tijdje later terug naar n club als twente.

20 oktober 2014 om 15:16

Je bent niet onduidelijk, je lijkt alleen niet te snappen dat Marco v Ginkel in zijn eerste jaar bij Chelsea geblesseerd is geraakt en hierdoor het gehele seizoen niet heeft kunnen spelen, in zijn eerste wedstrijd Milan raakte hij weer geblesseerd.

20 oktober 2014 om 13:22

Bij Chelsea heeft van Ginkel gewoon wedstrijden gespeeld voor zijn zware blessure, waaronder een basisplaatje in de CL wedstrijd tegen Basel.

Erg simpel om te roepen dat hij 'niets speelde' terwijl het overduidelijk is dat zijn blessure hier debet aan was.

Hetzelfde geldt voor momenteel bij Milan. Hij is bijna direct geblesseerd geraakt en zat afgelopen weekend volgens mij pas weer voor het eerst bij de selectie.

20 oktober 2014 om 13:36

Sammerens, ik ga tegen jou zeggen, van Ginkel zal het never nooit maken bij Chelsea. Hoe groot zn talent ook is. Bij zo'n club moet je de baast van Nederland en een ster in Oranje zijn als je binnenkomt, dan hebben ze respect voor je. Vertrekken terwijl mensen in NL nog niet eens allemaal overtuigd zijn, en je hier niet eens top 3 speler bent, werkt niet. Dat ziet van Ginkle nu, zag Castaignos voor hem, en dat zou Pruppertje ook moeten zien. Wortd eerst maar eens groot in NL vordat je dat soort transfers maakt....

20 oktober 2014 om 15:32

Ieder zijn eigen mening.

Ik beweer niet dat van Ginkel sowieso gaat slagen bij Chelsea, maar het feit is wel dat hij vanaf begin af aan speelminuten kreeg bij Chelsea. Een coach geeft zo'n speler ook geen basisplaats in de CL als hij niet wat in de speler ziet zitten.

Het is voor hem gewoon zwaar vervelend dat hij zo zwaar geblesseerd raakte. Klakkeloos roepen dat 'hij niet speelde bij Chelsea' is gewoon een waardeloze conclusie waarbij je feiten zoals een basisplaats in de CL voor het gemak maar even weg laat om je gelijk te halen.

Als je dan ook nog roept dat hij niet speelt bij Milan terwijl hij dus afwezig was door een blessure, geeft dat voor mij eigenlijk aan dat je maar wat roept op basis van weinig tot geen inhoudelijke kennis. Hij had namelijk een basisplaats tegen Empoli toen hij helaas direct een enkelblessure opliep. Binnen 1-2 weken zal hij weer minuten gaan maken bij Milan en dan moet hij het laten zien.

20 oktober 2014 om 13:49

Bij Chelsea speelde hij tot zijn blessure anders regelmatig, ken je feiten. Daarna hebben ze echter Matic en Fabregas nog eens gehaald waardoor het voor Marco moeilijk wordt.

20 oktober 2014 om 15:33

regelmatig?? wuhahahahahaha zoek zoek op hoeveel minuten en praat dan verder blabla.
Mark my words, die jongen komt terug en is te vroeg naar het buitenland gegaan. Was geen Sneijder of Suarez die wegging, maar gewoon een knulletje van Vites

20 oktober 2014 om 18:03

Van de 7 wedstrijden had hij er gewoon 4 gespeeld, terwijl er gewoon echte topspelers voor die positie beschikbaar waren. Zegt al veel natuurlijk.

Suarez kun je niet vergelijken, want die had maar vrij weinig concurrentie bij Liverpool.

20 oktober 2014 om 12:36

Agreed

20 oktober 2014 om 13:37

Haha mochten jullie willen! En van vejinovic blijven jullie ook af!!

van Ginkel heeft redelijk wat gespeeld hoor bij Chelsea, daarnaast is hij zeer ernstig geblesseerd geraakt. Die komt er nog wel.

20 oktober 2014 om 12:25

Als je op de naam van van Ginkel klikt (in bovenstaand artikel) kom je er achter hoeveel wedstrijden heeft gespeeld voor Chelsea, en dan staan er maar 2 op het lijstje tsja als je dat redelijk vindt dan houdt het op..

20 oktober 2014 om 12:51

Bij Chelsea deed hij twee van de vijf Premier League wedstrijden mee, in de Champions League tegen Basel en in de League Cup tegen Swindon (waar hij geblesseerd raakte). Hij heeft dus vier van de zeven gespeelde wedstrijden van Chelsea minuten gemaakt en dat voor een net gekocht jochie van 20. Even verder kijken dan je neus lang is..

20 oktober 2014 om 13:40

Rustig maar knul..!!

Er staat wanneer je op zijn naam klikt hier op VZ toch echt maar twee wedstrijden, en 1 wedstrijd voor AC, en als het volgens jou vier zijn moet je mij niet corrigeren, maar Vz.

Maar al zouden het vier wedstrijden, dat stelt toch niets voor.

20 oktober 2014 om 13:51

VZ telt alleen de Premier League wedstrijden, dus niet de beker / CL wedstrijden.

20 oktober 2014 om 15:34

4 van de 7 wedstrijden, waaronder dus een basisplaats in de CL, is gewoon zeer netjes gezien het feit dat hij pas net bij de club binnen was en nog moest wennen aan het hogere tempo en niveau.

Er sprak gewoon veel vertrouwen uit zijn start, die helaas abrupt onderbroken werd.

Davy Pröpper moet dan niet net als Marco van Ginkel meteen drie stappen omhoog gaan. Als ik hem was, dan zou ik eerst naar een club als Ajax gaan.

Sinds vorig seizoen ben ik echt onder de indruk van Pröpper. Hij speelt constant en is belangrijk voor Vitesse.

Ikzelf hoop dat Ajax in de zomer zich weet te versterken met Davy Pröpper of Daley Sinkgraven. Van Thulani Serero en Lucas Andersen ben ik niet onder de indruk en ik zie in Pröpper of Sinkgraven een hele verbetering, ten opzichte van Serero of Andersen.

Waarschijnlijk zullen Sinkgraven en Pröpper dan wel wat kosten, maar in mijn ogen mag het wel eens tijd worden dat Ajax is 'n keer één keer de portemonnee trekt voor een speler die dan ook echt van toegevoegde waarde is.

20 oktober 2014 om 12:55

Ajax wil het bedrag toch niet betalen wat Vitesse zal vragen. Verder denk ik niet dat hij veel meer kan leren bij Ajax dan Vitesse . Misschien een paar cl wedstrijdjes

20 oktober 2014 om 13:01

Ik denk dat ie de eredivisie dit seizoen gaat ontgroeien. Dan zie ik hem liever naar een club gaan die onderin hangt of middenmoter is in bijvoorbeeld de bundesliga of de BPL.

20 oktober 2014 om 13:22

Nee, sowieso niet. Als je niet bij de top 5 beste spelers van Nederland hoort ga je sowieso falen in het buitenland. Kijk maar naar de transfers van afgelopen jaren. Top 5 dus, of je bent de ED niet ontgroeid.

20 oktober 2014 om 13:27

Maar ik vind Vitesse best een kandidaat om in de top 5 te eindigen.

20 oktober 2014 om 13:30

Pröpper behoort naar mijn mening al bij de top-5 van beste spelers in de Eredivisie.

Depay en Pröpper zijn veruit de besten in de Eredivisie.

20 oktober 2014 om 20:58

Bacuna en Fer doen het niet slecht toch in Engeland?

20 oktober 2014 om 13:28

Waarom zou een stap naar Ajax een stap omhoog zijn? Momenteel speelt Vitesse veel beter voetbal dan Ajax.

Overigens denk ik dat een transfer van Vitesse naar Ajax sowieso geen optie is. Ajax heeft zeer kwaad bloed gezet bij Vitesse rond de transfer van Theo Janssen (iedere club mocht hem gratis ophalen, maar Vitesse moest 1 miljoen betalen), waardoor de Arnhemmers niet (zomaar) meer mee willen werken aan transfers van hun spelers naar Ajax. Bovendien wil Ajax niet veel geld meer betalen aan spelers. De 7 miljoen die ze wilden bieden voor Van Ginkel was al een grote uitzondering, maar dat was al te weinig (chelsea bood namelijk 9,4 miljoen). Pröpper zal inmiddels ook al te duur zijn voor de Amsterdammers, want Vitesse laat hem echt niet voor die appel en een ei gaan die Ajax slechts zou willen bieden.

Vitesse heeft inmiddels ook allang ingangen bij de (sub)topclubs in grotere landen. De Arnhemmers kunnen hun spelers ook allang al slijten bij die clubs. Spelers hoeven daarvoor allang niet meer eerst naar Ajax te gaan. Vitesse wist zelfs de zwakke verdediger Büttner te slijten aan Manchester United.

20 oktober 2014 om 13:44

Helaas heeft hij daar zelf niet zoveel over te zeggen, net als van Ginkel. Als Chelsea een speler van Vitesse wil, dan gaat die speler naar Chelsea.

20 oktober 2014 om 14:10

Vitesse kan spelers stimuleren, maar niet dwingen. Als van Ginkel perse niet naar Chelsea had gewild wat had Vitesse dan kunnen doen? Hem naar het tweede zetten en hem het leven zuur maken, maar meer ook niet. Je bent nog altijd baas over je eigen leven. Van Ginkel had dan ook ervoor kunnen kiezen om de consequenties te aanvaarden, zijn contract uit dienen en vervolgens naar de club gaan waar hij heen wil.

20 oktober 2014 om 15:17

Dat klopt, maar hij had nooit de tussenstap naar Ajax kunnen maken. Dus, of naar Chelsea, of carrière naar de klote. Dat is een schijnkeuze.

20 oktober 2014 om 16:06

Ohja want afgezien van Ajax en Chelsea zijn er geen andere mooie clubs? Blijkbaar ben je al vergeten dat Wolfsburg ook interesse in hem had (jordania beweerde zelfs dat ze 15 miljoen voor Marco wilden betalen) en AC Milan had ook al eens scouts in het Gerledome zitten. Dus over interesse had van Ginkel echt niet te klagen.

En hij had de tussenstap Ajax wel kunnen maken als hij eerst zijn contract had uitgediend en dan transfervrij was overgestapt.het had alleen wat langer geduurd.

20 oktober 2014 om 16:13

Er zijn heel veel andere clubs. Maar als speler van Vitesse kun je, als er interesse is van Chelsea, alleen naar Chelsea. De enige andere optie is blijven waar je zit.

Nogmaals: dat is geen keuze. Als hij, ondanks de interesse van Chelsea, zijn contract had uitgediend dan was hij bij Vitesse (net als bij elke andere topclub) gewoon op het tweede plan geraakt.

Leuk dat je je clubje wil verdedigen, maar de 'band' met Chelsea is zeker geen pre voor spelers die bij de club zitten.

20 oktober 2014 om 18:09

Inderdaad Hoppa, je hebt helemaal gelijk. Chelsea wilde bijvoorbeeld graag dat Büttner naar een club in hun vriendenkring ging (southampton), maar uiteindelijk ging hij gewoon naar een rivaal van Chelsea: Manchester United.

Zo ging Bony ook gewoon voor een groot bedrag naar Swansea City.

Je lult gewoon onzin. Dat er niet aan Ajax verkocht wordt heeft niets met Chelsea te maken, maar met Ajax zelf. Die hebben Vitesse proberen te chanteren met de transfer van Theo Janssen (alle clubs mochten hem gratis over nemen, maar Vitesse moest 1 miljoen betalen, omdat Ajax dacht dat Vitesse wel onder de druk van de fans zou zwichten) en sindsdien koestert de clubleiding een wrok tegen Ajax.

Bovendien: waarom zou Vitesse voor 7 miljoen aan Ajax verkopen als ze uiteindelijk 9,4 kregen van Chelsea? Geen enkele club zou een speler voor een lager bedrag aan een concurrent verkopen, als ze dus én meer geld krijgen én hun concurrent niet sterker hoeven te maken. Vitesse had dus geen enkele reden om Van Ginkel aan Ajax te verkopen.

Ik vind hem op de een of andere manier erg passen bij een Duitse club, zo´n Leverkusen zou denk ik voor hem een geweldige club zijn.

Van de zomer moet Ajax gewoon 6 miljoen neer leggen voor deze jongen. Als viergever ook gaat wennen aan het niveau van Ajax heb je een aardig team staan. Dan kunnen de serorotjes en de moisandertjes mooi verkassen.

Cillesen
Rhijn veltman denswill boilessen
Klaassen propper viergever
Gazi Milk kishna

Boer
Tete bazoer bruggen riedewald
Van beek nouri duarte
Menig zihovic Anderson

20 oktober 2014 om 13:01

Voor 6 miljoen ga je Propper denk ik niet wegkapen bij Vitesse. Hij heeft onlangs zijn contract nog verlengd tot 2017 geloof ik.

Als Ajax Pröpper wil hebben zullen ze echt een flink bedrag moeten betalen want hij heeft net bijgetekend bij Vitesse. En zolang Dagobert Duck bij Ajax bovenop de geld berg zit lijkt dat een utopie, het zou voor Pröpper en andere grote talenten overigens wel de juiste stap zijn om eerst eens een jaartje of 2 bij een club aan de slag te gaan die altijd om de nationale prijzen speelt en niet onbelangrijk ook nog eens in de champions league speelt, al zijn dat tegenwoordig nog maar 6 wedstrijden per jaar.

Als ik Ajax was zou ik Propper er meteen bijhalen. Is in mijn ogen een van de beste middenvelders in de Eredivisie op dit moment.

Pröpper is te goed on Ajax als tussenstop te gebruiken en te duur voor de Ajax filosofie. Door te verlengen bij Vitesse is zijn prijs verhoogt naar een bedrag rond de 15 miljoen. Daarnaast zou, gezien zijn zaakwaarnemer, een binnenlandse transfer eerder richting PSV zijn.

Omdat hij nog 2,5 jaar vastligt zal een buitenlandse transfer eerder aan de orde zijn.

Zijn inderdaad prachtige transfers, alleen wel fataal voor de rest van je toekomst.

fataal voor de rest van je toekomst? lekker taalgebruik.
van Ginkel ging naar een Europese topclub, raakte zwaar geblesseerd en speelt nu bij een Italiaanse topclub. Ik geef hem nog wel kans op een zeer mooie voetbal loopbaan.
Propper is zijn beste vriend en heeft hierdoor veel inzicht kunnen krijgen. Ik denk dat hij dan ook wel een goede keus maakt. Niet naar Ajax want Marc vindt dat Ajax niet hoeft te betalen maar vraagt zelf wel de hoofdprijs voor Sigtorsson

Ik denk dat Propper zeker een stap omhoog kan. daarbij denk ik niet aan een club in Nederland.
Hij moet niet de fout maken van van Ginkel en eerst voor een middenmoter of subtopper in Engeland of Duitsland gaan.
Speel je daar eerst maar eens in de basis en dan gaan de ogen van de grotere clubs ook wel open en krijg je meteen minuten. Bij van Ginkel was/ is de concurrentie strijd vaak te groot.
Denk hierbij aan Southampton, Swansea,leverkusen, Wolfsburg.

Propper heeft dit seizoen zeker stappen gemaakt. Alleen is hij een jongen die niet zo snel zijn stappen zet. Groeit langzaam heel langzaam uit tot een zeer goede speler.

Als hij een stap wilt maken moet hij dit seizoen constant spelen en geen blesures oplopen.

Denk dat hij dan de stap moet maken naar PSV of Ajax, alleen zal Vitesse dit nooit toestaan.
Dan is het verstandig om naar een subtopper in Duitsland of Spanje te gaan. Dit zijn de landen wat hem zal liggen

Propper,zou zeker volgend seizoen de stap naar Ajax kunnen maken. Dan twee jaar meedraaien en misschien dat hij zich dan verder ontwikkeld voor de Bundesliga of Engeland.
Is een talent die technisch begaafd is met een goed schot. Denk dat zijn talenten verder gaanmdanndie van Marco van ginkel. Heeft alleen twee seizoenen compleet stil gestaan in ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren