Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper: ‘Iedereen zal ook begrijpen dat ik een stap hogerop wil maken’

Laatste update:

Robin Pröpper degradeerde met De Graafschap uit de Eredivisie, maar zal straks zelf niet in de Jupiler League spelen. Onlangs maakte hij immers een transfer naar Heracles Almelo, dat al jaren meedraait op het hoogste niveau en zich heeft verzekerd van een Europees startbewijs. Pröpper is heel blij met zijn overstap en zegt dat hij het twee jaar geleden nog niet voor mogelijk had gehouden.

/

De 22-jarige Pröpper kwam vier seizoenen uit voor De Graafschap en heeft zich nu voor drie jaar verbonden aan Heracles. Hij zegt in Voetbal International dat hij zijn oude club graag had geholpen in de Eredivisie te blijven. “En ik baal echt verschrikkelijk dat dat niet gelukt is. Maar iedereen zal ook begrijpen dat ik profvoetballer ben en een stap hogerop wil maken. En dat is Heracles Almelo zeker voor mij”, aldus Pröpper.

De jongere broer van PSV’er Davy Pröpper zegt dat Eredivisie de standaard is bij Heracles en dat het dat ook voor hem moet worden. “Ik moet elke week minimaal een zesje gaan halen”, stelt hij zichzelf ten doel. Zijn nieuwe club haalde eerder ook al onder meer Daryl van Mieghem en Brandley Kuwas binnen voor het nieuwe seizoen.

Is Heracles het sportieve plafond voor Robin Pröpper, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond dit wel zo'n matige speler dit seizoen. Het is dat Marvin Peersman bij Cambuur speelde maar anders had hij met voorsprong de verkiezing voor zwakste verdediger uit de Eredivisie geworden.

22 juni 2016 om 13:25

Het eerste half jaar wel inderdaad, maar heeft zich in 2016, net als de rest van de selectie, uitstekend herpakt. Dat kun je ook wel zien aan het aantal punten dat we in de 2e seizoenshelft hebben gehaald.

22 juni 2016 om 13:31

Lachman en Van der Laan van Cambuur vond ik eigenlijk nog slechter dan Peersman haha. Maar deze Propper vind ik ook geen topper. Wat Heracles nu heeft staan met Te Wierik en Zomer vind ik een stuk beter dus hoop dat Propper op de bank belandt.

Propper is de laatste 2 jaar een nuttige kracht geweest. Moest in het begin nog wennen aan het niveau in de Eredivisie, maar heeft zich goed ontwikkeld.

In gun hem dan ook zeker veel succes bij Heracles, betwijfel wel of hij daar een basisplaats kan veroveren.

22 juni 2016 om 13:37

Kijk, een klasse reactie! Vaak is het bij spelers die weg gaan altijd zoiets van dat die er niks van kon. Zo kan het ook.
Ik ben van mening dat hij het dit jaar nog niet gaat redden met zomer en te wierik. Allebei een ijzersterk seizoen gehad afgelopen jaar. Maar goed, we zullen zien!

22 juni 2016 om 13:38

Een nuttige kracht idd, komt voor nu nog te kort voor Heracles, al is hij natuurlijk ook niet voor de basis gehaald.

22 juni 2016 om 13:55

Zal dit jaar zeker zomer en ter wierik niet uit de basis spelen

22 juni 2016 om 17:06

Je speelt Europees voetbal en haalt zo speler. Dit is toch lachwekkend. Totaal geen versterking en ook nog een contract voor 3 jaar. Heracles gaat op goed geluk proberen door te komen.

Heb de indruk dat Ted vd Pavert (die naar PEC vertrekt) toch wel de sterkere van de 2 centrum verdedigers was?! Iemand van de Graafschap die daar meer over kan zeggen?

22 juni 2016 om 17:11

Propper en v.d. Pavert maakten elkaar sterker, met name de 2e seizoensheflt, getuige de hoeveelheid punten. Echter vind ik v.d. Pavert wel de betere, daarnaast ook langer en linksbenig.

22 juni 2016 om 20:12

Wat wil je nu kerel, dat Heracles, met een begroting van € 10 miljoen even een verdediger uit de basis van Az, Utrecht of Fc Grongen kan ophalen! Verder heeft Heracles met Zomer en Te Wierik al een degelijk centrum staan en is deze Pröper voor de toekomst gehaald. Je moet elke positie dubbel bezet hebben en voor het centrum hebben we ook nog Hoogma jr. Een talent die deze maand 18 jaar is geworden er in 2018 moet staan als Zomer stopt. Laat Heracles maar lopen, ze investeren na vermogen en met beleid. René Kolmschot maar de verdedigers wel beter met zijn ervaring. En wat Europa betreft, Heracles kan het niet slechter doen dan Utrecht enkele jaren geleden, die werden uitgeschakeld door een club uit Luxemburg.

Ik vond hem bij de Graafschap al niet super sterk. Als ik een verdediger van de Graafschap had moeten halen, zou Propper dan ook niet mijn eerste keus zijn. Moet het dus nog maar zien of hij het bij Heracles wel gaat redden.

Pfff... opgelucht. De kop boven dit artikel is wel even schrikken voor een PSV-supporter. :D

23 juni 2016 om 00:10

Ze doen het er ook om he

Veel minder talent dan zijn grote broer, denk dat heracles of misschien utrecht wel zijn max is...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren