Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promes met goal en assist weer belangrijk voor Spartak Moskou

Laatste update:

Quincy Promes blijft belangrijk voor Spartak Moskou. De aanvaller maakte maandagavond in de uitwedstrijd tegen Rubin Kazan (2-2) zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen en Spartak staat nu 25 punten op de vijfde plaats. De achterstand op koploper CSKA Moskou bedraagt nog tien punten.

/

Rubin Kazan - Spartak Moskou 2-2
Rubin was in de eerste helft de betere partij en leek op 1-0 te komen, maar een doelpunt van Ruslan Kambolov werd ten onrechte afgekeurd vanwege buitenspel. Na de pauze liet Zé Luis dé kans op de 0-1 liggen, maar na 51 minuten scoorde hij uit een hoekschop van Promes alsnog. Doelman Sergei Ryzhikov hield Rubin hierna op de been en zag Marko Devic er na een geblokt schot van Carlos Eduardo 1-1 van maken. Na een overtreding van Vitaly Ustinov mocht Spartak vervolgens aanleggen vanaf elf meter en Promes maakte geen fout. Doordat Devic hierna vergat om gelijk te maken, leek het Spartak van Dmitri Alenichev te winnen in de Kazan Arena. Leek, want Solomon Kvirkvelia maakte na 95 minuten gelijk.

Dynamo Moskou - Lokomotiv Moskou 2-2
Lokomotiv blijft knap meedoen in de top van het klassement. De Stoomlocomotieven lieten eerder op de maandagavond weliswaar punten liggen bij Dynamo Moskou, maar staan nog altijd keurig derde met evenveel punten als nummer tegen FK Rostov. In de eerste helft schoot Lokomotiv niet één keer binnen het doelkader en door een benutte strafschop van Vitaly Dyakov stond het bij rust 1-0. Aleksandr Samedov maakte vier minuten na de pauze gelijk en een kwartier voor tijd maakte Maicon er zelfs 1-2 van. De gasten leken die minimale voorsprong over de streep te trekken, maar in de blessuretijd ging het mis in de Arena Khimki: Dyakov benutte een rebound en daardoor eindigde de stadsstrijd in evenwicht.

Denk jij dat Spartak Moskou in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk maakt hij snel een mooie transfer naar de PL of BL.

30 november 2015 om 19:32

Was vorige maand in Moskou, de waardering daar voor hem is (zonder dat ik dit slecht of provocerend bedoel) bijna uniek voor een donker gekleurde speler. Ik denk dat de top 3 van Rusland een bod gaat doen in de transferperiode. Zie hem daar dan nog 1,5 jaar spelen om vervolgens in de PL te eindigen.
Go Quincy!

30 november 2015 om 20:12

Leuk, ik woon momenteel in Moskou en ik moet zeggen dat ik maar weinig mensen tegen kom die hem kennen. Sowieso weinig voetbalfans hoor.

30 november 2015 om 20:31

Leuk, ik woon momenteel in Nijmegen.
Jij weet ook hoe groot Moskou is en op de juiste plek vind je genoeg aanhangers. Wij liepen in een Nederlands shirt en werden regelmatig aangesproken over Promes.

30 november 2015 om 21:30

Ah ja, ik loop nooit in voetbalshirts. Dus dan trek ik ook niet die supporters aan denk ik. Moskou is inderdaad wel groot. Fantastische stad vind ik het. Mooiste stad, samen met Rome die ik tot zover heb gezien in mijn leven. Veel interessanter dan de meeste andere steden ook.

30 november 2015 om 22:36

Zeker, ben er al eerder geweest. Rusland en zijn mensen zijn totaal niet zoals de westerse media de afgelopen decennia hebben geschetst. Kan ook totaal niet tegen dat meeloop gedrag op social media waar mensen maar klakkeloos een ander napraten zonder er ooit zelf geweest te zijn.
Moskou staat ook in mijn top 3!

30 november 2015 om 22:54

Zeker, ik bevind me in een bubbel met universitair opgeleide mensen, iets wat in elk land een verademing is, moet ik toegeven. Maar de mensen die ik ken werken keihard, zijn cultureel veel sterker onderlegd, genieten meer van het leven en zijn prima geïnformeerd. Ontzettend behulpzaam en lief. Ik kan er ook ongelofelijk slecht tegen. Ook voordat ik hier naartoe ging, vond ik het belachelijk hoe agressief de Navo en EU zich bemoeien met Oekraïne. Een land dat zeer vervlochten is met Rusland en het is goed dat de Krim nu bij Rusland terug is. Dat soort meningen kunnen op de een of andere woeste reacties opleveren bij mensen die echt niks, maar dan ook niks van het hele conflict afweten. Dat wekt zoveel irritatie op bij mij. Zeker omdat de goed opgeleide Russen niets liever willen dan een goede band met Europa. Op de een of andere manier zien wij alles wat we horen over Rusland als iets politieks en kijken we helemaal niet naar de bevolking. Treurig. En dan nog sancties durven uitvoeren ook, schandalig is het!

1 december 2015 om 00:38

Je denkt toch niet Spartak hun beste speler aan de concurrentie verkoopt?

1 december 2015 om 00:01

Niets meer dan lof voor Promes!

Ging voor het grote geld die kant op, maar laat zien dat zijn intrinsieke motivatie niet te wensen over laat. Zou hem zelf graag zien in de PL of BL inderdaad vanwege zijn power. Clubs als Dortmund en Tottenham zouden uitstekende bestemmingen voor hem zijn. Al dan niet omdat ik niet zo kapot ben van wat er bij die clubs op de flanken loopt (op Reus en Mikhitariyan na).

Lloris
Walker
Alderweireld
Vertonghen
Rose
Dier
Mason
Promes
Eriksen
Son
Kane

Blind en hiddink vonden Narsingh beter....
Wordt echt tijd dat oranje een bondscoach krijgt die stopt met die oude afspraken en vriendjespolitiek met de traditionele top 3. NL heeft al een te hoge prijs hier voor moeten betalen en na de spelers en andere clubs toe kan het ook niet.

30 november 2015 om 21:40

Er zijn geen oude afspraken en vriendjespolitiek met de top 3, twentsche vrind... Daar kijkt een bondscoach wellicht sneller vanwege de druk waaronder deze spelers spelen. Al ben ik het met je eens dat alleen een volslagen idioot narsingh boven promes verkiest. Promes kan overal voorin spelen en op 10 en heeft meer techniek en scorend vermogen dan narsingh. Wanneer spelers van andere clubs goed genoeg zijn komen ze normaliter wel. Blind en hiddink zijn gewoon slechte bondscoaches en daarom kiezen ze niet voor ziyech bijv. En dan wel voor klaassen uit vorm...

30 november 2015 om 23:27

Wel heel toevallig iedere keer hè

1 december 2015 om 10:06

Ja wat ik al zei, slechte coach aan het roer haha.

1 december 2015 om 11:00

Allemaal slechte coaches .....dat zal het zijn.......

Spartak wordt waarschijnlijk 6de ofzo

Mooi dat de concurrentie wederom punten verspeelt als wij het ook nalaten om te winnen. Nu zijn we in ieder geval al winterkampioen met nog een wedstrijd te gaan dit kalenderjaar.

30 november 2015 om 19:30

Wanneer hervat de competitie daar?

1 december 2015 om 00:40

Pas in begin maart weer.

30 november 2015 om 19:30

Jep, en verdiend, als je ziet hoe Zenit het afgelopen weekend weer liet afweten.

wel een foutje in het artikel volgens mij over de punten, want met 10 punten achterstand op CSKA zou Spartak 27 punten moeten hebben i.p.v 25(ze staan ook echt 10 punten achter, dus de 25 klopt niet).

Promes zal een stap moeten maken naar subtop of misschien topclubs uit top 4 competities in Europa (Engeland, Spanje, Duitsland of Italië) om een vaste basisplaats in Oranje krijgen!

30 november 2015 om 19:53

Dit is dus een deel wat er mis is bij ons Oranje...
Weet je hoeveel internationals van top landen in Rusland spelen... Waarom kunnen zij wel opgeroepen worden en Nederlanders die daar spelen niet?

30 november 2015 om 21:16

Promes wordt toch gewoon regelmatig geselecteerd?

30 november 2015 om 23:45

Komt door oude afspraken en vriendjespolitiek met de traditionele top 3. Moeten we echt vanaf idd.

Had Wolfsburg niet afgelopen zomer interesse in hem? Zou echt een mooie club voor hem zijn.

30 november 2015 om 20:22

Ja omdat perisic was vertokken, maar helaas weinig van gehoord. Jammer had graag een tandem platfussbomber promes gezien voor oranje.

Deze soort artikels komen wel heel vaak. Ik volg zelf niet de russische competitie, maar kan hieruit toch echt wel opmaken dat hij heel goed bezig is. Hoop dat hij snel naar een grotere competitie gaat en club.

30 november 2015 om 21:22

Heeft er nu al weer 9 in liggen. Hopelijk wordt hij goed verkocht. Levert Twente ook weer wat centen op

Het is wachten op een transfer, want hij doet t fantastisch daar.

Fantastische ontwikkeling heeft hij doorgemaakt. Bewijst toch maar dat het niet meteen dom is om naar Rusland te vertrekken. Speelt nu op een veel hoger niveau dan bij Twente. Wachten op een transfer naar een Engelse of Duitse club, en hij kan zich opmaken voor een dragende rol bij het Nederlands elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren